Trending:


Hana Třeštíková promluvila o estetických úpravách: Kvůli mračivce mám botox v čele

S Hanou Třeštíkovou (42) jsme se potkali na Big Board party, která se konala během 58. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Webu Prima Ženy poskytla rozhovor, v němž se rozpovídala o zdravém životním stylu, estetických úpravách i bratrovi Tomášovi Třeštíkovi (46).


Hubnutí podle znamení horoskopu: Berani si musí sáhnout na dno, Raci se často uklidňují jídlem a Střelci budou milovat krevety

Chcete-li shodit nějaké to kilo, je právě teď ideální čas. V létě máme mnohem více příležitostí k pohybu, můžeme si dopřát hromady čerstvého ovoce a zeleniny a vlastně i ten pitný režim není tak složité dodržovat. A podobně jako naše charakterové vlastnosti a spoustu dalších věcí v našem životě, i hubnutí dokážou podpořit (nebo naopak přibrzdit) hvězdy. Zjistili jsme, jak to mají jednotlivá znamení zvěrokruhu právě s úbytkem váhy. Co jíst a na...


Voňavé lilie: Víme, jak na to, aby hodně kvetly, a tak vám dělaly radost

Lilie jsou nádherné květiny, které když rozkvetou, potěší nejen vás, ale také včely a další opylovače. Pěstovat je přitom můžete na záhonku nebo v květináči, takže se hodí na zahradu i na balkon nebo terasu.


Myjete si v kanceláři pravidelně svůj hrníček? Paradoxně to může být obrovská chyba

Odborníci přišli s překvapivými závěry, když zkoumali mikrobiální složení povrchu kancelářských hrnků. Některé skutečnosti, které odhalili, rozhodně nejsou pro silné žaludky.


Vlasový trend, který ovládne letošní léto: Motýlí střih sluší každé z nás, i po 45

S příchodem léta 2024 se do popředí zájmu dostávají také nejnovější vlasové trendy. Jedním z nich je i motýlí střih. Tento účes se vyznačuje jemným, vrstveným vzhledem a nedbalou elegancí, kterou vytvoříte zcela bez námahy. Motýlí střih padne každému. Díky tomu rychle získává na oblibě mezi ženami, které si přejí vypadat a cítit se skvěle, a to bez ohledu na věk.


Oblečení pro volný čas: Když se královská rodina obléká

Celebrity se rády oblékají. Od tepláků po pyžamo - viděli jsme už všechno. Ale královské rodiny se řídí jiným protokolem, pokud jde o to, co si mohou obléct. Přesto se občas rádi obléknou i dolů, a když to udělají, vypadají skutečně skvěle! Projděte si tuto galerii a podívejte se na ty nejlepší neformální královské outfity!


KVÍZ: Na lovu – Otázky ze svých oborů nesmí Kalkulátor pokazit, ale stává se to. Utkejte se s lovci v našem kvízu

Někdy se daří, někdy ne, tak to zkrátka chodí i v populárních pořadech Na lovu a Superlov. Jakub Kvášovský nejednou ukázal, že přílišná horlivost se nevyplácí. Kdo by se mu ale divil při tlaku, jemuž jako lovec musí čelit… Vy si náš kvíz můžete vyzkoušet v naprostém klidu.


Ochutnejte tapas, španělské pochoutky na zub

Tapa je jedním z nejznámějších španělských kulinářských pokrmů. Jedná se o pikantní předkrm ve velikosti sousta, který se podává v tavernách a barech po celé zemi a který může být teplý nebo studený a může se skládat z nejrůznějších lahodných ingrediencí. Pochutnávání si na tapas patří k velkým gastronomickým tradicím země. Kde však tapa vznikla a jaká je historie této ikonické španělské svačinové tradice? Klikněte na tuto stránku a nechte si zajít chuť na jídlo.


Už zase do vody. To pivo není hořké aneb nejotravnější řeči na dovolené

To kyselo je moc kyselé a brambory moc bramborové. Klasická průpovídka s Krkonošských pohádek, která ale pro mnohé lidi platí prakticky kdykoli a kdekoli. Tak jako tak se různým zbytečným řečem nevyhneme ani na dovolené. Pokud je navíc vypouští z úst partner nebo partnerka, jsou opravdu velmi nepříjemné. My se na některé takovéto výlevy podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích. Třeba alespoň trochu pobavíme, i když neporadíme, jak tyto...


7 rostlin k prořezání v červenci v Brazílii

Červenec je strategickým měsícem pro zahradničení v Brazílii, zejména co se týče prořezávání. Během tohoto období mnoho rostlin vstupuje do stavu dormance nebo pomalejšího růstu, což je ideální čas pro prořezání a přípravu zahrady na jaro. O post 7 rostlin k prořezání v červenci v Brazílii apareceu primeiro em DecorStyle.


Vše, co potřebujete k tomu, abyste se stali opravdovým zahradníkem

Nyní je ten správný čas podívat se na svou zahradu! Možná jste ji dosud odkládali a stále odkládali její řešení, ale proč nejednat právě teď? Pokud to myslíte vážně, že se chcete stát dobrým zahradníkem, musíte znát určité věci a určité věci si musíte pořídit! Prohlédněte si následující galerii a objevte 30 zahradních nástrojů, které si rozhodně budete chtít pořídit!


Přátelství celebrit s velkými věkovými rozdíly

Generační rozdíly mohou ve skutečnosti vytvářet zajímavá přátelství. To je skutečně případ mnoha celebrit, které mají opravdu blízké kamarády, kteří jsou mnohem starší nebo mladší než oni. Některá z těchto přátelství jsou také dost nepravděpodobná, ale nějakým způsobem fungují opravdu dobře. Klikněte na následující galerii a seznamte se s přátelstvími celebrit s obrovskými věkovými rozdíly.


Samosběr nakládaček 2024: Kde si můžete sami nasbírat kilo okurek za 28 korun a kde vás na pole nepustí

Samosběry jsou v posledních letech oblíbenou činností, která lidem nabízí ekonomicky výhodné získání populárního ovoce či zeleniny. Po jahodách, které jsou zřejmě nějvětším hitem, přichází období okurek - nakládaček. Toprecepty.cz zjišťovaly, kam si jde pro oblíbenou zeleninu zajet a nasbírat si ji.


Velký partnerský horoskop na červenec: Nechte se vést svou divokou energií

Červenec považujte za měsíc svých nejdivočejších snů, a to doslova. Tento měsíc je o velkém snění, o představách o budoucnosti a vytváření prostoru pro vaše sny.


Veronika Žilková ve Varech překvapila stylovými outfity. Některé slavné dámy by si z ní mohly vzít příklad

Herečka Veronika Žilková dorazila do Varů představit nový film Světýlka režisérky Beaty Parkanové. Na premiéru vynesla slušivé červené šaty a na setkání herců pak zelený kalhotový kostýmek. Oba outfity jí velmi slušely.


Suflé je nadýchaný moučník: Při jeho přípravě musíme dát pozor, aby se nesrazil

Suflé je sladký nebo slaný francouzský dezert, jehož základem je nadýchaný žloutkový krém s našlehanými vaječnými bílky. Při pečení v troubě suflé několikrát zvětší svůj objem. Servírujeme ho poprášené cukrem.


Všechny druhy sals, které prostě musíte vyzkoušet

Pravděpodobně nejlepší svačina vůbec, kdo by neměl rád chipsy a salsu? Ano, můžete se rozhodnout pro ty kupované v obchodě, ale tyto domácí recepty zpestří každou party nebo večer na gauči. Pokud jde o tuto mexickou specialitu, každý si najde to své! Ať už máte rádi jednoduchou, ohnivou, jemnou nebo ovocnou salsu, možností je nepřeberné množství.Klikněte na ty nejlepší salsy, které prostě musíte vyzkoušet.


Duševní zdraví dětí je pro matky priorita. Zapomínají ale přitom na sebe, vyplývá z průzkumu

Jedno ze sedmi dětí či adolescentů se dle zjištění Národního ústavu pro duševní zdraví potýká s nějakým druhem psychických potíží. Výsledky čerstvého průzkumu aplikace Mamio ukazují, že české matky duševní zdraví svých potomků neberou na lehkou váhu - naopak ho staví na vrchol svých priorit ve výchově. Svou vlastní psychiku ale matky mnohdy zanedbávají.


7 dobrot s meruňkami: Lahodné moučníky i zmrzlina budou mít zaručeně úspěch

Meruňky jsou nejlepší v plné zralosti, když jsou příjemně sladké. Moučníky s nimi patří k těm nejoblíbenějším a meruňková marmeláda je velkou lahůdkou. Zvlášť chutná je kombinace meruněk s tvarohem, ať už upečeme tvarohové koláče s meruňkami nebo uvaříme kynuté knedlíky s tvarohem.


Oblíbená retro sladkost se přestala vyrábět. Jak si připravit rumové pralinky doma?

Rumové pralinky byly pro mnoho Čechů téměř ikonou mezi retro sladkostmi. Čokoládový bonbon skrýval cukrovou krustu a náplň s rumovou příchutí. Přestal však o ně být zájem, a tak po 58 letech firma Nestlé oznámila ukončení jejich výroby. Nezoufejte ale, můžete si je připravit i sami.


Barvy pro útulnější domov během zimy? 3 tipy od psychologa barev

Když přemýšlíme o vytvoření útulného prostředí doma, zvláště během zimy, barva hraje zásadní roli. Výběr správných barev může přímo ovlivnit naši náladu, pocit pohodlí a pohody. O post Barvy pro útulnější domov během zimy? 3 tipy od psychologa barev apareceu primeiro em DecorStyle.


Levandule po odkvětu: správný letní řez jí rozhodně prospěje

Pokud toužíte po hustých keřících levandule, pak byste se měli přestat bát jejího letního řezu. Právě díky němu můžete prodloužit dobu kvetení a navíc získáte větší množství květů. K řezu přistupujeme ještě v období, kdy neodkvetly všechny květy. Právě díky tomu podpoříme růst nových květů. To znamená, že je dobré květy odřezávat postupně. Vždy se zaměříme na ty, které už odkvetly.


Blíží se novoluní ve znamení Raka: Máte skvělou možnost urovnat rodinné vztahy

Nový měsíc s sebou vždy přináší nové začátky a skvělé příležitosti. Novoluní, které nás čeká během prvního červencového víkendu, je již sedmým v letošním roce a bude ovlivněno velmi citlivým, intuitivním a pečovatelským znamením Raka. Jak ho nejlépe využít ve svůj prospěch?


Pánský styl tohoto léta: 3 outfity, díky kterým budete i po 45 za hvězdu

Pokud dáváte přednost pánskému stylu před šaty a sukněmi, letos v létě se máte na co těšit. Přinášíme vám 3 outfity, se kterými se stanete hvězdou při každé příležitosti. A to i po pětačtyřicítce! Protože právě v tomto věku můžeme být stále trendy a dovolit si nosit to, v čem se cítíme skvěle.


Psycholožka Laura Janáčková vysvětluje, jak se vypořádat s voyeurem i proč mají letní lásky tak krátké trvání

Léto přináší nejen vodní radovánky, ale i ty postelové. Jak se na koupališti zbavit muže, který na vás nepříjemně zírá, proč letní lásky trvají krátce a co je pro muže tak lákavé na zájezdech za ženami do Thajska? Na dotazy čtenářů magazínu Lifee.cz odpovídá uznávaná psycholožka Laura Janáčková.


Jaké jsou přínosy koupelí s epsomskou solí?

Soli se v koupelích používají již po staletí, aby zmírnily bolest svalů a pomohly při relaxaci. Před více než 400 lety si farmáři v malém anglickém městečku Epsom všimli, že voda je tu jiná. Z některých pramenů, které měly pachuť po hořčíku a síranech, nechtěla pít hospodářská zvířata. V dnešní době je epsomská sůl samostatným výrobkem a její obliba stále roste. Tvrdí se, že má celou řadu zdraví prospěšných účinků - ale kde je pravda? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se o koupelích s epsomskou solí více.


Pikantní kuřecí kousky se zázvorem a sezamem

Kousky kuřecího masa obalené v lahodném těstíčku doplní lehce pikantní omáčka a sezamové semínka. Co podávat jako přílohu? Nejlepší je jasmínová rýže nebo rýžové nudle.


Jak pěstovat vinnou révu v červenci: připravte si z listů zázračné mazání na křečové žíly

V červenci je nutné udělat mnoho pracovních úkonů kolem keříčků vinné révy. Na stoncích se již jeví násada hroznů. Abyste je dopěstovali ke zdárné úrodě, nesmíte polevit v péči. Jaké práce vás čekají v červenci na vinici a jak si staří vinaři dokázali ulevit od bolavých nohou? Připravte si lék podle jejich receptu.


Bílé papriky mizí z regálů. Globus je stahuje z prodeje kvůli nedostatečné kvalitě

Řetězec Globus stahuje z prodeje bílé papriky z Albánie, jako důvod uvedl nevyhovující kvalitu. Společnost o tom informuje na svých stránkách. Zákazníkům vrátí peníze.


Zlatý románek: průvodce randěním v důchodu

Láska je ve vzduchu - dokonce i jako důchodce! Napadlo vás někdy, že vaše dny randění jsou už dávno pryč nebo že jste na další randění možná příliš staří? Ani jedno však nemusí být nutně pravda! Ať už jste dříve byli manželé nebo partneři, nebo ne, randění i ve vyšším věku může být vzrušujícím dobrodružstvím. Je to nová šance najít někoho, s kým si opravdu rozumíte a s kým můžete sdílet společný čas. S ohledem na tuto skutečnost vás tento průvodce provede vším, od toho, co dělat a nedělat při randění v seniorském věku, až po otázky, na které se ptát na potenciálním rande, a mnoho dalšího! Jste zvědaví, jak můžete od dnešního dne znovu nastartovat svůj milostný život? Klikněte a získejte další informace.


Úžasné řecké ostrovy, o kterých jste nejspíš nikdy neslyšeli

Když se řekne dovolená v Řecku, vždy se nám vybaví jako první Rhodos, Kréta, Korfu a Santorini. Věděli jste však, že v řeckých mořích je více než 6 000 ostrovů? A z nich je pouze 227 obydlených! Co tedy prozkoumat ty méně známé destinace, které jsou stejně atraktivní, nabízí úžasnou přírodu a historický nádech? Klikněte na tento seznam, kde vám představíme řecké ostrovy, o kterých jste pravděpodobně nikdy neslyšeli, a nechte se inspirovat pro další dovolenou!


Jak mohu zlepšit větrání v kuchyni? 6 triků pro čistší a zdravější vzduch

Udržování správného větrání v kuchyni nejen pomáhá udržet čerstvý vzduch, ale také přispívá k zdravějšímu a příjemnějšímu prostředí pro vaření a trávení času. O post Jak mohu zlepšit větrání v kuchyni? 6 triků pro čistší a zdravější vzduch apareceu primeiro em DecorStyle.


Můj nejoblíbenější čepovací styl je šnyt, říká nejlepší letošní výčepní Tereza Brodecká

Nejlepší českou výčepní v Česku pro letošní rok se stala Klára Brodecká. Na slavnostním galavečeru v Holešovické tržnici v Praze převzala titul Pilsner Urquell Master Bartender. Porotu přesvědčila svými znalostmi a dovednostmi i schopností přenášet lásku k pivu a nadšení na ostatní.


Retro biják: K létu nesmazatelně patří letní kina, která se opět dostávají do módy

Promítání filmů pod širým nebem má u nás hodně dlouhou tradici. Největší letní kino Benátky bylo v Praze už v roce 1919 na Štvanici. Jeho kapacita 1470 sedadel byla dokonce navýšena na 1600.


Lahodné borůvkové knedlíky jako od babičky

Nejen vůně, ale i mnohé chutě dokážou vyvolat dokonalou iluzi prázdninových dní strávených u babičky na venkově. Překvapte svou rodinu a připravte jí vynikající borůvkové knedlíky podle receptu mistra šéfkuchaře Josefa Tydlačky z Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích.


Kvíz: Jak dobří jste zelináři? Pokud pěstujete zeleninu, měli byste všechny odpovědi znát

Pěstování zeleniny patří k našim zahradám už celou řadu let, vždyť neexistovala venkovská zahrada, kde by se nepěstovaly brambory a základní zelenina, která nasytila celou rodinu a často i sousedy. A užitkové zahrady typu „pěstuji vše, co se dá sníst“ v současné době neustále vzrůstají na oblibě. Ale jak jste na tom se znalostmi z oboru zelinářství vy? Znáte základní pojmy, nebo si jen vypěstujete pár okurek a rajčat a tím to pro vás končí?...


Nemáte vlasy, nebo bojujete s jejich hustotou? Nechte si je vytetovat

Prořídlý vlasový porost, kterým prosvítá světlá pokožka. Ustupující kouty nebo dokonce lysina, která může být projevem alopecie. Ve chvíli, kdy selžou možnosti léčby, přichází na řadu otázka, jak nedostatek vlasů zamaskovat. Poněkud překvapivá odpověď zní: můžete si je nechat vytetovat.


Zázrak z Ameriky – paprika: Jaké druhy existují a co s paprikami v kuchyni?

Bez papriky bychom si naši kuchyň neuměli snad ani představit. Přidáváme ji do salátů a pomazánek nebo jako přílohu k obědovému menu. Papriky rozzáří talíře barvami a obohatí jídelníček o řadu prospěšných látek. Kde se u nás papriky vzaly? A co z nich můžete vykouzlit v kuchyni?


Tipy na zajímavé akce a události o svátečním prodlouženém víkendu. Na své si přijdou milovníci filmu, hudby, jídla i levandulí

Sváteční červencové dny tradičně využíváme pro chvíle odpočinku, ale i výletování. Letos vychází první z nich na pátek, takže před sebou máme prodloužený víkend. Anytime přináší několik tipů, kam vyrazit.


Mrkvová polévka sta chutí: Vyzkoušejte, jak vám bude chutnat nejvíce

Možná i vám právě na zahrádce roste mrkev, a tak hledáte recepty, na které byste ji mohli použít. Ať už to tak je, nebo tuhle oranžovou zeleninu kupujete v obchodě, vyzkoušet byste měli vynikající krémovou polévku, s jejíž chutí se dá experimentovat.


Jak si vaše geny nesou trauma z minulosti vaší rodiny

Studium DNA a genetiky je stále relativně novou záležitostí, zejména proto, že DNA byla poprvé analyzována teprve před 50 lety. Nicméně v poslední době se po celém světě provádí mnoho výzkumů, jejichž cílem je odpovědět na jednu otázku: Může se trauma dědit prostřednictvím našich genů? Zajímá vás to? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se více.


Houbový základ jako skvělý polotovar: Jak dlouho dusit houby?

Kolik času potřebují houby ke změknutí? Záleží, jaký úlovek jste domů přinesli. Jinou dobu vyžadují lišky, jinou hřiby, bedly, žampiony nebo hlíva. V každém případě podusit houby je skvělým způsobem, jak je ošetřit pro další použití.


Nejkrásnější šaty z letních slev: Vybrali jsme 20 stylových kousků, které pořídíte za zlomek ceny

Léto je v plném proudu a s ním se nabízí spousta příležitostí, kam vynést stylové šaty: dovolená, zahradní party, svatba kamarádky nebo třeba večerní rande na zahrádce oblíbené restaurace. Je tedy jasné, že tolik možností nás láká obohatit svůj módní arzenál o nové kousky. Kde sehnat krásné letní šaty v právě probíhajících výprodejích a na co si dát při jejich nákupu pozor? Máme pro vás odpovědi.


Runové horoskopy od 4. července 2024: Váhy ukončí spory, Raky čeká cestování

Střelci si vychutnávají přátelské vztahy a Kozorozi jsou nadšení. Runy v následujících dnech vnáší do životů mnoho pozitivních vibrací, které velmi příznivě ovlivní vaše životy. Jaké tajemství vám ještě poodhalí, co doporučují a k čemu nabádají, vám prozradí runový horoskop.


Sepse: Co To Je A Léčba

Souhrn Infekce krevního oběhu, která má za následek shluk příznaků, jako je pokles krevního tlaku, zvýšení srdeční frekvence a horečka. Příznaky Mezi příznaky patří abnormální srdeční frekvence, horečka a snížené krevní destičky. → Běžné možnosti léčby → Otázky, které byste měli položit svému lékaři Příčiny Příčiny jsou bakteriální, virové nebo plí...


K čemu jsou malé dírky na horním a spodním očním víčku? Pozor, slzy jimi neroníme

Lidské tělo je nesmírně podivuhodné – a tyhle drobné dírky u vnitřního očního koutku mají velice zajímavou a důležitou funkci. Někteří lidé je dokonce umějí i kreativně využít k pobavení ostatních.


Prozkoumejte malé roztomilé evropské země

Evropa je nádherný kontinent plný velkolepých zemí. Je tu ale spousta evropských národů, kterým se nedostává náležitého lesku. Nejmenší evropské státy a země jsou ve skutečnosti jedny z nejzajímavějších na kontinentu. Více se o nich dozvíte v této zábavné galerii.


Nohy jako konve: Otoky nohou v horku mohou pěkně potrápit. Známe nejčastější důvody i triky pro rychlou úlevu

V létě byste se měli díky dostatku slunečního svitu cítit mnohem více uvolněně a v pohodě. Jenže vám horké letní dny přináší spíše pocit těžkosti, nohy máte oteklé, brní a do bot se sotva vejdete? Oteklé nohy nejsou jen nepříjemnou komplikací a estetickým problémem, mohou signalizovat, že ve vašem těle něco nefunguje tak, jak má.


Třešně: Klenot mezi ovocem plný zdraví

Třešně jsou jedním z nejpopulárnějších druhů ovoce nejen kvůli své sladké chuti, ale také díky jejich mnoha zdravotním přínosům. Toto drobné červené ovoce je bohaté na živiny a antioxidanty, které přispívají k celkovému zdraví a pohodě. Pojďme se podívat na hlavní výhody třešní a proč by měly být součástí našeho jídelníčku.


Tajemství sladké chuti: Jak poznat dobrý a zralý meloun?

Není většího zklamání, než když si přinesete domů meloun, rozkrojíte ho a zjistíte, že by mu pár dní na sluníčku prospělo. Od melounu čekáme, že bude vyzrálý, sladký a plný chuti a šťávy. Víte, jak to poznat? Známe pár triků, kterými odhadnete meloun dřív, než se podíváte dovnitř.