VELKý PARTNERSKý HOROSKOP NA čERVENEC: NECHTE SE VéST SVOU DIVOKOU ENERGIí

Červenec považujte za měsíc svých nejdivočejších snů, a to doslova. Tento měsíc je o velkém snění, o představách o budoucnosti a vytváření prostoru pro vaše sny.

Velký partnerský horoskop na červenec: Nechte se vést svou divokou energií

Proč je ve vzduchu zrovna taková energie? Neptun, planeta snů a fantazie, se začíná pohybovat retrográdně. Je to planeta fantazie a chce, abychom byli kreativní a skutečně si představovali svůj ideální svět. Spolu s tímto úkazem se 5. července spojí emocionální novoluní v Raku, které evokuje velkou citlivost. Neskrývejte své city.

Velký prázdninový horoskop: Obzvláště v druhé polovině července hvězdy přejí nezadaným

Beran (21.3. – 20.4.)

Pokud jste single, můžete najít někoho zajímavého prostřednictvím rodiny nebo přátel. S novoluním se nastartují nové životní situace. Zaměřte se na pozitivní emoce, budou vás provázet následujících 6 měsíců.

Býk (21.4. – 21.5.)

V otázkách lásky neváhejte mluvit s lidmi, které považujete za zajímavé, a to i během vašich každodenních interakcí. Pokud jste v oddaném vztahu, pracujte na zvýšení kvality komunikace s vaší drahou polovičkou.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

Na rande je důležité zapojit se do činností, které vytvoří příležitosti k diskusi a zkoumání smyslu života. Pokud jste ve vztahu, je vhodné vést zdravý a upřímný rozhovor o finančních aspektech vztahu.

Rak (22.6. – 22.7.)

Pokud jde o srdeční záležitosti, tento měsíc si vás najde nově nabyté sebevědomí. Nezadaní mohou dosáhnout pozitivních výsledků tím, že budou ve svém přístupu aktivnější. Budujte vzájemnou důvěru.

Lev (23.7. – 22.8.)

Merkur se ve vaší partnerské zóně střetne s Plutem, který mění hru, takže může dojít ke změně a k posunu v rámci vašeho přátelského nebo pracovního vztahu.

Panna (23.8. – 22.9.)

Pokud jste svobodní, můžete najít svého potencionálního partnera prostřednictvím společenských setkání nebo dokonce online fór.

Rok 2024 se pro tato tři znamení ponese v duchu finančních problémů

Váhy (23.9.- 23.10.)

Jste-li nezadaní, můžete najít svého potencionálního partnera prostřednictvím pracovních nebo obchodních jednání.

Štír (24.10. – 22.11.)

Pokud hledáte vztah, svého budoucího partnera můžete potkat na cestách nebo na kulturních akcích. Zadaní budou plánovat společnou dovolenou.

Střelec (23.11. – 22.12.)

Budete bořit staré zvyky a do vašeho vztahu necháte proudit novou energii. Oceníte, jak to vašemu vztahu prospěje.

Kozoroh (23.12. – 20.1.)

Na nového partnera narazíte na společenské akci nebo prostřednictvím přátel či příbuzných. Při seznamování se nesnažte získat nadvládu, ale snažte se dosáhnout rovnováhy.

Zlepšete svou fyzickou kondici a celkové zdraví s HIIT tréninkem. Můžete ho provozovat i v bazénu

Vodnář (21.1. – 20.2.)

V polovině prvního týdne se setká Venuše s Marsem. To je ideální čas vymazat zlozvyky, které ve vztahu chováte. Nechte do svých plachet vát jen čerstvý vzduch.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Pro nezadané bude červenec měsícem lásky. Svobodní narazí na více šancí získat partnera. Při seznamování se vyvarujte přílišné vážnosti.

Související články

2024-07-03T22:08:16Z dg43tfdfdgfd