HANA TřEšTíKOVá PROMLUVILA O ESTETICKýCH úPRAVáCH: KVůLI MRAčIVCE MáM BOTOX V čELE

S Hanou Třeštíkovou (42) jsme se potkali na Big Board party, která se konala během 58. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Webu Prima Ženy poskytla rozhovor, v němž se rozpovídala o zdravém životním stylu, estetických úpravách i bratrovi Tomášovi Třeštíkovi (46).

Hano, potkáváme se v Karlových Varech před koncertem Bryana Adamse. Jak se těšíte?

Těším se moc. Já jsem ho vlastně naživo nikdy neviděla a jsem opravdu ráda, že vážil cestu do Karlových Varů a že tady bude vystupovat.

Čtěte také: Radka Třeštíková odsuzuje rychlou módu. Luxus není pro každého, míní Hana Třeštíková

Jakou hudbu vy máte nejraději?

Já se přiznám, že vzhledem k tomu, že mám staršího bratra o čtyři roky, tak mě provedl takovou spíš tvrdší hudbou. Když jsme dospívali, tak jsem neměla prostor poslouchat třeba Britney Spears, ale naopak jsem poslouchala Nirvanu. Takže se přiznám, že mám široký rozptyl, který spíš inklinuje k tomu, co poslouchal můj bratr.

A co pro vás hudba znamená, při jaké příležitosti si ji pouštíte?

Nejraději hudbu poslouchám v MHD, to je takový můj čas, kdy si pouštím hudbu nejvíc. Poté samozřejmě doma, když uklízím a dělám práce, u kterých není potřeba se moc soustředit.

Čtěte také: Ceny v Karlových Varech? Drahá bída i dobré jídlo za rozumný peníz. Podívejte se, jak neprohloupit

Dokáže vám ta hudba zlepšit třeba náladu?

Určitě. Já hodně využívám funkci na Spotify, kde je možné poslouchat hudbu podle nálady a tam je to celkem dobře vymyšlený, že vám to tu dobrou náladu podtrhne.

A co dalšího vám dokáže zlepšit náladu?

Asi nějaká příjemná společnost. Já jsem takový hodně společenský člověk, takže když jsem mezi fajn lidmi, tak to jsem vždycky ráda a pak mám moc ráda také koukání na filmy, chodím do divadla na výstavy a moc ráda čtu.

Každopádně večer je to plný hudby, ale také drinků, jaký je váš nejoblíbenější drink?

Narozdíl od mého bratra, který už zhruba šest let abstinuje, alkoholické drinky piju. Mám to ale pod kontrolou. Paradoxně jsem zjistila, že čím dražší šampaňské, tím mi dělá hůř, takže já jsem odkázaná pít bílé víno.

A co zdravý životní styl? Jak si udržujete postavu?

Já ráda chodím a objevila jsem rychlou chůzi po ránu. Neběhám, protože mě to nebaví, ale opravdu strašně rychle chodím. Ráno jdu do parku a tam třeba tři čtvrtě hodiny jdu, a to mě teda, mám pocit, celkem udržuje nějak jako aspoň trošku ve formě.

A stravu si nějak hlídáte?

Vždycky mám nějaké období, kdy se snažím třeba vědomě jíst maso a moc to s ním nepřehánět. Když je možnost vegetariánské alternativy, tak si dát něco vegetariánského, abych nezatěžovala organismus přemírou masa. Vydrží mi to tak dva měsíce maximálně, pak samozřejmě se to zase spustí zpátky.

Se zdravým životním stylem souvisí i krása. Jak pečujete o pokožku? Máte nějaké oblíbené zkrášlující rituály?

Já naštěstí jsem se včas naučila se odličovat, jakože málokdy spadnu do postele neodlíčená. Co si myslím, že je úplný základ. A zbytek je díky bohu dobrá genetika, že ta moje pleť je celkem, ťukám, bezproblémová, takže tak. Samozřejmě prostě se snažím tak nějak mazat dobrými krémy, odličovat, nedávat jí záhul, já nevím čím.

V dnešní době se ještě hodně řeší estetický zákroky. Jaký na to máte názor?

Ať každý, co potřebuje, tak ať to podstupuje. Já jakoby nejsem proti, já jediný, co mně přijde, když to třeba nějaký dámy přehánějí, že se pak začnou vlastně všichni sami sobě podobat nebo že všichni vypadají stejně, tak to si myslím, že je taková jako hranice, za kterou bych jako nešla, ale nějaká drobná pomoc nebo výpomoc se tomu, aby prostě třeba ta pleť nevypadala starší, než je, tak to si myslím, že je v pořádku.

A vy máte třeba nějaký estetický zákrok?

Já jsem si říkala, jestli se zeptáte... ano, já mám botox v čele. Mám totiž takovou mračivku, kterou tam teď už díky bohu nemám. Trpím na to, že když se soustředím, tak jsem zamračená a tudíž vypadám pak přísnější, tak jsem se rozhodla s tím něco dělat. Teď to snad vypadá dobře.

Podívejte se na jednu z nejluxusnějších party v Karlových Varech:

2024-07-03T15:05:21Z dg43tfdfdgfd