Už ZASE DO VODY. TO PIVO NENí HOřKé ANEB NEJOTRAVNěJší řEčI NA DOVOLENé

To kyselo je moc kyselé a brambory moc bramborové. Klasická průpovídka s Krkonošských pohádek, která ale pro mnohé lidi platí prakticky kdykoli a kdekoli. Tak jako tak se různým zbytečným řečem nevyhneme ani na dovolené. Pokud je navíc vypouští z úst partner nebo partnerka, jsou opravdu velmi nepříjemné. My se na některé takovéto výlevy podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích. Třeba alespoň trochu pobavíme, i když neporadíme, jak tyto zbytečné řečí vypnout.

Hrozné počasí, pořád to nechutné slunce

Jakási klasika. Vyrážíme k moři za sluncem, nicméně pak si na něj budeme stěžovat. Příliš hřeje, pálí to všude, není se kam schovat. Na slunce si musíš vzít klobouk, jinak budeš mít úpal. Jakási klasika, kterou si prostě musíme poslechnout i tehdy, když se máme pro ono vybavení vracet i několik kilometrů.

Když si muž stěžuje

Chlapi moře mnohdy nemusí. Jejich stížnosti směřují často k pivo. Taková břečka, vždy je to jak voda. Proč to pivo není vůbec hořké? No, europiva prostě hořká nikdy moc nebudou a s chutí se často musí pánové také rozloučit. Klasiku představuje také jídlo. Co bude k večeři? Ten oběd byl hnusný a potvory vytažené z moře už nejím. Některé výtky směřují i k ženám. Proč se opaluješ nahá? Zapomenout nelze ani na toalety, ty jsou často vyhledávaným cílem.

I ženy mají své mořské dny

Každopádně. Proč sedíme ve stínu a nejdeme na sluníčko? Tak tomu plavčíkovi nevěřím, moře nějak divně šplouchá. Zapomenout ale nelze ani na pitný režim. Kde tedy mají prosecco? Snad tady nejsou různé potvory. Víš, že se bojím hadů!

Řečí je u moře zkrátka hodně, nicméně dovolenou vám jistě nezprotiví.

Zdroje info: Autor

Náhledové foto: Pixabay

The post Už zase do vody. To pivo není hořké aneb nejotravnější řeči na dovolené first appeared on Svět cestovatele.

2024-07-03T14:42:05Z dg43tfdfdgfd