Auto

Trending:


Prachovské skály mají konečně toalety. Alespoň nebudeme muset do lesa, pochvalují si turisté

Prachovské skály, kam v létě míří tisíce turistů, už nejsou bez toalet. Dosud v chráněném území toalety chyběly. Teď tam jsou hned na dvou místech.


Měli byste vystavovat umění v koupelně? Zde je několik věcí, které je třeba nejdříve zvážit

Vystavovat umění v koupelně může být zajímavou a provokativní volbou, ale je třeba zvážit několik bodů, než tak učiníte. O post Měli byste vystavovat umění v koupelně? Zde je několik věcí, které je třeba nejdříve zvážit apareceu primeiro em DecorStyle.


Zvláštní práce hollywoodských hvězd před slávou

Než se z nich staly zářivé hvězdy, jakými jsou dnes, musela hollywoodská elita najít způsob, jak zaplatit účty, stejně jako my ostatní. Ačkoli je těžké si je představit jako obyčejné smrtelníky, některé z největších hvězd kdysi drhly záchody, nosily směšné kostýmy, nebo se dokonce živily krocením lvů. Podívejte se do této galerie na podivná zaměstnání, která celebrity vykonávaly podle seznamu Rankeru předtím, než se staly bohatými a slavnými.


Nejhezčí šaty z Varů: Táňa Pauhofová se zahalila do fuchsiové, Marika Šoposká odhalila záda a Zea si navlékla rukavičky

Rób všech možných střihů, barev i detailů je každoročně na filmovém festivalu v Karlových Varech k vidění nespočet. My jsme se rozhodli v tomto článku zaměřit na ty, které byly podle našeho názoru nejelegantnější či nejlépe padnoucí a v nichž jejich nositelka působila jako pravá hvězda červeného koberce.


Stigmata: záhada svatých ran

V křesťanství se stigmata označují jako tělesné rány, jizvy a bolesti na místech, která odpovídají ranám po ukřižování Ježíše Krista. Tyto zarážející rány se obvykle objevují na rukou, zápěstích a nohou a na levé straně těla. Vysoký podíl (možná více než 80 %) všech stigmatiků tvoří ženy. Navíc prvními a jedinými stigmatiky byli katolíci, kteří žili po velkém schizmatu v roce 1054 (přerušení společenství mezi katolickou církví a východní pravoslavnou církví). Stigmata, jež jsou často vyvracena jako podvod, mají přesto své věřící - od roku 1224, kdy byl zaznamenán první případ, bylo identifikováno přibližně 400 stigmatiků. Lékařská záhada, nebo zázrak? Klikněte na tuto galerii a zjistěte více o stigmatech a těch, kterých se zřejmě dotkl Kristus.


Můj nejoblíbenější čepovací styl je šnyt, říká nejlepší letošní výčepní Tereza Brodecká

Nejlepší českou výčepní v Česku pro letošní rok se stala Klára Brodecká. Na slavnostním galavečeru v Holešovické tržnici v Praze převzala titul Pilsner Urquell Master Bartender. Porotu přesvědčila svými znalostmi a dovednostmi i schopností přenášet lásku k pivu a nadšení na ostatní.


Řasy a obočí nemáme jen pro krásu. Hlavně nás chrání. Díky obočí se mezi sebou poznáme

Úloha řas a obočí není jen estetická – společně oko chrání před nečistotami, potem nebo dešťovými kapkami. Obočí má i identifikační úlohu, řasy zase fungují jako senzor nebezpečí.


Třešně: Klenot mezi ovocem plný zdraví

Třešně jsou jedním z nejpopulárnějších druhů ovoce nejen kvůli své sladké chuti, ale také díky jejich mnoha zdravotním přínosům. Toto drobné červené ovoce je bohaté na živiny a antioxidanty, které přispívají k celkovému zdraví a pohodě. Pojďme se podívat na hlavní výhody třešní a proč by měly být součástí našeho jídelníčku.


Slavné osobnosti, které strávily nějaký čas v pěstounské péči

Vyrovnat se s nestabilitou v dospívání může být velmi náročné a bolestivé. Dětem se obvykle daří nejlépe, když mají stálou lásku a podporu a stabilní režim. Odloučení od rodičů a střídání domovů není zdaleka ideální scénář, ale občas může být pro všechny zúčastněné tím nejlepším. Vstup do systému pěstounské péče rozhodně neznamená, že dítě nedosáhne velkých úspěchů. Tento seznam celebrit je toho důkazem. V některých případech pěstounství a adopce těmto budoucím hvězdám skutečně přinesly lásku a stabilitu, kterou potřebovaly. V jiných případech je nepřízeň osudu, které čelily, přiměla rozvíjet svůj talent a bojovat za lepší život. Klikněte do galerie a podívejte se, které hvězdy strávily v dětství nějaký čas v systému pěstounské péče.


Psycholožka Laura Janáčková vysvětluje, jak se vypořádat s voyeurem i proč mají letní lásky tak krátké trvání

Léto přináší nejen vodní radovánky, ale i ty postelové. Jak se na koupališti zbavit muže, který na vás nepříjemně zírá, proč letní lásky trvají krátce a co je pro muže tak lákavé na zájezdech za ženami do Thajska? Na dotazy čtenářů magazínu Lifee.cz odpovídá uznávaná psycholožka Laura Janáčková.


Kardiomyopatie Takotsubo: Varovné Znaky, Na Které Je Třeba Si Dát Pozor

Souhrn Dočasný stav, ve kterém dojde k náhlému zvětšení srdečních svalů, obvykle způsobené extrémním emocionálním nebo fyzickým stresem. Příznaky Pokud máte nové, závažné nebo trvalé příznaky, obraťte se na poskytovatele zdravotní péče. Příznaky mohou zahrnovat: Náhlý nástup bolesti na hrudi Dušnost Bušení srdce rychlejší srdeční tep Nevolnost/zvra...


Věci, které byste nikdy neměli říkat někomu, kdo truchlí

Vědět, co říct někomu, kdo prochází procesem truchlení, může být obtížné. Ve snaze vyhnout se mlčení je snadné říci něco, co na první pohled vypadá neškodně, ale pro člověka, který právě prožil ztrátu, to může být znehodnocením velmi skutečných pocitů zármutku, které prožívá. Abyste pomohli svému blízkému projít těžkým obdobím, existuje několik věcí, které je lepší neříkat poté, co se dozvíte, že někdo blízký a milovaný zemřel. Stejně tak existují způsoby, jak se můžete naučit vyjádřit svou podporu, která by mohla být přijata mírněji. Kliknutím na tuto stránku se dozvíte, co byste měli a neměli říkat truchlící osobě.


Účinná hnojiva ze zahradního odpadu: Jak je používat, radí zkušená pěstitelka

Ekologické zahradničení je mezi lidmi stále oblíbenější. Zahradníci tak častěji hledají náhradu k průmyslovým hnojivům a znovuobjevují sílu těch přírodních. Přední místo mezi přírodními hnojivy pak zaujímají takzvané jíchy. Zkušená pěstitelka Alena Zelenková je využívá během celého roku a ve všech fázích růstu rostlin.


Sbohem, nudné mikádo! Vlasovým trendům pro léto 2024 vládne 5 překvapivých střihů

Vlasy jsou věčné téma téměř všech žen. Asi všechny známe ten pocit, kdy nás účes jednoduše přestane bavit a máme tendenci udělat vlasovou změnu. A kdy jindy ji podstoupit než v létě? Slunce, dovolená, moře a další aspekty, které k této části roku neodmyslitelně patří, nám dávají pocit svobody. A právě tu bychom měly dopřát i svým vlasům. Pojďme se tedy společně podívat na klíčové trendy roku 2024.


Známá blogerka proměnila malinký neforemný balkon v dokonalé místo, kde chce strávit celé léto

Zařídit balkon na pár metrech čtverečních může být pořádná výzva, a tak přinášíme řadu tipů, jak s omezeným prostorem popasovat. Původně neútulná nudle blogerky Míši alias Bé Hà je dnes dokonalým místem odpočinku.


Houbový základ jako skvělý polotovar: Jak dlouho dusit houby?

Kolik času potřebují houby ke změknutí? Záleží, jaký úlovek jste domů přinesli. Jinou dobu vyžadují lišky, jinou hřiby, bedly, žampiony nebo hlíva. V každém případě podusit houby je skvělým způsobem, jak je ošetřit pro další použití.


Tipy na zajímavé akce a události o svátečním prodlouženém víkendu. Na své si přijdou milovníci filmu, hudby, jídla i levandulí

Sváteční červencové dny tradičně využíváme pro chvíle odpočinku, ale i výletování. Letos vychází první z nich na pátek, takže před sebou máme prodloužený víkend. Anytime přináší několik tipů, kam vyrazit.


Oblečení pro volný čas: Když se královská rodina obléká

Celebrity se rády oblékají. Od tepláků po pyžamo - viděli jsme už všechno. Ale královské rodiny se řídí jiným protokolem, pokud jde o to, co si mohou obléct. Přesto se občas rádi obléknou i dolů, a když to udělají, vypadají skutečně skvěle! Projděte si tuto galerii a podívejte se na ty nejlepší neformální královské outfity!


Inuité a Baskové mají stejně hnědou pleť jako měl pračlověk. Sluncem to ale není

Podle podrobných výzkumů uvedených například ve vědeckém časopise Nature Genetics se ukazuje, že „dělení lidí podle ras a etnické příslušnosti je nepoužitelné“, a to zejména podle barvy pleti, uvádí kontroverzní spisovatel a podnikatel Hans-Joachim Zillmer .


Jak fungují komunitní zahrady: nejsou jen o pěstování úrody. Zjistěte, zda se nějaká nachází blízko vašeho bydliště

Život ve městě je často chudý na množství zeleně a pokud máme nějakou možnost zeleň do měst přivést, měli bychom ji využít. Určitě jste již někdy slyšeli o komunitních zahradách, častější jsou sice v zahraničí, ale i u nás je tento způsob zahradničení velmi populární a v současné době i stále žádanější. Co si tedy máte pod pojmem komunitní zahrada představit, jak to celé funguje a jak se mezi stejně zaujaté jedince můžete dostat i vy?


Jaký postřik na plíseň okurek a rajčat připravit podle babských rad? Tyto preventivně fungují, vyzkoušeli jsme je za vás

Okurky a rajčata patří mezi nejčastěji pěstovanou plodovou zeleninu a tak se není co divit, že si ji každý zahrádkář hýčká, co může. Plísně jsou asi největším postrachem a většinou se s nimi tak trochu pereme už od půlky června. Letošní počasí jim nahrává a jestli jste zatím bez nich, rozhodně stojí za to prevenci nepodceňovat.


Mateřská znaménka a celebrity, které je akceptují

Mateřská znaménka se mohou objevovat v různých podobách. Jsou to výrůstky na kůži, se kterými se dítě již narodí, nebo se objeví krátce po narození. Mohou vypadat jako mateřská znaménka, pigmentové skvrny nebo léze. Většinou zmizí, jak dítě roste, ale některá zůstávají po celý život. Je to poměrně běžné a existuje spousta celebrit, které jsou toho ukázkovým příkladem. Zatímco se často za své odlišnosti stydíme, když vidíme, jak celebrity přijímají svá jedinečná mateřská znaménka, připomíná nám to, že na ně máme být hrdí. Klikněte na tuto galerii a dozvíte se vše o různých druzích mateřských znamének a prohlédněte si některé z celebrit, které svá znaménka hrdě vystavují.


Léto 2024: Našli jsme pro vás nejkrásnější letní šaty ve slevách. A poradíme, jak u nákupu módy ušetřit na maximum

Léto je obdobím, kdy móda rozkvétá stejně jako květiny v zahradě. Hřejivé sluneční paprsky nás lákají k tomu, abychom oblékali lehké, vzdušné a barevné oblečení, a letní šaty jsou v tomto ohledu neodolatelnou volbou. Jak ale najít ty nejkrásnější kousky, aniž bychom zruinovali svou peněženku? Klíčem jsou sezónní slevy, které umožňují pořídit stylové a kvalitní šaty za výhodné ceny. Přinášíme vám tipy, jak při nákupu letních šatů ušetřit.


Prozkoumejte malé roztomilé evropské země

Evropa je nádherný kontinent plný velkolepých zemí. Je tu ale spousta evropských národů, kterým se nedostává náležitého lesku. Nejmenší evropské státy a země jsou ve skutečnosti jedny z nejzajímavějších na kontinentu. Více se o nich dozvíte v této zábavné galerii.


Experti z MIT vyvíjejí robotické ruce, které umí zabalit nákup. Poradí si i s vajíčky nebo hroznovým vínem

Vědci z laboratoře pro počítačovou vědu a umělou inteligenci (CSAIL) při Massachusettském technologickém institutu (MIT) vyvíjejí nový robotický systém...


Blíží se novoluní ve znamení Raka: Máte skvělou možnost urovnat rodinné vztahy

Nový měsíc s sebou vždy přináší nové začátky a skvělé příležitosti. Novoluní, které nás čeká během prvního červencového víkendu, je již sedmým v letošním roce a bude ovlivněno velmi citlivým, intuitivním a pečovatelským znamením Raka. Jak ho nejlépe využít ve svůj prospěch?


Veronika Žilková ve Varech překvapila stylovými outfity. Některé slavné dámy by si z ní mohly vzít příklad

Herečka Veronika Žilková dorazila do Varů představit nový film Světýlka režisérky Beaty Parkanové. Na premiéru vynesla slušivé červené šaty a na setkání herců pak zelený kalhotový kostýmek. Oba outfity jí velmi slušely.


Ochutnejte tapas, španělské pochoutky na zub

Tapa je jedním z nejznámějších španělských kulinářských pokrmů. Jedná se o pikantní předkrm ve velikosti sousta, který se podává v tavernách a barech po celé zemi a který může být teplý nebo studený a může se skládat z nejrůznějších lahodných ingrediencí. Pochutnávání si na tapas patří k velkým gastronomickým tradicím země. Kde však tapa vznikla a jaká je historie této ikonické španělské svačinové tradice? Klikněte na tuto stránku a nechte si zajít chuť na jídlo.


Tipy a recepty pro jednoduché vaření na chalupě: Připravte si kotlíkový guláš nebo hady na klacku

Čeká vás dovolená na chalupě? Pak jistě přemýšlíte, co budete vařit pro celou rodinu, aby nebyl hlad, všichni se dobře najedli a vy přitom nestrávili celé dny v kuchyni? I rodinný šéfkuchař si zaslouží dovolenou. Poradíme vám, jak na jednoduchá a výživná chalupářská jídla, která připravíte raz dva.


Stylistka hodnotí outfity celebrit ve Varech: Ke svůdnosti nepotřebujete výstřih po pupík ani odhalené nohy

Umí se české hvězdy stylově obléknout na večírky během filmového festivalu? Na to se podívala stylistka a vizážistka Nikola Marková a připravila pro vás průřez povedenými modely z nejrůznějších party první poloviny festivalu. Našli jsme i nějaké módní přešlapy, tak se na to s námi podívejte.


Velký partnerský horoskop na červenec: Nechte se vést svou divokou energií

Červenec považujte za měsíc svých nejdivočejších snů, a to doslova. Tento měsíc je o velkém snění, o představách o budoucnosti a vytváření prostoru pro vaše sny.


Všechny druhy sals, které prostě musíte vyzkoušet

Pravděpodobně nejlepší svačina vůbec, kdo by neměl rád chipsy a salsu? Ano, můžete se rozhodnout pro ty kupované v obchodě, ale tyto domácí recepty zpestří každou party nebo večer na gauči. Pokud jde o tuto mexickou specialitu, každý si najde to své! Ať už máte rádi jednoduchou, ohnivou, jemnou nebo ovocnou salsu, možností je nepřeberné množství.Klikněte na ty nejlepší salsy, které prostě musíte vyzkoušet.


Hubnutí podle znamení horoskopu: Berani si musí sáhnout na dno, Raci se často uklidňují jídlem a Střelci budou milovat krevety

Chcete-li shodit nějaké to kilo, je právě teď ideální čas. V létě máme mnohem více příležitostí k pohybu, můžeme si dopřát hromady čerstvého ovoce a zeleniny a vlastně i ten pitný režim není tak složité dodržovat. A podobně jako naše charakterové vlastnosti a spoustu dalších věcí v našem životě, i hubnutí dokážou podpořit (nebo naopak přibrzdit) hvězdy. Zjistili jsme, jak to mají jednotlivá znamení zvěrokruhu právě s úbytkem váhy. Co jíst a na...


Francouzská manikúra jinak. Podívejte, jaká bude nejvíc trendy pro léto 2024

Francouzská manikúra je nadčasová klasika. Působí žensky a elegantně, v létě krásně vynikne díky opálené pokožce. Co jí ale tuto sezonu dodat trochu šmrncu?


Hořké okurky mohou být jedovaté. Raději se jim vyhýbejte

Neexistuje člověk, který by nikdy nekousnul do hořké okurky. I když se nejedná o plodinu, která je náročná na pěstování, někdy může chutnat hořce. Na první pohled takovou okurku nepoznáte, takže vám nezbývá, než okurku ochutnat. I když je možné hořkou chuť v potravinách do jisté míry zamaskovat, jíst hořké okurky se nedoporučuje. Některé totiž mohou být pro člověka až jedovaté a způsobí mu nepříjemné zažívací potíže.


Jak si vaše geny nesou trauma z minulosti vaší rodiny

Studium DNA a genetiky je stále relativně novou záležitostí, zejména proto, že DNA byla poprvé analyzována teprve před 50 lety. Nicméně v poslední době se po celém světě provádí mnoho výzkumů, jejichž cílem je odpovědět na jednu otázku: Může se trauma dědit prostřednictvím našich genů? Zajímá vás to? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se více.


Jaké jsou přínosy koupelí s epsomskou solí?

Soli se v koupelích používají již po staletí, aby zmírnily bolest svalů a pomohly při relaxaci. Před více než 400 lety si farmáři v malém anglickém městečku Epsom všimli, že voda je tu jiná. Z některých pramenů, které měly pachuť po hořčíku a síranech, nechtěla pít hospodářská zvířata. V dnešní době je epsomská sůl samostatným výrobkem a její obliba stále roste. Tvrdí se, že má celou řadu zdraví prospěšných účinků - ale kde je pravda? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se o koupelích s epsomskou solí více.


7 dobrot s meruňkami: Lahodné moučníky i zmrzlina budou mít zaručeně úspěch

Meruňky jsou nejlepší v plné zralosti, když jsou příjemně sladké. Moučníky s nimi patří k těm nejoblíbenějším a meruňková marmeláda je velkou lahůdkou. Zvlášť chutná je kombinace meruněk s tvarohem, ať už upečeme tvarohové koláče s meruňkami nebo uvaříme kynuté knedlíky s tvarohem.


Už zase do vody. To pivo není hořké aneb nejotravnější řeči na dovolené

To kyselo je moc kyselé a brambory moc bramborové. Klasická průpovídka s Krkonošských pohádek, která ale pro mnohé lidi platí prakticky kdykoli a kdekoli. Tak jako tak se různým zbytečným řečem nevyhneme ani na dovolené. Pokud je navíc vypouští z úst partner nebo partnerka, jsou opravdu velmi nepříjemné. My se na některé takovéto výlevy podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích. Třeba alespoň trochu pobavíme, i když neporadíme, jak tyto...


Jen pytel, tráva a voda: Hnojivo z fermentované trávy vyrobíte i na malém dvorku, úrodu paprik však zněkolikanásobí

Jen pytel, tráva a voda: Hnojivo z fermentované trávy vyrobíte i na malém dvorku, úrodu paprik však zněkolikanásobí Správná aplikace hnojiva z posekané trávy může významně ovlivnit zdraví a výnosy vašich rostlin paprik.


Královna detailů: Jak stříbrný náramek může zvýraznit eleganci vašeho domova

Všichni víme, že ďábel se skrývá v detailech, a to platí dvojnásobně, když se jedná o design našeho domova. Ty nejmenší prvky mohou mít největší dopad na celkovou atmosféru a vizuální soudržnost prostoru. Často uvažujeme o tom, jak nábytek nebo barvy na stěně ovlivní vzhled a pocit místnosti, ale mnohdy přehlížíme sílu drobných doplňků. Málokterý předmět […] The post Královna detailů: Jak stříbrný náramek může zvýraznit eleganci vašeho domova...


Největší hrozba pro vaše keře borůvek a jak se proti ní bránit

Chodit do lesa na borůvky je hudbou našeho dětství. Dnes na to není čas, sběr lesních plodů je v mnoha zónách omezený a především už máme snadnější způsob, jak si dopřát hrst čerstvě utržených a voňavých plodů ze zahradních keřů.


Poznejte šaolinské mnichy, impozantní čínské bojující buddhisty

Jen málo skupin na světě je opředeno takovým tajemstvím a úctou jako čínští šaolinští mniši. Jejich jméno zná každý a o filmech slyšel každý, ale kdo vlastně jsou tito buddhističtí mniši žijící v horách, kteří jsou schopni téměř zázraků? Tyto samotářské mnichy obklopuje mnoho otázek. Kde se bere jejich síla? Jsou skutečnou bojovou silou? V co vlastně věří? Následující galerie vám na všechny tyto a další otázky odpoví a umožní vám nahlédnout do některých jejich skutečně neuvěřitelných tréninkových praktik. Pokračujte v čtení a ponořte se do fantastického světa kláštera Šaolin.


Už jste vyzkoušeli ricinový olej? Zde je pár důvodů, proč byste měli

Ricinový olej je známý již od starověku a nyní se opět dostává do popředí. A to z dobrého důvodu: je to vysoce účinný hydratační přípravek, který má i spoustu dalších výhod. Pokud chcete zdravější vlasy, pokožku a nehty, rozhodně si pořiďte lahvičku ricinového oleje. Tento zcela přírodní způsob péče o pokožku může pomoci rozpustit nečistoty, zabránit infekci, poskytnout úlevu při kožních onemocněních a celkově chránit kožní bariéru. Zajímá vás více? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se vše o výhodách ricinového oleje.


Lahodné borůvkové knedlíky jako od babičky

Nejen vůně, ale i mnohé chutě dokážou vyvolat dokonalou iluzi prázdninových dní strávených u babičky na venkově. Překvapte svou rodinu a připravte jí vynikající borůvkové knedlíky podle receptu mistra šéfkuchaře Josefa Tydlačky z Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích.


Princezna Kate napíná celou Británii. Brzy se mohla znovu ukázat na veřejnosti

V boji s rakovinou se střídají lepší a horší dny, což na vlastní kůži poznává i britská princezna Kate. Poddaní jeho veličenstva ji mají velmi rádi, o to více je mrzí, že se kvůli nemoci neukazuje moc často mezi lidmi. V červenci se ale může naskytnout jedna taková příležitost.


Mangalice: maďarská delikatesa, která dobývá svět gastronomie

V srdci Maďarska se skrývá kulinářský klenot – mangalice. Maso tohoto plemene vepřů vyniká jedinečnou chutí a výjimečnými nutričními vlastnostmi. Připojte se k nám na cestě za poznáním této luxusní suroviny a zjistěte, jak se mangalice stala hvězdou světových kuchyní a jak ji můžete využít ve svých receptech i vy.


Zlatý románek: průvodce randěním v důchodu

Láska je ve vzduchu - dokonce i jako důchodce! Napadlo vás někdy, že vaše dny randění jsou už dávno pryč nebo že jste na další randění možná příliš staří? Ani jedno však nemusí být nutně pravda! Ať už jste dříve byli manželé nebo partneři, nebo ne, randění i ve vyšším věku může být vzrušujícím dobrodružstvím. Je to nová šance najít někoho, s kým si opravdu rozumíte a s kým můžete sdílet společný čas. S ohledem na tuto skutečnost vás tento průvodce provede vším, od toho, co dělat a nedělat při randění v seniorském věku, až po otázky, na které se ptát na potenciálním rande, a mnoho dalšího! Jste zvědaví, jak můžete od dnešního dne znovu nastartovat svůj milostný život? Klikněte a získejte další informace.


Machosféra v depresi: co muže nutí stále častěji lehat pod skalpel?

Postava Magic Mikea a v obličeji mužské rysy Zaca Effrona. To jsou estetické požadavky, které na sebe a na kliniky plastické chirurgie stále častěji kladou muži. Pánové o sebe pečují čím dál vyšší měrou a stejně tak jako ženy, tak i muži se v mnoha případech stávají posedlými krásou.


Kvíz: Logický kvíz pro bystré hlavy. Všechny otázky zodpoví správně jen génius, je to opravdu těžké

Logické myšlení je klíčovou dovedností, kterou využíváme každý den, ať už si to uvědomujeme nebo ne. Pomáhá nám řešit problémy, přijímat rozhodnutí a orientovat se v každodenních situacích. Rozvíjení této schopnosti může přinést nejen lepší výsledky ve škole či práci, ale také větší spokojenost v osobním životě. Prověřte si vaši schopnost rychlého a správného uvažování.