Trending:


Stalo se virální! Odborníci varují, že odstranění chloupků z nosu může být nebezpečné

Varování odborníků odborníkům se stalo virálním na webu, když odhalilo, že odstranění chloupků z nosu, ať už trháním nebo depilací, může být nebezpečné! The post Stalo se virální! Odborníci varují, že odstranění chloupků z nosu může být nebezpečné appeared first on Instafamosos.


Influencer je kritizována poté, co si vybrala odvážné oblečení na návštěvu posvátného místa v Thajsku

Vera Zinger, modelka a fitness influencerka, obdržela příval kritiky za to, že si vybrala velmi odhalující oblečení při návštěvě posvátného místa v Thajsku. The post Influencer je kritizována poté, co si vybrala odvážné oblečení na návštěvu posvátného místa v Thajsku appeared first on Instafamosos.


Čtyři loďáky, osm vaků a dva kosmetické kufříky: Verešová dorazila do Varů s nákladem

Andrea Verešová letos nestihla slavnostní zahájení MFF Karlovy Vary kvůli oslavě svých už 44. narozenin. Modelka do Varů letos dorazila o den později. Na Moët party ale už zářila v extravagantních šatech s hlubokým výstřihem a strhla pozornost. V rozhovoru pro eXtra.cz se následně rozpovídala nejen o módě, kterou vždy ohromí, ale i o tom, jak budou pokračovat oslavy. Bude opět slavit několik dní?


Jak vybírat vybavení na pláž? Na co nezapomenout

Slunce pálí o sto šest a vy nevíte kam před ním utéci? Pořiďte si na pláž letní výbavu, co dokáže opravdu ochránit. Slunce, ale i vítr dokážou být velmi nepříjemné. Příjemné chvíle u vody se mohou proměnit rázem v peklo. Jste letos pořádně vybaveni?


Módní alarm z přehlídky Beaty Rajské: V hlavní roli antické střihy a vzdušná elegance

Módní přehlídka Beaty Rajské v Karlových Varech byla plná ženské krásy a elegance, vzdušných antických střihů a jemných světlých barev. Na to, co oblékli návštěvníci a jak vypadaly některé z předváděných modelů se můžete podívat v Módním alarmu Anny Tejklové.


Jak dosáhnout vláčné bábovky? S těmito surovinami už nikdy nebude suchá a dusivá

Lité těsto používáme při pečení bábovek, beránků a buchet na plech a muffinů. Abyste si zajistili, že bude po upečení vláčné, vsaďte na suroviny, které těstu potřebnou vlhkost dodají.


Kam na výlet s Naší krásnou zahradou: navštivte Kuks, barokní klenot s voňavou bylinkovou zahradou

Redaktorky internetového magazínu Naše krásná zahrada se rozjely na výlety, aby vám nabídly tipy na krásná místa, která stojí za to navštívit. Tentokrát se nechte okouzlit krásou barokního Kuksu s voňavou bylinkovou zahradou.


Bylinky, které je nejlepší nasbírat a nasušit v červenci: jetel, divizna, řebříček či pelyněk

Léto láká k vodě a na výlety, ale fanynky a fandové lidové medicíny a léčivých rostlin míří do českých, moravských a slezských luhů a hájů na sběr bylin. Představujeme vám šest léčivek, které horký červenec nabízí ke sběru ve volné přírodě. A taky si připomeneme hlavní zásady, jak a kde bylinky správně sušit.


Jaké popínavé rostliny jsou pro vaše domy pohromou: nenechte je pnout se po vaší fasádě, ať nelitujete

Také se tetelíte blahem, když vidíte, jak mají sousedé krásně porostlý dům nějakou popínavou rostlinou a říkáte si, že by se vám to na vašem domě také líbilo? Pokud teď kývete hlavou, tak vás musíme varovat. Ne všechny druhy pnoucích rostlin jsou na ozelenění fasád vhodné a pokud při výběru druhů zvolíte špatně, můžete pak hořce litovat, že vás taková hloupost vůbec někdy napadla. Které druhy popínavých rostlin můžete vysadit jen ve velmi...


Horoskop od 1.července: Raci si budou užívat lásku, panny čeká štěstí

Pokud jste ustáli víkendové cestování, které mohlo přinést starosti a problémy se vztahy, pak vás už nyní čeká jen to dobré. Rozložení planet slibuje krásný začátek prázdnin. Pokud jste si vzali dovolenou v tento čas, nebudete zřejmě litovat. Ale i pokud budete tyto dny trávit doma nebo na chaloupce, čekají vás příjemné chvilky.


Grilování na balkoně: Jaký gril vybrat a na co si dát pozor

Grilování na balkoně je skvělý způsob, jak si užít léto a připravit chutné pokrmy i bez zahrady. Výběr správného grilu však vyžaduje zvážení několika důležitých faktorů, jako je velikost, zdroj energie a bezpečnost. Je třeba dbát na to, aby gril nezabíral příliš mnoho místa, nevytvářel nadměrný kouř a byl stabilní na malém prostoru. Připravte se […] The post Grilování na balkoně: Jaký gril vybrat a na co si dát pozor appeared first on HomeInCube.


Prádlo jako nové? Stačí přidat k prášku na praní dostupné ingredience s jedinečným efektem

Praní prádla je běžnou součástí každodenního života. Jak mít prádlo čisté a stále jako nové? Není třeba pořizovat drahé prací prostředky. Stačí obyčejný prací prášek a použití běžně doma dostupných ingrediencí. Které to jsou? A jak je správně použít?


Retro okénko: Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem může být delikatesa, stačí použít šťavnatější maso a čerstvé ovoce

Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem, to je vlastně takový fenomén českých pohostinství konce 20. století. Pokrm propojuje slanou a sladkou chuť okořeněných plátků kuřecího masa a slaďounkého ovoce.


Jak správně pečovat o froté ručníky: Kompletní průvodce

Praní froté ručníků se může zdát jako jednoduchý úkol, ale správné postupy mohou výrazně ovlivnit jejich měkkost, savost a celkovou životnost. Přinášíme vám proto komplexní návod, jak prát ručníky, aby byly stále jako nové.


In nebo out? Kdy nechat košili venku a kdy ji schovat do kalhot

Košile jsou nepostradatelnou součástí každého šatníku. Nosíme je od těch nejformálnějších příležitostí až po chvíle relaxu doma nebo na pláži. Jak je nosit v létě? Kdy je nechat ležérně vykukovat a kdy je schovat dovnitř?


Denní horoskop na úterý 2. 7. 2024: Vodnářům zatopí vlastní roztržitost, Raky čeká bolestivé prozření

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 2. 7. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


3 záhady pyramid v Gíze, na které archeologové stále nepřišli

Kultura starověkého Egypta byla natolik velkolepá, že inspirovala řecké i římské stavitele, kteří obětavě putovali přes rozbouřená moře, aby zde čerpali inspiraci. Největší senzací byly notoricky známé pyramidy v Gíze, jež byly mnohokrát důkladně prozkoumány archeology. I přesto jsou stále zahaleny tajemstvím.


Netradiční grilovací příloha: Pita plněná bylinkami

Nadýchané kynuté těsto na pitu jsme naplnili směsí oblíbených čerstvých bylinek. Upekli a vznikla perfektní grilovací příloha. Hodí se k masu, sýrům i salátům. A hotové je máte za chvilku!


Minimalistickému bytu pro mladý studenstský pár vládne šedá

Renovace tohoto bytu o rozloze 65 m² byla navržena takovým způsobem, aby plně vyhovoval vytíženému mladému párů studentů medicíny a architektury a jejich vysokým estetickým nárokům. Dále bylo požadavkem, že v bytě se musí cítit dobře také dvě další členky rodiny, velmi aktivní kočky, a prostor jim musí být přizpůsoben co do bezpečnosti a odolnosti. Bytu zřetelně […] The post Minimalistickému bytu pro mladý studenstský pár vládne šedá appeared...


Nakládané okurky jako od babičky: jednoduchý postup v 7 krocích

Recept na nakládané okurky se v rodinách předává z generace na generaci. Že jste žádný nepodědili? Zavařte letos okurky nakládačky podle našeho tradičního receptu. Budou úžasně křupavé, sladkokyselé tak akorát a zdravější. Zkrátka jako od babičky!


Pohádkový domek, který ani vlk nesfoukne: Jak sedmadvacetiletá architekta postavila betonový zázrak

Znáte pohádku o třech prasátkách, jak jim vlk sfouknul domečky? Tak tenhle domek na samotě odolá nejen vlčímu fouknutí, ale i pořádnému uragánu!


Jak odstranit slupky z papriky? Základ úspěchu je opéct ji do černa

Oloupané papriky patří mezi dokonalé lahůdky. Hodí se do salátů, jednohubek, dipů, pomazánek i do slaných koláčů, na pizzu nebo do guláše. Nejpracnější na nich je jejich loupání. Ale nemějte obavu, poradíme vám, jak na to!


Bezděková se Sebastianem se od sebe nemohli odtrhnout. Noční romantika v dešti plná polibků

Lázeňské město Karlovy Vary je přece jen také místem zamilovaných. Romantika přišla i na dvojici Andreu Bezděkovou a Sebastiana Navrátila. Ti za deštivého odchodu pod deštníky ukázali svou lásku, jak nafotila redakce eXtra.cz.


Jak upéct makovník? Dokonale vláčný moučník je hotový za pár minut

Makovec je velmi oblíbený moučník, který je nejen chutný, ale také výživný. Jeho výhodou je snadná příprava, všechny suroviny stačí jednoduše smíchat a nalít na plech. Poradíme, jak připravit dokonale vláčný makovec.


Krokant je karamelová pochutina s mandlemi. Dobrotu připravíte podle videonávodu

Dokonale křupavý karamel a kousky opražených mandlí v jednom? Tak to zní přímo božsky. Připravte si s námi krokant plný lahodného křupavého karamelu s dozlatova opečenými mandlemi a vychutnejte si ho třeba jako pochutinu ke sledování vašeho oblíbeného seriálu.


Méně známá zelenina: co byl prašpenát, který měly v oblibě naše babičky

Rádi pěstujete i méně tradiční druhy zeleniny a bylinek? Tak právě pro vás máme dobrou zprávu a tip na dávno zapomenutou zeleninu. Naše babičky prašpenát běžně konzumovaly a využívaly nejen v kuchyni, ale i při léčbě různých neduhů. Bohužel ho ale v současnosti převálcoval špenát a na jeho předchůdce se již dávno zapomnělo. Někteří na něj ale nedají dopustit a vychutnávají si ho pro jeho vysoký obsah vitamínů a dalších prospěšných látek pro naše...


Francouzské Alpy: Přírodní divy a adrenalinové dobrodružství

Francouzské Alpy, rozprostírající se přes jihovýchodní Francii, jsou známé svými dechberoucími krajinami, majestátními horami a nekonečnými možnostmi pro outdoorové aktivity. Toto jedinečné pohoří nabízí vše od klidných procházek a malebných vesniček až po adrenalinové sporty a lyžařské ráje. V tomto článku se podíváme na to, co dělá Francouzské Alpy tak výjimečné a proč jsou ideální destinací pro milovníky přírody a dobrodružství.


Zemřel jeden z prvních černošských modelů. Renauld White prolomil bariéry v módním odvětví

Jeden z prvních černošských modelů, Renauld White, zemřel ve středu ve věku 80 let. Model původně z New Jersey pomohl zlepšit rozmanitost v módních časopisech. Úmrtí potvrdil pro magazín Women's Wear Daily (WWD) jeho dlouholetý přítel a módní návrhář Jeffrey Banks.


Čeká vás šťastné léto? Těmto 3 znamením hvězdy slibují parádní prázdniny

Léto samo o sobě je radostným obdobím dovolených, koupání, grilovaček a posezení venku, ať už na zahradě, v letním kině či na výletech v přírodě. Najděte si čas na to, co máte rádi, odpočívejte, užívejte si slunečné dny, ať máte po prázdninách na co vzpomínat. Koho dle hvězdných konstelací čeká mimořádně nezapomenutelné léto? Na co těšit se mají především tři znamení zvěrokruhu.


Koktejl Negroni letos opět září mezi hvězdami filmového plátna. Barman prozradil, co při přípravě nepodcenit

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech má každý rok nějaký svůj speciální drink. Letos je tím oficiálním nápojem speciální verze slavného koktejlu Negroni. Barman Milan Zaleš pro web Toprecepty.cz prozradil, co je při přípravě Negroni koktejlů nejdůležitější, a nabídl i originální recept.


Tyto bezprostřední okolnosti mohly změnit dějiny tak jak je známe

Mnohdy si myslíme, že jsme to dotáhli tak daleko, protože jsme docela chytří, že? Ale při pohledu zpět zjistíme, že spousta věcí se mohla vážně pokazit. Vzpomeňte si na všechny přírodní katastrofy, globální zdravotnické krize a dokonce i na naše vlastní chyby. Do 21. století nás nedostaly jen naše chytré schopnosti přežít, ale také spousta štěstí. Pokud se podíváme na případy, které se v historii staly těsně před námi, můžeme se naučit důležité věci o tom, jak se vyhnout budoucím problémům a jak se s nimi vypořádat. Pokračujte ve čtení a dozvíte se o šílených případech těsného ohrožení, které mohly zcela změnit nebo dokonce zničit život, jak ho známe dnes.


Chcete štíhlou postavu? Pak byste měli skákat přes švihadlo!

Kdy jste naposledy skákali přes švihadlo? Pokud jako dítě, pak byste to měli napravit! Vydejte se do nejbližší prodejny a kupte si kvalitní švihadlo. Nestojí mnoho a přitom přináší obrovské výhody pro vaše tělo! Možná zjistíte, že tato fyzická aktivita rozhodně není jednoduchá. Než se dostanete do tempa, může to chvilku trvat. A je švihadlo vhodné také pro muže? Odpověď je jednoznačně ANO. Například boxeři švihadlo běžně používají.


Jan Punčochář prozradil, jak připravit úžasnou smaženici: Solit musíte houby až nakonec, jinak pustí vodu, říká šéfkuchař

Houby patří mezi oblíbené ingredience v naší kuchyni. Proto není divu, že je velmi rád využívá i Jan Punčochář. Populární šéfkuchař a milovník českých pokrmů pro Toprecepty.cz prozradil, jak na nejlepší smaženici i další pokrmy z hub.


Rohaté vodní ořechy pomáhají při průjmu. Zkuste chráněnou kotvici plovoucí pěstovat

Plody velmi zajímavé rostliny kotvice plovoucí jsou známé jako vodní ořechy, jezuitské ořechy nebo vodní kaštany a bývaly kdysi dávno docela běžnou potravinou. Zejména když se neurodilo dost obilí, tak z nich dělali mouku a pekli placky a chleba. Kotvicové oříšky se také využívaly jako lék na trávicí potíže. Kotvice plovoucí, která dříve zdobila snad každý rybník, je dnes na seznamu kriticky ohrožených druhů rostlin ČR.


Hvězdy spatřeny, jak objímají své fanoušky

Kdo by se nerad přitulil ke své oblíbené celebritě? Nebo rychlé selfie předtím, než odběhnou na předávání cen nebo filmovou premiéru? Těmto fanouškům se splnilo jejich přání a získali víc než jen autogram od celebrity - dostali objetí! Ať už se jedná o setkání a přivítání nebo akci na červeném koberci, setkání s celebritou je vzrušujícím příběhem pro každého fanouška, kterému se podaří zachytit okamžik se svou oblíbenou hvězdou. Podívejte se do této galerie, kde uvidíte celebrity, které objímají své fanoušky.


Nejlepší a nejhorší lidské potraviny, kterými můžete krmit svého psa

Naši domácí mazlíčci jsou součástí rodiny, což znamená, že je čas od času chceme rozmazlovat. Je běžné, že psům dáváme jako pamlsek kousek jídla z našeho talíře nebo třeba i kousek, který spadl na zem. Chceme se však ujistit, že potraviny, které jim dopřáváme, nezpůsobí více škody než užitku. Některé lidské potraviny jsou pro psy ve skutečnosti neuvěřitelně zdravé a mohou být zařazeny do běžné stravy vašeho psa. Jiné jsou však extrémně nebezpečné - a není to jen čokoláda, na kterou je třeba dávat pozor. Klikněte na tuto galerii a zjistěte, které lidské potraviny jsou zdravé a které jsou pro vašeho psa nebezpečné.


Vyhlášený elegán Libor Bouček s oblibou porušuje dress code: Nerad nosím kravaty, zatím mi to vždycky prošlo

Moderátor Libor Bouček (43) patří mezi oblíbené tváře filmového festivalu ve Varech. Vždy elegantní moderátor, jehož pracovním oděvem je oblek, se pro Lifee rozpovídal o módě, porušování dress codu i módních výstřelcích. Proč nesnáší kravaty a jak se s tím ve své profesi vypořádává?


Odstartujte prázdniny domácími zmrzlinami! Přístroj nutně nepotřebujete

Horké letní dny si doslova říkají o pořádnou porci osvěžení. Připravte sobě a svým dětem osvěžení v podobě domácí zmrzliny! Připravili jsme pro vás recepty na klasické zmrzliny, sorbety, nanuky i poctivé zmrzlinové poháry. A prázdniny můžou začít!


Kopřivy posílí vaše rostliny. Stačí z nich snadno vyrobit hnojivo

Potřebujete kvalitní hnojivo pro své rostliny? Důležitá složka, z níž ho můžete vyrobit, možná roste poblíž vašeho domu. Navíc si ji můžete nasbírat zcela zdarma. Jen k tomu budete potřebovat rukavice…


Jak přežít vlny veder

Extrémní horko může být nebezpečné a za určitých okolností i smrtelné! Je tedy lepší být připraven: Podívejte se na tyto tipy, jak přežít vlny veder.


Jak na domácí skořicový cukr? Ve videonávodu vám ukážeme hned dva způsoby přípravy

Došel vám doma skořicový cukr, ale zrovna by se vám hodil na oblíbenou krupičnou kašičku nebo voňavý domácí štrúdl? Nezoufejte, ukážeme vám hned dva jednoduché postupy, jak si můžete snadno doma vyrobit pořádnou dávku domácího skořicového cukru tak, abyste ho měli pořád po ruce. Bude určitě poctivější, než ten kupovaný.


Týdenní horoskop: Panny odhalí tajemství, na Raky čekají změny, Ryby budou randit

Týdenní horoskop přináší astrologický výhled na první prázdninový týden. Přečtěte si váš horoskop a zjistěte, co vám hvězdy přichystaly na období od 1. do 7. července 2024. Na co se mohou těšit zrozenci jednotlivých znamení zvěrokruhu? Dozvíte se, jak se vám bude dařit nejen v práci, ale i ve vztazích.


Letní odlehčené menu se saláty na grilu: Když už je gril roztopený, pak stojí za to využít jej na maximum

Saláty z grilované zeleniny jsou skvělou volbou jak na večeři s rodinou, tak grilovací party s přáteli. Lehké a přitom vydatné saláty z grilu rozhodně patří na seznam letního menu. Připravit je můžete jen ze zeleniny, nebo přidat maso, sýr či tofu, nebo grilovaný meloun a ananas.


Horoskopy lásky od 2. července 2024: Raci budou šťastní, Blíženci se přestanou trápit

Lvi prožívají radost a něhu. Blížencům se blýská na lepší časy. V partnerských vztazích nastává nesmírně krásné období. Spory se vyladí a štěstí zasáhne většinu znamení. Jaké energie pocítíte, vám prozradí horoskopy lásky podle tarotu.


Celebrity ve stejném oblečení: Komu to slušelo víc?

Hvězdy musí navštěvovat tolik akcí, že je někdy těžké udržet krok s jejich glamour vzhledem. Jejich stylisté se neúnavně snaží, aby na akcích nenosily stejné oblečení jako ostatní, ale někdy je to nevyhnutelné. Skvělé je, že většinou áčkové hvězdy překonají rozpaky a přijmou fakt, že všichni mají opravdu dobrý módní vkus. Klikněte do galerie a podívejte se, které celebrity si oblékly stejné outfity!


Kvíz: Jak dobře znáte světová "nej". Dávali jste pozor ve škole a milujete mapy a encyklopedie? Pak pojďte do toho

Svět je plný fascinujících míst a přírodních úkazů, které nás nepřestávají udivovat. Od nejvyšších hor po nejhlubší oceánské příkopy, každý kout Země má svůj jedinečný rekord. A tyto rekordy se navíc někdy mění. Náš kvíz vás provede některými z nejvýznamnějších světových „nej“ a prověří vaše znalosti v oblasti geografie a přírodních věd. Připravte se na zajímavé otázky, které vám ukáží, jak dobře znáte naši planetu.


Nejluxusnější party ve Varech zchladil déšť. Krainová s Verešovou se na něj připravily

Po horkém dni, kdy se hostům šaty a vlasy lepily na záda, přišla změna počasí, která přinesla déšť. Jak se s vodou popraly celebrity, které bouřka zastihla na jedné z nejslavnějších party na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech?


Denní horoskop na pondělí 1. 7. 2024: Berani řeší rodinu, Panny si dělají velké naděje

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 1. 7. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


Váš největší strach podle vašeho hvězdného znamení

Mnozí z nás si rádi myslí, že vědí, čeho se nejvíce bojí. Když se nás někdo zeptá, čeho se nejvíc bojíme, napadne nás spousta věcí, od pavouků až po uzavřené prostory. Ve skutečnosti je však největším strachem většiny lidí něco úplně jiného, než si na první pohled myslí. Podívejte se do této galerie a zjistěte, co vás skutečně děsí podle vašeho hvězdného znamení.


Nejstylovější letní outfity podle princezny Diany: Oblečení, které milovala, je v roce 2024 opět trendy

V pondělí 1. července by Diana, princezna z Walesu, oslavila 63. narozeniny. Bohužel její život ukončila dopravní nehoda v Paříži v roce 1997. Její odkaz plný láskyplnosti, empatie a chuti dělat ze světa lepší místo ovšem žije dál. A stejně tak přežívá i Dianin osobitý módní styl, ze kterého je možné dodnes čerpat velkou dávku inspirace. Mnohé kousky, které princezna oblékala v 80. a 90. letech, jsou totiž letos opět trendy. Pojďme se podívat na...