BEZDěKOVá SE SEBASTIANEM SE OD SEBE NEMOHLI ODTRHNOUT. NOčNí ROMANTIKA V DEšTI PLNá POLIBKů

Lázeňské město Karlovy Vary je přece jen také místem zamilovaných. Romantika přišla i na dvojici Andreu Bezděkovou a Sebastiana Navrátila. Ti za deštivého odchodu pod deštníky ukázali svou lásku, jak nafotila redakce eXtra.cz.

Andrea Bezděková a Sebastian Navrátil nedokázali zadržet své emoce. Při odchodu z party UniCredit Bank si krátili čekání na taxík zamilovaným laškováním. Pod deštníky došlo i na pořádnou romantiku, jak zachytila redakce eXtra.cz.

Trapas ve Varech: Biasiol usadili hned vedle její ex Mlejnkové. Myslela jsem, že to je vtip, říká modelka

Intimnosti pod deštníkem

Sebastian s Bezděkovou si slejvákem nenechali zkazit náladu a pod deštníky společně zamilovaně laškovali, dokonce došlo i na něžný polibek. Navrátil následně prohodil nějaký vtípek a Andrea se rozesmála na celé kolo. Celé to působilo jako zamilované rande v dešti jako z hollywoodského filmu. Dvojice se nakonec dočkala svého odvozu a v tichosti odjela.

Doporučené video: Rozhovor s Andreou Bezděkovou.

UniCredit Bank party patří mezi největší a nejoblíbenější akce na filmovém festivalu v Karlových Varech. Vždy se tu sejde nespočet celebrit, které se chlubí svými extravagantními modely. Letos dorazili například Simona Krainová s partnerem, moderátor Ondřej Novotný se svou těhotnou manželkou Renatou, Jaromír Jágr s partnerkou Dominikou a mnoho dalších. Na fotky se můžete podívat v naší galerii.

Související články

2024-07-02T03:18:09Z dg43tfdfdgfd