INFLUENCER JE KRITIZOVáNA POTé, CO SI VYBRALA ODVážNé OBLEčENí NA NáVšTěVU POSVáTNéHO MíSTA V THAJSKU

Influencer je tvrdě kritizována poté, co si vybrala odvážné oblečení na návštěvu posvátného místa v Thajsku (Foto: Reprodukce/Instagram)

Vera Zinger, modelka a fitness influencerka, obdržela příval kritiky za to, že si vybrala velmi odhalující oblečení při návštěvě posvátného místa v Thajsku.

Vše začalo, když Zingerová zveřejnila obrázek sebe sama v těsném a odhalujícím fitness oblečení při pozování u památníku Velkého Buddhy v Phuketu na Thajsku.

Velký Buddha je důležité náboženské místo a návštěvníkům se doporučuje nosit skromné oblečení, které zakrývá nohy, ramena a hrudník.

Modelka však ukázala svůj výstřih, břicho a nohy v těsném topu a cyklistických kraťasech. “Prosím, držte [místo] ve frontě, jsem zaneprázdněná,” napsala ve svém popisku.

Vera Zinger (Foto: Reprodukce/Instagram)

Uživatelé sociálních sítí rychle kritizovali modelku za její odhalující oblečení, které považovali za nevhodné pro posvátné místo. “Jsem Thajka a považuji to za velmi neuctivé, jak si toto oblékla na prohlídku sochy Velkého Buddhy,” uvedl jeden uživatel Instagramu.

“Posvátné místo nebo chrám není místo na fotografování ve fitness oblečení jako je toto,” uvedl další. “Všichni lidé vzadu jsou také zakrytí, jak to může být neuctivé,” poznamenal další internetový uživatel.

Tento obsah byl vytvořen s pomocí AI a revidován redakčním týmem.

The post Influencer je kritizována poté, co si vybrala odvážné oblečení na návštěvu posvátného místa v Thajsku appeared first on Instafamosos.

2024-07-01T01:56:48Z dg43tfdfdgfd