BLOND KYNYCHOVá ROZPáLLA VARY. NEJDříVE UKáZALA POZADí, POTé I BUJNý DEKOLT

Kynychová dorazila na festival úplně poprvé v životě a už nyní je jasné, že na ni Vary jen tak nezapomenou. Cvičitelka vyrazila na kávovou show francouzské značky L’OR, na níž oblékla kalhotový komplet od návrhářky Talabaya. To, že je průhledný na pozadí, zjistila Kynychová až na párty, ale vzhledem k horkému počasí jí to vůbec nevadilo. Úsměvy rozdávala na všechny strany. 

Foto: L'OR

Moc si to tu užívám. Praha je vylidněná, všichni jsou tady. Vary mají úžasnou atmosféru, mám pocit, že festival má takovou tu správně hvězdnou atmosféru a světovou úroveň,“ pochvalovala si blondýnka, která přiznala, že víc sexy byla asi jako bruneta, ale ona se cítí dobře v současné době jako blondýnka. „Zrovna jsem se ptala manžela a říkal mi, že se mu to líbí. Je to prý lepší, než když jsme se brali, to jsem byla ostříhaná na ježka,“ smála se.

Foto: L'OR

Protože má Kynychová energie na rozdávání, tak vyrazila večer ještě na párty pořádanou firmou na luxusní italský nábytek Natuzzi. Tady mohli všichni přítomní obdivovat její dokonalý dekolt v šatech od Niny Klimyuk. 

Nejen pařmeni, ale i milovníci filmů

Na rozdíl od Kynychové Romana Goščíková navštěvuje Karlovy Vary pravidelně. Herečka a principálka Divadla Radka Brzobohatého je manželkou úspěšného režiséra Karla Janáka, tudíž pro tuto dvojici je festival téměř povinností. 

Foto: L'OR

Ano, jezdíme pravidelně, jezdili jsme s Kájou ještě dřív, než jsme se poznali, ale každý zvlášť,“ smála se sympatická brunetka na Natuzzi párty v restauraci Varyo, odkud je nejkrásnější výhled na lázeňské město. 

Líbí se mi atmosféra a kombinace filmů, procházek, koupání v Thermal bazénu a všech možných večírků. Nadšený je i náš syn Ondrášek. Filmy pro něho ještě moc nejsou, ale doprovodné akce a oplatky miluje,“ prozradila Goščíková, která si zas ráda pochutnala na dobré kávě. 

Foto: L'OR

Na festivalu po 10 letech

Vdova po oskarovém režisérovi Jiřím Menzelovi Olga letos do Varů zamířila po deseti letech v doprovodu svého partnera, egyptologa Miroslava Bárty. 

Ve Varech jsem byla naposled s Jirkou v roce 2014,“ přiznala Olga a dodala: „Festival je zárukou kvalitních filmů a vždycky tady potkám řadu kamarádů, se kterými na sebe nemáme většinu roku čas.

Vzhledem k tomu, že na festival přijela dvojice bez dětí, dopřáli si právě setkávání s přáteli. Menzelová oslnila v krásných šatech. „Oboje šaty na letošní festival v Karlových Varech mi vybrala a ušila česká návrhářka Hana Zárubová,“ svěřila se Menzelová a prozradila, že zbytek léta hodlá strávit už s dětmi. 

Foto: L'OR

Můj čas o prázdninách bude patřit především dětem. Přes školní rok tolik možností není a přece jen, všechno rychle utíká. Děti se nám jen vzdalují, tak je potřeba toho využít, dokud je to možné,“ řekla Olga Menzelová. 

Fotokredit: PRSoup

Související články

2024-07-03T08:35:54Z dg43tfdfdgfd