ČTYřI LOďáKY, OSM VAKů A DVA KOSMETICKé KUFříKY: VEREšOVá DORAZILA DO VARů S NáKLADEM

Andrea Verešová letos nestihla slavnostní zahájení MFF Karlovy Vary kvůli oslavě svých už 44. narozenin. Modelka do Varů letos dorazila o den později. Na Moët party ale už zářila v extravagantních šatech s hlubokým výstřihem a strhla pozornost. V rozhovoru pro eXtra.cz se následně rozpovídala nejen o módě, kterou vždy ohromí, ale i o tom, jak budou pokračovat oslavy. Bude opět slavit několik dní? 

V pátek 28. června úchvatná modelka Andrea Verešová oslavila své, vzhledem k jejímu vzhledu neuvěřitelné, 44. narozeniny - a právě v ten den probíhal i slavnostní zahajovací ceremoniál mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, který kvůli rodinné oslavě musela letos vynechat. Přesto si letošní 58. ročník festivalu nenechala ujít a do lázeňského města dorazila o den později. "Nestihla jsem zahájení, ale o to víc se těším na všechny krásné společenské akce, které nás ještě čekají," prozradila pro eXtra.cz.

Nejzářivější lesk na KVIFF 2024: Přehled největších akcí plných luxusu, módy a celebrit

Verešová zazářila na Moëtu

Jako jednu z prvních akcí ve Varech Andrea navštívila událost od Moët & Chandon - Přípitek na dobrou věc. Letošní výtěžek putoval na podporu Nadace Jakuba Voráčka. Andrea na sebe strhla pozornost hned při příchodu, vynesla extravagantní kousek od své dvorní návrhářky a kamarádky Jany Pištejové, který doplnila o výrazné šperky, jak se můžete pokochat v galerii. Vypadala zkrátka úchvatně.

MFF není pouze o filmovém zážitku, ale dost i o módě - kolik kufrů si s sebou Andrea na MFF zabalila? "4 kufry, 8 vaků a asi 2 kosmetické kufříky," prozradila modelka. "Radši toho beru více, ať je toho pro jistotu dost. Už jsem poučená," dodala.

Aňa za Fantomase, vyprsená Mátlová i rudý netopýr Verešová: Móda z Moët party ve Varech

První 4 dny ve Varech čeká Andreu ve Varech pořádná nálož pracovních povinností, následně si chce dopřát alespoň 2 dny klidu po boku svého manžela, který ji zde doprovází. A jak budou pokračovat oslavy narozenin? I o tom se Andrea rozpovídala v rozhovoru, který si můžete přehrát v náhledovém videu.

Související články

2024-07-01T03:28:57Z dg43tfdfdgfd