DENNí HOROSKOP NA PONDěLí 1. 7. 2024: BERANI řEší RODINU, PANNY SI DěLAJí VELKé NADěJE

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 1. 7. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Horoskop prozrazuje, že chcete-li ostatním představit plány, na nichž jste pracovali, abyste nečekali, že se vás na to budou sami vyptávat. Je to jen na vás, to vy se musíte se odhodlat k činu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jestli máte pocit, že nestiháte všechno dokončit, stanovte si to nejdůležitější a zbytek odložte. Hlavně na nakupené resty myslete co nejméně, jinak zkazíte náladu celé rodině, ale vlastně i sobě.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Využijte tento den k řešení rodinných záležitostí. Připravte se ale na to, že vás blízcí zavalí problémy s tím, že jim budete hned po ruce. Proberte s nimi, v čem jim pomůžete a co musí zvládnout sami.

Velký letní horoskop lásky: Blíženci budou chtít hřešit, Lvi budou zářit a svádět

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Hvězdy vás nabádají, abyste se zbavili záležitostí, které vás obírají o potřebnou energii. Měli byste si udělat systém v povinnostech i prioritách. Už vám ty problémy začínají pomalu přerůstat přes hlavu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ponechejte si na naplánované činnosti větší časovou rezervu. Nemělo by vás pak vyvést z míry, pokud by došlo k nečekaným situacím a zpožděním. Bude se vám dařit, budete-li dostatečně flexibilní.

Doporučené video: Tři znamení, která jsou největší hypochondři

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Kamarád se na vás obrátí s prosbou o pomoc. Je to už po několikáté ve stejné záležitosti. Snažte se jej raději vhodně namotivovat, aby se už konečně poučil z opakovaných chyb a snažil se na sobě zapracovat.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Hvězdy vás nabádají, že jestli vás bude někdo svádět k nečestným praktikám, tak ho důrazně odmítněte. Nedělejte kolem toho žádné scény. Měl by však pochopit, že tudy cesta nepovede.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Na obzoru se rýsuje něco, co vzbuzuje vaše velké naděje. Ale ještě předtím, než to půjde uskutečnit, budete muset něco změnit ve svém dosavadním životě, chce to odvahu. Nebude to zcela bez bolesti.

Čínský horoskop lásky na rok 2024: Šťastný rok Draka bude přát vztahům a jejich prohlubování

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vyhněte se prosazování něčeho, čemu vlastně sami nevěříte, jen proto, že si to přejí lidé, na které chcete udělat dojem. Jen by vám to zkomplikovalo život a museli byste se před sebou stydět.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Horoskop vás varuje před různými konflikty v soukromém životě. Zkuste se více ovládat a vyvarujte se vznětlivých reakcí. Do pohody by vás mohly vrátit relaxační aktivity nebo návštěva restauračního zařízení.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Horoskop přeje sportovním aktivitám. Někdo z vašich nejbližších bude chtít pomoci s nákupy, to zvládnete taky. Kupte si něco pěkného na sebe a pak vyrazte společně za sportem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Horoskop vám radí, ať se nebojíte přiznat chybu a požádat o pomoc, když si nebudete vědět sami rady. Zakamuflováním problému byste pouze všechno oddálili a vyřešení zkomplikovali.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Související články

2024-06-30T18:57:02Z dg43tfdfdgfd