Trending:


William neměl na výběr? Kate si ho před svatbou pojistila!

Od svatby vévodkyně Kate a prince Williama uplynula už řada let, dodnes na ni ale rádo vzpomíná mnoho Britů. Na pozadí všeho přitom stála dohoda, která měla zajistit, že Kate neuteče.


Ikony stylu: Inspirujte se v PRM

PRM je značka, která se neustále vyvíjí a přináší do světa módy nové trendy. Jejich stylové kousky a spolupráce s předními módními značkami inspirují mnoho lidí po celém světě. V tomto článku se podíváme na to, jak se můžete inspirovat v PRM i vy a jaké nové značky se nedávno staly součástí jedinečného módního světa tohoto oděvního giganta.


Kardiomyopatie Takotsubo: Varovné Znaky, Na Které Je Třeba Si Dát Pozor

Souhrn Dočasný stav, ve kterém dojde k náhlému zvětšení srdečních svalů, obvykle způsobené extrémním emocionálním nebo fyzickým stresem. Příznaky Pokud máte nové, závažné nebo trvalé příznaky, obraťte se na poskytovatele zdravotní péče. Příznaky mohou zahrnovat: Náhlý nástup bolesti na hrudi Dušnost Bušení srdce rychlejší srdeční tep Nevolnost/zvra...


Vegetariánka uvaří jídlo, které nemá ráda. Hosté se budou při zábavě dusit

V repríze speciálu kulinářské soutěže, ve které vaří hvězda reality show Like House, se ve čtvrtek pokusí o vítězství vegetariánka Zuzana. Na tu byl v minulých dnech vyvíjen tlak, aby hostům připravila maso. Podlehne, nebo bude riskovat, že ji obodují nízko?


Zvláštní práce hollywoodských hvězd před slávou

Než se z nich staly zářivé hvězdy, jakými jsou dnes, musela hollywoodská elita najít způsob, jak zaplatit účty, stejně jako my ostatní. Ačkoli je těžké si je představit jako obyčejné smrtelníky, některé z největších hvězd kdysi drhly záchody, nosily směšné kostýmy, nebo se dokonce živily krocením lvů. Podívejte se do této galerie na podivná zaměstnání, která celebrity vykonávaly podle seznamu Rankeru předtím, než se staly bohatými a slavnými.


Čas na domácí kvašáky: Recept je jednoduchý a naložení rychlé

Milujete chuť vlastní zeleniny ze zahrádky? Aby ne, jak papriky, tak i rajčata nebo okurky stojí za to. Zcela specifické jsou plodiny, které projdou kvašením. Třeba takové kvašené okurky představují jakousi klasiku, na kterou se nevyplácí zapomínat. Domácí kvašáky si připravíte velmi jednoduše a rychle. Stačí pouze trocha volného času a logicky také nějaké ty ingredience. Recept na kvašáky pro vás máme v následujících řádcích. Vyzkoušeli jsme...


Sbohem, nudné mikádo! Vlasovým trendům pro léto 2024 vládne 5 překvapivých střihů

Vlasy jsou věčné téma téměř všech žen. Asi všechny známe ten pocit, kdy nás účes jednoduše přestane bavit a máme tendenci udělat vlasovou změnu. A kdy jindy ji podstoupit než v létě? Slunce, dovolená, moře a další aspekty, které k této části roku neodmyslitelně patří, nám dávají pocit svobody. A právě tu bychom měly dopřát i svým vlasům. Pojďme se tedy společně podívat na klíčové trendy roku 2024.


Můj nejoblíbenější čepovací styl je šnyt, říká nejlepší letošní výčepní Tereza Brodecká

Nejlepší českou výčepní v Česku pro letošní rok se stala Klára Brodecká. Na slavnostním galavečeru v Holešovické tržnici v Praze převzala titul Pilsner Urquell Master Bartender. Porotu přesvědčila svými znalostmi a dovednostmi i schopností přenášet lásku k pivu a nadšení na ostatní.


Slavné osobnosti, které strávily nějaký čas v pěstounské péči

Vyrovnat se s nestabilitou v dospívání může být velmi náročné a bolestivé. Dětem se obvykle daří nejlépe, když mají stálou lásku a podporu a stabilní režim. Odloučení od rodičů a střídání domovů není zdaleka ideální scénář, ale občas může být pro všechny zúčastněné tím nejlepším. Vstup do systému pěstounské péče rozhodně neznamená, že dítě nedosáhne velkých úspěchů. Tento seznam celebrit je toho důkazem. V některých případech pěstounství a adopce těmto budoucím hvězdám skutečně přinesly lásku a stabilitu, kterou potřebovaly. V jiných případech je nepřízeň osudu, které čelily, přiměla rozvíjet svůj talent a bojovat za lepší život. Klikněte do galerie a podívejte se, které hvězdy strávily v dětství nějaký čas v systému pěstounské péče.


Už zase do vody. To pivo není hořké aneb nejotravnější řeči na dovolené

To kyselo je moc kyselé a brambory moc bramborové. Klasická průpovídka s Krkonošských pohádek, která ale pro mnohé lidi platí prakticky kdykoli a kdekoli. Tak jako tak se různým zbytečným řečem nevyhneme ani na dovolené. Pokud je navíc vypouští z úst partner nebo partnerka, jsou opravdu velmi nepříjemné. My se na některé takovéto výlevy podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích. Třeba alespoň trochu pobavíme, i když neporadíme, jak tyto...


Inuité a Baskové mají stejně hnědou pleť jako měl pračlověk. Sluncem to ale není

Podle podrobných výzkumů uvedených například ve vědeckém časopise Nature Genetics se ukazuje, že „dělení lidí podle ras a etnické příslušnosti je nepoužitelné“, a to zejména podle barvy pleti, uvádí kontroverzní spisovatel a podnikatel Hans-Joachim Zillmer .


Červencové novoluní přinese naději. Pro rizika není vhodná doba

Novoluní uprostřed Raka slibuje krásný rozjezd prázdnin, hezké chvíle a přátelské vztahy. Přinese zaslouženou odměnu za vykonanou práci a úsilí, které jste v uplynulých měsících vynaložili.


Denní horoskop na 4. července 2024: Váhy by měly zapomenout na minulost, Štíři na závist

Denní horoskop nejen pro ženy na čtvrtek 4. 7. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.


Pikantní kuřecí kousky se zázvorem a sezamem

Kousky kuřecího masa obalené v lahodném těstíčku doplní lehce pikantní omáčka a sezamové semínka. Co podávat jako přílohu? Nejlepší je jasmínová rýže nebo rýžové nudle.


Kvíz: Logický kvíz pro bystré hlavy. Všechny otázky zodpoví správně jen génius, je to opravdu těžké

Logické myšlení je klíčovou dovedností, kterou využíváme každý den, ať už si to uvědomujeme nebo ne. Pomáhá nám řešit problémy, přijímat rozhodnutí a orientovat se v každodenních situacích. Rozvíjení této schopnosti může přinést nejen lepší výsledky ve škole či práci, ale také větší spokojenost v osobním životě. Prověřte si vaši schopnost rychlého a správného uvažování.


Tajemství sladké chuti: Jak poznat dobrý a zralý meloun?

Není většího zklamání, než když si přinesete domů meloun, rozkrojíte ho a zjistíte, že by mu pár dní na sluníčku prospělo. Od melounu čekáme, že bude vyzrálý, sladký a plný chuti a šťávy. Víte, jak to poznat? Známe pár triků, kterými odhadnete meloun dřív, než se podíváte dovnitř.


Prázdninová hitparáda: Ponořte se do kuchyně našich babiček a dědečků a nechte se unést na vlně nostalgie

Prázdninová jídla máme často spojená s pobytem u babičky a dědy na chalupě. Jedná se o takzvaná comfort food, tedy jídla, která vám přinesou chuťový zážitek provázaný s příjemnou vzpomínkou. Prázdninová úroda už volá po zracování, a tak se pojďme pustit do letních pochoutek. Ve výběru jsme spojili čistou nostalgii s vlivy moderní gastronomie a přinášíme inspiraci na jídla, která budou s radostí vařit i další generace.


Obyčejná zelenina plná vlákniny: pomůže zatočit s nadváhou i se zadržováním vody

Řapíkatý celer se sice v žebříčcích oblíbené zeleniny nedrží na špici, ale měl by. Je totiž skvělou volbou pro ty, kdo chtějí zhubnout zdravě. Celer obsahuje velké množství vody a vlákniny, která podporuje trávení, pomáhá snižovat chuť k jídlu a udržet pocit sytosti. Trochu zvláštní chuť celeru zkrátka bohatě vyváží množství jeho zdravotních benefitů.


Jak zničit mravence v záhonu: geniální tipy na přírodní prostředky, které fungují

Mravenci dokážou zahrádkářům pěkně otrávit život. Jejich hemžení v záhonech bývá předzvěstí invaze mšic a i když se jí vyhnete, mravenci si staví u kořenů rostlin hnízda a leckdy si pochutnají i na tom, co byste raději snědli vy sami. Co s nimi? Dají se vypudit ze zahrady přírodně?


Přátelství celebrit s velkými věkovými rozdíly

Generační rozdíly mohou ve skutečnosti vytvářet zajímavá přátelství. To je skutečně případ mnoha celebrit, které mají opravdu blízké kamarády, kteří jsou mnohem starší nebo mladší než oni. Některá z těchto přátelství jsou také dost nepravděpodobná, ale nějakým způsobem fungují opravdu dobře. Klikněte na následující galerii a seznamte se s přátelstvími celebrit s obrovskými věkovými rozdíly.


Jolana (37): Dlouho jsem tušila, že má manžel milenku. Pak mi jednoho dne zazvonil telefon a bylo jasno

Jolana dlouhé měsíce tušila, že má manžel milenku. Věčně někde trajdal, Jolany si nevšímal a byl neustále myšlenkami jinde. Ale až telefonát od milenky Jolanu utvrdil v tom, že je na čase udělat rázný krok.


Camilla zazářila na zahradní slavnosti v modré. Vévodkyně z Edinburghu důstojně zastoupila Kate

Král Karel III. a královna Camilla uspořádali zahradní slavnost v Paláci Holyroodhouse v Edinburghu, kam dorazili v doprovodu Edwarda a Sophie, vévody a vévodkyně z Edinburghu. Oběma ženám to velice slušelo.


Blíží se novoluní ve znamení Raka: Máte skvělou možnost urovnat rodinné vztahy

Nový měsíc s sebou vždy přináší nové začátky a skvělé příležitosti. Novoluní, které nás čeká během prvního červencového víkendu, je již sedmým v letošním roce a bude ovlivněno velmi citlivým, intuitivním a pečovatelským znamením Raka. Jak ho nejlépe využít ve svůj prospěch?


Ochutnali jsme vřídelní kávu: Karlovarská specialita kromě prvního pramene obsahuje i ten třináctý a zaplatíte za ni 145 Kč

Chystáte se ještě letos do Varů na festival nasát trochu té atmosféry? Pokud vás kromě té festivalové láká i ta lázeňská, neměli byste kromě oplatek a ochutnávky minerálních pramenů vynechat vřídelní kávu. Nabízejí ji v kavárně hned u Vřídla a za vyzkoušení rozhodně stojí.


Houby nakyselo se smetanou: Jednoduchý oběd s vůní lesa a troškou kopru je hotový za chvíli, omáčku zjemní jedna ingredience

Letos se díky dobrému počasí houbám v lese daří. Co z nich připravit? Výborné jsou houby nakyselo se smetanou. Jednoduchá smetanová omáčka má mírně nakyslou chuť a je jemně provoněná koprem.


Kompletní průvodce, jak být úžasným prarodičem

Když se stanete prarodičem, změní vám to život. A ať už se jedná o vaše první nebo třetí vnouče, tento průvodce je navržen tak, aby byl každý krok dobrodružstvím. Stát se prarodičem znamená možnost znovu si vychutnat radost z dětství a dává vám příležitost předat některé rady a neocenitelné lekce, které jste se za ta léta naučili. V této příručce se dozvíte různé věci, od praktických tipů po srdečné rady, a také postřehy, které vám pomohou přijmout roli prarodiče s moudrostí a jistotou. Jste tedy zvědaví, jak se můžete stát ještě lepším prarodičem? Klikněte na tuto stránku.


Saša (23): Chci se osamostatnit a odstěhovat od mámy, ale ona mě citově vydírá

Saša studuje, pracuje a ráda by se osamostatnila, což znamená odstěhovat se od mámy. Jenže ona o tom nechce ani slyšet. Když to Saša začne probírat, máma jen brečí a snaží ji citově vydírat. Jak dlouho to ještě vydrží?


Nejlepší venkovní práce pro ty, kteří neradi zůstávají doma

Pokud rádi chodíte do přírody, je pravděpodobné, že i vy rádi pracujete venku. Ve skutečnosti je pro vás nejhorší noční můrou být celý den zavřený za stolem a nasávat klimatizovaný vzduch. Potřebujete práci snů pod širým nebem, profesi, která vás vyvede z očistce do nedotčeného světa polí, lesů, hor, řek a oceánů. Hledáte volné místo? Projděte si následující galerii, kde najdete nápady na zaměstnání, které vás zavedou do přírody.


Oblečení pro volný čas: Když se královská rodina obléká

Celebrity se rády oblékají. Od tepláků po pyžamo - viděli jsme už všechno. Ale královské rodiny se řídí jiným protokolem, pokud jde o to, co si mohou obléct. Přesto se občas rádi obléknou i dolů, a když to udělají, vypadají skutečně skvěle! Projděte si tuto galerii a podívejte se na ty nejlepší neformální královské outfity!


Rychlá granola z pánve: Připravte si zdravou snídani podle videonávodu

Připravte si s námi krásně křupavou, rychlou a navíc velmi zdravou snídani či svačinku bez zbytečného množství přidaného cukru a dochucovadel. Ano, řeč je tady o granole, která si získala v poslední době obrovskou oblíbenost.


Levandule krásně voní, má léčivé účinky i skvělou chuť. Udělejte si čaj a sirup, upečte sušenky

Výjimečná vůně a jedinečné odstíny modrých květů levandule jsou ozdobou každé zahrady, balkonu či terasy. Levandule toho však umí daleko víc než jen nádherně vonět a dobře vypadat. Tahle léčivá rostlina pomáhá léčit tělo i duši, uklidňuje, dodává energii, osvěžuje, dezinfikuje, odpuzuje hmyz a můžeme ji využít do ovocných salátů, přidat do nápojů, do pečiva, vyrobit sirup, olej nebo ocet.


Zlepšení vztahů mezi Harrym s Meghan a Kate? Experti řekli, co si o tom myslí!

V zlepšení vztahů mezi princem Harrym a jeho manželkou Meghan Markle na jedné straně a princem Williamem a Kate Middleton na straně druhé už téměř nikdo nevěří. Podle královského experta jsou rány, které Harry a Meghan způsobili, tak hluboké, že jim William a Kate možná nikdy neodpustí.


7 rostlin k prořezání v červenci v Brazílii

Červenec je strategickým měsícem pro zahradničení v Brazílii, zejména co se týče prořezávání. Během tohoto období mnoho rostlin vstupuje do stavu dormance nebo pomalejšího růstu, což je ideální čas pro prořezání a přípravu zahrady na jaro. O post 7 rostlin k prořezání v červenci v Brazílii apareceu primeiro em DecorStyle.


Královna detailů: Jak stříbrný náramek může zvýraznit eleganci vašeho domova

Všichni víme, že ďábel se skrývá v detailech, a to platí dvojnásobně, když se jedná o design našeho domova. Ty nejmenší prvky mohou mít největší dopad na celkovou atmosféru a vizuální soudržnost prostoru. Často uvažujeme o tom, jak nábytek nebo barvy na stěně ovlivní vzhled a pocit místnosti, ale mnohdy přehlížíme sílu drobných doplňků. Málokterý předmět […] The post Královna detailů: Jak stříbrný náramek může zvýraznit eleganci vašeho domova...


Zázrak z Ameriky – paprika: Jaké druhy existují a co s paprikami v kuchyni?

Bez papriky bychom si naši kuchyň neuměli snad ani představit. Přidáváme ji do salátů a pomazánek nebo jako přílohu k obědovému menu. Papriky rozzáří talíře barvami a obohatí jídelníček o řadu prospěšných látek. Kde se u nás papriky vzaly? A co z nich můžete vykouzlit v kuchyni?


Inspirativní citáty o herectví od vašich oblíbených herců

Zajímalo vás někdy, co o herectví říkají nejúspěšnější světoví herci a herečky? Pokud ano, pak vás čeká lahůdka! Od hollywoodských legend, jako je Marlon Brando, až po hvězdné veterány, jako je Meryl Streepová, se v této galerii dozvíte něco víc o tom, jak tito úspěšní herci a herečky vidí své řemeslo. Ať už jste začínající herec, nebo milovník filmu, projděte si tyto citáty slavných filmových hvězd o herectví a nechte se jimi inspirovat.


Vše, co potřebujete k tomu, abyste se stali opravdovým zahradníkem

Nyní je ten správný čas podívat se na svou zahradu! Možná jste ji dosud odkládali a stále odkládali její řešení, ale proč nejednat právě teď? Pokud to myslíte vážně, že se chcete stát dobrým zahradníkem, musíte znát určité věci a určité věci si musíte pořídit! Prohlédněte si následující galerii a objevte 30 zahradních nástrojů, které si rozhodně budete chtít pořídit!


Samosběr nakládaček 2024: Kde si můžete sami nasbírat kilo okurek za 28 korun a kde vás na pole nepustí

Samosběry jsou v posledních letech oblíbenou činností, která lidem nabízí ekonomicky výhodné získání populárního ovoce či zeleniny. Po jahodách, které jsou zřejmě nějvětším hitem, přichází období okurek - nakládaček. Toprecepty.cz zjišťovaly, kam si jde pro oblíbenou zeleninu zajet a nasbírat si ji.


Jak si vaše geny nesou trauma z minulosti vaší rodiny

Studium DNA a genetiky je stále relativně novou záležitostí, zejména proto, že DNA byla poprvé analyzována teprve před 50 lety. Nicméně v poslední době se po celém světě provádí mnoho výzkumů, jejichž cílem je odpovědět na jednu otázku: Může se trauma dědit prostřednictvím našich genů? Zajímá vás to? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se více.


Retro biják: K létu nesmazatelně patří letní kina, která se opět dostávají do módy

Promítání filmů pod širým nebem má u nás hodně dlouhou tradici. Největší letní kino Benátky bylo v Praze už v roce 1919 na Štvanici. Jeho kapacita 1470 sedadel byla dokonce navýšena na 1600.


Být, či nebýt v CHKO? Starostka se bojí omezení, místní "opičáren" a McDonaldu

Obec se má stát ostrůvkem mezi dvěma chráněnými oblastmi. Místní nechápou proč. A bojí se, že se území zmocní developeři.


Ekologické bydlení: Trend, který mění svět?

Ekologické bydlení není jen módní vlnou, ale zásadním směrem, který se snaží odpovědět na globální výzvy spojené s klimatickou změnou, znečištěním a omezenými přírodními zdroji. Tento koncept nabývá na popularitě, protože stále více lidí hledá způsoby, jak minimalizovat svůj ekologický otisk a přispět k udržitelné budoucnosti. V tomto článku prozkoumáme, co ekologické bydlení znamená, jaké technologie a materiály se používají, a představíme...


Už jste vyzkoušeli ricinový olej? Zde je pár důvodů, proč byste měli

Ricinový olej je známý již od starověku a nyní se opět dostává do popředí. A to z dobrého důvodu: je to vysoce účinný hydratační přípravek, který má i spoustu dalších výhod. Pokud chcete zdravější vlasy, pokožku a nehty, rozhodně si pořiďte lahvičku ricinového oleje. Tento zcela přírodní způsob péče o pokožku může pomoci rozpustit nečistoty, zabránit infekci, poskytnout úlevu při kožních onemocněních a celkově chránit kožní bariéru. Zajímá vás více? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se vše o výhodách ricinového oleje.


Popelník z největšího ořechu i dýmky z kokosů jsou k vidění na zámku v Rájci

Rájec-Jestřebí (Blanensko) - Popelník z největšího ořechu na světě z palmy Lodoicei seychelské, dýmky vyrobené z kokosových ořechů nebo luxusní emailové tabatěrky na šňupací tabák si mohou lidé po celé letní prázdniny prohlédnout na hlavní trase v zámku v Rájci nad Svitavou na Blanensku. Výstavu nazvanou Salóny s vůní tabáku doplňují tabákové rostlinky vypěstované v zámeckých sklenících, řekla ČTK kastelánka zámku Zdenka Kalová.


Báječné borůvky v nejlepších receptech: Upečte si rychlý koláč, dort nebo uvařte kynuté knedlíky

Prozradíme vám na co jsou borůvky dobré, proč je jíst, čím prospívají našemu zdraví nebo jaký je rozdíl mezi lesní a kanadskou borůvkou. A podělíme se s vámi i o naše nejlepší recepty na borůvkové koláče kynuté i hrnkové, borůvkové knedlíky i borůvkovou bábovku.


Třešně: Klenot mezi ovocem plný zdraví

Třešně jsou jedním z nejpopulárnějších druhů ovoce nejen kvůli své sladké chuti, ale také díky jejich mnoha zdravotním přínosům. Toto drobné červené ovoce je bohaté na živiny a antioxidanty, které přispívají k celkovému zdraví a pohodě. Pojďme se podívat na hlavní výhody třešní a proč by měly být součástí našeho jídelníčku.


Další experiment s vlasy Leoše Mareše. Z moderátora je platinový blonďák

Jen co moderátorovi dorostly vlasy po tom, co mu je Štěpán Kozub „omylem“ oholil v reklamě, je tu další experiment. Tentokrát šel Leoš Mareš (48) na blond. Co na tuto proměnu říkáte?


Obvyklé chyby, kterých je třeba se vyvarovat při stěhování do nového domova

Bez ohledu na to, kolikrát jste to už dělali, je stěhování jednou z nejvíce stresujících událostí, kterou prochází téměř každý. Všechen tento stres v kombinaci s nekonečnými detaily, které se stěhováním souvisejí, s sebou přináší jedinečné problémy a chyby. Od balení na poslední chvíli až po zapomenutí označit krabice - tyto nehody mohou při stěhování způsobit skutečné bolesti hlavy. Chcete tedy vědět, jakých chyb se vyvarovat, aby stěhování proběhlo hladce? Pak si prohlédněte následující galerii.


Vydejte se za koupáním do biotopů, kde si užijete krásně čistou vodu

Doba vodních radovánek je tu, a tak možná přemýšlíte, kde příjemně prožít parný den. Pokud vás venkovní bazény plné chemikálií nelákají a chcete se ochladit v opravdu kvalitní vodě, pak jsou pro vás biotopy tou správnou volbou. Tato přírodní koupaliště jsou stále oblíbenější a najdete je už na spoustě míst po celé ČR. Vybrali jsme pro vás několik zajímavých tipů…


Sepse: Co To Je A Léčba

Souhrn Infekce krevního oběhu, která má za následek shluk příznaků, jako je pokles krevního tlaku, zvýšení srdeční frekvence a horečka. Příznaky Mezi příznaky patří abnormální srdeční frekvence, horečka a snížené krevní destičky. → Běžné možnosti léčby → Otázky, které byste měli položit svému lékaři Příčiny Příčiny jsou bakteriální, virové nebo plí...