JOLANA (37): DLOUHO JSEM TUšILA, žE Má MANžEL MILENKU. PAK MI JEDNOHO DNE ZAZVONIL TELEFON A BYLO JASNO

Jolana dlouhé měsíce tušila, že má manžel milenku. Věčně někde trajdal, Jolany si nevšímal a byl neustále myšlenkami jinde. Ale až telefonát od milenky Jolanu utvrdil v tom, že je na čase udělat rázný krok.

Je jedenáct večer a manžel ještě není doma. Tuším, že si našel milenku. Není možné, aby takto dlouho do noci pracoval.

Vanda (40): Přítelkyni jsem byla dvakrát nevěrná, abych si to zkusila s mužem. Skončilo to ale fiaskem

Dlouho jsem měla tušení, že má manžel milenku

Po příchodu mi Adam oznámil, že zase bude dvě noci pryč. Má prý výjezdní zasedání z práce. Už mi ruply nervy. "Adame, nějak tomu přestávám věřit. O víkendu pracuješ, minulý víkend jsi musel odjet do práce kvůli neodkladné záležitosti, domů chodíš v noci a výplatu máš stále stejnou. Co se sakra děje?" křičela jsem na něj. Cítila jsem se pod psa. Adam o mě už celé měsíce neprojevil zájem. Maximálně mi dal letmou pusu na tvář při odchodu do práce.

"Ta tvoje žárlivost. Jak si dovoluješ mě z něčeho obviňovat? To bys radši byla vdaná za lůzra na podpoře?" bránil se Adam. Prošel kolem mě do koupelny a rovnou do ložnice. Tam si vzal peřinu s polštářem a ustlal si v obýváku. Když sešel do přízemí, prohlédla jsem si oblečení, které hodil do koše na špinavé prádlo. Nic podezřelého, jako vlasy nebo rtěnku, jsem nenašla. Ale chyběly trenky.

Karin (26): Kamarádčin manžel se víc hodil ke mně. Štvalo mě, že si ho neváží a je nevěrná

Manžel ze mě dělal blbce

Ráno stále naštvaný Adam sednul do auta a odjel na výjezdní zasedání. Ani se nerozloučil. Vůbec si neuvědomuje, kolik toho mám na starosti. Taky chodím do práce, musím zajistit naše dvě děti, starám se o dům, a ke všemu po mně učitelka ze školy chce, abych napekla perníky na besídku. To zase nebudu celou noc spát, jen abych vše zvládla.

Jenže psychické trápení nebylo to nejhorší, co mě sužovalo. Z neustálého strachu mě začal bolet žaludek. Kdykoliv jsem se najedla, trpěla jsem silnými křečemi v břiše a průjmy. Věděla jsem, že situace v rodině mě ničí. Nechci nic víc než znát pravdu a rozhodnout se, co dál. Z prvotního strachu ze ztráty manžela se za měsíce stal stres z nejistoty. A vlastně jsem byla i naštvaná. Adam ze mě dělal blbce jen proto, že je srab.

Jana (33): Soused si postěžoval, že manželka je mu nevěrná. Pak se mě pokusil políbit

Telefonát od milenky přišel jako na zavolanou

S Adamem ani v dalších dnech nebyla řeč. Při každé konfrontaci mě ztrapňoval a dělal ze mě stíhačku, žárlivku nebo chudinku. Vše se vyřešilo jednoho sobotního odpoledne samo. Adam byl doma a znuděně seděl v obýváku u televize, já na zahradě sekala trávu. Když jsem odpočívala, zazvonil mi mobil a ozval se hlas: "Dobrý den, tady Helena. Jen vám chci říct, že se s Adamem milujeme." S mobilem v ruce jsem šla do obýváku a dala hovor na hlasitý odposlech.

"A proč mi říkáte, že vás Adam miluje?" udržovala jsem konverzaci před manželem. "S Adamem se milujeme už čtyři měsíce. Jsme spolu každou volnou chvíli. A nehodlám se ho vzdát," uzavřel svůj monolog hlas na druhé straně. "To ani nebudete muset. Adam se během odpoledne sbalí a je váš. Posílám vám ho expresně. Sbohem a děkuji za váš telefonát," ukončila jsem hovor. Otočila jsem se k Adamovi se slovy: "Tak, srabe, vše jsi slyšel, víš, co máš dělat. Tak se sbal a odjeď. Ostatní dořešíme."

Další příběhy ze života →

Petr (45): Dlouhá léta jsme jezdili na dovolenou do jednoho penzionu v Chorvatsku. Pak jsem zjistil, že manželka mi je nevěrná s číšníkem

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na [email protected].

Související články

2024-07-04T05:29:25Z dg43tfdfdgfd