NEJDIVOčEJší OUTFIT VE VARECH: BARBIE JIRáčKOVá šOKOVALA LáZEňSKé MěSTO

Gabriel Jiráčková alias Lolo Ta Bella zcela zazářila na přehlídce módní návrhářky Debbie Brown, která se konala v pondělí v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Jiráčková svými outfity šokuje každý rok, samozřejmě se jí to povedlo i letos. Převlékla se za postavu Cruelly ze stejnojmenného filmu. Jak prozradila v rozhovoru pro Prima Ženy, róbu si vyrobila sama.

Gabriel Jiráčkovou doprovázel na módní přehlídce Debbie Brown její dlouholetý partner a architekt Maxmilián Semela. Dvojice zcela zářila, obzvlášť Gabriel, která vynesla nepřehlédnutelný outfit.

„Dodržela jsem zadání dress codu, které bylo: Everybody look at me neboli Všechny oči na mě. A já jsem se tak zamýšlela, na koho se upínají všechny oči, když někam přijde. A napadla mě Cruella ze stejnojmenného filmu,“ vysvětlila svoji volbu kostýmu Jiráčková. A nápad to byl skvělý. V převleku Cruelly se jí podařilo zaujmout pozornost všech, kteří ji na filmovém festivalu ve Varech zahlédli.

V rozhovoru pro Prima Ženy se také svěřila, že si outfit vytvořila sama. Na růžových flitrových šatech měla nápis „Birthday“ a řekla nám, proč. „Já neslavím narozeniny, ale karlovarský festival slaví, respektive slaví výročí třicet let od doby, kdy přišel pan Bartoška a navrátil festivalu jeho dávnou slávu po pádu komunismu, takže to je takový odkaz,“ objasnila zpěvačka a modelka.

Čtěte také: Charlotte Štiková bez cenzury o matce: Prosím, přestaň už na mně vydělávat

Ta zaujala i účesem ve stylu Cruelly, ale ujistila nás, že se jedná o paruku. „Upřímně, cítím se v tom účesu skvěle, takže uvidím do budoucna, jestli třeba nebudu chtít něco podobného vyzkoušet,“ svěřila se redaktorovi webu Prima Ženy.

S partnerem během interview prozradili, že během filmového festivalu plánují stihnout spoustu filmů. Smáli se, že na rozdíl od jiných celebrit, které každoročně vyrážejí do lázeňského města, sem nejezdí pouze na večírky.

Mohlo by vás zajímat: Módní alarm z nejluxusnější party Karlových Varů: Máme v Čechách vkus a originalitu?

„Jsme tu především kvůli filmům, což jsme asi jedni z mála, jak jsem se zklamáním zjistila. Většina lidí sem právě jezdí pařit do noci. My si chceme užít hlavně ty filmy, protože festival v Karlových Varech je oslava filmů a tak by to mělo být,“ dodala na závěr Gabriel Jiráčková. V úvodním videu zjistíte, jaký film je její a manželova srdcovka.

Módní přehlídka Debbie Brown:

2024-07-03T04:03:33Z dg43tfdfdgfd