KOMU TO SLUší VíC? SLOVáKOVá A KOčENDOVá OBLéKLY STEJNý ODVážNý OUTFIT

Zdroj foto:Profimedia

Natálie Kočendová je česká modelka, která se v roce 2020 zároveň stala Miss. O dva roky později pak vyhrála světovou soutěž Top Model of the World. Diváci ji mohou znát z druhé řady reality show Love Island Česko & Slovensko, nebo nepříliš úspěšného filmu Cool Girl! Z roku 2023, kde si zahrála reportérku. Mimo to je Natálie také podnikatelkou, která má svou vlastní kosmetiku s názvem NK.

Nelu Slovákovou známe o něco déle. Do povědomí se zapsala výhrou v reality show Hotel Paradise, která se konala v roce 2012. Také ona je podnikatelkou. Má svoji značku plavek Neonky a jako influencerka se pyšní více než 440 tisíci sledujících na instagramu. A právě na instagramu se rozpoutal svár mezi oběma zmíněnými ženami. Nela zde totiž osočila Natálii z toho, že její kosmetická značka pouze přeprodává produkty z čínského Aliexpressu.

O to větší překvapení čekalo jejich fanoušky i další veřejnost, když na přehlídku módní návrhářky Zuzany Lešák Černé v Karlových Varech vynesla Natálie stejné šaty, které před třemi měsíci oblékla i její sokyně Nela Slováková na brněnský PLES V INTRU 2024. Lidé na sociálních sítích samozřejmě okamžitě začali obě ženy hodnotit a porovnávat. Kromě toho se objevily také otázky od lidí, kteří nechápali, proč si Natálie tyto šaty vůbec oblékla. Bylo to snad naschvál, aby si do Nely rýpla? Modelka tyto spekulace okamžitě smetla ze stolu s tím, že si šaty sama nevybrala, ale byly jí přiděleny na přehlídce.

Odvážný celo černý sametový model se vyznačoval holým bříškem a každá z blondýnek jej vynesla po svém. Zatímco Natálie zvolila výrazné náušnice a rozpuštěné vlasy, Nela měla vlasy stažené dozadu a jako dominantní šperk si vybrala náhrdelník.

Zdroj foto: Profimedia

Zdroj info: nova, čsfd, extra

Související články

2024-07-03T13:06:38Z dg43tfdfdgfd