Trending:


Černé tečky versus rozšířené póry: Jaký je mezi nimi rozdíl? A jak s nimi bojovat?

Černé tečky a rozšířené póry, ale také mazové zátky a komedony. V mnoha pojmech, které se týkají problematické pleti, je někdy poměrně těžké se vyznat. Podívejme se společně na to, co přesně tato slova označují, a hlavně jak se těchto faktorů zbavit, abyste dosáhli čisté a spokojené pleti.


Dánsko: Země pohádek a moderní elegance

Dánsko, malá severská země s bohatou historií a kulturou, je často označována jako „země pohádek“. Tato přezdívka není náhodná. Dánsko je rodištěm jednoho z nejslavnějších pohádkářů všech dob, Hanse Christiana Andersena. Ale Dánsko není jen zemí pohádek, je to také místo, které nabízí moderní architekturu, inovativní design, udržitelnost a šťastný životní styl. Pojďme se podívat na některé z nejzajímavějších aspektů této fascinující země.


Černá kuchyně našich předků nás magicky přitahuje, vaření ale bylo krutou řeholí

Přemýšleli jste někdy, jak to vypadalo v kuchyních v dávných dobách? Jak zvládaly tehdejší hospodyňky vařit pro početnou rodinu bez moderních robotů, papiňáků a dalších zlepšováků? Ať už je pro vás vaření povinností nebo zábavou, pro středověké kuchařky to byla hlavně pořádná řehole. Pojďte se s námi podívat do míst, kterým se říkalo černá kuchyně.


Denní horoskop na 27. června 2024: Býci se nevyhnou konfliktu, Váhy se zbaví stresu

Denní horoskop nejen pro ženy na čtvrtek 27. 6. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.


Muž doma vyráběl výbušniny


Magda (25): Můj vztah s cizincem nevyšel, ale pomohla jsem tetě získat životní lásku

Magda byla zamilovaná, ale časem se ukázalo, že mezi ní a jejím klukem jsou opravdu velké kulturní rozdíly. Následoval rozchod. Tato životní situace přeci jenom přinesla jedno pozitivum...


Základní tipy pro cesty s dětmi

Takže jste připraveni sbalit auto, naložit děti a vyrazit na cestu! Kéž by to bylo tak jednoduché... Dlouhé cesty autem s dětmi nebyly nikdy jednoduché, ale zdá se, že potřeba neustálé stimulace roste s každou generací. Může být skutečnou výzvou vše zorganizovat a zajistit, aby se zabavili i VIP pasažéři. Přesto se každý rok na dálnice vydávají miliony rodičů. Naštěstí přišli s několika tipy a triky, které můžete mít v zadní kapse. Klikněte na tuto galerii a dozvíte se více.


Proč jíst meruňky: 7 důvodů, proč je zařadit do svého jídelníčku. Recept na lahodný džem

Nejlepší meruňky bývají ty, které si vypěstujeme na vlastní zahradě. Bohužel se to v posledních letech daří jen málokomu. Většinou se o jejich zkázu postarají jarní mrazíky, a tak je pro nás každý plod vzácný, protože tohle ovoce s úžasně nasládlou chutí má pro nás i spoustu zdravotních benefitů. Tak si važme každé jednotlivé meruňky, která se na našem jídelníčku objeví. Úctu k meruňkám měli lidé už ve starověku. Podle řecké mytologie jsou...


Heidi Klumina dcera okouzluje své fanoušky fotkami v odvážném bikiní

Leni Klum, dcera modelky Heidi Klum, ohromila své sledující fotkami v odvážném bikiní. The post Heidi Klumina dcera okouzluje své fanoušky fotkami v odvážném bikiní appeared first on Instafamosos.


Pavel Berky poradil, jak připravit jedinečnou bramborovou kaši: Jednoduchým trikem získáte skvělou chuť, říká

Bramborová kaše patří mezi nejoblíbenější přílohy u nás. Perfektně se totiž hodí třeba k řízkům, sekané, karbanátkům a dalším oblíbeným pokrmům. Ne každý ovšem umí kaši kvalitně dochutit, nebo na ni vybrat správný typ brambor. Proto Toprecepty.cz požádaly Pavla Berkyho, aby prozradil fígl, jak svou oblíbenou přílohu připravuje on.


Co s vodou z namočených hub? Cennou surovinu využijete do polévek, omáček a řady dalších jídel

Vodu, ve které jste namáčeli sušené houby, nevylévejte. Právě jste získali cennou surovinu plnou chuti, která může obohatit spoustu jídel. Stačí trocha kreativity a vytvoříte chutné aromatické jídlo s hlubokou chutí. Kam všude ji můžete s úspěchem použít?


Léto v horách! Dokážete si představit lepší aktivní dovolenou?

Jste připraveni objevovat úžasné horské túry, které najdete na dosah ruky? Tak to jsme tu pro vás správně. Naše vášeň pro turistiku nás totiž zavedla do nejkrásnějších koutů oblasti střední Evropy a rádi se s vámi podělíme o tipy na výlet nebo rovnou delší aktivní dovolenou. V našem průvodci se dozvíte, jak se správně připravit na horskou túru, co si vzít s sebou a jaké vybavení vybrat. Přečtěte si naše tipy a vydejte se na nezapomenutelné...


Jak minimalizovat hluk z kuchyňských spotřebičů a zlepšit celkovou akustiku kuchyně?

Kuchyně je srdcem každého domova. Avšak spolu s vytvářením lahodných jídel přichází i nežádoucí vedlejší efekt – hluk. Od bzučení ledničky až po hlasité mixéry, kuchyně může rychle přejít z místa klidného vaření na hlučné bojiště. Zjistěte, jak minimalizovat hluk z kuchyňských spotřebičů a zlepšit celkovou akustiku prostoru, abyste vytvořili klidnější a příjemnější prostředí pro vaření a společné […] The post Jak minimalizovat hluk z kuchyňských...


Odhalení toxicity: 30 toxických vlastností, které sabotují vztahy

Vzpomeňte si na chvíli, kdy jste strávili čas s někým z rodiny, partnerem nebo přítelem a jeho chování se vám zdálo přátelské, ale když jste odcházeli, cítili jste se nejistí a vyčerpaní. Možná jste se setkali s toxickou osobou. Toxické osoby se ve skutečnosti vyskytují velmi často; podle studií zažilo psychickou agresi ze strany partnera 48,4 % žen a 48,8 % mužů. Toxicita je osobnostní rys nebo vlastnost, která ovlivňuje myšlení, cítění a jednání člověka. Toxické vlastnosti se vyskytují ve všech tvarech a velikostech a tato galerie zahrnuje 30 z nich. Přečtěte si je a zjistěte, kolik z nich poznáte. Jsou mezi nimi takové, které negativně ovlivnily váš život?


Nadzemní bazén jako součást moderního životního stylu

V dnešní době se stále více lidí rozhoduje pro nadzemní bazény jako součást svého domova. Tento trend není jen módním výstřelkem, ale odráží rostoucí zájem o zdravý a aktivní životní styl. Nadzemní bazény, ať už rámové bazény nebo nafukovací bazény, představují ideální řešení pro ty, kteří chtějí mít možnost si kdykoliv zaplavat, relaxovat nebo se […] The post Nadzemní bazén jako součást moderního životního stylu appeared first on HomeInCube.


Potraviny, které mohou překvapivě obsahovat lepek

Přemýšlíte o bezlepkové dietě? Možná budete překvapeni, když zjistíte, kolik potravin obsahuje tento alergen. Existuje celá řada potravin, které mohou nečekaně obsahovat lepek. Ale nebojte se: Připravili jsme pro vás tento seznam, díky němuž si budete snáze všímat a rozpoznávat skrytý lepek, který na vás číhá ve spíži, v supermarketech a restauracích. Díky tomuto seznamu si budete moct vybrat ty správné potraviny pro bezlepkovou dietu. Klikněte na článek a zjistěte, které potraviny mohou překvapivě obsahovat lepek.


Nejznámější lži, mystifikace a podvody v historii

Přiznejte si, že jsme všichni někdy lhali. Tu lžeš, tu lžeš. Často to není nic jiného než způsob, jak se vyhnout rozpakům nebo jak se vyhnout pocitu viny. Historie však zaznamenala několik skutečně známých příkladů nestoudné nepoctivosti a bezcitného klamání, které měly pro dotyčné osoby i celou společnost neblahé následky - někdy až tragické. Projděte si následující galerii a podívejte se na některé z těchto flagrantních lží, výmyslů a zastírání.


Vysvědčení se blíží. Místo květin školáci vymýšlejí originální dárky pro své učitele

Už v pátek dostanou školáci vysvědčení. V tento den také většina z nich nese svému učiteli nebo paní učitelce dárek. Květina nebo sladkost bývají sázkou na jistotu, v poslední době ale mívají žáci a jejich rodiče i originálnější nápady.


Strašák jménem neplodnost: Šanci na otěhotnění ovlivňuje i životní styl. Na co si dát pozor?

Měsíc červen byl Světovou zdravotnickou organizací (WHO) vyhlášen měsícem reprodukčního zdraví. Při té příležitosti se nezisková organizace Loono zaměřila na problematiku neplodnosti. Zhruba každý pátý pár má problémy s otěhotněním. Ve 40 procentech je problém na straně ženy, ve 40 procentech na straně muže a ve 20 procentech u obou z nich. Jak neplodnosti předcházet, proč nezapomínat na zdravý životní styl a kdy vyhledat pomoc odborníka?


Horoskop štěstí na červenec: Býci si zvelebí bydlení, Blíženci se mohou těšit na romantiku

Štěstí je vedle lásky jednou z nejdůležitějších věcí, které nás zajímají v horoskopech. Tak nebudeme zdržovat a pojďme se rovnou podívat, jaké štěstí čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu v červenci.


Švihák lázeňský Jiří Bartoška se už prochází po Varech: Minulý rok ho trápilo zdraví, nyní jen kvete

Na kolonádě v Karlových Varech to začíná pěkně žít. Už přijeli první hosté a také prezident Jiří Bartoška (77), který se vesele procházel po lázeňském městě. Objevily se i další známé tváře, například módní návrhář Lukáš Macháček či moderátor Marek Eben. Na místě je už připravená redakce eXtra.cz, která vše pečlivě monitoruje.


Úžasné tipy na praní prádla, které byste měli znát

Na praní prádla si každý najde něco, co nesnáší. Ať už je to čekání, třídění nebo samotné praní, po kterém zjistíte, že jsou věci stále špinavé, může to být frustrující. Většina z nás to však musí dělat. Naštěstí existuje mnoho triků, jak prát efektivněji. Udělejte si laskavost a usnadněte si zbytek života tím, že si každý týden zjednodušíte den praní. Klikněte na tuto galerii a seznamte se s nejlepšími hacky a tipy pro praní prádla.


Jak vybrat květiny pro paní učitelku. Co řeknou karafiáty či růže a proč nejsou vhodné lilie?

Poslední školní den je pro všechny školáky hodně důležitý, ale nejen pro ně. I všechny učitelky a učitelé se těší, až předají dětem vysvědčení a vyrazí na zasloužené prázdniny. Ponesou vaše děti do školy kytičku jako poděkování či omluvu za nezbedné chování? Vyberte květiny, které se umí vyjádřit za ně, a to bez jediného slova. Mrkněte na pravidla školní květomluvy.


Šperky do postele nepatří. Sundávejte je před spaním a vyhnete se zdravotním problémům i jejich ničení

Necháváte si na sobě přes noc veškeré šperky a spíte s nimi celou noc? Věřte, že tento zlozvyk má spoustu nevýhod a rizik, o kterých jste možná ani nevěděla...


Čerstvost vajec v lednici se vyplatí si pohlídat. Stačí pár vteřin a nemusíte je ani rozklepávat

Čerstvost vajec v lednici se vyplatí si pohlídat. Stačí pár vteřin a nemusíte je ani rozklepávat. Jak poznat, zda jsou vejce v lednici ještě čerstvá – díky babiččině triku se světlem a vodou to jde i bez rozklepnutí. Stádium čerstvosti vajec se s určitostí nedá poznat ani v obchodě. Nespoléhejte se proto na razítka nebo cedulky a ověřte si je doma sami.


Je filtrovaná voda lepší než voda z kohoutku?

Poznáte rozdíl mezi filtrovanou vodou a vodou z kohoutku? Někteří lidé tvrdí, že ano. Proč? Výrazná chuť "chemikálií" nebo vůně, kterou někteří považují za nepříjemnou. Jiní mají radši filtrovanou vodu kvůli obavám z bakterií. Není tedy divu, že jsou dnes filtrovací konvice tak oblíbené. Jsou však skutečně nezbytné? Mají tendenci zbavovat vodu minerálů, což jsou životně důležité sloučeniny, které tělo potřebuje k tomu, aby zůstalo hydratované. Klikněte na článek a dozvíte se, zda je filtrovaná voda opravdu lepší než kohoutková.


„Jsem tu proto, abych ošetřoval vaši pleť,“ říká zakladatel Codage

Amandine a Julien Azencott jsou zakladateli prestižní značky Codage stojící na pevných základech vědeckých poznatků a blízké rodinné spolupráce. Podílejí se na vývoji svých produktů od samého začátku až do úplného konce. V čem se ukrývá kouzlo jejich produktů a čím se inspirují? Dokonce se s námi Julien podělit i o svou skin care rutinu!


Video: Modelka slaví své křivky v super stylových tříkouskových bikinách

Olivia, známá na platformě jako OliviasWorld95, nadále inspiruje a posiluje více než 390 tisíc svých sledujících na Instagramu pozitivními zprávami o tělesném obrazu. Sedmadvacetiletá influencerka je oslavována za svůj upřímný a povznášející obsah o tělesném obrazu. The post Video: Modelka slaví své křivky v super stylových tříkouskových bikinách appeared first on Instafamosos.


Je monogamie nepřirozená?

Pro společnost, která si stále do značné míry idealizuje celoživotní romantickou lásku, může být tato informace nepříjemná. Nicméně vzhledem k tomu, že se stále méně párů vdává a nuda, nevěra a nedostatek sexuálního uspokojení rozbíjejí zdánlivě stabilní manželství, začíná mnoho (nejen) žen přijímat alternativy k dlouholeté normě monogamie.


Propadají spíš chlapci než dívky: Kde mají žáci nejlepší prospěch

Úspěšnost žáků ve škole ovlivňuje řada faktorů a nejsou to jen dosažené vědomosti. Podle sociologů velkou roli hrají i socioekonomické podmínky dětí. Prospěch žáků se tak napříč republikou velmi liší. Dobrou zprávou ale je, že počet propadlíků a nutnost opakovat celý ročník znovu se v průběhu posledních let nezvyšuje.


Jak upravit zahradu pro pejsky: dodržte 6 základních pravidel a váš čtyřnohý miláček vám bude vděčný

Zahrada je pro nás vždy soukromou oázou klidu, přičemž spolu s námi na ní tráví svůj čas také naši zvířecí miláčkové, především tedy pejsci. Ne vždy jsou ale zahrady uzpůsobené k tomu, že zde pejsek pobývá a může se tak stát, že provede něco, za co se na něj potom zlobíme. Pojďme si tedy říct, co vše by měla splňovat zahrada, kde spolu s námi běhá i náš pejsek. Nevíte-li si rady, zkuste dodržet následující pravidla a uvidíte, že na zahradě...


Nejen Thermal, v Karlových Varech najdete nejméně dalších deset architektonických skvostů

V prvních červencových dnech se v Karlových Varech pozornost upírá na festivalový hotel Thermal, v okolních ulicích se ale najdou další stavby, které vás vezmou na architektonickou exkurzi od středověku po normalizaci. Když se nedostanete do kina, což se v Karlových Varech stává často, můžete se projít po některých z mnoha zdejších památek a architektonických skvostů. Tady je deset podle nás nejzajímavějších.


Co je možné zamrazit a použít později: Od vajíček přes mateřské mléko až po buňky z tuku

Lékařská věda a inovace se neustále vyvíjejí a přinášejí nové možnosti. Naše těla přitom obsahují cenné buňky, které mohou být v budoucnu klíčem k léčbě nebo dokonce záchraně života nás či našich blízkých. Výzvou je správné zpracování a uchování buněk, aby si zachovaly své unikátní vlastnosti. Jaké druhy biologického materiálu je možné zmrazit nebo jinak uchovat pro budoucí léčebné účely?


Vědecká studie odhalila: Veganská strava je nebezpečná?!

Náhrady masa a mléčných výrobků rostlinnými alternativami nemusí být tak zdravé, jak se zdá. Nová studie ukazuje, že konzumace zpracovaných veganských potravin může zvýšovat riziko srdečních onemocnění.


Historické náhody: Důležité události, které se staly ve stejném roce!

Některé roky v historii byly bohatší než jiné. Věděli jste například, že ve stejném roce, kdy se potopil Titanic, byly objeveny vitamíny a poprvé vyrobeny Oreos? Tyto věci spolu nemusí nutně souviset jinak než tím, že se odehrály ve stejném roce, ale v některých případech zdánlivě náhodný výběr událostí svědčí o období inovací nebo konfliktů v lidských dějinách. Klikněte do galerie a podívejte se, které významné události v dějinách se staly ve stejném roce. (Některé z nich se dokonce odehrály ve stejný den!)


Jak vázat rajčata k opoře? Nedopouštějte se častých chyb

Vázání rajčat k opoře je nezbytnou součástí péče o rajčata (pokud tedy nepěstujete ta keříčková, která oporu nevyžadují). Protože by se mohlo zdát, že se jedná o naprosto jednoduchou činnost, spousta lidí jedná intuitivně. To znamená, že si o dané problematice nic nezjistí a jednoduše vezme tyč, nějaký provázek a vrhne se do práce. Při vázání se ale můžete dopustit několika chyb, které mohou ovlivnit výši vaší úrody.


Okenice se vracejí. Proč si je pořídit?

Okenice jsou oblíbeným stavebním prvkem, jenž má dům nejenom zdobit, ale i chránit. Hodí se ke starším chalupám i moderním designům domů. I když není tento architektonický prvek často úplně dokonalý, získává v poslední době na popularitě. Mechanismus ovládání je natolik jednoduchý, že si ho oblíbí téměř všichni. Vyšperkujte si i vy váš dům a pochlubte se krásnými okenicemi.


Výroba domácího jaru na nádobí aneb Jak šetřit přírodu, vaše ruce i peněženku

Jak šetřit přírodu, své ruce a zároveň mít čisté nádobí bez nečistot a mastnoty? Stačí si vyrobit kvalitní přípravek doma z dostupných ingrediencí. Jak na to?


30 nejlepších tipů pro novomanžele

Zazvonily svatební zvony a bylo slíbeno "v nemoci i ve zdraví". Gratulujeme vám, novomanželé! Ale co přijde potom? Odpověď: každodenní život. Existuje několik pravidel a rad, kterými se můžete řídit, abyste si s manželem či manželkou zajistili dlouhé a zdravé manželství. Ať už je vám teprve dvacet, nebo se berete v pozdějším věku, tyto rady jsou určeny právě vám. Pokud se budete řídit doporučeními uvedenými v tomto průvodci, bude vaše manželství probíhat hladčeji - od toho, že budete svého manžela vždy bránit, až po společné zkoušení nových věcí a všechno mezi tím. Zajímá vás tedy, co byste měli dělat jako novomanželé? Klikněte na tuto stránku a prozkoumejte ji dále.


Tyto celebrity vypadaly na červeném koberci jako nevěsty

Pro většinu žen budou jejich svatební šaty tou nejluxusnější a nejextravagantnější róbou, jakou kdy obléknou. U celebrit se zdá, že na červeném koberci nosí každý týden jiné šaty a každé jsou propracovanější než ty předchozí. Ne každé slavnostní bílé šaty vypadají jako svatební, ale mnohé z těch, které si tyto celebrity oblékly, se hodí spíše pro chůzi k oltáři než na červený koberec! Ve skutečnosti si v některých případech vybraly šaty přímo ze svatebních kolekcí návrhářů, jako je Vera Wang. Sice vypadají, jako by mířily spíš k oltáři než na pódium, ale není pochyb o tom, že v bílé barvě naprosto ohromily. Kliknutím na tuto galerii uvidíte hvězdy, které upoutaly pozornost v bílých šatech.


Dražší maso, zelenina i olej. Za grilování si letos Češi připlatí

Nákup na grilování bude stát letos Čechy většinou víc než loni. Litr olivového oleje zdražil o polovinu. Kuřecí prsa, vepřová pečeně nebo makrela zdražila zhruba o čtvrtinu. O třetinu více si lidé letos připlatí za cuketu a brambory. Vyplývá to z analýzy společnosti Česká distribuční. Z 15 sledovaných položek firma zaznamenala zdražení u deseti z nich. Například bavorské klobásky jsou podle analýzy zhruba o pětinu levnější, o 17 procent zlevnila...


Kvíz: Procvičte mozkové závity a najděte odpověď na jednoduché logické a matematické otázky

Hledáte způsob, jak se na chvíli odpoutat od každodenních starostí a nažhavit mozkové závity? Slovní rébusy a logické hádanky nabízejí ideální příležitost k relaxaci a zároveň rozvoji kreativního myšlení pro všechny věkové kategorie. Náš výběr 10 hádanek vás nejen pobaví, ale i přiměje k hlubšímu zamyšlení a posílí vaše analytické schopnosti. Vyzkoušejte si intelektuální výzvu, která by vám mohla zpestřit dnešní den.


3 tipy na osvěžující drinky s příchutí letního Španělska

Vydejte se na slunné pobřeží Španělska a objevte tajemství osvěžujících míchaných nápojů, které vám přinesou chuť léta přímo do vaší skleničky.


Jak se vyrovnat se změnami ve vašem životě: Klíčové je přijmout je a naučit se být flexibilní

Život je plný změn. Některé přicházejí nečekaně, jiné plánovaně, ale každá změna může přinést pocit nejistoty a obav. Ať už se jedná o změnu práce, stěhování, rozchod nebo třeba příchod nového člena rodiny, všechny tyto situace vyžadují schopnost adaptace. Jak tedy zvládnout životní změny a přizpůsobit se novým situacím? Přinášíme vám několik praktických tipů.


Prázdniny pro školní rok 2024/25: Kdy budou mít žáci a studenti volno

Jaký bude harmonogram školního roku 2024/2025? Podívejte se, kdy naplánovat dovolenou s dětmi a v jakém týdnu vychází jarní prázdniny ve vašem okrese nebo které státní svátky připadají na školní den.


Vysvědčení: Co vlastně říkají známky našich dětí? Někdy nenaplněné ambice rodičů, jindy sociální tlak

Když přinesou vaše děti vysvědčení se známkami, je důležité si uvědomit, o čem vlastně tyto známky vypovídají. Někteří učitelé známkují jen proto, že musí, zatímco jiní věří, že známky poskytují objektivní hodnocení. Hezká idea, ale objektivní vůči čemu? V některých případech je totiž objektivita známek pochybná, jak vysvětluje psycholožka Šárka Miková, autorka knihy Milovat nestačí. Zároveň poradí, jak je možné motivovat děti k lepším výsledkům.


Důvody, proč se probouzíte se suchem v ústech, a co s tím dělat

Máte po probuzení v ústech pocit pouště? Může to být nepříjemné a někdy to doprovází bolest v krku, popraskané rty a nepříjemná chuť. Když vaše tělo neprodukuje dostatek slin, může to vést ke stavu sucha v ústech, xerostomii. Sliny hrají v těle důležitou roli, protože čistí ústa, ničí bakterie a pomáhají odplavovat potravu, kterou sníme. Nedostatek slin v ústech (hyposalivace) po probuzení může naznačovat, že je třeba upravit chování při probuzení, nebo může být známkou něčeho závažnějšího. Zajímá vás to? Kliknutím na tuto stránku zjistíte, proč se probouzíte se suchem v ústech a co s tím v takovém případě dělat.


Pár našli bez známek života ve vířivce


Velká věštba na červenec pro Střelce: Čeká vás hezký měsíc, který vás posune dál

Co čeká Střelce v sedmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže splnit vaše přání? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.


Jak snížit vlhkost v domácnosti

Vlhkost v interiéru může být opravdu nepříjemná, protože veškerá vodní pára se drží ve vzduchu a způsobuje, že se váš domov cítí jako vlhká houba. Kromě toho může vlhkost v domě způsobit vážná nebezpečí. Nadměrná vlhkost totiž může vést ke vzniku plísní a hnilobě povrchů, což je škodlivé nejen pro váš domov, ale i pro vaše zdraví. Ve vysoké vlhkosti se daří plísním, virům a bakteriím, které mohou zničit vaše věci a mít nepříznivé účinky na alergiky nebo osoby s dýchacími potížemi. Dobrou zprávou však je, že existuje několik způsobů, jak vlhkost ve vaší domácnosti zmírnit. Chcete vědět, jak na to? Pak si prohlédněte následující galerii.