VELKá VěšTBA NA čERVENEC PRO STřELCE: ČEKá VáS HEZKý MěSíC, KTERý VáS POSUNE DáL

Co čeká Střelce v sedmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže splnit vaše přání? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází karta Smrt. Neděste se, nejde o smrt jako takovou. Spíš jde o nějakou změnu, transformaci. Budete se zbavovat všeho starého, všeho, co nepotřebujete, co už nefunguje. Něco se ukončí, a naopak něco nového začne. Každopádně by mělo jít o velmi ozdravný proces a vy vstoupíte do nové etapy.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám slibují velmi pěkný měsíc, kdy si můžete užít hodně radosti s rodinou. Mrzutostí by mělo být minimum, spíš půjde jen o drobná nedorozumění, která nebudou mít dlouhého trvání. Také vás čekají nějaké výdaje, které půjdou do vašeho rozvoje. Možná se zapíšete do letního kurzu nebo si koupíte zajímavou knihu o něčem, co vás zajímá a je pro vás důležité.  Dařit se bude i lásce, která na vás bude čekat za každým rohem.

Mohlo by vás zajímat: Sourozenci podle horoskopu: Býci se neradi dělí, Střelci umí být netaktní

Koncem července získáte i společenské uznání. Půjdete mezi lidi, kde se budete cítit jako ryby ve vodě. V pracovní oblasti budete dotvářet některé věci a dávat jim konkrétnější podobu, která se časem naplno projeví.

Kouzlo na červenec pro Střelce

Máte-li nějaké přání, sedněte si na břehu moře, vezměte si tužku a papír a přání si napište. Na papír můžete také nakreslit symbol toho, co do svého života chcete přitáhnout. Pak se podepište, poděkujte mořským duchům a lísteček s přáním spalte. Popel buď do vody napadá sám, nebo ho do ní rozfoukejte. A pokud nejste u moře, můžete toto kouzlo zkusit udělat i u českého rybníka nebo řeky.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

2024-06-27T03:39:30Z dg43tfdfdgfd