VIDEO: MODELKA SLAVí SVé KřIVKY V SUPER STYLOVýCH TříKOUSKOVýCH BIKINáCH

Olivia. Fotos e vídeo: Instagram @OliviasWorld95

Olivia, známá na platformě jako OliviasWorld95, nadále inspiruje a posiluje více než 390 tisíc svých sledujících na Instagramu pozitivními zprávami o tělesném obrazu. Sedmadvacetiletá influencerka je oslavována za svůj upřímný a povznášející obsah o tělesném obrazu.

+ Klikněte zde pro zhlédnutí videa

Nedávno Olivia oslavila své křivky spektakulárním způsobem, když si oblékla super stylové tříkouskové bikiny. V “Levana Bra Cup 3 Piece Bikini Set” od Fashion Nova vypadala modelka úžasně v růžové barvě, což znovu dokazuje její schopnost kombinovat módu a sebevědomí.

+ Video: Hvězda “Pobřežní hlídky” si holí hlavu během boje s rakovinou

+ Video: Tchaj-wan představuje nové obrněné bojové vozidlo

Sada bikin se skládá z vrchního dílu, spodního dílu a malé ladící sukně. Krásný design s bočními stuhami a volánky je ideální pro ty, kteří chtějí přidat dotek ženskosti do svého letního šatníku.

Olivia se nebojí ukázat své tělo a hrdě předvádí své křivky a strie na upřímných fotografiích. Odvážný outfit jí umožnil přijmout své tělo a cítit se skvěle, čímž vyslala silnou zprávu o sebepřijetí a sebelásce.

Od chvíle, kdy sdílela tyto snímky, více než 4 tisíce lidí je olajkovalo a zanechalo pozitivní komentáře, které chválí sadu jako “super roztomilou” a tvrdí, že Olivia “vypadala jako sen”.

Dříve také modelka okouzlila své fanoušky videem, ve kterém předvedla sadu s leopardím vzorem, čímž potvrdila svůj status ikony stylu a pozitivnosti na Instagramu.

Olivia nadále září jako příklad toho, jak může móda podporovat sebepřijetí a oslavovat různorodost těla, a stále inspiruje mnoho lidí svým upřímným a inkluzivním přístupem.

Fotografie a video: Instagram @OliviasWorld95. Tento obsah byl vytvořen s pomocí AI a zkontrolován redakčním týmem.

The post Video: Modelka slaví své křivky v super stylových tříkouskových bikinách appeared first on Instafamosos.

2024-06-26T22:40:04Z dg43tfdfdgfd