Trending:


Věděli jste, že tyto návyky vašeho psa obtěžují?

Psi jsou inteligentní zvířata, dokáží porozumět signálům, citově se napojit na svého majitele a dokonce projevovat žárlivost. Stejně jako lidé mohou být i oni otrávení. Věci, které psy dráždí, se však od těch, které dráždí lidi, liší. Ať už již máte domácího mazlíčka, nebo o jeho brzkém pořízení uvažujete, v této informativní galerii najdete všechny věci, které mohou vašeho psa rozčílit, a znaky, kterými se projevuje, pokud je podrážděný. Kliknutím zjistíte více.


Jak vybírat vybavení na pláž? Na co nezapomenout

Slunce pálí o sto šest a vy nevíte kam před ním utéci? Pořiďte si na pláž letní výbavu, co dokáže opravdu ochránit. Slunce, ale i vítr dokážou být velmi nepříjemné. Příjemné chvíle u vody se mohou proměnit rázem v peklo. Jste letos pořádně vybaveni?


Módní alarm z nejluxusnější party Karlových Varů: Máme v Čechách vkus a originalitu?

V Karlových Varech se odehrála jedna z nejznámějších společenských akcí. Podíváme se, kdo byl oblečen stylově a inspirativně, a kdo už méně. Užijte si Módní alarm s návrhářkou Annou Tejklovou.


Velká tarotová předpověď na měsíc červenec: Zjistěte, co vám předpovídají karty v lásce, zdraví a financích

Alchymistka Alice Cross si pro nás připravila tarotovou předpověď na červenec. Zjistěte, co nám první měsíc letních prázdnin přinese v oblasti lásky, financí a zdraví. Důležité bude napojení na přírodu a vnímání sebe sama. Co dalšího nás čeká?


Krásky vypjaly hruď: Vražedný výstřih ukázala Mátlová, Krainová i Slováčkova múza Dragounová

Každý rok se ve Varech objeví celebrity, které na červeném koberci i akcích všem doslova vyrazí dech svými nadupanými dekolty. A jinak tomu nebylo ani tentokrát. Zřejmě nejodvážnější byla hudebnice Kateřina Mátlová a modelky Simona Krainová a Andrea Verešová. Herečka Tereza Ramba sice do výstřihu neměla co dát, ale i tak vypadala žensky a moc jí to slušelo. Na další odvážné celebrity se podívejte v galerii.


Na štípance od komárů pomůže lak na nehty – svědění zastaví prakticky okamžitě

Na štípance od komárů pomůže lak na nehty – svědění zastaví prakticky okamžitě. Domácí levný přírodní prostředek proti komářímu štípnutí není o nic horší než kupované chemikálie. A máte ho po ruce ihned.


Grilování na balkoně: Jaký gril vybrat a na co si dát pozor

Grilování na balkoně je skvělý způsob, jak si užít léto a připravit chutné pokrmy i bez zahrady. Výběr správného grilu však vyžaduje zvážení několika důležitých faktorů, jako je velikost, zdroj energie a bezpečnost. Je třeba dbát na to, aby gril nezabíral příliš mnoho místa, nevytvářel nadměrný kouř a byl stabilní na malém prostoru. Připravte se […] The post Grilování na balkoně: Jaký gril vybrat a na co si dát pozor appeared first on HomeInCube.


Oblíbená retro sladkost se přestala vyrábět. Jak si připravit rumové pralinky doma?

Rumové pralinky byly pro mnoho Čechů téměř ikonou mezi retro sladkostmi. Čokoládový bonbon skrýval cukrovou krustu a náplň s rumovou příchutí. Přestal však o ně být zájem, a tak po 58 letech firma Nestlé oznámila ukončení jejich výroby. Nezoufejte ale, můžete si je připravit i sami.


Stigmata: záhada svatých ran

V křesťanství se stigmata označují jako tělesné rány, jizvy a bolesti na místech, která odpovídají ranám po ukřižování Ježíše Krista. Tyto zarážející rány se obvykle objevují na rukou, zápěstích a nohou a na levé straně těla. Vysoký podíl (možná více než 80 %) všech stigmatiků tvoří ženy. Navíc prvními a jedinými stigmatiky byli katolíci, kteří žili po velkém schizmatu v roce 1054 (přerušení společenství mezi katolickou církví a východní pravoslavnou církví). Stigmata, jež jsou často vyvracena jako podvod, mají přesto své věřící - od roku 1224, kdy byl zaznamenán první případ, bylo identifikováno přibližně 400 stigmatiků. Lékařská záhada, nebo zázrak? Klikněte na tuto galerii a zjistěte více o stigmatech a těch, kterých se zřejmě dotkl Kristus.


Žloutnou vašim rajčatům listy? Proč se to děje a jak to můžete napravit?

Rostou vám krásně rajčata a vy se těšíte na bohatou úrodu? Jenže ouha. Listy na rostlinách začínají z ničeho nic žloutnout. Ono to ale samozřejmě není z ničeho nic, ale má to určitou příčinu. Co obvykle může za žluté listy a jak problém vyřešit, pokud vůbec řešení potřebuje? 1. Zežloutnutí listů sazenic Častá starost pěstitelů rajčat je […] The post Žloutnou vašim rajčatům listy? Proč se to děje a jak to můžete napravit? appeared first on...


Jak dosáhnout vláčné bábovky? S těmito surovinami už nikdy nebude suchá a dusivá

Lité těsto používáme při pečení bábovek, beránků a buchet na plech a muffinů. Abyste si zajistili, že bude po upečení vláčné, vsaďte na suroviny, které těstu potřebnou vlhkost dodají.


Ani černá ani bílá: KVIFF ovládly šaty v nejkrásnější barvě roku. V létě 2024 je můžete nosit i vy

Letošní ročník filmového festivalu v Karlových Varech opět nabídl nespočet krásných rób, které české osobnosti vynesly na červený koberec i na doprovodné party. A přestože se na první pohled zdá, že móda byla vskutku pestrá, šatům jasně dominovala jedna z nejvíce trendy barev roku 2024 – červená. Inspirujte se outfity českých filmových hvězd a po jejich vzoru zařaďte do svého šatníku stylové rudé šaty i vy. Hodit se vám budou nejen na formální...


Koktejl Negroni letos opět září mezi hvězdami filmového plátna. Barman prozradil, co při přípravě nepodcenit

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech má každý rok nějaký svůj speciální drink. Letos je tím oficiálním nápojem speciální verze slavného koktejlu Negroni. Barman Milan Zaleš pro web Toprecepty.cz prozradil, co je při přípravě Negroni koktejlů nejdůležitější, a nabídl i originální recept.


Módní alarm z přehlídky Beaty Rajské: V hlavní roli antické střihy a vzdušná elegance

Módní přehlídka Beaty Rajské v Karlových Varech byla plná ženské krásy a elegance, vzdušných antických střihů a jemných světlých barev. Na to, co oblékli návštěvníci a jak vypadaly některé z předváděných modelů se můžete podívat v Módním alarmu Anny Tejklové.


Mateřská znaménka a celebrity, které je akceptují

Mateřská znaménka se mohou objevovat v různých podobách. Jsou to výrůstky na kůži, se kterými se dítě již narodí, nebo se objeví krátce po narození. Mohou vypadat jako mateřská znaménka, pigmentové skvrny nebo léze. Většinou zmizí, jak dítě roste, ale některá zůstávají po celý život. Je to poměrně běžné a existuje spousta celebrit, které jsou toho ukázkovým příkladem. Zatímco se často za své odlišnosti stydíme, když vidíme, jak celebrity přijímají svá jedinečná mateřská znaménka, připomíná nám to, že na ně máme být hrdí. Klikněte na tuto galerii a dozvíte se vše o různých druzích mateřských znamének a prohlédněte si některé z celebrit, které svá znaménka hrdě vystavují.


Kuchyně Taylor Swiftové představuje kontroverzní detail, ale designéry je schválena

V současné době je Taylor Swift zaneprázdněna dobytím světa s rekordním turné Eras, ale doma je její kuchyně dokonalou směsicí klasického a útulného. Když je v New Yorku, popová hvězda se skrývá ve svém bytě v Tribeca a interiér je stejně elegantní a nadčasový jako jeho majitel. O post Kuchyně Taylor Swiftové představuje kontroverzní detail, ale designéry je schválena apareceu primeiro em DecorStyle.


Hvězdy spatřeny, jak objímají své fanoušky

Kdo by se nerad přitulil ke své oblíbené celebritě? Nebo rychlé selfie předtím, než odběhnou na předávání cen nebo filmovou premiéru? Těmto fanouškům se splnilo jejich přání a získali víc než jen autogram od celebrity - dostali objetí! Ať už se jedná o setkání a přivítání nebo akci na červeném koberci, setkání s celebritou je vzrušujícím příběhem pro každého fanouška, kterému se podaří zachytit okamžik se svou oblíbenou hvězdou. Podívejte se do této galerie, kde uvidíte celebrity, které objímají své fanoušky.


Otevírací doba obchodů: Svátky v červenci jdou na ruku milovníkům nákupů

V Česku začal v pondělí o den kratší pracovní týden, protože v úvodu července jsou tradičně dva státní svátky. To v posledních letech znamená jediné. Každý si potřebuje osvěžit, zdali během nich bude v obchodech otevřeno.


Rohaté vodní ořechy pomáhají při průjmu. Zkuste chráněnou kotvici plovoucí pěstovat

Plody velmi zajímavé rostliny kotvice plovoucí jsou známé jako vodní ořechy, jezuitské ořechy nebo vodní kaštany a bývaly kdysi dávno docela běžnou potravinou. Zejména když se neurodilo dost obilí, tak z nich dělali mouku a pekli placky a chleba. Kotvicové oříšky se také využívaly jako lék na trávicí potíže. Kotvice plovoucí, která dříve zdobila snad každý rybník, je dnes na seznamu kriticky ohrožených druhů rostlin ČR.


Netradiční grilovací příloha: Pita plněná bylinkami

Nadýchané kynuté těsto na pitu jsme naplnili směsí oblíbených čerstvých bylinek. Upekli a vznikla perfektní grilovací příloha. Hodí se k masu, sýrům i salátům. A hotové je máte za chvilku!


Módní kolotoč Dagmar Havlové. Ve Varech prostřídala snad celý šatník, v každém outfitu zazářila

Z Dagmar Havlové (71) se v Karlových Varech stal úplný chameleon. Bývalá první dáma během několika dní prostřídala celou řadu stylových outfitů, z nichž přecházel zrak. Na zahájení se po červeném koberci prošla jako pravá dáma, poté se ukázala na módní přehlídce Beaty Rajské celá v černém a na BigBoard party byste ji snad ani nepoznali. Všechny její outfity zachytila redakce eXtra.cz.


Stalo se virální! Odborníci varují, že odstranění chloupků z nosu může být nebezpečné

Varování odborníků odborníkům se stalo virálním na webu, když odhalilo, že odstranění chloupků z nosu, ať už trháním nebo depilací, může být nebezpečné! The post Stalo se virální! Odborníci varují, že odstranění chloupků z nosu může být nebezpečné appeared first on Instafamosos.


Jasmína (24): Povedlo se mi odloudit přítele jeho ex. On se teď místo se mnou tajně schází s ní

Jasmína si vyhlédla zadaného muže a rozhodla se ho získat pro sebe. Jeho vztah považovala za nefunkční už jen proto, že se Ota nechal snadno svést. Nakonec ale okusila vlastní medicínu.


Kompostovací toalety v Prachovských skalách


Jak odstranit slupky z papriky? Základ úspěchu je opéct ji do černa

Oloupané papriky patří mezi dokonalé lahůdky. Hodí se do salátů, jednohubek, dipů, pomazánek i do slaných koláčů, na pizzu nebo do guláše. Nejpracnější na nich je jejich loupání. Ale nemějte obavu, poradíme vám, jak na to!


Mladší díky tvářence: tohle je správný odstín a místo, kam ho nanést

Už jste slyšeli pojem „blush lifting effect“? Je to efekt, jako byste vaší tváři dopřáli lifting, jen místo skalpelu sáhnete po tvářence. Klasickému liftingu se tento trik samozřejmě rovnat nemůže, ale vhodný odstín tvářenky nanesený na správné místo na tváři ubere roky, přidá svěžest a mladistvý nádech.


Denní horoskop na 2. července 2024: Vodnáře čekají velké změny, Býci potřebují odpočinek

Denní horoskop nejen pro ženy na úterý 2. 7. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.


Jak se zbavit drátovce: díky snadným fíglům ve vašich bramborách řádit nebude

Vypěstovat si svoje vlastní brambory, to je snem asi každého pěstitele. Znáte snad lepší dobrotu nežli nové brambory ve slupce podávané se solí a máslem? Já tedy ne. Jenže, pokud nám bramborový porost nenapadne mandelinka, která právě v těchto dnech v bramborách řádí, tak dalším škůdcem, který nám znemožní pochutnat si na čerstvých brambůrkách je drátovec. Naštěstí ale funguje jeden zcela banální fígl, jak na tohoto škůdce vyzrát a těšit se na...


Jahodníky vadnou: zálivka nemusí být jedinou příčinou

Jahodníky jsou rostliny, které nejsou náročné na pěstování. Můžete je pěstovat na záhonu i v nádobách na terase. Někdy ale mohou nastat potíže při pěstování, které mohou snížit vaši úrodu. Ačkoli vadnutí se může zdát jako poměrně jednoduchý problém, u kterého stačí zvýšit zálivku, nemusí to být pravda. Příčiny vadnutí listů mohou být totiž různé. Čím dříve zakročíte, tím větší šanci na záchranu jahodníků máte.


Úmorná přehlídka: Kvůli příšernému vedru jsme museli předělávat make-upy, říká Rajská

Přední česká návrhářka Beata Rajská již tradičně představila svou novou kolekci v rámci MFF Karlovy Vary. Opět uspořádala přehlídku pod širým nebem na Mlýnské kolonádě, kterou si ani přes úporné vedro nenechala ujít řada známých osobností. Událost nevynechala bývalá první dáma Dagmar Havlová nebo herec Miroslav Donutil se ženou, řada hvězd pak zářila přímo v záři reflektorů na přehlídkovém mole. Kde Beata čerpala inspiraci a jaké byly její začátky v módním průmyslu? To prozradila redakci eXtra.cz.


Poznejte šaolinské mnichy, impozantní čínské bojující buddhisty

Jen málo skupin na světě je opředeno takovým tajemstvím a úctou jako čínští šaolinští mniši. Jejich jméno zná každý a o filmech slyšel každý, ale kdo vlastně jsou tito buddhističtí mniši žijící v horách, kteří jsou schopni téměř zázraků? Tyto samotářské mnichy obklopuje mnoho otázek. Kde se bere jejich síla? Jsou skutečnou bojovou silou? V co vlastně věří? Následující galerie vám na všechny tyto a další otázky odpoví a umožní vám nahlédnout do některých jejich skutečně neuvěřitelných tréninkových praktik. Pokračujte v čtení a ponořte se do fantastického světa kláštera Šaolin.


Vrcholná období celebrit: Vtipné historky o zhulení

Stejně jako mnoho jiných lidí, i některé známé osobnosti si občas potáhnou z jointa nebo si dají dezert s konopím. Někteří využívají výhod marihuany více než jiní, ale často jsou to právě hvězdy s malými zkušenostmi, které mají nejzábavnější příběhy ze všech. Od nevědomého hulení skutečné trávy při natáčení, až po jedlé tablety v tu nejhorší možnou dobu - klikněte na galerii a přečtěte si ty nejzábavnější příběhy celebrit, které se neuvěřitelně zhulily.


Nejlepší a nejhorší lidské potraviny, kterými můžete krmit svého psa

Naši domácí mazlíčci jsou součástí rodiny, což znamená, že je čas od času chceme rozmazlovat. Je běžné, že psům dáváme jako pamlsek kousek jídla z našeho talíře nebo třeba i kousek, který spadl na zem. Chceme se však ujistit, že potraviny, které jim dopřáváme, nezpůsobí více škody než užitku. Některé lidské potraviny jsou pro psy ve skutečnosti neuvěřitelně zdravé a mohou být zařazeny do běžné stravy vašeho psa. Jiné jsou však extrémně nebezpečné - a není to jen čokoláda, na kterou je třeba dávat pozor. Klikněte na tuto galerii a zjistěte, které lidské potraviny jsou zdravé a které jsou pro vašeho psa nebezpečné.


V létě zapomeňte na make-up a nahraďte ho BB krémem: Redakční tipy na produkty, které stojí za pozornost

V parných dnech je samozřejmě nejlepší vydat se někam na pláž, kde se člověk nemusí nijak líčit. Vystačíte si s opalovacím krémem a případně voděodolnou řasenkou. Jenže strávit tak celé léto dost dobře nejde. V horkých slunečných dnech je pak vhodné upravit styl líčení. A začněte třeba tím, že vyměníte make-up za lehčí variantu v podobě BB krému. Jak jej vybrat a aplikovat? Poradíme a máme pro vás také tipy na produkty, které stojí za vaši...


Bylinky, které je nejlepší nasbírat a nasušit v červenci: jetel, divizna, řebříček či pelyněk

Léto láká k vodě a na výlety, ale fanynky a fandové lidové medicíny a léčivých rostlin míří do českých, moravských a slezských luhů a hájů na sběr bylin. Představujeme vám šest léčivek, které horký červenec nabízí ke sběru ve volné přírodě. A taky si připomeneme hlavní zásady, jak a kde bylinky správně sušit.


Váš největší strach podle vašeho hvězdného znamení

Mnozí z nás si rádi myslí, že vědí, čeho se nejvíce bojí. Když se nás někdo zeptá, čeho se nejvíc bojíme, napadne nás spousta věcí, od pavouků až po uzavřené prostory. Ve skutečnosti je však největším strachem většiny lidí něco úplně jiného, než si na první pohled myslí. Podívejte se do této galerie a zjistěte, co vás skutečně děsí podle vašeho hvězdného znamení.


Malí řezači bez prstů: Američtí továrníci dřeli dětskou pracovní sílu z kůže

Obrovské nože jim často amputovaly prsty. Pracovní doba neexistovala, děti makaly do té doby, dokud nezpracovaly celý denní úlovek sardinek. Jejich osudy byly ale zdokumentovány a nafoceny, což napomohlo zakázat dětskou práci v USA.


Těhotnej kuchař učí lidi vařit jednoduše a chutně. Největší chybu podle něj dělají už při nákupu

Jaroslav Vajgl, známý jako Těhotnej kuchař, má v součtu přes milion a půl sledujících na sociálních sítích. Někteří se na jeho videorecepty dívají jen pro zábavu a čekají na legendární hlášky, čím dál víc lidí ale podle nich úspěšně vaří. Co práce Těhotnýho kuchaře obnáší a v čem jsou na něj lidé nejvíce přísní?


Jak na domácí skořicový cukr? Ve videonávodu vám ukážeme hned dva způsoby přípravy

Došel vám doma skořicový cukr, ale zrovna by se vám hodil na oblíbenou krupičnou kašičku nebo voňavý domácí štrúdl? Nezoufejte, ukážeme vám hned dva jednoduché postupy, jak si můžete snadno doma vyrobit pořádnou dávku domácího skořicového cukru tak, abyste ho měli pořád po ruce. Bude určitě poctivější, než ten kupovaný.


Jennifer Lopez okouzluje pózováním v odvážném a ikonickém outfitu z před 10 let

Ve věku 54 let Jennifer Lopez okouzlila fanoušky a následovníky tento čtvrtek (27.), když sdílela fotografie, na kterých má na sobě stejný outfit z obálky svého alba "A.K.A." vydaného v roce 2014. The post Jennifer Lopez okouzluje pózováním v odvážném a ikonickém outfitu z před 10 let appeared first on Instafamosos.


Hladká chodidla bez popraskané a tlusté kůže: kokosový olej je hit!

Léto je mimo jiné sezónou odhalených nohou. Sandály ukazují také chodidla, proto bychom se měli postarat o to, aby vypadala co nejlépe. Tlustá, suchá či popraskaná kůže na patách je nejenom nepříjemná, ale nevypadá dobře. Abyste se cítili co nejlépe, nemusíte podstupovat složité zákroky. Stačí, když se o své nohy budete pravidelně starat.


Chcete štíhlou postavu? Pak byste měli skákat přes švihadlo!

Kdy jste naposledy skákali přes švihadlo? Pokud jako dítě, pak byste to měli napravit! Vydejte se do nejbližší prodejny a kupte si kvalitní švihadlo. Nestojí mnoho a přitom přináší obrovské výhody pro vaše tělo! Možná zjistíte, že tato fyzická aktivita rozhodně není jednoduchá. Než se dostanete do tempa, může to chvilku trvat. A je švihadlo vhodné také pro muže? Odpověď je jednoznačně ANO. Například boxeři švihadlo běžně používají.


Virové video na TikToku: lidé jedí syrový česnek na léčbu akné

Videa lidí, kteří jedí syrový česnek v naději, že se zbaví akné, se stávají virálními na TikTok. Odborníci však varují před tímto novým trendem. The post Virové video na TikToku: lidé jedí syrový česnek na léčbu akné appeared first on Instafamosos.


Retro okénko: Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem může být delikatesa, stačí použít šťavnatější maso a čerstvé ovoce

Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem, to je vlastně takový fenomén českých pohostinství konce 20. století. Pokrm propojuje slanou a sladkou chuť okořeněných plátků kuřecího masa a slaďounkého ovoce.


Horoskop na červenec: Blíženci půjdou štěstí naproti, Raci mají vážit slova

Je tu červenec, měsíc prázdnin a dovolených, dozrávajícího ovoce, vyhřátých luk a pozvolna žloutnoucího obilí. Abyste si nadcházející dny užili podle svých nejlepších představ, máme pro vás originální horoskop pro každé znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, nač byste se měli v průběhu příštích dnů soustředit, nad čím se zamyslet a čemu se raději vyhnout.


Stylově do letadla: Oblečte se na cestování pohodlně, ale buďte stále šik

Pokud patříte mezi ženy, které chtějí vypadat skvěle a stylově za každé situace, jistě také často řešíte záludnou otázku, jak se obléct na několika hodinový let. Při výběru takového outfitu jistě hraje velkou roli praktičnost a pohodlnost, ovšem to se často vylučuje s tím být šik a stylová. Poradíme vám, jak tyto dvě věci skloubit a vy už nikdy nebudete muset řešit toto obtížné dilema. Vyberte si z následujících outfitů a dovolená může začít.


Jak si nasušit bylinky: 4 způsoby sušení. Udělejte si zásobu na zimu

Vůně a chuť bylinek si v létě užíváme v zahradě a pochopitelně i v kuchyni na přípravu pokrmů. Léto je také obdobím, kdy spoustu bylinek sklízíme a děláme si zásoby na zimu. Nejjednodušší metodou jejich uchování je sušení. Jaké jsou způsoby sušení? Ovšem, ne všechny bylinky jsou na sušení vhodné, protože sušením ztrácí na kvalitě. Které se vyplatí sušit a jak uchovat jejich chuť a aroma?


Domácí bulky na hamburgery. Nový rozměr grilování

Léto, teplo, slunečné dny a setkávání s přáteli jdou ruku v ruce s venkovním grilováním. A pokud právě letní grilovačku plánujete, skvělou volbou jsou oblíbené hamburgery, které vaše přátele či rodinu zajisté potěší. O level výše burgery posunou výborné bulky, které máte nyní příležitost si vyzkoušet doma. Přinášíme recept krok po kroku na lahodné kynuté bulky.


Kvíz: Ach ta gramatika aneb Psaní s/z

Česká gramatika rozhodně patří mezi ty náročnější a řadě lidem přidělává vrásky celý život. Vyjmenovaná slova, tvary zájmena já, interpunkce či tolik neoblíbené používání předpon s(se), z(ze).


Rozžhavená Campari party. České krásky se oblékly do ruda a předháněly se v tom, kdo ukáže víc kůže

Filmový festival je v plném proudu. S dalším dnem přišla na řadu i další velkolepá akce, tentokrát Campari party. Dresscode byl jasný - červená nebo černá. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, dámy vyšperkovaly své outfity na jedničku. Většina z nich vytáhla pořádně odvážné kousky.