Trending:


Kopřivy posílí vaše rostliny. Stačí z nich snadno vyrobit hnojivo

Potřebujete kvalitní hnojivo pro své rostliny? Důležitá složka, z níž ho můžete vyrobit, možná roste poblíž vašeho domu. Navíc si ji můžete nasbírat zcela zdarma. Jen k tomu budete potřebovat rukavice…


Prádlo jako nové? Stačí přidat k prášku na praní dostupné ingredience s jedinečným efektem

Praní prádla je běžnou součástí každodenního života. Jak mít prádlo čisté a stále jako nové? Není třeba pořizovat drahé prací prostředky. Stačí obyčejný prací prášek a použití běžně doma dostupných ingrediencí. Které to jsou? A jak je správně použít?


Jak přežít vlny veder

Extrémní horko může být nebezpečné a za určitých okolností i smrtelné! Je tedy lepší být připraven: Podívejte se na tyto tipy, jak přežít vlny veder.


Překvapivá historie prodejné lásky: V Itálii byly společnice vysoce vzdělané, v Indii měly honosná sídla se sluhy

V očích většiny jsou současné sexuální pracovnice často považovány za oběti okolností nebo výsledek špatného životního stylu. Tyto předpojaté představy ovšem ignorují pestrou a mnohdy složitou historii prostituce.


Váš největší strach podle vašeho hvězdného znamení

Mnozí z nás si rádi myslí, že vědí, čeho se nejvíce bojí. Když se nás někdo zeptá, čeho se nejvíc bojíme, napadne nás spousta věcí, od pavouků až po uzavřené prostory. Ve skutečnosti je však největším strachem většiny lidí něco úplně jiného, než si na první pohled myslí. Podívejte se do této galerie a zjistěte, co vás skutečně děsí podle vašeho hvězdného znamení.


Věděli jste, že tyto návyky vašeho psa obtěžují?

Psi jsou inteligentní zvířata, dokáží porozumět signálům, citově se napojit na svého majitele a dokonce projevovat žárlivost. Stejně jako lidé mohou být i oni otrávení. Věci, které psy dráždí, se však od těch, které dráždí lidi, liší. Ať už již máte domácího mazlíčka, nebo o jeho brzkém pořízení uvažujete, v této informativní galerii najdete všechny věci, které mohou vašeho psa rozčílit, a znaky, kterými se projevuje, pokud je podrážděný. Kliknutím zjistíte více.


Mateřská znaménka a celebrity, které je akceptují

Mateřská znaménka se mohou objevovat v různých podobách. Jsou to výrůstky na kůži, se kterými se dítě již narodí, nebo se objeví krátce po narození. Mohou vypadat jako mateřská znaménka, pigmentové skvrny nebo léze. Většinou zmizí, jak dítě roste, ale některá zůstávají po celý život. Je to poměrně běžné a existuje spousta celebrit, které jsou toho ukázkovým příkladem. Zatímco se často za své odlišnosti stydíme, když vidíme, jak celebrity přijímají svá jedinečná mateřská znaménka, připomíná nám to, že na ně máme být hrdí. Klikněte na tuto galerii a dozvíte se vše o různých druzích mateřských znamének a prohlédněte si některé z celebrit, které svá znaménka hrdě vystavují.


Těhotnej kuchař učí lidi vařit jednoduše a chutně. Největší chybu podle něj dělají už při nákupu

Jaroslav Vajgl, známý jako Těhotnej kuchař, má v součtu přes milion a půl sledujících na sociálních sítích. Někteří se na jeho videorecepty dívají jen pro zábavu a čekají na legendární hlášky, čím dál víc lidí ale podle nich úspěšně vaří. Co práce Těhotnýho kuchaře obnáší a v čem jsou na něj lidé nejvíce přísní?


Denní horoskop na 2. července 2024: Vodnáře čekají velké změny, Býci potřebují odpočinek

Denní horoskop nejen pro ženy na úterý 2. 7. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.


7 dobrot s meruňkami: Lahodné moučníky i zmrzlina budou mít zaručeně úspěch

Meruňky jsou nejlepší v plné zralosti, když jsou příjemně sladké. Moučníky s nimi patří k těm nejoblíbenějším a meruňková marmeláda je velkou lahůdkou. Zvlášť chutná je kombinace meruněk s tvarohem, ať už upečeme tvarohové koláče s meruňkami nebo uvaříme kynuté knedlíky s tvarohem.


Bílá košile je letní must have. Praktická, elegantní a oceníte ji i v tropických vedrech

Necítíte se na to chodit v létě v tílku na ramínka nebo krátkých rukávech? Je vám lépe ve volných tunikách a dlouhých rukávech, které mistrně zakryjí nějaké to kilo navíc i povolenou kůži? Vsaďte na bílou, v letním slunku je mimořádně slušivá.


Tyto bezprostřední okolnosti mohly změnit dějiny tak jak je známe

Mnohdy si myslíme, že jsme to dotáhli tak daleko, protože jsme docela chytří, že? Ale při pohledu zpět zjistíme, že spousta věcí se mohla vážně pokazit. Vzpomeňte si na všechny přírodní katastrofy, globální zdravotnické krize a dokonce i na naše vlastní chyby. Do 21. století nás nedostaly jen naše chytré schopnosti přežít, ale také spousta štěstí. Pokud se podíváme na případy, které se v historii staly těsně před námi, můžeme se naučit důležité věci o tom, jak se vyhnout budoucím problémům a jak se s nimi vypořádat. Pokračujte ve čtení a dozvíte se o šílených případech těsného ohrožení, které mohly zcela změnit nebo dokonce zničit život, jak ho známe dnes.


Jak odstranit slupky z papriky? Základ úspěchu je opéct ji do černa

Oloupané papriky patří mezi dokonalé lahůdky. Hodí se do salátů, jednohubek, dipů, pomazánek i do slaných koláčů, na pizzu nebo do guláše. Nejpracnější na nich je jejich loupání. Ale nemějte obavu, poradíme vám, jak na to!


Zemřel jeden z prvních černošských modelů. Renauld White prolomil bariéry v módním odvětví

Jeden z prvních černošských modelů, Renauld White, zemřel ve středu ve věku 80 let. Model původně z New Jersey pomohl zlepšit rozmanitost v módních časopisech. Úmrtí potvrdil pro magazín Women's Wear Daily (WWD) jeho dlouholetý přítel a módní návrhář Jeffrey Banks.


Využijte účinky mateřídoušky pro své zdraví a pohodu. Kvete právě nyní!

Mateřídouška je aromatická léčivá bylinka z čeledi hluchavkovitých. Má široké spektrum léčivých účinků a využívá se v kuchyni i kosmetice. Nasbírejte si ji…


Malí řezači bez prstů: Američtí továrníci dřeli dětskou pracovní sílu z kůže

Obrovské nože jim často amputovaly prsty. Pracovní doba neexistovala, děti makaly do té doby, dokud nezpracovaly celý denní úlovek sardinek. Jejich osudy byly ale zdokumentovány a nafoceny, což napomohlo zakázat dětskou práci v USA.


Ani černá ani bílá: KVIFF ovládly šaty v nejkrásnější barvě roku. V létě 2024 je můžete nosit i vy

Letošní ročník filmového festivalu v Karlových Varech opět nabídl nespočet krásných rób, které české osobnosti vynesly na červený koberec i na doprovodné party. A přestože se na první pohled zdá, že móda byla vskutku pestrá, šatům jasně dominovala jedna z nejvíce trendy barev roku 2024 – červená. Inspirujte se outfity českých filmových hvězd a po jejich vzoru zařaďte do svého šatníku stylové rudé šaty i vy. Hodit se vám budou nejen na formální...


Stigmata: záhada svatých ran

V křesťanství se stigmata označují jako tělesné rány, jizvy a bolesti na místech, která odpovídají ranám po ukřižování Ježíše Krista. Tyto zarážející rány se obvykle objevují na rukou, zápěstích a nohou a na levé straně těla. Vysoký podíl (možná více než 80 %) všech stigmatiků tvoří ženy. Navíc prvními a jedinými stigmatiky byli katolíci, kteří žili po velkém schizmatu v roce 1054 (přerušení společenství mezi katolickou církví a východní pravoslavnou církví). Stigmata, jež jsou často vyvracena jako podvod, mají přesto své věřící - od roku 1224, kdy byl zaznamenán první případ, bylo identifikováno přibližně 400 stigmatiků. Lékařská záhada, nebo zázrak? Klikněte na tuto galerii a zjistěte více o stigmatech a těch, kterých se zřejmě dotkl Kristus.


Jak dosáhnout vláčné bábovky? S těmito surovinami už nikdy nebude suchá a dusivá

Lité těsto používáme při pečení bábovek, beránků a buchet na plech a muffinů. Abyste si zajistili, že bude po upečení vláčné, vsaďte na suroviny, které těstu potřebnou vlhkost dodají.


Na štípance od komárů pomůže lak na nehty – svědění zastaví prakticky okamžitě

Na štípance od komárů pomůže lak na nehty – svědění zastaví prakticky okamžitě. Domácí levný přírodní prostředek proti komářímu štípnutí není o nic horší než kupované chemikálie. A máte ho po ruce ihned.


Beata (29): Ztratila jsem se v mateřství. Úplně mi vypadlo, že jsem také žena

Beata si na dětském hřišti našla nové kamarádky. Chodí hezky upravené, pečují o sebe, a rozhodly se, že něco udělají také s Beatou. Manžel ji po návratu domů málem nepoznal.


Rozžhavená Campari party. České krásky se oblékly do ruda a předháněly se v tom, kdo ukáže víc kůže

Filmový festival je v plném proudu. S dalším dnem přišla na řadu i další velkolepá akce, tentokrát Campari party. Dresscode byl jasný - červená nebo černá. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, dámy vyšperkovaly své outfity na jedničku. Většina z nich vytáhla pořádně odvážné kousky.


Kam na výlet s Naší krásnou zahradou: navštivte Kuks, barokní klenot s voňavou bylinkovou zahradou

Redaktorky internetového magazínu Naše krásná zahrada se rozjely na výlety, aby vám nabídly tipy na krásná místa, která stojí za to navštívit. Tentokrát se nechte okouzlit krásou barokního Kuksu s voňavou bylinkovou zahradou.


Krokant je karamelová pochutina s mandlemi. Dobrotu připravíte podle videonávodu

Dokonale křupavý karamel a kousky opražených mandlí v jednom? Tak to zní přímo božsky. Připravte si s námi krokant plný lahodného křupavého karamelu s dozlatova opečenými mandlemi a vychutnejte si ho třeba jako pochutinu ke sledování vašeho oblíbeného seriálu.


Hvězdy spatřeny, jak objímají své fanoušky

Kdo by se nerad přitulil ke své oblíbené celebritě? Nebo rychlé selfie předtím, než odběhnou na předávání cen nebo filmovou premiéru? Těmto fanouškům se splnilo jejich přání a získali víc než jen autogram od celebrity - dostali objetí! Ať už se jedná o setkání a přivítání nebo akci na červeném koberci, setkání s celebritou je vzrušujícím příběhem pro každého fanouška, kterému se podaří zachytit okamžik se svou oblíbenou hvězdou. Podívejte se do této galerie, kde uvidíte celebrity, které objímají své fanoušky.


Tito slavní sourozenci jsou zároveň nejlepšími kamarády

Pokud jde o sourozence, může to skončit dvěma způsoby. Zkušenosti ze společného dospívání mohou vést k dospělému vztahu, který je bližší a významnější než jakýkoli jiný, nebo se prostě nemůžete vystát! Většina lidí, kteří mají sourozence, ví, jaké to je, když jste dospělí a začnete se dohadovat o stejných věcech jako v dětství. Ale v případech těchto slavných sourozenců se jim podařilo překonat všechny dětské zášti a rivalitu! Žít na očích veřejnosti není snadné, ale zdá se, že se všichni navzájem podporují a respektují svou kariéru. V této galerii se můžete podívat, kteří slavní sourozenci jsou nejlepšími kamarády i v zákulisí. Možná ani nevíte, že někteří z nich mají něco společného!


Mladší díky tvářence: tohle je správný odstín a místo, kam ho nanést

Už jste slyšeli pojem „blush lifting effect“? Je to efekt, jako byste vaší tváři dopřáli lifting, jen místo skalpelu sáhnete po tvářence. Klasickému liftingu se tento trik samozřejmě rovnat nemůže, ale vhodný odstín tvářenky nanesený na správné místo na tváři ubere roky, přidá svěžest a mladistvý nádech.


Tipy na holení pro hladší obličej

Holení je pro většinu mužů nutným zlem. Škrábání žiletkou po jedné z nejcitlivějších částí těla však může způsobit zánět vlasových folikulů, svědění, zarůstání chloupků a popáleniny od žiletky. A co ty nepříjemné škrábance a řezné rány? Ale žádný strach! Dokonalé oholení je umění. Zahrnuje pečlivý rituál péče o tělo a vyžaduje správnou výbavu. Po jeho zvládnutí bude tvář, která se na vás bude dívat v zrcadle, pozitivně vyzařovat hladkost a zdravý lesk. Jste připraveni odstranit nevzhledné vousy? Proklikněte se, napěňte se a zdokonalte svou techniku holení.


Poznejte šaolinské mnichy, impozantní čínské bojující buddhisty

Jen málo skupin na světě je opředeno takovým tajemstvím a úctou jako čínští šaolinští mniši. Jejich jméno zná každý a o filmech slyšel každý, ale kdo vlastně jsou tito buddhističtí mniši žijící v horách, kteří jsou schopni téměř zázraků? Tyto samotářské mnichy obklopuje mnoho otázek. Kde se bere jejich síla? Jsou skutečnou bojovou silou? V co vlastně věří? Následující galerie vám na všechny tyto a další otázky odpoví a umožní vám nahlédnout do některých jejich skutečně neuvěřitelných tréninkových praktik. Pokračujte v čtení a ponořte se do fantastického světa kláštera Šaolin.


Módní kolotoč Dagmar Havlové. Ve Varech prostřídala snad celý šatník, v každém outfitu zazářila

Z Dagmar Havlové (71) se v Karlových Varech stal úplný chameleon. Bývalá první dáma během několika dní prostřídala celou řadu stylových outfitů, z nichž přecházel zrak. Na zahájení se po červeném koberci prošla jako pravá dáma, poté se ukázala na módní přehlídce Beaty Rajské celá v černém a na BigBoard party byste ji snad ani nepoznali. Všechny její outfity zachytila redakce eXtra.cz.


Vyhlášený elegán Libor Bouček s oblibou porušuje dress code: Nerad nosím kravaty, zatím mi to vždycky prošlo

Moderátor Libor Bouček (43) patří mezi oblíbené tváře filmového festivalu ve Varech. Vždy elegantní moderátor, jehož pracovním oděvem je oblek, se pro Lifee rozpovídal o módě, porušování dress codu i módních výstřelcích. Proč nesnáší kravaty a jak se s tím ve své profesi vypořádává?


Oblíbená retro sladkost se přestala vyrábět. Jak si připravit rumové pralinky doma?

Rumové pralinky byly pro mnoho Čechů téměř ikonou mezi retro sladkostmi. Čokoládový bonbon skrýval cukrovou krustu a náplň s rumovou příchutí. Přestal však o ně být zájem, a tak po 58 letech firma Nestlé oznámila ukončení jejich výroby. Nezoufejte ale, můžete si je připravit i sami.


Jaké popínavé rostliny jsou pro vaše domy pohromou: nenechte je pnout se po vaší fasádě, ať nelitujete

Také se tetelíte blahem, když vidíte, jak mají sousedé krásně porostlý dům nějakou popínavou rostlinou a říkáte si, že by se vám to na vašem domě také líbilo? Pokud teď kývete hlavou, tak vás musíme varovat. Ne všechny druhy pnoucích rostlin jsou na ozelenění fasád vhodné a pokud při výběru druhů zvolíte špatně, můžete pak hořce litovat, že vás taková hloupost vůbec někdy napadla. Které druhy popínavých rostlin můžete vysadit jen ve velmi...


In nebo out? Kdy nechat košili venku a kdy ji schovat do kalhot

Košile jsou nepostradatelnou součástí každého šatníku. Nosíme je od těch nejformálnějších příležitostí až po chvíle relaxu doma nebo na pláži. Jak je nosit v létě? Kdy je nechat ležérně vykukovat a kdy je schovat dovnitř?


Prachovské skály mají konečně toalety. Alespoň nebudeme muset do lesa, pochvalují si turisté

Prachovské skály, kam v létě míří tisíce turistů, už nejsou bez toalet. Dosud v chráněném území toalety chyběly. Teď tam jsou hned na dvou místech.


Francouzské Alpy: Přírodní divy a adrenalinové dobrodružství

Francouzské Alpy, rozprostírající se přes jihovýchodní Francii, jsou známé svými dechberoucími krajinami, majestátními horami a nekonečnými možnostmi pro outdoorové aktivity. Toto jedinečné pohoří nabízí vše od klidných procházek a malebných vesniček až po adrenalinové sporty a lyžařské ráje. V tomto článku se podíváme na to, co dělá Francouzské Alpy tak výjimečné a proč jsou ideální destinací pro milovníky přírody a dobrodružství.


Nejstylovější letní outfity podle princezny Diany: Oblečení, které milovala, je v roce 2024 opět trendy

V pondělí 1. července by Diana, princezna z Walesu, oslavila 63. narozeniny. Bohužel její život ukončila dopravní nehoda v Paříži v roce 1997. Její odkaz plný láskyplnosti, empatie a chuti dělat ze světa lepší místo ovšem žije dál. A stejně tak přežívá i Dianin osobitý módní styl, ze kterého je možné dodnes čerpat velkou dávku inspirace. Mnohé kousky, které princezna oblékala v 80. a 90. letech, jsou totiž letos opět trendy. Pojďme se podívat na...


Méně známá zelenina: co byl prašpenát, který měly v oblibě naše babičky

Rádi pěstujete i méně tradiční druhy zeleniny a bylinek? Tak právě pro vás máme dobrou zprávu a tip na dávno zapomenutou zeleninu. Naše babičky prašpenát běžně konzumovaly a využívaly nejen v kuchyni, ale i při léčbě různých neduhů. Bohužel ho ale v současnosti převálcoval špenát a na jeho předchůdce se již dávno zapomnělo. Někteří na něj ale nedají dopustit a vychutnávají si ho pro jeho vysoký obsah vitamínů a dalších prospěšných látek pro naše...


Nejlepší a nejhorší lidské potraviny, kterými můžete krmit svého psa

Naši domácí mazlíčci jsou součástí rodiny, což znamená, že je čas od času chceme rozmazlovat. Je běžné, že psům dáváme jako pamlsek kousek jídla z našeho talíře nebo třeba i kousek, který spadl na zem. Chceme se však ujistit, že potraviny, které jim dopřáváme, nezpůsobí více škody než užitku. Některé lidské potraviny jsou pro psy ve skutečnosti neuvěřitelně zdravé a mohou být zařazeny do běžné stravy vašeho psa. Jiné jsou však extrémně nebezpečné - a není to jen čokoláda, na kterou je třeba dávat pozor. Klikněte na tuto galerii a zjistěte, které lidské potraviny jsou zdravé a které jsou pro vašeho psa nebezpečné.


Virové video na TikToku: lidé jedí syrový česnek na léčbu akné

Videa lidí, kteří jedí syrový česnek v naději, že se zbaví akné, se stávají virálními na TikTok. Odborníci však varují před tímto novým trendem. The post Virové video na TikToku: lidé jedí syrový česnek na léčbu akné appeared first on Instafamosos.


Nejlepší pláže u Jaderského moře

Jaderské moře nabízí úchvatnou přírodu a křišťálově čistou vodu. Patří k těm nejlepším místům pro dokonalou letní dovolenou. Jadran se nachází v nejsevernějším rameni Středozemního moře a odděluje Apeninský poloostrov od Balkánského. Mezi země, které se na jeho pobřeží nacházejí, patří Itálie, Slovinsko, Chorvatsko, Černá Hora a Albánie. Každý z těchto národů má svou vlastní jedinečnou kulturu a tradice a jejich pobřeží patří k nejkrásnějším a nejzachovalejším na světě! Pokud tedy stále nevíte, kam vyrazit na dovolenou, podívejte se do této galerie na některé z nejlepších pláží na Jadranu.


Jahodníky vadnou: zálivka nemusí být jedinou příčinou

Jahodníky jsou rostliny, které nejsou náročné na pěstování. Můžete je pěstovat na záhonu i v nádobách na terase. Někdy ale mohou nastat potíže při pěstování, které mohou snížit vaši úrodu. Ačkoli vadnutí se může zdát jako poměrně jednoduchý problém, u kterého stačí zvýšit zálivku, nemusí to být pravda. Příčiny vadnutí listů mohou být totiž různé. Čím dříve zakročíte, tím větší šanci na záchranu jahodníků máte.


Elle Beauty Lounge Red: Ty nejlepší beauty looky hvězd

Ani ELLE Beauty Lounge Red neminul trend nahého líčení, a tak se i z denního make-upu stává glam look. Jak se líčit a upravovat si vlasy na denní nošení, zůstat trendy a přitom se cítit přirozeně a skvěle? Inspirujte se hvězdami a podívejte se, které beauty looky bodovaly ve Varech.


Fungují "přírodní" prostředky na spaní? Tady je to, co říká věda

Pokud se chceme cítit zdravě a vypadat co nejlépe, kvalitní odpočinek je nezbytný. Mozek potřebuje spánek, aby mohl optimálně fungovat, a během spánku se uvolňují hormony, které dávají našim tkáním možnost růstu a obnovy. Mnozí z nás však mají problém usnout nebo zůstat spát, a tak se v tom či onom okamžiku obracíme k přírodním metodám, které slibují, že nám to usnadní. Fungují však skutečně? Dostupné výzkumy o těchto prostředcích na podporu spánku vykreslují jasnější obrázek. Kliknutím na tuto stránku se dozvíte, co věda říká o věcech, které používáme pro lepší spánek.


Jak správně vybrat podlahovou krytinu do koupelny

Volba správné podlahové krytiny do koupelny je klíčová nejen z estetického hlediska, ale především z hlediska praktičnosti a bezpečnosti. Koupelna je specifické prostředí s vysokou vlhkostí a častým stykem s vodou. V tomto článku se dozvíte, podle jakých kritérií vybírat podlahovou krytinu, aby byla nejen krásná, ale i funkční a bezpečná.


Jak mohu zlepšit větrání v kuchyni? 6 triků pro čistší a zdravější vzduch

Udržování správného větrání v kuchyni nejen pomáhá udržet čerstvý vzduch, ale také přispívá k zdravějšímu a příjemnějšímu prostředí pro vaření a trávení času. O post Jak mohu zlepšit větrání v kuchyni? 6 triků pro čistší a zdravější vzduch apareceu primeiro em DecorStyle.


Grilování na balkoně: Jaký gril vybrat a na co si dát pozor

Grilování na balkoně je skvělý způsob, jak si užít léto a připravit chutné pokrmy i bez zahrady. Výběr správného grilu však vyžaduje zvážení několika důležitých faktorů, jako je velikost, zdroj energie a bezpečnost. Je třeba dbát na to, aby gril nezabíral příliš mnoho místa, nevytvářel nadměrný kouř a byl stabilní na malém prostoru. Připravte se […] The post Grilování na balkoně: Jaký gril vybrat a na co si dát pozor appeared first on HomeInCube.


Netradiční grilovací příloha: Pita plněná bylinkami

Nadýchané kynuté těsto na pitu jsme naplnili směsí oblíbených čerstvých bylinek. Upekli a vznikla perfektní grilovací příloha. Hodí se k masu, sýrům i salátům. A hotové je máte za chvilku!


Pohodu z léta trochu kazí hrozba zvaná klíšťata. V zahradě, na túře nebo na houbách, číhají všude

Klíšťata jsou víc než otravný a kousavý hmyz. Mohou přenášet řadu děsivých nemocí. Ty mohou i zdravému člověku hodně zkomplikovat život. A zatím co naše zvířecí kamarády ochráníme poměrně jednoduše a většina lidí to dělá svědomitě, lidé často v souvislosti s bojem proti klíšťatům hazardují se zdravím.


Celebrity ve stejném oblečení: Komu to slušelo víc?

Hvězdy musí navštěvovat tolik akcí, že je někdy těžké udržet krok s jejich glamour vzhledem. Jejich stylisté se neúnavně snaží, aby na akcích nenosily stejné oblečení jako ostatní, ale někdy je to nevyhnutelné. Skvělé je, že většinou áčkové hvězdy překonají rozpaky a přijmou fakt, že všichni mají opravdu dobrý módní vkus. Klikněte do galerie a podívejte se, které celebrity si oblékly stejné outfity!