MóDNí KOLOTOč DAGMAR HAVLOVé. VE VARECH PROSTříDALA SNAD CELý šATNíK, V KAžDéM OUTFITU ZAZářILA

Z Dagmar Havlové (71) se v Karlových Varech stal úplný chameleon. Bývalá první dáma během několika dní prostřídala celou řadu stylových outfitů, z nichž přecházel zrak. Na zahájení se po červeném koberci prošla jako pravá dáma, poté se ukázala na módní přehlídce Beaty Rajské celá v černém a na BigBoard party byste ji snad ani nepoznali. Všechny její outfity zachytila redakce eXtra.cz.

Dagmar Havlová rozhodně nemohla vynechat Filmový festival v Karlových Varech. A jak je znát z jejích outfitů, jednu z největších akcí roku rozhodně nepodcenila.

Žhavá Krainová, vitální Bohdalová i Havlová s krytem na mobil za 50 tisíc: Bujará Big Board party

Během zahajovacího večera přišla na červený koberec v elegantních fialových šatech. Vypadala jako pravá dáma, rozdávala úsměvy na všechny strany a poté pózovala fotografům.

Na módní přehlídku Beaty Rajské, kde byl dress code black tie, přišla zase celá v černém. Jako doplňky zvolila překrásné perly, které zdobily její krk a zápěstí.

Doporučené video: Rozhovor s Dagmar Havlovou.

Havlová vyměnila střevíce za tenisky

Třetí outfit Dagmar Havlové by se dal nazvat pohodlí. Bývalá první dáma dorazila na BigBoard party v bílé košili s kalhotami a celý model podtrhla teniskami. Zřejmě nejdražším doplňkem tohoto outfitu byl kryt na mobil od Chanelu, jehož částka je skoro padesát tisíc korun. Na všechny oděvy se můžete podívat v naší galerii.

Související články

2024-07-02T04:17:36Z dg43tfdfdgfd