TýDENNí HOROSKOP: PANNY ODHALí TAJEMSTVí, NA RAKY čEKAJí ZMěNY, RYBY BUDOU RANDIT

Týdenní horoskop přináší astrologický výhled na první prázdninový týden. Přečtěte si váš horoskop a zjistěte, co vám hvězdy přichystaly na období od 1. do 7. července 2024. Na co se mohou těšit zrozenci jednotlivých znamení zvěrokruhu? Dozvíte se, jak se vám bude dařit nejen v práci, ale i ve vztazích.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, zamyslete se nad tím, jestli neměl váš nadřízený v něčem pravdu. Postěžovat si můžete doma, ale ne v práci kolegům, kteří to navíc hned pošlou dál. Nemá cenu jít hlavou proti zdi a dělat si zbytečně nepřátele.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vážené Ryby, tento týden vás v práci čekají menší problémy, neměli byste si je brát osobně. Soukromé záležitosti do zaměstnaní nepatří, a tak se podle toho zařiďte. Buďte optimističtější a všechno vyřešíte snáze a rychleji.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Drazí Berani, dařit se vám bude zejména na obchodních schůzkách, kde díky mistrovské komunikaci vyjednáte všechno potřebné. Dlouho se však pracovními činnostmi nezdržujte, večer přeje kulturním zážitkům a zábavě.

Čínský horoskop lásky na rok 2024: Šťastný rok Draka bude přát vztahům a jejich prohlubování

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, horoskop vás nabádá, abyste byli vstřícnější k novým kolegům v práci. Jen si vzpomeňte, jak vám bylo, když jste někam sami nastoupili. Nabídněte jim pomocnou ruku, budou-li to potřebovat.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vážení Blíženci, hvězdy říkají, že vás v práci čeká pohodová atmosféra. Využijte toho, abyste lépe poznali některé své kolegy, vždyť s nimi trávíte pomalu víc času než s rodinou. Vyrazte společně někam do společnosti.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, hvězdy naznačují, že ve vašem pracovním životě se schyluje k velkým změnám. Nadřízení zavádějí nová pravidla, kterým se budete muset přizpůsobit. Neizolujte se od společenského života, seznámení s novými lidmi vám může přinést užitečné kontakty.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Drazí Lvi, horoskop vás nabádá, abyste byli obezřetnější v tom, komu budete vyprávět o pracovních záležitostech, některé věci byste měli držet pod pokličkou. V osobním životě budete mít šanci zazářit, a tak to nepokazte.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, horoskop přeje tvůrčím činnostem. Jestli hodláte létat s hlavou v oblacích, připravte se na tvrdý dopad na zem. Nejprve splňte veškeré povinnosti a pak si vymýšlejte tolik bláznivých nápadů, kolik jen budete chtít.

Velký horoskop zdraví na rok 2024: Ryby potrápí psychika, Býci si musí dát pozor na zuby

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vážené Váhy, v práci se pozorně soustřeďte, nemůžete si dovolit ztratit svou pozici kvůli nepozornosti. Vaši kolegové i nadřízení se na vás spoléhají – tak ať je nezklamete.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Drazí Štíři, počítejte s pořádným návalem práce, kdy vaši nadřízení budou vyžadovat ještě větší úsilí, než jste dosud byli zvyklí. Na rovinu přiznejte, že nejspíš všechno nestihnete, neboť vám jde o kvalitu.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vážení Střelci, horoskop vás varuje, abyste se v práci nevyhýbali odpovědnosti. Pamatujte, že každá akce má své následky. Nestihnete-li něco, raději požádejte o pomoc. Je to lepší než naštvat své nadřízené.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Drazí Kozorohové, připravte se na to, že v práci to nebudete mít jednoduché. Nevzdávejte se ani v tom případě, když se spolupracovníci dají na ústup. Vytrvejte ve svých stanoviscích a snažte se je podložit pádnými argumenty.

Co vás čeká ve vztazích, to se dozvíte v naší fotogalerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš letní horoskop lásky ➔

Související články

2024-07-01T07:14:06Z dg43tfdfdgfd