ANI PO PADESáTCE SE NEMUSíTE BáT MINI. KRáLOVNA MáXIMA UKAZUJE, JAK V NICH VYPADAT šIK

Foto: Profimedia

Třiapadesátiletá královna Máxima se minulý týden ve čtvrtek zúčastnila Global Leadership Exchange, kam dorazila ve velmi elegantním outfitu. Na sobě měla starorůžové mini šaty značky Natan Couture, které se vyznačovaly střihem po kolena a páskem zvýrazňujících pas. Zdobené pak byly květinovým vzorem.

Královna vypadala neskutečně šik a elegantně. Ukazuje, že ani ženy po padesátce se nemusí bát nosit kratší sukně a šaty a ukazovat nohy. Dokonalý outfit sladila s nude lodičkami od stejné značky a s kloboukem Maison Fabienne Delvigne. V ruce pak svírala dvoubarevnou béžovou kabelku, která se ke všem položkám outfitu perfektně hodila.

Pár dní před tím se Máxima ještě připojila ke svému manželovi králi Vilému Alexandrovi, aby společně v paláci Noordeinde přivítali šejka Tamima bin Hamada Al Thaniho z Kataru a jeho manželku Sheikha Jawaher bint Hamad Al Thani na jejich jednodenní návštěvě.

K této příležitosti Máxima pro změnu vynesla světle modrou hedvábnou sukni s halenkou, která byla vepředu ozvláštněna vázačkou. Je vidět, že jí světlejší a pastelové barvy velice sluší.

Foto: Profimedia

Zdroje: Profimedia, New My Royal, UFO No More

Související články

2024-07-03T07:05:43Z dg43tfdfdgfd