KRáSKY VYPJALY HRUď: VRAžEDNý VýSTřIH UKáZALA MáTLOVá, KRAINOVá I SLOVáčKOVA MúZA DRAGOUNOVá

Každý rok se ve Varech objeví celebrity, které na červeném koberci i akcích všem doslova vyrazí dech svými nadupanými dekolty. A jinak tomu nebylo ani tentokrát. Zřejmě nejodvážnější byla hudebnice Kateřina Mátlová a modelky Simona Krainová a Andrea Verešová. Herečka Tereza Ramba sice do výstřihu neměla co dát, ale i tak vypadala žensky a moc jí to slušelo. Na další odvážné celebrity se podívejte v galerii.

Nejhlubší výstřih během letošního festivalu ve Varech zatím předvedla hudebnice Kateřina Mátlová alias Kate Matl. Na Moët party oblékla bílé upnuté šaty s vypolstrovanými rameny a doslova vražedným výstřihem. Stačí říct jediné - do očí se jí zřejmě vůbec nikdo nekoukal.

Na Moët party zvolila výstřih také modelka Andrea Verešová. Ta byla se svými extravagantními šaty v červené barvě, s nimiž by z fleku mohla předvádět na couture přehlídkách v zahraničí, k nepřehlédnutí.

Mladistvá Eva Pavlová zastínila na Janžurce i Jiřinu Bohdalovou: Prezidentský pár ve Varech

Ramba zazářila i s malým hrudníkem

Tereza Ramba předvedla v upnutých šatech a hlubokém výstřihu svůj plochý hrudník. To ale vůbec nevadí, některým ženám malá prsa velmi sluší a vypadají s nimi často mnohem víc žensky, než ty, které je mají velká nebo umělá. Rambě rozhodně takový hrudník sluší.

Decentní dekolt ukázala také moderátorka Gabriela Partyšová, která se na kolonádě ukázala v černých šatech bez ramínek, jež kladly důraz právě na dekolt. Nutno říct, že jí to moc slušelo.

Doporučené video: Rozhovor s Terezou Rambou.

Sako, pod které si nic nevzala, oblékla modelka a provokatérka Simona Krainová. Není divu, že svou postavu jako lusk ráda dává na obdiv. I tentokrát měla rozhodně co ukazovat.

Výstřihy ve Varech ukázaly také ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko, herečka Hana Vagnerová, modelka Veronika Kašáková či modelka Andrea Bezděková. Až moc vulgární výstřih pak předvedla múza Felixe Slováčka Lenka Dragounová, které dokonce v jeden moment vykoukl z šatů prsní dvorec

Na další vyprsené celebrity z Varů se určitě podívejte do galerie.

Související články

2024-07-01T05:28:57Z dg43tfdfdgfd