MóDNí ALARM Z NEJLUXUSNěJší PARTY KARLOVýCH VARů: MáME V ČECHáCH VKUS A ORIGINALITU?

V Karlových Varech se odehrála jedna z nejznámějších společenských akcí. Podíváme se, kdo byl oblečen stylově a inspirativně, a kdo už méně. Užijte si Módní alarm s návrhářkou Annou Tejklovou.

Úsměvný pokus napodobit Kim Kardashian

Opět můžeme vidět pokus místní paní napodobit styl a sexappeal americké hvězdy Kim Kardashian, která oslnila na jedné z Met Gala právě perlami na holém těle. Nerada používám klišé, ale zde se opravdu nic výstižnějšího než „když dva dělají totéž, není to totéž“ použít nedá. Podívejte se sami.

Tady styl a originalita jsou

Kdo naopak má vysoký módní styl, originalitu a k tomu všemu také ideální postavu, je Eliška Dospivová, která je za mě rozhodně nejlépe oblečenou ženou celé akce.

Béžový smutek

Tento pár se asi snažil, ale z módního hlediska je to béžový smutek z nadpisu. Tenisky (i kdyby na nich byla tančící socha Louis Vuitton) jsou pořád jen tenisky a na společenskou akci se dle mého názoru  nehodí. Paní má šaty z lesklého béžového lamé, které samo o sobě evokuje spíše oděvy na sportovní gymnastiku. Pochválím jí ale efektní zapletený příčesek.

Osvěžující růžová Beaty Rajské

Návrhářka oblékla svěží ostrou růžovou, která jde výborně k jejímu kontrastnímu barevnému typu. Šaty s nápadnou aplikací doplnila rovněž nápadným fascinátorem.

Další tenisky a další krasobruslařský styl

Zde jsou tenisky se žlutou podrážkou už vyloženě bolestivé, přitom jinak je pán oblečen dobře. Paní má šaty krásné ‚barbíní‘ barvy, jinak jsou ale podobného druhu jako u dámy v béžovém výše. Hodně lesku a prostřihů, málo elegance a noblesy.

Zpěvačka v důstojných šatech

Kateřina Mátlová je téměř vždy oblečena na úrovni a i tento vzhled s dramaticky působícími černými rukávy až na zem se povedl.

Ministr dopravy s chotí se sladili do velmi dopravního stylu

Nedovedu si představit výstižnější oděv pro ministra dopravy. Šedá, kostky, šedá a hnědé boty. Paní se šedivě sladila a šaty doplnila střapatou šálou. Velmi MHD styl.

Metalický trend

Tato žena oblékla maximálně trendy styl, lesk a flitry a moc se jí to povedlo. Jedině psaníčko bych vyměnila za hladké, jinak opravdu pěkný model.

Barva slunce vždy rozzáří

Modelka rozzářila prostor krásnými, tmavě žlutými až oranžovými šaty, které mají na její postavu ideální střih. Pěkně sladěná je i kabelka s doplňky.

Andrea Verešová poprvé zas až tolik neoslnila

Modelka Andrea Verešová sama sobě nasadila vysokou laťku a její oblečení a celkový styl obvykle patří k těm nejkrásnějším. Také jsme ji zde už mnohokrát chválili. Tento oděv ale zase tolik nenadchnul, znovu musím zmínit krasobruslařský dres, stejně jako u dam výše. Kombinace třpytivé pružné látky a množství prostřihů zkrátka má tento efekt.

Gabriela Partyšová a několik let kopírovaný trend s rukávorukavicemi

Zhruba před třemi lety přišla značka Balenciaga s ‚rukávorukavicemi‘ a od té doby mají návrháři co kopírovat. Znovu. A znovu. A ještě za 6 let to určitě u nás uvidíme ZNOVU. Jinak hezké a černé, nebýt tohoto už silně ohraného a okopírovaného nápadu, tak proč ne.

Podívejte se také, jak to vypadalo na jedné z dalších party v Karlových Varech:

2024-07-01T07:56:19Z dg43tfdfdgfd