NEJVěTší MóDNí STRAšáCI Z VARů. BRANIšOVá V PYTLI, STříBRNý UFON BINIAS I TOTáLNí úLET čESKé BARBIE

Každoročně pořádaný festival v Karlových Varech je nejen plný okázalých a krásných rób, ale i módních přešlapů. Jeden z nejbizarnějších outfitů předvedla Monika Binias, matka influencerky Ornelly Koktové, a také herečka Nikol Kouklová. Podivné looky ukázaly ale také Gabriel Jiráčková, Aňa Geislerová či Dominika Branišová. Na další přešlapy z karlovarského festivalu, které zachytila redakce eXtra.cz, se podívejte v galerii.

Jeden z nejhorších outfitů během letošního festivalu ve Varech vynesla Monika Binias, matka influencerky Ornelly Koktové. Na sobě měla stříbrné mini šaty s flitry a třásněmi, které radši měla nechat doma a místo nich zvolit delší a elegantnější variantu. Šaty doplnila o masivní náhrdelník a náušnice vhodné spíše k večerní róbě. Tohle se zkrátka vůbec nepovedlo.

Divočina ve Varech: Macháček šaškoval a bavil ostatní, Rambovi cukrovali a Vagnerová se řehtala

Branišová v pytli

Podivný model oblékla také herečka Aňa Geislerová, která jindy platí za módní ikonu. Na sobotní Moët party, kdy panovala třicetistupňová vedra, se herečka nasoukala do dlouhých koženkových šatů a dlouhých rukavic. Nejenže se musela opravdu pařit, ale navíc vypadala jako Fantomas.

Příliš neokouzlila ani partnerka hokejisty Jaromíra Jágra Dominika Branišová. Zlatavé šaty od značky Naniche nejsou samy o sobě nijak špatné, ovšem na modelce v dolní části prapodivně visí, místo aby jí hezky obepínaly postavu. K outfitu ale měla Branišová nádherné šperky od ALO diamonds za 2,7 mil. korun, jimiž tedy rozhodně parádu udělala!

Doporučené video: Rozhovor s Monikou Binias.

Perlový nevkus

Jeden z nejpodivnějších outfitů vynesla také Nikol Kouklová. Ryšavá herečka oblékla sametové, smaragdově zelené kalhoty, které samy o sobě vůbec špatné nejsou. Čím ovšem šlápla vedle, to byl perlový top, z nějž se jí drala ven prsa, a celý vršek ji nelichotivě obepínal. Je to škoda, na útlé postavě by takový top vypadal parádně. Kýčovitost podtrhla ještě perlovými brýlemi ve tvaru srdíček.

Pohořela také jindy stylová česká Barbie Gabriel Jiráčková. Dorazila na přehlídku Debbie Brown, a ačkoli byl dress code akce „Everybody, look at me!“, tedy takový, kde je hodně místa pro kreativitu a extravaganci, Jiráčková mohla určitě zvolit něco slušivějšího. Na sobě měla flitrované šaty s nápisem „Mám narozeniny“, které doladila o zcela nesouvislou černobílou paruku na styl Cruelly, a také krajkovou masku na oči.

Žlutý trapas na festivalu ve Varech. Mališová a Verešová oblékly v jeden den stejné šaty

Ani violoncellistka Terezie Kovalová svou volbou na Campari večírku neuhranula. Dlouhé stříbrné šaty s kapucí, výstřihem, vysokým rozparkem a holými zády byl až moc. Ačkoli tento styl šatů v minulosti vyneslo mnoho celebrit, třeba Rihanna nebo Grace Jones, a zazářily, ne všem se to podaří. A to je i případ Kovalové. Situaci nezachránily ani stříbrné boty na platformě a vykukující tetování.

Na další podivné outfity z Karlových Varů se podívejte v galerii.

Související články

2024-07-03T04:21:46Z dg43tfdfdgfd