KUCHYNě TAYLOR SWIFTOVé PřEDSTAVUJE KONTROVERZNí DETAIL, ALE DESIGNéRY JE SCHVáLENA

Reprodukce/Instagram

V současné době je Taylor Swift zaneprázdněna dobytím světa s rekordním turné Eras, ale doma je její kuchyně dokonalou směsicí klasického a útulného. Když je v New Yorku, popová hvězda se skrývá ve svém bytě v Tribeca a interiér je stejně elegantní a nadčasový jako jeho majitel.

KLIKNĚTE NA ODKAZ A PODÍVEJTE SE!

Dostali jsme vzácný pohled do interiéru nemovitosti, když blízká přítelkyně a kolegyně hudebnice Gracie Abrams sdílela (trochu chaotické) video páru ve Taylor Swiftově kuchyni. Na Instagramu, aby propagovala svůj nový track ‘Us’ (který představuje nikoho jiného než Miss Swift), Gracie sdílela video Taylor, která hasí oheň svíčky hasicím přístrojem. Samozřejmě však naše oči byly přitahovány kuchyňskou scénou.

A regra “60-30-10” činí zařizování domova mnohem snazší

Uprostřed šílenství jsme objevili trochu kontroverzní designové rozhodnutí v Taylor Swiftově bytě – myšlenka na kuchyňské koberce. Jak kontroverzní to je, designéři říkají, že přináší správné množství tepla a barev do prostoru, což pomáhá kompenzovat Taylorovy klasické bílé skříně shaker a mramorové pracovní desky. A jelikož Taylor Swift je vším a ničím méně než stylová ve všem, co děláme, naklonili jsme se k souhlasu.

Stejně jako Taylor Swiftovy šití volby, design její kuchyně zahrnuje tichý luxus. Od jejích elegantních horních skříněk s průhlednými fasádami po její rozmarné rámované tisky a fotografie, které zdobí stěny, každá vlastnost ukazuje na to, že Taylor Swift hrála velkou roli v designu své kuchyně v New Yorku. Ve videu sdíleném Gracie však byla myšlenka na podlahu kuchyně, která přitahovala naši pozornost.

Přidáním dokonalého doteku barev k vyvážení neutrálního prostoru je perský běhoun. Uložený mezi štědrým mramorovým ostrovem a Taylor Swiftovým troubou, základ tisknutého koberce krásně zakotvuje malý prostor, pomáhá rámovat její pódium a přidává vizuální zájemní bod pod ním. Když Gracie přichází blíž (uvítána Taylorovým znepokojeným kotětem, Benjaminem), můžete také identifikovat podobný design v chodbě vedoucí do kuchyně.

Tak krásný, jak je Taylor Swiftův prostor, jsou kuchyňské koberce kontroverzním tématem. Aby měly místo v oblasti s vysokým provozem a nepořádek jako je kuchyně, musí být odolné a ideálně prané. (Nemáme pochybnosti o tom, že koberce v kuchyni Taylor Swiftové jsou tradičně ručně tkané a tedy nepratelné, ale její kuchyně pravděpodobně není používána tak často jako většina z nás.) Z tohoto důvodu mnozí z nás volí tvrdou a hladkou podlahu místo toho. Ale designéři pevně schvalují Taylorské rozhodnutí zahrnout koberec v tomto případě.

„Bohatý červený chodník přidává do bezúhonného prostoru teplo a pohodu,“ říká interiérová designérka Nina Lichtensteinová. ‘Tento pečlivý přídavek nejen přináší nádech barev, ale přidává i vrstvu komfortu pod nohy. Živá barva chodby také jemně kontrastuje s měkkými tóny kuchyně a vdechuje prostoru pocit pohody a přívětivého šarmu.

Redaktorka interiérů Livingetc Emma Breislinová říká, že koberce jsou skvělým způsobem, jak do kuchyní zavádět měkké nábytek, prostory, které se někdy mohou zdát příliš studené nebo chybějící útulnost. “Vidím všechny povrchy domu jako možnost a lidé často zapomínají na podlahu, když jde o kuchyně,” říká. ‘Koberce a běhy (v závislosti na velikosti vašeho prostoru) jsou skvělým způsobem, jak přinést pocit tepla a textury – zejména v úplně bílém prostoru, který hrozí, že bude působit chladně a klinicky.’

To je přesně to, co temný červený chodník dělá tak dobře v Taylorově prostoru. “V její kuchyni přináší perské vzorované koberce krásný barevný dotek, kotví bílý mramorový pult a skříně, přidává výrazný kontrast, texturu a teplo,” říká Emma. Bez jejich přídavku by prostor jednoduše neměl relaxační a uvolněný pocit.

Kromě toho, že přináší vítanou injekci barev a textur, koberce Taylor – s jejich tradičními vzory dědictví – odpovídají jejímu nadčasovému estetickému stylu ‘tichého luxusu’. ‘Každý designový výběr, od skříní s průhlednými fasádami po útulné červené chodby a praktické otevřené police, přispívá k prostoru, který je stejně krásný jako praktický,’ říká Nina. ‘S osobními doteky jako jsou umělecká díla a čerstvé květiny se kuchyně stává nejen místem pro vaření, ale teplým domácím s

rdcem.’

Zdroj: Livinetc

Buďte v obraze s našimi novinkami na naší stránce na Facebooku.

Tento obsah byl přeložen pomocí AI.

O post Kuchyně Taylor Swiftové představuje kontroverzní detail, ale designéry je schválena apareceu primeiro em DecorStyle.

2024-07-01T21:24:58Z dg43tfdfdgfd