Trending:


Velká tarotová předpověď na měsíc červenec: Zjistěte, co vám předpovídají karty v lásce, zdraví a financích

Alchymistka Alice Cross si pro nás připravila tarotovou předpověď na červenec. Zjistěte, co nám první měsíc letních prázdnin přinese v oblasti lásky, financí a zdraví. Důležité bude napojení na přírodu a vnímání sebe sama. Co dalšího nás čeká?


Krásky vypjaly hruď: Vražedný výstřih ukázala Mátlová, Krainová i Slováčkova múza Dragounová

Každý rok se ve Varech objeví celebrity, které na červeném koberci i akcích všem doslova vyrazí dech svými nadupanými dekolty. A jinak tomu nebylo ani tentokrát. Zřejmě nejodvážnější byla hudebnice Kateřina Mátlová a modelky Simona Krainová a Andrea Verešová. Herečka Tereza Ramba sice do výstřihu neměla co dát, ale i tak vypadala žensky a moc jí to slušelo. Na další odvážné celebrity se podívejte v galerii.


Jak dosáhnout vláčné bábovky? S těmito surovinami už nikdy nebude suchá a dusivá

Lité těsto používáme při pečení bábovek, beránků a buchet na plech a muffinů. Abyste si zajistili, že bude po upečení vláčné, vsaďte na suroviny, které těstu potřebnou vlhkost dodají.


Jak správně pečovat o froté ručníky: Kompletní průvodce

Praní froté ručníků se může zdát jako jednoduchý úkol, ale správné postupy mohou výrazně ovlivnit jejich měkkost, savost a celkovou životnost. Přinášíme vám proto komplexní návod, jak prát ručníky, aby byly stále jako nové.


Jak celebrity rozmazlují své děti

Každý rodič chce, aby jeho dítě mělo to nejlepší. Není proto divu, že děti slavných osobností, jež vyrůstají v přepychu, patří k těm nejrozmazlenějším. Cardi B a Offset jsou proslulí tím, že za své malé děti utrácejí tisíce a tisíce dolarů. Od honosných narozeninových oslav až po miniaturní tašky Birkin - není nic, co by jejich děti nemohly mít. Cardi B o svých výdajích nedávno promluvila v rozhovoru pro New York Times. Odhalila, že za každé své vystoupení nyní dostává milionové honoráře a utrácení těchto peněz za své děti je ten nejlepší pocit. Popsala propracovanou dětskou sestavu, kterou si pořídila za více než 20 000 amerických dolarů. "Samozřejmě to není můj největší nákup v životě, ale je to to, pro co tvrdě pracuji, pro své děti," řekla. "Přílišné utrácení za děti neznamená, že jste skvělým rodičem, ale dává vám to příjemný pocit. Máte pak pocit, že žijete svůj dětský sen." Začátkem července Cardi B a Offset slavili páté narozeniny své dcery Kulture Kiari a koupili jí růžovou kabelku Birkin v předpokládané hodnotě 25 000 amerických dolarů. Jednalo se o její druhou tašku Birkin (minimálně!), protože jednu už dostala ke svým druhým narozeninám. Způsob, jakým jsou děti celebrit hýčkány, vždy vyvolává rozruch, ale je to opravdu jen závist a zášť? Klikněte na galerii a zjistěte, jak rodiče celebrit rozmazlují své děti! Všechny částky jsou v amerických dolarech.


Rozžhavená Campari party. České krásky se oblékly do ruda a předháněly se v tom, kdo ukáže víc kůže

Filmový festival je v plném proudu. S dalším dnem přišla na řadu i další velkolepá akce, tentokrát Campari party. Dresscode byl jasný - červená nebo černá. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, dámy vyšperkovaly své outfity na jedničku. Většina z nich vytáhla pořádně odvážné kousky.


Tito slavní sourozenci jsou zároveň nejlepšími kamarády

Pokud jde o sourozence, může to skončit dvěma způsoby. Zkušenosti ze společného dospívání mohou vést k dospělému vztahu, který je bližší a významnější než jakýkoli jiný, nebo se prostě nemůžete vystát! Většina lidí, kteří mají sourozence, ví, jaké to je, když jste dospělí a začnete se dohadovat o stejných věcech jako v dětství. Ale v případech těchto slavných sourozenců se jim podařilo překonat všechny dětské zášti a rivalitu! Žít na očích veřejnosti není snadné, ale zdá se, že se všichni navzájem podporují a respektují svou kariéru. V této galerii se můžete podívat, kteří slavní sourozenci jsou nejlepšími kamarády i v zákulisí. Možná ani nevíte, že někteří z nich mají něco společného!


Letní odlehčené menu se saláty na grilu: Když už je gril roztopený, pak stojí za to využít jej na maximum

Saláty z grilované zeleniny jsou skvělou volbou jak na večeři s rodinou, tak grilovací party s přáteli. Lehké a přitom vydatné saláty z grilu rozhodně patří na seznam letního menu. Připravit je můžete jen ze zeleniny, nebo přidat maso, sýr či tofu, nebo grilovaný meloun a ananas.


Tyto bezprostřední okolnosti mohly změnit dějiny tak jak je známe

Mnohdy si myslíme, že jsme to dotáhli tak daleko, protože jsme docela chytří, že? Ale při pohledu zpět zjistíme, že spousta věcí se mohla vážně pokazit. Vzpomeňte si na všechny přírodní katastrofy, globální zdravotnické krize a dokonce i na naše vlastní chyby. Do 21. století nás nedostaly jen naše chytré schopnosti přežít, ale také spousta štěstí. Pokud se podíváme na případy, které se v historii staly těsně před námi, můžeme se naučit důležité věci o tom, jak se vyhnout budoucím problémům a jak se s nimi vypořádat. Pokračujte ve čtení a dozvíte se o šílených případech těsného ohrožení, které mohly zcela změnit nebo dokonce zničit život, jak ho známe dnes.


Francouzské Alpy: Přírodní divy a adrenalinové dobrodružství

Francouzské Alpy, rozprostírající se přes jihovýchodní Francii, jsou známé svými dechberoucími krajinami, majestátními horami a nekonečnými možnostmi pro outdoorové aktivity. Toto jedinečné pohoří nabízí vše od klidných procházek a malebných vesniček až po adrenalinové sporty a lyžařské ráje. V tomto článku se podíváme na to, co dělá Francouzské Alpy tak výjimečné a proč jsou ideální destinací pro milovníky přírody a dobrodružství.


Vizážistka a kadeřnice radí, jak být šik na KVIFF: Vsaďte na přirozenost a pohodlné kousky, které už dávno máte v šatníku

Šťavnaté rty, vyfoukané vlasy s jemnými vlny a móda ve stylu minimalismu. I takto se můžete stát módní ikonou nejen na filmovém festivalu v Karlových Varech. Profesionální vizážistka a kadeřnice exkluzivně pro Marianne radí, jak si udržet svěží a stylový vzhled po celý den.


Vyhlášený elegán Libor Bouček s oblibou porušuje dress code: Nerad nosím kravaty, zatím mi to vždycky prošlo

Moderátor Libor Bouček (43) patří mezi oblíbené tváře filmového festivalu ve Varech. Vždy elegantní moderátor, jehož pracovním oděvem je oblek, se pro Lifee rozpovídal o módě, porušování dress codu i módních výstřelcích. Proč nesnáší kravaty a jak se s tím ve své profesi vypořádává?


Věděli jste, že tyto návyky vašeho psa obtěžují?

Psi jsou inteligentní zvířata, dokáží porozumět signálům, citově se napojit na svého majitele a dokonce projevovat žárlivost. Stejně jako lidé mohou být i oni otrávení. Věci, které psy dráždí, se však od těch, které dráždí lidi, liší. Ať už již máte domácího mazlíčka, nebo o jeho brzkém pořízení uvažujete, v této informativní galerii najdete všechny věci, které mohou vašeho psa rozčílit, a znaky, kterými se projevuje, pokud je podrážděný. Kliknutím zjistíte více.


Rohaté vodní ořechy pomáhají při průjmu. Zkuste chráněnou kotvici plovoucí pěstovat

Plody velmi zajímavé rostliny kotvice plovoucí jsou známé jako vodní ořechy, jezuitské ořechy nebo vodní kaštany a bývaly kdysi dávno docela běžnou potravinou. Zejména když se neurodilo dost obilí, tak z nich dělali mouku a pekli placky a chleba. Kotvicové oříšky se také využívaly jako lék na trávicí potíže. Kotvice plovoucí, která dříve zdobila snad každý rybník, je dnes na seznamu kriticky ohrožených druhů rostlin ČR.


Nakládané okurky jako od babičky: jednoduchý postup v 7 krocích

Recept na nakládané okurky se v rodinách předává z generace na generaci. Že jste žádný nepodědili? Zavařte letos okurky nakládačky podle našeho tradičního receptu. Budou úžasně křupavé, sladkokyselé tak akorát a zdravější. Zkrátka jako od babičky!


Vrcholná období celebrit: Vtipné historky o zhulení

Stejně jako mnoho jiných lidí, i některé známé osobnosti si občas potáhnou z jointa nebo si dají dezert s konopím. Někteří využívají výhod marihuany více než jiní, ale často jsou to právě hvězdy s malými zkušenostmi, které mají nejzábavnější příběhy ze všech. Od nevědomého hulení skutečné trávy při natáčení, až po jedlé tablety v tu nejhorší možnou dobu - klikněte na galerii a přečtěte si ty nejzábavnější příběhy celebrit, které se neuvěřitelně zhulily.


4 unikátní místa pro milovníky chat, která nabídnou unikátní spojení s přírodou

4 unikátní místa pro milovníky chat, která nabídnou unikátní spojení s přírodou. Uniknout od běžného života plného každodenních rutin nás vyloženě láká. Někdo rád jede za exotikou k moři, jiným stačí odjet na chatu a jiní rádi poznávají přírodu v cizí zemi. Jako inspiraci jsme pro vás připravili neobvyklé chaty a hotely za hranicemi Česka. Pokud milujete přirozené prostředí bez výparů z aut a znečištěného ovzduší, jistě se bude na co dívat.


Bílá košile je letní must have. Praktická, elegantní a oceníte ji i v tropických vedrech

Necítíte se na to chodit v létě v tílku na ramínka nebo krátkých rukávech? Je vám lépe ve volných tunikách a dlouhých rukávech, které mistrně zakryjí nějaké to kilo navíc i povolenou kůži? Vsaďte na bílou, v letním slunku je mimořádně slušivá.


Celebrity ve stejném oblečení: Komu to slušelo víc?

Hvězdy musí navštěvovat tolik akcí, že je někdy těžké udržet krok s jejich glamour vzhledem. Jejich stylisté se neúnavně snaží, aby na akcích nenosily stejné oblečení jako ostatní, ale někdy je to nevyhnutelné. Skvělé je, že většinou áčkové hvězdy překonají rozpaky a přijmou fakt, že všichni mají opravdu dobrý módní vkus. Klikněte do galerie a podívejte se, které celebrity si oblékly stejné outfity!


Malí řezači bez prstů: Američtí továrníci dřeli dětskou pracovní sílu z kůže

Obrovské nože jim často amputovaly prsty. Pracovní doba neexistovala, děti makaly do té doby, dokud nezpracovaly celý denní úlovek sardinek. Jejich osudy byly ale zdokumentovány a nafoceny, což napomohlo zakázat dětskou práci v USA.


Jak si nasušit bylinky: 4 způsoby sušení. Udělejte si zásobu na zimu

Vůně a chuť bylinek si v létě užíváme v zahradě a pochopitelně i v kuchyni na přípravu pokrmů. Léto je také obdobím, kdy spoustu bylinek sklízíme a děláme si zásoby na zimu. Nejjednodušší metodou jejich uchování je sušení. Jaké jsou způsoby sušení? Ovšem, ne všechny bylinky jsou na sušení vhodné, protože sušením ztrácí na kvalitě. Které se vyplatí sušit a jak uchovat jejich chuť a aroma?


V Ostravě se otevřela pobočka řetězce italských restaurací: Servíruje se zde nadrozměrná pizza

Otevření nové ostravské pobočky proběhlo v druhé polovině června v Dolních Vítkovicích v budově bývalé VI. energetické ústředny U6. Po dvou pražských restauracích na Národní třídě (červen 2018) a na Masaryčce (září 2023) tak jde o třetí pobočku řetězce L´Osteria v České republice.


In nebo out? Kdy nechat košili venku a kdy ji schovat do kalhot

Košile jsou nepostradatelnou součástí každého šatníku. Nosíme je od těch nejformálnějších příležitostí až po chvíle relaxu doma nebo na pláži. Jak je nosit v létě? Kdy je nechat ležérně vykukovat a kdy je schovat dovnitř?


Chili Ta Thuy: Nejpodceňovanější surovinou je podle mě zelí. Začátky mé kuchařské kariéry nebyly vždy růžové, říká

Chili Ta Thuy vařila v Coca-Cola zóně na Apetit pikniku, který se konal v půlce června letošního roku, vietnamskou křupavou placku. Populární kuchařku a komičku jsme naštěstí zastihli ještě předtím, než Apetit piknik oficiálně otevřel své pomyslné brány, a stihli jí položit pár otázek. Poté se před jejím stanem vytvořil obrovský zástup nadšených fanoušků, kteří toužili její jídlo ochutnat. Do vyprodání se nezastavila ani na chviličku.


Jak přežít vlny veder

Extrémní horko může být nebezpečné a za určitých okolností i smrtelné! Je tedy lepší být připraven: Podívejte se na tyto tipy, jak přežít vlny veder.


Nejlepší a nejhorší lidské potraviny, kterými můžete krmit svého psa

Naši domácí mazlíčci jsou součástí rodiny, což znamená, že je čas od času chceme rozmazlovat. Je běžné, že psům dáváme jako pamlsek kousek jídla z našeho talíře nebo třeba i kousek, který spadl na zem. Chceme se však ujistit, že potraviny, které jim dopřáváme, nezpůsobí více škody než užitku. Některé lidské potraviny jsou pro psy ve skutečnosti neuvěřitelně zdravé a mohou být zařazeny do běžné stravy vašeho psa. Jiné jsou však extrémně nebezpečné - a není to jen čokoláda, na kterou je třeba dávat pozor. Klikněte na tuto galerii a zjistěte, které lidské potraviny jsou zdravé a které jsou pro vašeho psa nebezpečné.


3 záhady pyramid v Gíze, na které archeologové stále nepřišli

Kultura starověkého Egypta byla natolik velkolepá, že inspirovala řecké i římské stavitele, kteří obětavě putovali přes rozbouřená moře, aby zde čerpali inspiraci. Největší senzací byly notoricky známé pyramidy v Gíze, jež byly mnohokrát důkladně prozkoumány archeology. I přesto jsou stále zahaleny tajemstvím.


Influencerka uvaří v Prostřeno! jako pro bezdomovce. Jednoho bude mít u stolu

V repríze soutěže amatérských kuchařů pohostí v pondělí soupeře influencerka Anastasija Chomičová alias Satnady. Velké kuchařské umění nepředvede, její menu bude ale originální a levné. Jak si výstřední showmanka sedne se soupeři?


Hvězdy spatřeny, jak objímají své fanoušky

Kdo by se nerad přitulil ke své oblíbené celebritě? Nebo rychlé selfie předtím, než odběhnou na předávání cen nebo filmovou premiéru? Těmto fanouškům se splnilo jejich přání a získali víc než jen autogram od celebrity - dostali objetí! Ať už se jedná o setkání a přivítání nebo akci na červeném koberci, setkání s celebritou je vzrušujícím příběhem pro každého fanouška, kterému se podaří zachytit okamžik se svou oblíbenou hvězdou. Podívejte se do této galerie, kde uvidíte celebrity, které objímají své fanoušky.


Stylově do letadla: Oblečte se na cestování pohodlně, ale buďte stále šik

Pokud patříte mezi ženy, které chtějí vypadat skvěle a stylově za každé situace, jistě také často řešíte záludnou otázku, jak se obléct na několika hodinový let. Při výběru takového outfitu jistě hraje velkou roli praktičnost a pohodlnost, ovšem to se často vylučuje s tím být šik a stylová. Poradíme vám, jak tyto dvě věci skloubit a vy už nikdy nebudete muset řešit toto obtížné dilema. Vyberte si z následujících outfitů a dovolená může začít.


Kam na výlet s Naší krásnou zahradou: navštivte Kuks, barokní klenot s voňavou bylinkovou zahradou

Redaktorky internetového magazínu Naše krásná zahrada se rozjely na výlety, aby vám nabídly tipy na krásná místa, která stojí za to navštívit. Tentokrát se nechte okouzlit krásou barokního Kuksu s voňavou bylinkovou zahradou.


Denní horoskop na úterý 2. 7. 2024: Vodnářům zatopí vlastní roztržitost, Raky čeká bolestivé prozření

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 2. 7. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


Neobvyklé čokoládové kombinace, které vás možná překvapí. Zaručeně si však pochutnáte

Každý máme svou oblíbenou příchuť čokolády. Někdo nedá dopustit na kombinaci s ořechy, jiný má rád čokoládu provoněnou pomeranči. Mnozí si oblíbili hit posledních let, slaný karamel v čokoládě. Pokud ale hledáte nový rozměr chuti, rádi vám poradíme, s čím se dá čokoláda vychutnávat.


Jak odstranit slupky z papriky? Základ úspěchu je opéct ji do černa

Oloupané papriky patří mezi dokonalé lahůdky. Hodí se do salátů, jednohubek, dipů, pomazánek i do slaných koláčů, na pizzu nebo do guláše. Nejpracnější na nich je jejich loupání. Ale nemějte obavu, poradíme vám, jak na to!


Horoskop od 1.července: Raci si budou užívat lásku, panny čeká štěstí

Pokud jste ustáli víkendové cestování, které mohlo přinést starosti a problémy se vztahy, pak vás už nyní čeká jen to dobré. Rozložení planet slibuje krásný začátek prázdnin. Pokud jste si vzali dovolenou v tento čas, nebudete zřejmě litovat. Ale i pokud budete tyto dny trávit doma nebo na chaloupce, čekají vás příjemné chvilky.


Raci, syté polévky a žádná kořenová zelenina. Jak vypadal jídelníček významných žen české historie?

Do historie naší země se nesmazatelně zapsaly svým postavením, talentem i odvahou prosadit se ve světě, který ještě patřil výhradně mužům. Nechme se inspirovat jídly slavných žen. Některé suroviny byste dnes sháněli jen obtížně, jiné jsou ale běžně k dostání v každém supermarketu.


Jennifer Lopez okouzluje pózováním v odvážném a ikonickém outfitu z před 10 let

Ve věku 54 let Jennifer Lopez okouzlila fanoušky a následovníky tento čtvrtek (27.), když sdílela fotografie, na kterých má na sobě stejný outfit z obálky svého alba "A.K.A." vydaného v roce 2014. The post Jennifer Lopez okouzluje pózováním v odvážném a ikonickém outfitu z před 10 let appeared first on Instafamosos.


Nejstylovější letní outfity podle princezny Diany: Oblečení, které milovala, je v roce 2024 opět trendy

V pondělí 1. července by Diana, princezna z Walesu, oslavila 63. narozeniny. Bohužel její život ukončila dopravní nehoda v Paříži v roce 1997. Její odkaz plný láskyplnosti, empatie a chuti dělat ze světa lepší místo ovšem žije dál. A stejně tak přežívá i Dianin osobitý módní styl, ze kterého je možné dodnes čerpat velkou dávku inspirace. Mnohé kousky, které princezna oblékala v 80. a 90. letech, jsou totiž letos opět trendy. Pojďme se podívat na...


Jak připravit sklenice na zavařování: Jeden způsob vyniká mezi všemi a využít jej může každý

Chystáte se zavařovat? Připomeňte si dnes s námi, jak správně připravit sklenice na zavařování. Vyberte si různé způsoby, jak sklo očistit, aby v zavařovačce vydržela zpracovaná úroda až do příštího roku.


Jak upéct makovník? Dokonale vláčný moučník je hotový za pár minut

Makovec je velmi oblíbený moučník, který je nejen chutný, ale také výživný. Jeho výhodou je snadná příprava, všechny suroviny stačí jednoduše smíchat a nalít na plech. Poradíme, jak připravit dokonale vláčný makovec.


Prádlo jako nové? Stačí přidat k prášku na praní dostupné ingredience s jedinečným efektem

Praní prádla je běžnou součástí každodenního života. Jak mít prádlo čisté a stále jako nové? Není třeba pořizovat drahé prací prostředky. Stačí obyčejný prací prášek a použití běžně doma dostupných ingrediencí. Které to jsou? A jak je správně použít?


Netradiční grilovací příloha: Pita plněná bylinkami

Nadýchané kynuté těsto na pitu jsme naplnili směsí oblíbených čerstvých bylinek. Upekli a vznikla perfektní grilovací příloha. Hodí se k masu, sýrům i salátům. A hotové je máte za chvilku!


Jahodníky vadnou: zálivka nemusí být jedinou příčinou

Jahodníky jsou rostliny, které nejsou náročné na pěstování. Můžete je pěstovat na záhonu i v nádobách na terase. Někdy ale mohou nastat potíže při pěstování, které mohou snížit vaši úrodu. Ačkoli vadnutí se může zdát jako poměrně jednoduchý problém, u kterého stačí zvýšit zálivku, nemusí to být pravda. Příčiny vadnutí listů mohou být totiž různé. Čím dříve zakročíte, tím větší šanci na záchranu jahodníků máte.


Nejchlípnější sexuální skandály v dějinách

Nic se nevyrovná šťavnatému sexuálnímu skandálu, který vyvolává drby a spekulace. Ať už jde o skandály starověké nebo moderní, čím jsou pikantnější a senzačnější, tím lépe. Některá z těchto starověkých afér, které se proplétají s vraždami, spiknutími a dokonce i popravami, pomohla definovat lidské dějiny. V moderní době se sexuální skandály často vztahují k politickým intrikám a kultuře celebrit a bulvární časopisy a noviny dychtivě odhalují každý pikantní detail. Takže kdo byl v průběhu staletí jmenován a zostuzen a někdy i neprávem obviněn ze sexuálních slabostí? Klikněte na tuto galerii a přečtěte si o některých z nejvíce šokujících a oplzlých sexuálních skandálů v dějinách.


Kopřivy posílí vaše rostliny. Stačí z nich snadno vyrobit hnojivo

Potřebujete kvalitní hnojivo pro své rostliny? Důležitá složka, z níž ho můžete vyrobit, možná roste poblíž vašeho domu. Navíc si ji můžete nasbírat zcela zdarma. Jen k tomu budete potřebovat rukavice…


Denní horoskop na pondělí 1. 7. 2024: Berani řeší rodinu, Panny si dělají velké naděje

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 1. 7. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


Vrstvené bramboráky s kyselým zelím a uzeným masem: Uzené mu dodá grády a nastrouhané brambory musí pustit vodu

Milujete křupavoučké bramboráky? A zkoušeli jste už vrstvené bramboráky s kyselým zelím a uzeným masem? Přichystejte si výborné syté jídlo k obědu a potěšte strávníky.


“Milý manželi, promiň, ale syn není tvůj,” píše v dopise Kamila manželovi po letech tíživou pravdu

V životě se stanou různé věci a ne všechny plánujete. Člověk si často říká, že tohle by nikdy neudělal. Pak se ale sejde několik faktorů, a najednou pohlížíte na věci jinak. Nevěra je velké téma mnoha vztahů, mnoho z nich umí rozbít, některé takovou zkoušku vydrží a páry to ustojí. Někdy má však nevěra následky, které jen tak nevymažete.


Krokant je karamelová pochutina s mandlemi. Dobrotu připravíte podle videonávodu

Dokonale křupavý karamel a kousky opražených mandlí v jednom? Tak to zní přímo božsky. Připravte si s námi krokant plný lahodného křupavého karamelu s dozlatova opečenými mandlemi a vychutnejte si ho třeba jako pochutinu ke sledování vašeho oblíbeného seriálu.


Virové video na TikToku: lidé jedí syrový česnek na léčbu akné

Videa lidí, kteří jedí syrový česnek v naději, že se zbaví akné, se stávají virálními na TikTok. Odborníci však varují před tímto novým trendem. The post Virové video na TikToku: lidé jedí syrový česnek na léčbu akné appeared first on Instafamosos.