4 UNIKáTNí MíSTA PRO MILOVNíKY CHAT, KTERá NABíDNOU UNIKáTNí SPOJENí S PříRODOU

4 unikátní místa pro milovníky chat, která nabídnou unikátní spojení s přírodou. Uniknout od běžného života plného každodenních rutin nás vyloženě láká. Někdo rád jede za exotikou k moři, jiným stačí odjet na chatu a jiní rádi poznávají přírodu v cizí zemi. Jako inspiraci jsme pro vás připravili neobvyklé chaty a hotely za hranicemi Česka. Pokud milujete přirozené prostředí bez výparů z aut a znečištěného ovzduší, jistě se bude na co dívat.

Woodhouse hotel

Krásné chatky Woodhouse se nacházejí v provincii Guizhou v Číně. V kopcovitém terénu najdete deset chatek ze dřeva inspirované jednoduchými geometrickými tvary. Z chatky je možné vidět na celé okolí, což se pro mnoho turistů jeví jako překrásná podívaná. Woodhouse hotel je novým projektem vládní politiky, který byl vystavěn z důvodu zvýšení turistického ruchu. Tento projekt má provincii pomoci s chudobou.

Foto: Pixabay

Kabiny PAN

Toužíte po úplném klidu v překrásné a čisté přírodě? Zároveň prahnete po něčem originálním? Myslíme si, že kabiny PAN jsou pro vás jako stvořené. Krásné chaty osm metrů nad zemí nabízí Norsko, skandinávský stát pyšnící se neuvěřitelně krásnou a čistou přírodou. Jedná se o minimalistický příbytek, který vás vynese až do korun krásných stromu.

Tree hotel

Švédsko se také může pyšnit překrásnou přírodou a originálními hotely. Například Treehotel je příkladem. Nabízí neobyčejné ubytování mezi stromy v obci Harads. Zdálky neviditelný hotel postavený ze zrcadlového skla nabízí nevšední zážitek. Kombinuje prvotřídní, moderní design a velký komfort. Může nabídnout dokonce i bezplatné wi-fi.

Dům ve stylu hada

Krásná chata v lesích Portugalska nabízí jedinečné ubytování v korunách stromů. Stavbu kombinují materiály, jako jsou břidlice a dřevo, které jsou situované tak, aby imitovaly plazícího se hada mezi stromy. Dům nabízí udržitelnost a ekologii se studiem, koupelnou a kuchyní. Hlavním cílem při stavbě tohoto domu bylo vyhnout se pravoúhlým stavbám, které jsou běžně k vidění.

 

Zdroj: https://www.booking.com/hotel/gb/the-woodhouse-blackpool.cs.html, https://www.insidecor.cz/blog/hotel-banyan-tree-anji-v-cine-obklopuji-hory-i-romanticka-jezera/

Náhledové foto: Pixabay

The post 4 unikátní místa pro milovníky chat, která nabídnou unikátní spojení s přírodou first appeared on Svět cestovatele.

2024-07-01T04:02:34Z dg43tfdfdgfd