Finance

Trending:


Předměty, které musíte mít a které přinesou vašemu domovu štěstí

Každý chce mít v životě trochu štěstí a nejjednodušší způsob, jak toho dosáhnout, je přidat do svého domova několik strategicky vybraných předmětů. Možná znáte feng-šuej, starobylou čínskou praxi, která se zaměřuje na uspořádání obytného nebo pracovního prostoru tak, aby podporoval pozitivní energii a harmonii. Tato praxe využívá několik předmětů, které údajně přinášejí štěstí, ale jaké to jsou? V této galerii najdete oblíbené předměty nejen z oblasti feng-šuej, díky nimž můžete svůj prostor naplnit štěstím, zdravím a bohatstvím. Klikněte a začněte.


Inuité a Baskové mají stejně hnědou pleť jako měl pračlověk. Sluncem to ale není

Podle podrobných výzkumů uvedených například ve vědeckém časopise Nature Genetics se ukazuje, že „dělení lidí podle ras a etnické příslušnosti je nepoužitelné“, a to zejména podle barvy pleti, uvádí kontroverzní spisovatel a podnikatel Hans-Joachim Zillmer .


Retro biják: K létu nesmazatelně patří letní kina, která se opět dostávají do módy

Promítání filmů pod širým nebem má u nás hodně dlouhou tradici. Největší letní kino Benátky bylo v Praze už v roce 1919 na Štvanici. Jeho kapacita 1470 sedadel byla dokonce navýšena na 1600.


Retro okénko: Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem může být delikatesa, stačí použít šťavnatější maso a čerstvé ovoce

Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem, to je vlastně takový fenomén českých pohostinství konce 20. století. Pokrm propojuje slanou a sladkou chuť okořeněných plátků kuřecího masa a slaďounkého ovoce.


Následovali byste nejnovější svatební módu a vyrazili na kamarádské líbánky?

Pro mnoho novomanželů je tradičním způsobem oslavy svatební cesty cesta na líbánky. Některé páry se však odvracejí od konvencí a volí "kamarádskou cestu". Nejedná se o dva týdny strávené někde v klidu a ve společnosti toho druhého. Místo toho si s sebou rádi vezmou partu přátel, se kterými se budou bavit, kamarády, které dobře znají a rádi s nimi tráví čas. Je to ale něco, o čem byste uvažovali, až se svou drahou polovičkou uvážete uzel? Klikněte a zjistěte více o uspořádání kamarádské svatby a o tom, zda je vhodný pro více než dva!


Už zase do vody. To pivo není hořké aneb nejotravnější řeči na dovolené

To kyselo je moc kyselé a brambory moc bramborové. Klasická průpovídka s Krkonošských pohádek, která ale pro mnohé lidi platí prakticky kdykoli a kdekoli. Tak jako tak se různým zbytečným řečem nevyhneme ani na dovolené. Pokud je navíc vypouští z úst partner nebo partnerka, jsou opravdu velmi nepříjemné. My se na některé takovéto výlevy podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích. Třeba alespoň trochu pobavíme, i když neporadíme, jak tyto...


Skrytý ráj u Devína: Dům s bazénem, saunou a výhledem na hrad vás okouzlí

Výhled na hrad a nedaleký les se staly určujícími prvky při návrhu tohoto fascinujícího rodinného domu. Architekti se museli poprat s náročným terénem a podařilo se jim vytvořit snové bydlení.


Jak správně vybrat podlahovou krytinu do koupelny

Volba správné podlahové krytiny do koupelny je klíčová nejen z estetického hlediska, ale především z hlediska praktičnosti a bezpečnosti. Koupelna je specifické prostředí s vysokou vlhkostí a častým stykem s vodou. V tomto článku se dozvíte, podle jakých kritérií vybírat podlahovou krytinu, aby byla nejen krásná, ale i funkční a bezpečná.


Kam ve Varech na jídlo? Na tatarák do Evropáku, guláš za 269 Kč dostanete U Švejka, palačinky za 50 Kč v Dobrůtkách

Karlovy Vary opět po roce žijí filmem, večírky a dalšími akcemi, které neoddělitelně patří k Mezinárodnímu filmovému festivalu, jehož 58. ročník již v pátek odstartoval. Pokud se do Varů chystáte poprvé, určitě oceníte pár tipů, kde se dobře najíst a napít, a neutratit za to majlant.


Duševní zdraví dětí je pro matky priorita. Zapomínají ale přitom na sebe, vyplývá z průzkumu

Jedno ze sedmi dětí či adolescentů se dle zjištění Národního ústavu pro duševní zdraví potýká s nějakým druhem psychických potíží. Výsledky čerstvého průzkumu aplikace Mamio ukazují, že české matky duševní zdraví svých potomků neberou na lehkou váhu - naopak ho staví na vrchol svých priorit ve výchově. Svou vlastní psychiku ale matky mnohdy zanedbávají.


Grilování na balkoně: Jaký gril vybrat a na co si dát pozor

Grilování na balkoně je skvělý způsob, jak si užít léto a připravit chutné pokrmy i bez zahrady. Výběr správného grilu však vyžaduje zvážení několika důležitých faktorů, jako je velikost, zdroj energie a bezpečnost. Je třeba dbát na to, aby gril nezabíral příliš mnoho místa, nevytvářel nadměrný kouř a byl stabilní na malém prostoru. Připravte se […] The post Grilování na balkoně: Jaký gril vybrat a na co si dát pozor appeared first on HomeInCube.


Sushi přímo láká k objevování nových chutí během dovolené, obezřetnost je však na místě

Sushi je moderní pokrm, který dělá z Japonců rekordmany v dlouhověkosti, ale je otázkou, zda jde vždy o bezpečné a zdravé jídlo, nebo se spíš musíme smířit s tím, že se necháváme ovlivnit hezkým vzhledem a reklamami.


7 dobrot s meruňkami: Lahodné moučníky i zmrzlina budou mít zaručeně úspěch

Meruňky jsou nejlepší v plné zralosti, když jsou příjemně sladké. Moučníky s nimi patří k těm nejoblíbenějším a meruňková marmeláda je velkou lahůdkou. Zvlášť chutná je kombinace meruněk s tvarohem, ať už upečeme tvarohové koláče s meruňkami nebo uvaříme kynuté knedlíky s tvarohem.


Můj nejoblíbenější čepovací styl je šnyt, říká nejlepší letošní výčepní Tereza Brodecká

Nejlepší českou výčepní v Česku pro letošní rok se stala Klára Brodecká. Na slavnostním galavečeru v Holešovické tržnici v Praze převzala titul Pilsner Urquell Master Bartender. Porotu přesvědčila svými znalostmi a dovednostmi i schopností přenášet lásku k pivu a nadšení na ostatní.


Fungují "přírodní" prostředky na spaní? Tady je to, co říká věda

Pokud se chceme cítit zdravě a vypadat co nejlépe, kvalitní odpočinek je nezbytný. Mozek potřebuje spánek, aby mohl optimálně fungovat, a během spánku se uvolňují hormony, které dávají našim tkáním možnost růstu a obnovy. Mnozí z nás však mají problém usnout nebo zůstat spát, a tak se v tom či onom okamžiku obracíme k přírodním metodám, které slibují, že nám to usnadní. Fungují však skutečně? Dostupné výzkumy o těchto prostředcích na podporu spánku vykreslují jasnější obrázek. Kliknutím na tuto stránku se dozvíte, co věda říká o věcech, které používáme pro lepší spánek.


Vizážistka a kadeřnice radí, jak být šik na KVIFF: Vsaďte na přirozenost a pohodlné kousky, které už dávno máte v šatníku

Šťavnaté rty, vyfoukané vlasy s jemnými vlny a móda ve stylu minimalismu. I takto se můžete stát módní ikonou nejen na filmovém festivalu v Karlových Varech. Profesionální vizážistka a kadeřnice exkluzivně pro Marianne radí, jak si udržet svěží a stylový vzhled po celý den.


Posekaná tráva má své využití! Mulč, výroba hnojiva a jiné možnosti

Tráva na zahradě může být skvělým místem na hraní dětí, opalování nebo prostě pro využití volného prostoru. Ani ta ale není bezúdržbová. Vyžaduje zejména pravidelné sekání. Vyhodit posečenou trávu je velká škoda, protože může mít další využití. Tím nejběžnějším je přidání do kompostu nebo použití ve formě mulče. To ale rozhodně není všechno! Přinášíme několik tipů, jak s posečenou trávou naložit.


Věci, které byste nikdy neměli říkat někomu, kdo truchlí

Vědět, co říct někomu, kdo prochází procesem truchlení, může být obtížné. Ve snaze vyhnout se mlčení je snadné říci něco, co na první pohled vypadá neškodně, ale pro člověka, který právě prožil ztrátu, to může být znehodnocením velmi skutečných pocitů zármutku, které prožívá. Abyste pomohli svému blízkému projít těžkým obdobím, existuje několik věcí, které je lepší neříkat poté, co se dozvíte, že někdo blízký a milovaný zemřel. Stejně tak existují způsoby, jak se můžete naučit vyjádřit svou podporu, která by mohla být přijata mírněji. Kliknutím na tuto stránku se dozvíte, co byste měli a neměli říkat truchlící osobě.


Nejlepší a nejhorší lidské potraviny, kterými můžete krmit svého psa

Naši domácí mazlíčci jsou součástí rodiny, což znamená, že je čas od času chceme rozmazlovat. Je běžné, že psům dáváme jako pamlsek kousek jídla z našeho talíře nebo třeba i kousek, který spadl na zem. Chceme se však ujistit, že potraviny, které jim dopřáváme, nezpůsobí více škody než užitku. Některé lidské potraviny jsou pro psy ve skutečnosti neuvěřitelně zdravé a mohou být zařazeny do běžné stravy vašeho psa. Jiné jsou však extrémně nebezpečné - a není to jen čokoláda, na kterou je třeba dávat pozor. Klikněte na tuto galerii a zjistěte, které lidské potraviny jsou zdravé a které jsou pro vašeho psa nebezpečné.


Jak si vaše geny nesou trauma z minulosti vaší rodiny

Studium DNA a genetiky je stále relativně novou záležitostí, zejména proto, že DNA byla poprvé analyzována teprve před 50 lety. Nicméně v poslední době se po celém světě provádí mnoho výzkumů, jejichž cílem je odpovědět na jednu otázku: Může se trauma dědit prostřednictvím našich genů? Zajímá vás to? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se více.


Fialové skvrny na rajčatech hlásí problém: Šetrně je odstraňte

Léto bez rajčat by samozřejmě nebylo tím pravým létem. Rajčata patří mezi nejoblíbenější plodiny zahrádkářů. Ovšem jejich pěstování s sebou nese spoustu výzev a překážek, kterým musíme čelit. Setkali jste se už s fialovými skvrnami na listech rajčat?


Největší módní strašáci z Varů. Branišová v pytli, stříbrný ufon Binias i totální úlet české Barbie

Každoročně pořádaný festival v Karlových Varech je nejen plný okázalých a krásných rób, ale i módních přešlapů. Jeden z nejbizarnějších outfitů předvedla Monika Binias, matka influencerky Ornelly Koktové, a také herečka Nikol Kouklová. Podivné looky ukázaly ale také Gabriel Jiráčková, Aňa Geislerová či Dominika Branišová. Na další přešlapy z karlovarského festivalu, které zachytila redakce eXtra.cz, se podívejte v galerii.


Oblíbená retro sladkost se přestala vyrábět. Jak si připravit rumové pralinky doma?

Rumové pralinky byly pro mnoho Čechů téměř ikonou mezi retro sladkostmi. Čokoládový bonbon skrýval cukrovou krustu a náplň s rumovou příchutí. Přestal však o ně být zájem, a tak po 58 letech firma Nestlé oznámila ukončení jejich výroby. Nezoufejte ale, můžete si je připravit i sami.


Jak fungují komunitní zahrady: nejsou jen o pěstování úrody. Zjistěte, zda se nějaká nachází blízko vašeho bydliště

Život ve městě je často chudý na množství zeleně a pokud máme nějakou možnost zeleň do měst přivést, měli bychom ji využít. Určitě jste již někdy slyšeli o komunitních zahradách, častější jsou sice v zahraničí, ale i u nás je tento způsob zahradničení velmi populární a v současné době i stále žádanější. Co si tedy máte pod pojmem komunitní zahrada představit, jak to celé funguje a jak se mezi stejně zaujaté jedince můžete dostat i vy?


Stigmata: záhada svatých ran

V křesťanství se stigmata označují jako tělesné rány, jizvy a bolesti na místech, která odpovídají ranám po ukřižování Ježíše Krista. Tyto zarážející rány se obvykle objevují na rukou, zápěstích a nohou a na levé straně těla. Vysoký podíl (možná více než 80 %) všech stigmatiků tvoří ženy. Navíc prvními a jedinými stigmatiky byli katolíci, kteří žili po velkém schizmatu v roce 1054 (přerušení společenství mezi katolickou církví a východní pravoslavnou církví). Stigmata, jež jsou často vyvracena jako podvod, mají přesto své věřící - od roku 1224, kdy byl zaznamenán první případ, bylo identifikováno přibližně 400 stigmatiků. Lékařská záhada, nebo zázrak? Klikněte na tuto galerii a zjistěte více o stigmatech a těch, kterých se zřejmě dotkl Kristus.


Zahoďte drahé krémy proti vráskám a začněte tejpovat

Tejpování obličeje proti vráskám je relativně nová technika, která využívá speciální elastické pásky, jež se aplikují na obličej s cílem redukovat výskyt vrásek a zlepšit celkový vzhled pleti. Tato metoda je inspirována kineziologickým tejpováním, používaným původně pro léčbu svalových a kloubních problémů ve sportovní medicíně. Proč je ale nevyužít i v obličeji a zbavit se protivných vrásek?


Jaký postřik na plíseň okurek a rajčat připravit podle babských rad? Tyto preventivně fungují, vyzkoušeli jsme je za vás

Okurky a rajčata patří mezi nejčastěji pěstovanou plodovou zeleninu a tak se není co divit, že si ji každý zahrádkář hýčká, co může. Plísně jsou asi největším postrachem a většinou se s nimi tak trochu pereme už od půlky června. Letošní počasí jim nahrává a jestli jste zatím bez nich, rozhodně stojí za to prevenci nepodceňovat.


Lunární kalendář od 3. července 2024: Milujte život a zbavte se zbytečností

Přicházející novoluní přímo vybízí k úklidu starých mentálních vzorců. Rozhodněte se vykročit nově a využijte k tomu sílu Měsíce, který vaše přání podpoří. Dny jsou vhodné k setkávání s rodinou a přáteli. Energie Blíženců vám pomůže zbavit se zbytečností. S Rakem a Lvem zabodujete ve vztazích. Jak dál pečovat o tělo a duši podle lunárního kalendáře?


Přátelství celebrit s velkými věkovými rozdíly

Generační rozdíly mohou ve skutečnosti vytvářet zajímavá přátelství. To je skutečně případ mnoha celebrit, které mají opravdu blízké kamarády, kteří jsou mnohem starší nebo mladší než oni. Některá z těchto přátelství jsou také dost nepravděpodobná, ale nějakým způsobem fungují opravdu dobře. Klikněte na následující galerii a seznamte se s přátelstvími celebrit s obrovskými věkovými rozdíly.


Zvláštní práce hollywoodských hvězd před slávou

Než se z nich staly zářivé hvězdy, jakými jsou dnes, musela hollywoodská elita najít způsob, jak zaplatit účty, stejně jako my ostatní. Ačkoli je těžké si je představit jako obyčejné smrtelníky, některé z největších hvězd kdysi drhly záchody, nosily směšné kostýmy, nebo se dokonce živily krocením lvů. Podívejte se do této galerie na podivná zaměstnání, která celebrity vykonávaly podle seznamu Rankeru předtím, než se staly bohatými a slavnými.


Účinná hnojiva ze zahradního odpadu: Jak je používat, radí zkušená pěstitelka

Ekologické zahradničení je mezi lidmi stále oblíbenější. Zahradníci tak častěji hledají náhradu k průmyslovým hnojivům a znovuobjevují sílu těch přírodních. Přední místo mezi přírodními hnojivy pak zaujímají takzvané jíchy. Zkušená pěstitelka Alena Zelenková je využívá během celého roku a ve všech fázích růstu rostlin.


Méně známá zelenina: co byl prašpenát, který měly v oblibě naše babičky

Rádi pěstujete i méně tradiční druhy zeleniny a bylinek? Tak právě pro vás máme dobrou zprávu a tip na dávno zapomenutou zeleninu. Naše babičky prašpenát běžně konzumovaly a využívaly nejen v kuchyni, ale i při léčbě různých neduhů. Bohužel ho ale v současnosti převálcoval špenát a na jeho předchůdce se již dávno zapomnělo. Někteří na něj ale nedají dopustit a vychutnávají si ho pro jeho vysoký obsah vitamínů a dalších prospěšných látek pro naše...


Královna detailů: Jak stříbrný náramek může zvýraznit eleganci vašeho domova

Všichni víme, že ďábel se skrývá v detailech, a to platí dvojnásobně, když se jedná o design našeho domova. Ty nejmenší prvky mohou mít největší dopad na celkovou atmosféru a vizuální soudržnost prostoru. Často uvažujeme o tom, jak nábytek nebo barvy na stěně ovlivní vzhled a pocit místnosti, ale mnohdy přehlížíme sílu drobných doplňků. Málokterý předmět […] The post Královna detailů: Jak stříbrný náramek může zvýraznit eleganci vašeho domova...


Voňavé lilie: Víme, jak na to, aby hodně kvetly, a tak vám dělaly radost

Lilie jsou nádherné květiny, které když rozkvetou, potěší nejen vás, ale také včely a další opylovače. Pěstovat je přitom můžete na záhonku nebo v květináči, takže se hodí na zahradu i na balkon nebo terasu.


Vysvětlení klíčových astrologických tranzitů v červenci 2024

Letní měsíce jsou obvykle plné aktivit a obloha není výjimkou. Červenec je z astrologického hlediska silným obdobím s potenciálem k mnoha tvůrčím transformacím, protože vzduch naplňuje dynamický pocit změny. Je to čas, kdy je třeba zkontrolovat a ujistit se, že činnosti, které podnikáte ve fyzickém světě, jsou v souladu s vaším vnitřním bytím, a pokud tomu tak není, otočit se; být svým autentickým já je nejrychlejší způsob, jak vstoupit do metamorfózy, po které tento měsíc volá. Zaujalo vás to? Klikněte dále a zjistěte, jaké jsou klíčové planetární tranzity v červenci 2024 a co znamenají na úrovni kolektivní energie.


Jak škodí chroustek letní? Může být velkou pohromou pro vaši zahradu

Chroustek letní je tak trochu neohrabaný brouk, který se při svém nemotorném letu často někomu připlete do cesty. Je to pěkný nešika, který do vás s klidem narazí, a to i opakovaně, což sice může člověka vylekat, ale ve skutečnosti mu nic nehrozí. Nanejvýš se brouk nepříjemně zamotá do vlasů. To trávník by se měl bát už o něco více. Při přemnožení jej zvládnou larvy chroustků úplně zničit.


Vše, co potřebujete k tomu, abyste se stali opravdovým zahradníkem

Nyní je ten správný čas podívat se na svou zahradu! Možná jste ji dosud odkládali a stále odkládali její řešení, ale proč nejednat právě teď? Pokud to myslíte vážně, že se chcete stát dobrým zahradníkem, musíte znát určité věci a určité věci si musíte pořídit! Prohlédněte si následující galerii a objevte 30 zahradních nástrojů, které si rozhodně budete chtít pořídit!


K čemu jsou malé dírky na horním a spodním očním víčku? Pozor, slzy jimi neroníme

Lidské tělo je nesmírně podivuhodné – a tyhle drobné dírky u vnitřního očního koutku mají velice zajímavou a důležitou funkci. Někteří lidé je dokonce umějí i kreativně využít k pobavení ostatních.


Pánský styl tohoto léta: 3 outfity, díky kterým budete i po 45 za hvězdu

Pokud dáváte přednost pánskému stylu před šaty a sukněmi, letos v létě se máte na co těšit. Přinášíme vám 3 outfity, se kterými se stanete hvězdou při každé příležitosti. A to i po pětačtyřicítce! Protože právě v tomto věku můžeme být stále trendy a dovolit si nosit to, v čem se cítíme skvěle.


Pikantní kuřecí kousky se zázvorem a sezamem

Kousky kuřecího masa obalené v lahodném těstíčku doplní lehce pikantní omáčka a sezamové semínka. Co podávat jako přílohu? Nejlepší je jasmínová rýže nebo rýžové nudle.


Praní jako raketová věda? Pokud ovládáte řeč pracích symbolů, tak nikoliv!

Každý občas vypere nebo usuší kousek oblečení podle intuice, protože jediné, čemu na cedulce rozumí, je značka doporučené teploty. Jednotlivé prací symboly však mají své opodstatnění. Pokud totiž chcete prodloužit životnost oblíbeným kouskům vašeho šatníku, právě jejich svědomité dodržování je klíčové. Vyznat se však ve změti geometrických tvarů může být opravdovým oříškem i pro znalé hospodyňky. Co znamená přeškrtnutý trojúhelník a jak správně...


Jaké popínavé rostliny jsou pro vaše domy pohromou: nenechte je pnout se po vaší fasádě, ať nelitujete

Také se tetelíte blahem, když vidíte, jak mají sousedé krásně porostlý dům nějakou popínavou rostlinou a říkáte si, že by se vám to na vašem domě také líbilo? Pokud teď kývete hlavou, tak vás musíme varovat. Ne všechny druhy pnoucích rostlin jsou na ozelenění fasád vhodné a pokud při výběru druhů zvolíte špatně, můžete pak hořce litovat, že vás taková hloupost vůbec někdy napadla. Které druhy popínavých rostlin můžete vysadit jen ve velmi...


Jak pěstovat vinnou révu v červenci: připravte si z listů zázračné mazání na křečové žíly

V červenci je nutné udělat mnoho pracovních úkonů kolem keříčků vinné révy. Na stoncích se již jeví násada hroznů. Abyste je dopěstovali ke zdárné úrodě, nesmíte polevit v péči. Jaké práce vás čekají v červenci na vinici a jak si staří vinaři dokázali ulevit od bolavých nohou? Připravte si lék podle jejich receptu.


Psycholožka Laura Janáčková vysvětluje, jak se vypořádat s voyeurem i proč mají letní lásky tak krátké trvání

Léto přináší nejen vodní radovánky, ale i ty postelové. Jak se na koupališti zbavit muže, který na vás nepříjemně zírá, proč letní lásky trvají krátce a co je pro muže tak lákavé na zájezdech za ženami do Thajska? Na dotazy čtenářů magazínu Lifee.cz odpovídá uznávaná psycholožka Laura Janáčková.


Zlepšení vztahů mezi Harrym s Meghan a Kate? Experti řekli, co si o tom myslí!

V zlepšení vztahů mezi princem Harrym a jeho manželkou Meghan Markle na jedné straně a princem Williamem a Kate Middleton na straně druhé už téměř nikdo nevěří. Podle královského experta jsou rány, které Harry a Meghan způsobili, tak hluboké, že jim William a Kate možná nikdy neodpustí.


Botanická zahrada v Liberci má po šesti letech kvetoucí několikametrovou agávi

Liberec - V Botanické zahradě v Liberci mají po šesti letech kvetoucí několikametrovou agávi. Jen radost z toho ale zahradníci nemají, neboť tyto sukulenty za svůj život vykvetou jednou a pak odumírají. Tato rostlina je asi třicetiletá, řekla dnes ČTK vedoucí zahradnice Botanické zahrady v Liberci Pavla Pytlounová.


Jak to bylo s ženskými korzety: Měly bujné vnady spíš zkrotit, nebo naopak pozdvihnout? Některé dokázaly i zabít

Nedalo se v nich dýchat, k jejich oblékání bylo potřeba asistence, deformovaly orgány a měly schopnost zabíjet. Přesto se šněrovací korzety udržely jako součást ženského outfitu téměř 400 let. Jaká vlastně byla jejich funkce?


Známá blogerka proměnila malinký neforemný balkon v dokonalé místo, kde chce strávit celé léto

Zařídit balkon na pár metrech čtverečních může být pořádná výzva, a tak přinášíme řadu tipů, jak s omezeným prostorem popasovat. Původně neútulná nudle blogerky Míši alias Bé Hà je dnes dokonalým místem odpočinku.


Svatby v Ulici: Každá byla něčím výjimečná, na každé se také dalo něco zkritizovat

Když se chce, vždycky se dá najít něco, co by se mohlo ostře zkritizovat. Dokonce i v případě tak pěkné svatby, jako byla ta nejnovější, si někteří diváci najdou pár důvodů k opovržení. Např. to, že Gábina kráčela uličkou při znělce z mobilního telefonu. Ani dřívější svatby neunikly výhradám.


Celebrity ve stejném oblečení: Komu to slušelo víc?

Hvězdy musí navštěvovat tolik akcí, že je někdy těžké udržet krok s jejich glamour vzhledem. Jejich stylisté se neúnavně snaží, aby na akcích nenosily stejné oblečení jako ostatní, ale někdy je to nevyhnutelné. Skvělé je, že většinou áčkové hvězdy překonají rozpaky a přijmou fakt, že všichni mají opravdu dobrý módní vkus. Klikněte do galerie a podívejte se, které celebrity si oblékly stejné outfity!