LUNáRNí KALENDář OD 3. čERVENCE 2024: MILUJTE žIVOT A ZBAVTE SE ZBYTEčNOSTí

Přicházející novoluní přímo vybízí k úklidu starých mentálních vzorců. Rozhodněte se vykročit nově a využijte k tomu sílu Měsíce, který vaše přání podpoří. Dny jsou vhodné k setkávání s rodinou a přáteli. Energie Blíženců vám pomůže zbavit se zbytečností. S Rakem a Lvem zabodujete ve vztazích. Jak dál pečovat o tělo a duši podle lunárního kalendáře?

3. - 4. 7. - Blíženci

Luna putuje ve znamení Blíženců a ovlivňuje ramena, z části plíce, dech, paže a ruce. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny.

Větrejte, dýchejte, hledejte ztracené štěstí

Usmějte se na sebe do zrcadla a pochvalte se. Jemně nadechujte a vydechujte, třeba lásku, zdraví nebo cokoliv, co vám dělá dobře. Pokud se chcete zbavit problémů, nadechujte zdraví a vydechujte strach. Hrajte si a hledejte myšlenky, které ve vás vyvolávají krásné pocity. Dny Blíženců jsou hodně hektické, uspěchané a také komunikativní. Báječně vám půjde sbližování s rodinou, urovnávání sporů a skvělé je také setkávání s lidmi, kteří jsou vašemu srdci blízcí. Navazují se také vztahy, ale s velkou pravděpodobností budou nezávazné, dobrodružné a chvilkové.

Vykliďte šatník a udělejte místo pro nové

Zhubli jste nebo se vám šaty nějak zvláštně zmenšily? Nevadí, udělejte radost tam, kde chybí finance, nebo věci prodejte, záleží, jak jste na tom finančně a emočně. Když dáte s otevřeným srdcem, dostanete mnohonásobně zpět, a tak to platí i obráceně. Všimněte si, že lakomí lidé žijí ve strachu, že o něco přijdou a budou mít málo. Většina z nich není šťastná a opravdu nemají nouzi o nepříjemné zkušenosti. Plánujte, jednejte, vyjednávejte a hodně komunikujte. Činy odsuňte na pozdější dobu, která bude vhodnější, teď je skvělá fáze na plány a nápady.

5. - 7. 7.  - Rak

Luna putuje ve znamení Raka a ovlivňuje játra, žlučník, žaludek, hruď, plíce a průdušky. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny.

Mohlo by vás zajímat: 4 znamení, která milují večírky: Lvi oslní tancem, Blíženci schopností konverzovat

Vstávejte s úsměvem a pozornost věnujte rodině

Přicházející novoluní využijte k aktivitám s rodinou a přáteli. Jste sami? Nevadí! Když vyrazíte na výlet nebo si prošlápnete cyklostezku na kole, bruslích nebo pěšky, uvidíte, kolik osamělých srdcí potkáte. Udržujte se v citové pohodě a harmonii, protože emoce a napětí mohou narušit jinak poklidné dny. Za to může Luna, která dokáže vyvolat mnoho rozporuplných pocitů. Klidně to na ni sveďte a zasmějte se, všechno se zjemní a rozzáří.

Mohou vás potrápit žaludeční potíže

Držte se zlaté střední cesty. Dopřejte ostatním svobodu a volnost. Plavání a dovádění ve vodě je skvělou zábavou, která navíc utuží kondici a posílí svaly i plíce. Trápí vás žaludeční potíže? Odlehčete jídelníček, popíjejte bylinkové čaje a hlavně se nerozčilujte. Račí dny mohou být hodně přecitlivělé a citově náročné. S novem se tyto emoce ještě prohloubí. Buďte nad věcí, nenechte se ovlivnit ostatními. Pozor si dávejte na přejídání, mohli byste kvůli slabší psychice jíst a pít více, než je zdravé.

8. - 9. 7. - Lev

Luna putuje ve znamení Lva a ovlivňuje krevní oběh, záda, srdce, bránici a tepny. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny.

Čtěte také: Znamení, která dávají přednost rodinnému životu. Raky a Býky na party moc neužije

Lev přináší skvělou zábavu

Radost ze života je základním stavebním kamenem těchto dnů. Radujte se a veselte se. Naplánovat můžete velkolepé večírky s tancem a zpěvem, o zábavu nouze rozhodně nebude. Se Lvem se totiž nedá nudit. Zdravou činnost srdce podpořte aktivní činností, ať již fyzickou prací, nebo tancem, cvičením a zpěvem. Vnímejte také pocity ostatních a zkuste vymyslet společný program, na který jste neměli čas nebo chuť. Pozor si dávejte na příliš majetnické sklony, škodí vztahům a vám také.

Pečujte o vlasy, rozmazlujte je i sebe

Objednejte se ke kadeřníkovi, který vaše vlasy správně ošetří. Nezapomeňte zastřihnout konečky. Vyživující masky, zábaly a masáž vlasové pokožky jsou velmi prospěšné. Vyživujte také své tělo, duši a myslete pozitivně. Pokud milujete bylinky, nasbírejte kopřivy, přesličku, přidat můžete také kapku levandulového olejíčku. Po umytí spláchněte, budou krásně vonět a rychleji růst. Vybírejte intuitivně a naslouchejte tělu, samo vám sdělí, co je pro vás nejlepší. Důvěřujte si, žijte v radosti a lásce.

Červenec podle horoskopu:

2024-07-03T04:48:35Z dg43tfdfdgfd