Trending:


Pikantní kuřecí kousky se zázvorem a sezamem

Kousky kuřecího masa obalené v lahodném těstíčku doplní lehce pikantní omáčka a sezamové semínka. Co podávat jako přílohu? Nejlepší je jasmínová rýže nebo rýžové nudle.


Čas na domácí kvašáky: Recept je jednoduchý a naložení rychlé

Milujete chuť vlastní zeleniny ze zahrádky? Aby ne, jak papriky, tak i rajčata nebo okurky stojí za to. Zcela specifické jsou plodiny, které projdou kvašením. Třeba takové kvašené okurky představují jakousi klasiku, na kterou se nevyplácí zapomínat. Domácí kvašáky si připravíte velmi jednoduše a rychle. Stačí pouze trocha volného času a logicky také nějaké ty ingredience. Recept na kvašáky pro vás máme v následujících řádcích. Vyzkoušeli jsme...


K čemu jsou malé dírky na horním a spodním očním víčku? Pozor, slzy jimi neroníme

Lidské tělo je nesmírně podivuhodné – a tyhle drobné dírky u vnitřního očního koutku mají velice zajímavou a důležitou funkci. Někteří lidé je dokonce umějí i kreativně využít k pobavení ostatních.


Sepse: Co To Je A Léčba

Souhrn Infekce krevního oběhu, která má za následek shluk příznaků, jako je pokles krevního tlaku, zvýšení srdeční frekvence a horečka. Příznaky Mezi příznaky patří abnormální srdeční frekvence, horečka a snížené krevní destičky. → Běžné možnosti léčby → Otázky, které byste měli položit svému lékaři Příčiny Příčiny jsou bakteriální, virové nebo plí...


Tipy a recepty pro jednoduché vaření na chalupě: Připravte si kotlíkový guláš nebo hady na klacku

Čeká vás dovolená na chalupě? Pak jistě přemýšlíte, co budete vařit pro celou rodinu, aby nebyl hlad, všichni se dobře najedli a vy přitom nestrávili celé dny v kuchyni? I rodinný šéfkuchař si zaslouží dovolenou. Poradíme vám, jak na jednoduchá a výživná chalupářská jídla, která připravíte raz dva.


Trápí vás mšice? Zkuste si na pomoc zavolat berušky. Jak na to

Rok co rok vás trápí na zahradě mšice, třásněnky nebo červce? Jsou úplně všude a nedají se jen tak pochytat? Pak si na pomoc pozvěte berušky neboli slunéčka sedmitečná, kterým chutná kdekterý savý hmyz. Není na zahradě totiž nic horšího než přemnožené mšice. Listy jsou jimi doslova obaleny, poznáte je na první pohled, aniž byste museli listy podrobně zkoumat. Teď jen se rozhodnout o tom, co s nimi.


Lunární kalendář od 3. července 2024: Milujte život a zbavte se zbytečností

Přicházející novoluní přímo vybízí k úklidu starých mentálních vzorců. Rozhodněte se vykročit nově a využijte k tomu sílu Měsíce, který vaše přání podpoří. Dny jsou vhodné k setkávání s rodinou a přáteli. Energie Blíženců vám pomůže zbavit se zbytečností. S Rakem a Lvem zabodujete ve vztazích. Jak dál pečovat o tělo a duši podle lunárního kalendáře?


Úžasné řecké ostrovy, o kterých jste nejspíš nikdy neslyšeli

Když se řekne dovolená v Řecku, vždy se nám vybaví jako první Rhodos, Kréta, Korfu a Santorini. Věděli jste však, že v řeckých mořích je více než 6 000 ostrovů? A z nich je pouze 227 obydlených! Co tedy prozkoumat ty méně známé destinace, které jsou stejně atraktivní, nabízí úžasnou přírodu a historický nádech? Klikněte na tento seznam, kde vám představíme řecké ostrovy, o kterých jste pravděpodobně nikdy neslyšeli, a nechte se inspirovat pro další dovolenou!


Následovali byste nejnovější svatební módu a vyrazili na kamarádské líbánky?

Pro mnoho novomanželů je tradičním způsobem oslavy svatební cesty cesta na líbánky. Některé páry se však odvracejí od konvencí a volí "kamarádskou cestu". Nejedná se o dva týdny strávené někde v klidu a ve společnosti toho druhého. Místo toho si s sebou rádi vezmou partu přátel, se kterými se budou bavit, kamarády, které dobře znají a rádi s nimi tráví čas. Je to ale něco, o čem byste uvažovali, až se svou drahou polovičkou uvážete uzel? Klikněte a zjistěte více o uspořádání kamarádské svatby a o tom, zda je vhodný pro více než dva!


Bílé papriky mizí z regálů. Globus je stahuje z prodeje kvůli nedostatečné kvalitě

Řetězec Globus stahuje z prodeje bílé papriky z Albánie, jako důvod uvedl nevyhovující kvalitu. Společnost o tom informuje na svých stránkách. Zákazníkům vrátí peníze.


Vyzkoušeli jsme karlovarskou zapomenutou specialitu: Vřídelní polévka se vaří přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť

Karlovy Vary se v současnosti skloňují hlavně v souvislosti s probíhajícím filmovým festivalem, během roku je jedním z největších turistických lákadel termální pramen Vřídlo. A právě z něj se tu v minulosti s oblibou připravovala speciální vřídelná polévka. A protože dnes ji v restauraci neseženete, rozhodli jsme se ji uvařit doma.


Kontroverzní vzor, který milují Francouzky, je hitem léta 2024: Naučte se ho nosit stylově jako ony

S příchodem léta se do módního popředí dostávají různé typy vzorů. Někdy letí výrazné květy, jindy proužky nebo puntíky. Letos se must-have trendem stal leopard, kontroverzní motiv, který na spoustu lidí působí lacině. Opak je ale pravdou. Nejlepší návod, jak ho nosit, přinášejí stylové Francouzky, které si tento vzor vzaly doslova za svůj a vytvořily z něj nový základ šatníku. Následujte jejich styl a tento zvířecí vzor si zamilujete i vy.


Ve věku 75 let odhaluje Vera Wang tajemství své mladistvosti a nechává internetové uživatele bez dechu

Kromě svého přínosu módnímu průmyslu je Vera Wang známá tím, že nevypadá na svůj věk. Nyní 75letá návrhářka sdílela své tajemství, jak zůstat mladá. The post Ve věku 75 let odhaluje Vera Wang tajemství své mladistvosti a nechává internetové uživatele bez dechu appeared first on Instafamosos.


Nejdivočejší outfit ve Varech: Barbie Jiráčková šokovala lázeňské město

Gabriel Jiráčková alias Lolo Ta Bella zcela zazářila na přehlídce módní návrhářky Debbie Brown, která se konala v pondělí v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Jiráčková svými outfity šokuje každý rok, samozřejmě se jí to povedlo i letos. Převlékla se za postavu Cruelly ze stejnojmenného filmu. Jak prozradila v rozhovoru pro Prima Ženy, róbu si vyrobila sama.


Ani po padesátce se nemusíte bát mini. Královna Máxima ukazuje, jak v nich vypadat šik

Když se v poslední době příliš nemůžeme kochat krásnými outfity princezny Kate, která se léčí s blíže nespecifikovanou formou rakoviny, jsou tady i jiné členky královských rodin. Jednou z nich je i nizozemská královna Máxima.


Největší módní strašáci z Varů. Branišová v pytli, stříbrný ufon Binias i totální úlet české Barbie

Každoročně pořádaný festival v Karlových Varech je nejen plný okázalých a krásných rób, ale i módních přešlapů. Jeden z nejbizarnějších outfitů předvedla Monika Binias, matka influencerky Ornelly Koktové, a také herečka Nikol Kouklová. Podivné looky ukázaly ale také Gabriel Jiráčková, Aňa Geislerová či Dominika Branišová. Na další přešlapy z karlovarského festivalu, které zachytila redakce eXtra.cz, se podívejte v galerii.


Botanická zahrada v Liberci má po šesti letech kvetoucí několikametrovou agávi

Liberec - V Botanické zahradě v Liberci mají po šesti letech kvetoucí několikametrovou agávi. Jen radost z toho ale zahradníci nemají, neboť tyto sukulenty za svůj život vykvetou jednou a pak odumírají. Tato rostlina je asi třicetiletá, řekla dnes ČTK vedoucí zahradnice Botanické zahrady v Liberci Pavla Pytlounová.


Tipy na zajímavé akce a události o svátečním prodlouženém víkendu. Na své si přijdou milovníci filmu, hudby, jídla i levandulí

Sváteční červencové dny tradičně využíváme pro chvíle odpočinku, ale i výletování. Letos vychází první z nich na pátek, takže před sebou máme prodloužený víkend. Anytime přináší několik tipů, kam vyrazit.


Inspirativní citáty o herectví od vašich oblíbených herců

Zajímalo vás někdy, co o herectví říkají nejúspěšnější světoví herci a herečky? Pokud ano, pak vás čeká lahůdka! Od hollywoodských legend, jako je Marlon Brando, až po hvězdné veterány, jako je Meryl Streepová, se v této galerii dozvíte něco víc o tom, jak tito úspěšní herci a herečky vidí své řemeslo. Ať už jste začínající herec, nebo milovník filmu, projděte si tyto citáty slavných filmových hvězd o herectví a nechte se jimi inspirovat.


Nejzamilovanější pár karlovarské kolonády. Brzobohatí předvedli smyslný tanec přímo na ulici, následovala smršť polibků

Jako reklama na štěstí. Přesně tak na karlovarské kolonádě působí Ondřej Brzobohatý a jeho krásná žena Daniela. Nejenže se vodí za ručičky jako čerstvě zamilovaní puberťáci, ale reportéři eXtra.cz je načapali i v radostných momentech, jak si z karlovarských ulic udělali taneční parket.


Ekologické bydlení: Trend, který mění svět?

Ekologické bydlení není jen módní vlnou, ale zásadním směrem, který se snaží odpovědět na globální výzvy spojené s klimatickou změnou, znečištěním a omezenými přírodními zdroji. Tento koncept nabývá na popularitě, protože stále více lidí hledá způsoby, jak minimalizovat svůj ekologický otisk a přispět k udržitelné budoucnosti. V tomto článku prozkoumáme, co ekologické bydlení znamená, jaké technologie a materiály se používají, a představíme...


Houbový základ jako skvělý polotovar: Jak dlouho dusit houby?

Kolik času potřebují houby ke změknutí? Záleží, jaký úlovek jste domů přinesli. Jinou dobu vyžadují lišky, jinou hřiby, bedly, žampiony nebo hlíva. V každém případě podusit houby je skvělým způsobem, jak je ošetřit pro další použití.


Vše, co potřebujete k tomu, abyste se stali opravdovým zahradníkem

Nyní je ten správný čas podívat se na svou zahradu! Možná jste ji dosud odkládali a stále odkládali její řešení, ale proč nejednat právě teď? Pokud to myslíte vážně, že se chcete stát dobrým zahradníkem, musíte znát určité věci a určité věci si musíte pořídit! Prohlédněte si následující galerii a objevte 30 zahradních nástrojů, které si rozhodně budete chtít pořídit!


Fungují "přírodní" prostředky na spaní? Tady je to, co říká věda

Pokud se chceme cítit zdravě a vypadat co nejlépe, kvalitní odpočinek je nezbytný. Mozek potřebuje spánek, aby mohl optimálně fungovat, a během spánku se uvolňují hormony, které dávají našim tkáním možnost růstu a obnovy. Mnozí z nás však mají problém usnout nebo zůstat spát, a tak se v tom či onom okamžiku obracíme k přírodním metodám, které slibují, že nám to usnadní. Fungují však skutečně? Dostupné výzkumy o těchto prostředcích na podporu spánku vykreslují jasnější obrázek. Kliknutím na tuto stránku se dozvíte, co věda říká o věcech, které používáme pro lepší spánek.


KVÍZ: Na lovu – Otázky ze svých oborů nesmí Kalkulátor pokazit, ale stává se to. Utkejte se s lovci v našem kvízu

Někdy se daří, někdy ne, tak to zkrátka chodí i v populárních pořadech Na lovu a Superlov. Jakub Kvášovský nejednou ukázal, že přílišná horlivost se nevyplácí. Kdo by se mu ale divil při tlaku, jemuž jako lovec musí čelit… Vy si náš kvíz můžete vyzkoušet v naprostém klidu.


Jak si vaše geny nesou trauma z minulosti vaší rodiny

Studium DNA a genetiky je stále relativně novou záležitostí, zejména proto, že DNA byla poprvé analyzována teprve před 50 lety. Nicméně v poslední době se po celém světě provádí mnoho výzkumů, jejichž cílem je odpovědět na jednu otázku: Může se trauma dědit prostřednictvím našich genů? Zajímá vás to? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se více.


Skrytý ráj u Devína: Dům s bazénem, saunou a výhledem na hrad vás okouzlí

Výhled na hrad a nedaleký les se staly určujícími prvky při návrhu tohoto fascinujícího rodinného domu. Architekti se museli poprat s náročným terénem a podařilo se jim vytvořit snové bydlení.


Sbohem, nudné mikádo! Vlasovým trendům pro léto 2024 vládne 5 překvapivých střihů

Vlasy jsou věčné téma téměř všech žen. Asi všechny známe ten pocit, kdy nás účes jednoduše přestane bavit a máme tendenci udělat vlasovou změnu. A kdy jindy ji podstoupit než v létě? Slunce, dovolená, moře a další aspekty, které k této části roku neodmyslitelně patří, nám dávají pocit svobody. A právě tu bychom měly dopřát i svým vlasům. Pojďme se tedy společně podívat na klíčové trendy roku 2024.


Hubnutí podle znamení horoskopu: Berani si musí sáhnout na dno, Raci se často uklidňují jídlem a Střelci budou milovat krevety

Chcete-li shodit nějaké to kilo, je právě teď ideální čas. V létě máme mnohem více příležitostí k pohybu, můžeme si dopřát hromady čerstvého ovoce a zeleniny a vlastně i ten pitný režim není tak složité dodržovat. A podobně jako naše charakterové vlastnosti a spoustu dalších věcí v našem životě, i hubnutí dokážou podpořit (nebo naopak přibrzdit) hvězdy. Zjistili jsme, jak to mají jednotlivá znamení zvěrokruhu právě s úbytkem váhy. Co jíst a na...


Zlatý románek: průvodce randěním v důchodu

Láska je ve vzduchu - dokonce i jako důchodce! Napadlo vás někdy, že vaše dny randění jsou už dávno pryč nebo že jste na další randění možná příliš staří? Ani jedno však nemusí být nutně pravda! Ať už jste dříve byli manželé nebo partneři, nebo ne, randění i ve vyšším věku může být vzrušujícím dobrodružstvím. Je to nová šance najít někoho, s kým si opravdu rozumíte a s kým můžete sdílet společný čas. S ohledem na tuto skutečnost vás tento průvodce provede vším, od toho, co dělat a nedělat při randění v seniorském věku, až po otázky, na které se ptát na potenciálním rande, a mnoho dalšího! Jste zvědaví, jak můžete od dnešního dne znovu nastartovat svůj milostný život? Klikněte a získejte další informace.


Retro biják: K létu nesmazatelně patří letní kina, která se opět dostávají do módy

Promítání filmů pod širým nebem má u nás hodně dlouhou tradici. Největší letní kino Benátky bylo v Praze už v roce 1919 na Štvanici. Jeho kapacita 1470 sedadel byla dokonce navýšena na 1600.


Oblečení pro volný čas: Když se královská rodina obléká

Celebrity se rády oblékají. Od tepláků po pyžamo - viděli jsme už všechno. Ale královské rodiny se řídí jiným protokolem, pokud jde o to, co si mohou obléct. Přesto se občas rádi obléknou i dolů, a když to udělají, vypadají skutečně skvěle! Projděte si tuto galerii a podívejte se na ty nejlepší neformální královské outfity!


Veronika Žilková ve Varech překvapila stylovými outfity. Některé slavné dámy by si z ní mohly vzít příklad

Herečka Veronika Žilková dorazila do Varů představit nový film Světýlka režisérky Beaty Parkanové. Na premiéru vynesla slušivé červené šaty a na setkání herců pak zelený kalhotový kostýmek. Oba outfity jí velmi slušely.


Posekaná tráva má své využití! Mulč, výroba hnojiva a jiné možnosti

Tráva na zahradě může být skvělým místem na hraní dětí, opalování nebo prostě pro využití volného prostoru. Ani ta ale není bezúdržbová. Vyžaduje zejména pravidelné sekání. Vyhodit posečenou trávu je velká škoda, protože může mít další využití. Tím nejběžnějším je přidání do kompostu nebo použití ve formě mulče. To ale rozhodně není všechno! Přinášíme několik tipů, jak s posečenou trávou naložit.


Houby nakyselo se smetanou: Jednoduchý oběd s vůní lesa a troškou kopru je hotový za chvíli, omáčku zjemní jedna ingredience

Letos se díky dobrému počasí houbám v lese daří. Co z nich připravit? Výborné jsou houby nakyselo se smetanou. Jednoduchá smetanová omáčka má mírně nakyslou chuť a je jemně provoněná koprem.


Už zase do vody. To pivo není hořké aneb nejotravnější řeči na dovolené

To kyselo je moc kyselé a brambory moc bramborové. Klasická průpovídka s Krkonošských pohádek, která ale pro mnohé lidi platí prakticky kdykoli a kdekoli. Tak jako tak se různým zbytečným řečem nevyhneme ani na dovolené. Pokud je navíc vypouští z úst partner nebo partnerka, jsou opravdu velmi nepříjemné. My se na některé takovéto výlevy podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích. Třeba alespoň trochu pobavíme, i když neporadíme, jak tyto...


Kvíz: Jak dobří jste zelináři? Pokud pěstujete zeleninu, měli byste všechny odpovědi znát

Pěstování zeleniny patří k našim zahradám už celou řadu let, vždyť neexistovala venkovská zahrada, kde by se nepěstovaly brambory a základní zelenina, která nasytila celou rodinu a často i sousedy. A užitkové zahrady typu „pěstuji vše, co se dá sníst“ v současné době neustále vzrůstají na oblibě. Ale jak jste na tom se znalostmi z oboru zelinářství vy? Znáte základní pojmy, nebo si jen vypěstujete pár okurek a rajčat a tím to pro vás končí?...


Základní tipy pro objevování australského vnitrozemí

V australském vnitrozemí se nechodí ani tak s batohem na zádech, jako spíš po křoví. Outback, odlehlá a řídce osídlená oblast Austrálie, je rozlehlé, otevřené místo. Ale právě v tom spočívá jeho přitažlivost. Drsné a nezkrocené vnitrozemí země je obdařeno množstvím přírodních divů. Oplývá jedinečnou divokou přírodou a je duchovní domovinou původních obyvatel. Je to země, kterou je třeba prozkoumat, ale znamená to projít se po divoké straně a přijmout veškerá opatření nezbytná k tomu, abyste se mohli ponořit do této krásné, ale odlehlé krajiny. Jak se tedy bezpečně pohybovat v jedné z nejopuštěnějších, ale nejpřitažlivějších oblastí světa? Klikněte na několik základních tipů pro objevování australského vnitrozemí.


Stylistka hodnotí outfity celebrit ve Varech: Ke svůdnosti nepotřebujete výstřih po pupík ani odhalené nohy

Umí se české hvězdy stylově obléknout na večírky během filmového festivalu? Na to se podívala stylistka a vizážistka Nikola Marková a připravila pro vás průřez povedenými modely z nejrůznějších party první poloviny festivalu. Našli jsme i nějaké módní přešlapy, tak se na to s námi podívejte.


Všechny druhy sals, které prostě musíte vyzkoušet

Pravděpodobně nejlepší svačina vůbec, kdo by neměl rád chipsy a salsu? Ano, můžete se rozhodnout pro ty kupované v obchodě, ale tyto domácí recepty zpestří každou party nebo večer na gauči. Pokud jde o tuto mexickou specialitu, každý si najde to své! Ať už máte rádi jednoduchou, ohnivou, jemnou nebo ovocnou salsu, možností je nepřeberné množství.Klikněte na ty nejlepší salsy, které prostě musíte vyzkoušet.


Kardiomyopatie Takotsubo: Varovné Znaky, Na Které Je Třeba Si Dát Pozor

Souhrn Dočasný stav, ve kterém dojde k náhlému zvětšení srdečních svalů, obvykle způsobené extrémním emocionálním nebo fyzickým stresem. Příznaky Pokud máte nové, závažné nebo trvalé příznaky, obraťte se na poskytovatele zdravotní péče. Příznaky mohou zahrnovat: Náhlý nástup bolesti na hrudi Dušnost Bušení srdce rychlejší srdeční tep Nevolnost/zvra...


Slavné osobnosti, které strávily nějaký čas v pěstounské péči

Vyrovnat se s nestabilitou v dospívání může být velmi náročné a bolestivé. Dětem se obvykle daří nejlépe, když mají stálou lásku a podporu a stabilní režim. Odloučení od rodičů a střídání domovů není zdaleka ideální scénář, ale občas může být pro všechny zúčastněné tím nejlepším. Vstup do systému pěstounské péče rozhodně neznamená, že dítě nedosáhne velkých úspěchů. Tento seznam celebrit je toho důkazem. V některých případech pěstounství a adopce těmto budoucím hvězdám skutečně přinesly lásku a stabilitu, kterou potřebovaly. V jiných případech je nepřízeň osudu, které čelily, přiměla rozvíjet svůj talent a bojovat za lepší život. Klikněte do galerie a podívejte se, které hvězdy strávily v dětství nějaký čas v systému pěstounské péče.


Machosféra v depresi: co muže nutí stále častěji lehat pod skalpel?

Postava Magic Mikea a v obličeji mužské rysy Zaca Effrona. To jsou estetické požadavky, které na sebe a na kliniky plastické chirurgie stále častěji kladou muži. Pánové o sebe pečují čím dál vyšší měrou a stejně tak jako ženy, tak i muži se v mnoha případech stávají posedlými krásou.


Mrkvová polévka sta chutí: Vyzkoušejte, jak vám bude chutnat nejvíce

Možná i vám právě na zahrádce roste mrkev, a tak hledáte recepty, na které byste ji mohli použít. Ať už to tak je, nebo tuhle oranžovou zeleninu kupujete v obchodě, vyzkoušet byste měli vynikající krémovou polévku, s jejíž chutí se dá experimentovat.


Čistá okna až půl roku? Poradíme, jak toho docílit snadno a rychle

Mytí oken nepatří zrovna k oblíbeným činnostem. Vyžaduje více času. A ještě více naštve, když umyjeme okna a následující den doslova leje. Naše práce se zdá takřka marná. A nemusí. Poradíme vám, jak na mytí oken, která se budou lesknout a vydrží dlouho čistá.


Denní horoskop na 4. července 2024: Váhy by měly zapomenout na minulost, Štíři na závist

Denní horoskop nejen pro ženy na čtvrtek 4. 7. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.


Můj nejoblíbenější čepovací styl je šnyt, říká nejlepší letošní výčepní Tereza Brodecká

Nejlepší českou výčepní v Česku pro letošní rok se stala Klára Brodecká. Na slavnostním galavečeru v Holešovické tržnici v Praze převzala titul Pilsner Urquell Master Bartender. Porotu přesvědčila svými znalostmi a dovednostmi i schopností přenášet lásku k pivu a nadšení na ostatní.


Zvláštní práce hollywoodských hvězd před slávou

Než se z nich staly zářivé hvězdy, jakými jsou dnes, musela hollywoodská elita najít způsob, jak zaplatit účty, stejně jako my ostatní. Ačkoli je těžké si je představit jako obyčejné smrtelníky, některé z největších hvězd kdysi drhly záchody, nosily směšné kostýmy, nebo se dokonce živily krocením lvů. Podívejte se do této galerie na podivná zaměstnání, která celebrity vykonávaly podle seznamu Rankeru předtím, než se staly bohatými a slavnými.


Hořké okurky mohou být jedovaté. Raději se jim vyhýbejte

Neexistuje člověk, který by nikdy nekousnul do hořké okurky. I když se nejedná o plodinu, která je náročná na pěstování, někdy může chutnat hořce. Na první pohled takovou okurku nepoznáte, takže vám nezbývá, než okurku ochutnat. I když je možné hořkou chuť v potravinách do jisté míry zamaskovat, jíst hořké okurky se nedoporučuje. Některé totiž mohou být pro člověka až jedovaté a způsobí mu nepříjemné zažívací potíže.


Velký partnerský horoskop na červenec: Nechte se vést svou divokou energií

Červenec považujte za měsíc svých nejdivočejších snů, a to doslova. Tento měsíc je o velkém snění, o představách o budoucnosti a vytváření prostoru pro vaše sny.