VE VěKU 75 LET ODHALUJE VERA WANG TAJEMSTVí SVé MLADISTVOSTI A NECHáVá INTERNETOVé UžIVATELE BEZ DECHU

Kromě svého přínosu módnímu průmyslu je Vera Wang známá tím, že nevypadá na svůj věk. Nyní 75letá návrhářka sdílela své tajemství, jak zůstat mladá.

+Julia Roberts vyvolává kontroverzi tím, že odvážně mluví s přítelem Taylor Swift

+Jamie Foxx prozradil, že byl během natáčení svého nového filmu hospitalizován kvůli zdravotním komplikacím

Překvapivě módní ikona přiznala, že si ráda dopřává některé věci, které všichni milujeme: fast foody a koktejly. “Jím určitě v McDonald’s. Objednávám si ho každý den asi dva týdny a pak to změním,” řekla Wang pro Page Six.

Wang také všechny překvapila, když mluvila o své vášni pro Dunkin’ Donuts. “Mám ráda donut naplněný smetanou a posypaný cukrem. Je to jako jelly donut, ale uvnitř je vanilková smetana. Také se mi líbí růžový s posypem.”

Ale návrhářka nežije jenom hamburgery a donuty, vysvětlila, že tvrdě pracuje na udržení svého mladistvého vzhledu. Přesto ujistila, že nikdy nepřemýšlela o přijetí drastických opatření k “udržení mládí fanatickým a posedlým způsobem.”

Nikdy jsem nepřemýšlela o mládí, pravděpodobně proto, že denně pracuji s nejkrásnějšími ženami na světě. A tak je vidím spíše jako své muzy, a možná je to produktivní způsob, jak se vyrovnat s procesem stárnutí,” řekla v rozhovoru pro BBC 100 Women minulý rok.

Wang také přičetla svému “magickému elixíru”, který jí pomáhá zůstat tak mladá. “Byla jsem otázána na své ‘tajemství’. […] Vždy jsem říkala vodka koktejly, dostatek spánku, ale práce – práce je ten magický elixír,” dodala módní ikona.

Tento obsah byl vytvořen s pomocí AI.

The post Ve věku 75 let odhaluje Vera Wang tajemství své mladistvosti a nechává internetové uživatele bez dechu appeared first on Instafamosos.

2024-07-03T22:07:53Z dg43tfdfdgfd