Trending:


Hvězdy spatřeny, jak objímají své fanoušky

Kdo by se nerad přitulil ke své oblíbené celebritě? Nebo rychlé selfie předtím, než odběhnou na předávání cen nebo filmovou premiéru? Těmto fanouškům se splnilo jejich přání a získali víc než jen autogram od celebrity - dostali objetí! Ať už se jedná o setkání a přivítání nebo akci na červeném koberci, setkání s celebritou je vzrušujícím příběhem pro každého fanouška, kterému se podaří zachytit okamžik se svou oblíbenou hvězdou. Podívejte se do této galerie, kde uvidíte celebrity, které objímají své fanoušky.


Letní odlehčené menu se saláty na grilu: Když už je gril roztopený, pak stojí za to využít jej na maximum

Saláty z grilované zeleniny jsou skvělou volbou jak na večeři s rodinou, tak grilovací party s přáteli. Lehké a přitom vydatné saláty z grilu rozhodně patří na seznam letního menu. Připravit je můžete jen ze zeleniny, nebo přidat maso, sýr či tofu, nebo grilovaný meloun a ananas.


Horoskop od 1.července: Raci si budou užívat lásku, panny čeká štěstí

Pokud jste ustáli víkendové cestování, které mohlo přinést starosti a problémy se vztahy, pak vás už nyní čeká jen to dobré. Rozložení planet slibuje krásný začátek prázdnin. Pokud jste si vzali dovolenou v tento čas, nebudete zřejmě litovat. Ale i pokud budete tyto dny trávit doma nebo na chaloupce, čekají vás příjemné chvilky.


Neobvyklé čokoládové kombinace, které vás možná překvapí. Zaručeně si však pochutnáte

Každý máme svou oblíbenou příchuť čokolády. Někdo nedá dopustit na kombinaci s ořechy, jiný má rád čokoládu provoněnou pomeranči. Mnozí si oblíbili hit posledních let, slaný karamel v čokoládě. Pokud ale hledáte nový rozměr chuti, rádi vám poradíme, s čím se dá čokoláda vychutnávat.


Denní horoskop na 1. července 2024: Berani pociťují přepracovanost, Střelce nic nezastaví

Denní horoskop nejen pro ženy na pondělí 1. 7. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.


Jak si nasušit bylinky: 4 způsoby sušení. Udělejte si zásobu na zimu

Vůně a chuť bylinek si v létě užíváme v zahradě a pochopitelně i v kuchyni na přípravu pokrmů. Léto je také obdobím, kdy spoustu bylinek sklízíme a děláme si zásoby na zimu. Nejjednodušší metodou jejich uchování je sušení. Jaké jsou způsoby sušení? Ovšem, ne všechny bylinky jsou na sušení vhodné, protože sušením ztrácí na kvalitě. Které se vyplatí sušit a jak uchovat jejich chuť a aroma?


Netradiční grilovací příloha: Pita plněná bylinkami

Nadýchané kynuté těsto na pitu jsme naplnili směsí oblíbených čerstvých bylinek. Upekli a vznikla perfektní grilovací příloha. Hodí se k masu, sýrům i salátům. A hotové je máte za chvilku!


Francouzské Alpy: Přírodní divy a adrenalinové dobrodružství

Francouzské Alpy, rozprostírající se přes jihovýchodní Francii, jsou známé svými dechberoucími krajinami, majestátními horami a nekonečnými možnostmi pro outdoorové aktivity. Toto jedinečné pohoří nabízí vše od klidných procházek a malebných vesniček až po adrenalinové sporty a lyžařské ráje. V tomto článku se podíváme na to, co dělá Francouzské Alpy tak výjimečné a proč jsou ideální destinací pro milovníky přírody a dobrodružství.


Bezpečné rozdělávání ohně na zahradě: Kdy a za jakých podmínek

Kdo z nás si během letního večera na zahradě rád nerozdělá oheň? Jak s ním však zacházet, abychom se chovali bezpečně a správně podle zákona? Kromě zábavy nám totiž takové rozdělání ohně přináší velké riziko. Nechtěnému požáru se určitě chceme všichni vyhnout. Ohniště musí být na správném místě Ohniště, ať už na zahradě, nebo kdekoliv jinde, musí […] The post Bezpečné rozdělávání ohně na zahradě: Kdy a za jakých podmínek appeared first on...


Jak dosáhnout vláčné bábovky? S těmito surovinami už nikdy nebude suchá a dusivá

Lité těsto používáme při pečení bábovek, beránků a buchet na plech a muffinů. Abyste si zajistili, že bude po upečení vláčné, vsaďte na suroviny, které těstu potřebnou vlhkost dodají.


Čtyři loďáky, osm vaků a dva kosmetické kufříky: Verešová dorazila do Varů s nákladem

Andrea Verešová letos nestihla slavnostní zahájení MFF Karlovy Vary kvůli oslavě svých už 44. narozenin. Modelka do Varů letos dorazila o den později. Na Moët party ale už zářila v extravagantních šatech s hlubokým výstřihem a strhla pozornost. V rozhovoru pro eXtra.cz se následně rozpovídala nejen o módě, kterou vždy ohromí, ale i o tom, jak budou pokračovat oslavy. Bude opět slavit několik dní?


Jaké popínavé rostliny jsou pro vaše domy pohromou: nenechte je pnout se po vaší fasádě, ať nelitujete

Také se tetelíte blahem, když vidíte, jak mají sousedé krásně porostlý dům nějakou popínavou rostlinou a říkáte si, že by se vám to na vašem domě také líbilo? Pokud teď kývete hlavou, tak vás musíme varovat. Ne všechny druhy pnoucích rostlin jsou na ozelenění fasád vhodné a pokud při výběru druhů zvolíte špatně, můžete pak hořce litovat, že vás taková hloupost vůbec někdy napadla. Které druhy popínavých rostlin můžete vysadit jen ve velmi...


Krokant je karamelová pochutina s mandlemi. Dobrotu připravíte podle videonávodu

Dokonale křupavý karamel a kousky opražených mandlí v jednom? Tak to zní přímo božsky. Připravte si s námi krokant plný lahodného křupavého karamelu s dozlatova opečenými mandlemi a vychutnejte si ho třeba jako pochutinu ke sledování vašeho oblíbeného seriálu.


Prázdniny v novém školním roce: Na Vánoce dvoutýdenní volno a Velikonoce později

Školní rok je u konce a s novým nás čeká i nový kalendář prázdnin, který vám usnadní plánování dovolené. Ministerstvo školství o organizaci školního roku informuje s předstihem. Abychom vám pomohli vyhnout se nečekanému hlídání vašich ratolestí doma, připravili jsme v redakci eXtra.cz rozsáhlý přehled prázdnin pro rok 2024/2025.


Chili Ta Thuy: Nejpodceňovanější surovinou je podle mě zelí. Začátky mé kuchařské kariéry nebyly vždy růžové, říká

Chili Ta Thuy vařila v Coca-Cola zóně na Apetit pikniku, který se konal v půlce června letošního roku, vietnamskou křupavou placku. Populární kuchařku a komičku jsme naštěstí zastihli ještě předtím, než Apetit piknik oficiálně otevřel své pomyslné brány, a stihli jí položit pár otázek. Poté se před jejím stanem vytvořil obrovský zástup nadšených fanoušků, kteří toužili její jídlo ochutnat. Do vyprodání se nezastavila ani na chviličku.


Jak na domácí skořicový cukr? Ve videonávodu vám ukážeme hned dva způsoby přípravy

Došel vám doma skořicový cukr, ale zrovna by se vám hodil na oblíbenou krupičnou kašičku nebo voňavý domácí štrúdl? Nezoufejte, ukážeme vám hned dva jednoduché postupy, jak si můžete snadno doma vyrobit pořádnou dávku domácího skořicového cukru tak, abyste ho měli pořád po ruce. Bude určitě poctivější, než ten kupovaný.


Pastelově růžový model, který zůstane dlouho v povědomí: Daniela Kolářová v loňském roce očarovala šaty od návrháře Borise Krále

Herečka Daniela Kolářová, elegantní dáma, umí vychutnat jak lehké, tak smysluplné okamžiky života. Na loňské události KVIFF, kde převzala cenu za celoživotní přínos kinematografii, oslnila svým půvabem a šarmem. V nádherných šatech od Borise Krále, které zdobila pastelově růžová barva, dokonale podtrhla svou jemnost a vyzařovala neobyčejnou elegancí.


Na štípance od komárů pomůže lak na nehty – svědění zastaví prakticky okamžitě

Na štípance od komárů pomůže lak na nehty – svědění zastaví prakticky okamžitě. Domácí levný přírodní prostředek proti komářímu štípnutí není o nic horší než kupované chemikálie. A máte ho po ruce ihned.


Celebrity ve stejném oblečení: Komu to slušelo víc?

Hvězdy musí navštěvovat tolik akcí, že je někdy těžké udržet krok s jejich glamour vzhledem. Jejich stylisté se neúnavně snaží, aby na akcích nenosily stejné oblečení jako ostatní, ale někdy je to nevyhnutelné. Skvělé je, že většinou áčkové hvězdy překonají rozpaky a přijmou fakt, že všichni mají opravdu dobrý módní vkus. Klikněte do galerie a podívejte se, které celebrity si oblékly stejné outfity!


Týdenní horoskop: Panny odhalí tajemství, na Raky čekají změny, Ryby budou randit

Týdenní horoskop přináší astrologický výhled na první prázdninový týden. Přečtěte si váš horoskop a zjistěte, co vám hvězdy přichystaly na období od 1. do 7. července 2024. Na co se mohou těšit zrozenci jednotlivých znamení zvěrokruhu? Dozvíte se, jak se vám bude dařit nejen v práci, ale i ve vztazích.


Módní show na červeném koberci: Jak celebrity umí zazářit v originálních modelech známých návrhářů

Červený koberec před hotelem Thermal se již několik let stává svědkem záplavy nádherných rób, které oslnily na svých nositelkách. Návrháři pokaždé věnují měsíce úsilí, aby dámy v jejich modelech vypadaly božsky a některé hvězdy vsadily na renomé předních světových značek, ale všechny měly stejný cíl, co nejluxusněji reprezentovat prestižní mediální akci, jakou je Karlovarský filmový festival.


Velká tarotová předpověď na měsíc červenec: Zjistěte, co vám předpovídají karty v lásce, zdraví a financích

Alchymistka Alice Cross si pro nás připravila tarotovou předpověď na červenec. Zjistěte, co nám první měsíc letních prázdnin přinese v oblasti lásky, financí a zdraví. Důležité bude napojení na přírodu a vnímání sebe sama. Co dalšího nás čeká?


V Ostravě se otevřela pobočka řetězce italských restaurací: Servíruje se zde nadrozměrná pizza

Otevření nové ostravské pobočky proběhlo v druhé polovině června v Dolních Vítkovicích v budově bývalé VI. energetické ústředny U6. Po dvou pražských restauracích na Národní třídě (červen 2018) a na Masaryčce (září 2023) tak jde o třetí pobočku řetězce L´Osteria v České republice.


Rohaté vodní ořechy pomáhají při průjmu. Zkuste chráněnou kotvici plovoucí pěstovat

Plody velmi zajímavé rostliny kotvice plovoucí jsou známé jako vodní ořechy, jezuitské ořechy nebo vodní kaštany a bývaly kdysi dávno docela běžnou potravinou. Zejména když se neurodilo dost obilí, tak z nich dělali mouku a pekli placky a chleba. Kotvicové oříšky se také využívaly jako lék na trávicí potíže. Kotvice plovoucí, která dříve zdobila snad každý rybník, je dnes na seznamu kriticky ohrožených druhů rostlin ČR.


Kvíz: Ach ta gramatika aneb Psaní s/z

Česká gramatika rozhodně patří mezi ty náročnější a řadě lidem přidělává vrásky celý život. Vyjmenovaná slova, tvary zájmena já, interpunkce či tolik neoblíbené používání předpon s(se), z(ze).


Váš největší strach podle vašeho hvězdného znamení

Mnozí z nás si rádi myslí, že vědí, čeho se nejvíce bojí. Když se nás někdo zeptá, čeho se nejvíc bojíme, napadne nás spousta věcí, od pavouků až po uzavřené prostory. Ve skutečnosti je však největším strachem většiny lidí něco úplně jiného, než si na první pohled myslí. Podívejte se do této galerie a zjistěte, co vás skutečně děsí podle vašeho hvězdného znamení.


Jak odstranit slupky z papriky? Základ úspěchu je opéct ji do černa

Oloupané papriky patří mezi dokonalé lahůdky. Hodí se do salátů, jednohubek, dipů, pomazánek i do slaných koláčů, na pizzu nebo do guláše. Nejpracnější na nich je jejich loupání. Ale nemějte obavu, poradíme vám, jak na to!


Mayský horoskop: Nebojte se požádat o pomoc a pobývejte hodně u vody

Nastává čas, kdy se nám nabízí příležitost odpustit sobě i všem, kteří nám v daleké minulosti ublížili. Období Vody přináší hlubokou ženskou moudrost i schopnost se očistit na různých úrovních našeho bytí. Doporučuji v následujících dvou týdnech pobývat častěji u vody a svěřit se jejímu duchu se svými citovými problémy.


Koktejl Negroni letos opět září mezi hvězdami filmového plátna. Barman prozradil, co při přípravě nepodcenit

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech má každý rok nějaký svůj speciální drink. Letos je tím oficiálním nápojem speciální verze slavného koktejlu Negroni. Barman Milan Zaleš pro web Toprecepty.cz prozradil, co je při přípravě Negroni koktejlů nejdůležitější, a nabídl i originální recept.


Odstartujte prázdniny domácími zmrzlinami! Přístroj nutně nepotřebujete

Horké letní dny si doslova říkají o pořádnou porci osvěžení. Připravte sobě a svým dětem osvěžení v podobě domácí zmrzliny! Připravili jsme pro vás recepty na klasické zmrzliny, sorbety, nanuky i poctivé zmrzlinové poháry. A prázdniny můžou začít!


Okurky nakládačky: od pěstování k nakládání

Mezi tradiční delikatesy patří nakládané okurky. Ať už se chystáte na vlastní úrodu nebo si pro okurky raději zajdete na trh, podívejte se na naše tipy, jak se vybavit na domácí nakládání a na co si dát pozor. Nezapomněli jsme ani na tipy pro správné pěstování nakládaček.


Oči po třicítce: make-up trik, který je omladí a zvětší

Oči a jejich okolí jsou jednou z prvních oblastí, kde jsou vidět přibývající roky. Než propadnete panice a ulehnete pod skalpel chirurgovi, zkuste nejprve jednoduchý make-up trik. Stačí využít oční linky a řasenku, abyste svému pohledu ubrala roky a přidala na působivosti.


Stylově do letadla: Oblečte se na cestování pohodlně, ale buďte stále šik

Pokud patříte mezi ženy, které chtějí vypadat skvěle a stylově za každé situace, jistě také často řešíte záludnou otázku, jak se obléct na několika hodinový let. Při výběru takového outfitu jistě hraje velkou roli praktičnost a pohodlnost, ovšem to se často vylučuje s tím být šik a stylová. Poradíme vám, jak tyto dvě věci skloubit a vy už nikdy nebudete muset řešit toto obtížné dilema. Vyberte si z následujících outfitů a dovolená může začít.


Kopřivy posílí vaše rostliny. Stačí z nich snadno vyrobit hnojivo

Potřebujete kvalitní hnojivo pro své rostliny? Důležitá složka, z níž ho můžete vyrobit, možná roste poblíž vašeho domu. Navíc si ji můžete nasbírat zcela zdarma. Jen k tomu budete potřebovat rukavice…


Nejstylovější letní outfity podle princezny Diany: Oblečení, které milovala, je v roce 2024 opět trendy

V pondělí 1. července by Diana, princezna z Walesu, oslavila 63. narozeniny. Bohužel její život ukončila dopravní nehoda v Paříži v roce 1997. Její odkaz plný láskyplnosti, empatie a chuti dělat ze světa lepší místo ovšem žije dál. A stejně tak přežívá i Dianin osobitý módní styl, ze kterého je možné dodnes čerpat velkou dávku inspirace. Mnohé kousky, které princezna oblékala v 80. a 90. letech, jsou totiž letos opět trendy. Pojďme se podívat na...


Věděli jste, že tyto návyky vašeho psa obtěžují?

Psi jsou inteligentní zvířata, dokáží porozumět signálům, citově se napojit na svého majitele a dokonce projevovat žárlivost. Stejně jako lidé mohou být i oni otrávení. Věci, které psy dráždí, se však od těch, které dráždí lidi, liší. Ať už již máte domácího mazlíčka, nebo o jeho brzkém pořízení uvažujete, v této informativní galerii najdete všechny věci, které mohou vašeho psa rozčílit, a znaky, kterými se projevuje, pokud je podrážděný. Kliknutím zjistíte více.


Bylinky, které je nejlepší nasbírat a nasušit v červenci: jetel, divizna, řebříček či pelyněk

Léto láká k vodě a na výlety, ale fanynky a fandové lidové medicíny a léčivých rostlin míří do českých, moravských a slezských luhů a hájů na sběr bylin. Představujeme vám šest léčivek, které horký červenec nabízí ke sběru ve volné přírodě. A taky si připomeneme hlavní zásady, jak a kde bylinky správně sušit.


In nebo out? Kdy nechat košili venku a kdy ji schovat do kalhot

Košile jsou nepostradatelnou součástí každého šatníku. Nosíme je od těch nejformálnějších příležitostí až po chvíle relaxu doma nebo na pláži. Jak je nosit v létě? Kdy je nechat ležérně vykukovat a kdy je schovat dovnitř?


Interiér pražského bytu někoho nadchne, jiného pobouří: Majitel je ale nadmíru spokojený

Třípokojový loft má hned několik výrazných atributů. Jsou to tapety, svítidla a zajímavé umělecké předměty. Co ale hraje tu nejdůležitější roli, je denní světlo.


Komiksové dorty frčí. Zkuste nazdobit cartoon cake podle videonávodu

V současné době frčí tak zvané komiksové dorty, tedy dorty, které z určitého úhlu pohledu nebo na fotce vypadají jako dvojrozměrné. Toto zdobení, které se objevuje též pod názvem cartoon cake, není těžké, jak se můžete přesvědčit ve videonávodu.


Vyhlášený elegán Libor Bouček s oblibou porušuje dress code: Nerad nosím kravaty, zatím mi to vždycky prošlo

Moderátor Libor Bouček (43) patří mezi oblíbené tváře filmového festivalu ve Varech. Vždy elegantní moderátor, jehož pracovním oděvem je oblek, se pro Lifee rozpovídal o módě, porušování dress codu i módních výstřelcích. Proč nesnáší kravaty a jak se s tím ve své profesi vypořádává?


Jahodník pěstovaný v nádobě vyžaduje zvláštní péči. Nezapomeňte hnojit

Pěstovat jahodník v květináči (či jiné nádobě) není náročné. Ve skutečnosti to může ušetřit spoustu místa. Své vlastní jahody tak mohou sklízet i ti, kteří mají k dispozici pouze balkon nebo terasu. Jahodníky v nádobách mohou přinést stejnou úrodu, jako když je pěstujete přímo na zahradě. Určité rozdíly v pěstování ale existují.


Nejchlípnější sexuální skandály v dějinách

Nic se nevyrovná šťavnatému sexuálnímu skandálu, který vyvolává drby a spekulace. Ať už jde o skandály starověké nebo moderní, čím jsou pikantnější a senzačnější, tím lépe. Některá z těchto starověkých afér, které se proplétají s vraždami, spiknutími a dokonce i popravami, pomohla definovat lidské dějiny. V moderní době se sexuální skandály často vztahují k politickým intrikám a kultuře celebrit a bulvární časopisy a noviny dychtivě odhalují každý pikantní detail. Takže kdo byl v průběhu staletí jmenován a zostuzen a někdy i neprávem obviněn ze sexuálních slabostí? Klikněte na tuto galerii a přečtěte si o některých z nejvíce šokujících a oplzlých sexuálních skandálů v dějinách.


Elle Beauty Lounge Red: Ty nejlepší beauty looky hvězd

Ani ELLE Beauty Lounge Red neminul trend nahého líčení, a tak se i z denního make-upu stává glam look. Jak se líčit a upravovat si vlasy na denní nošení, zůstat trendy a přitom se cítit přirozeně a skvěle? Inspirujte se hvězdami a podívejte se, které beauty looky bodovaly ve Varech.


Vizážistka a kadeřnice radí, jak být šik na KVIFF: Vsaďte na přirozenost a pohodlné kousky, které už dávno máte v šatníku

Šťavnaté rty, vyfoukané vlasy s jemnými vlny a móda ve stylu minimalismu. I takto se můžete stát módní ikonou nejen na filmovém festivalu v Karlových Varech. Profesionální vizážistka a kadeřnice exkluzivně pro Marianne radí, jak si udržet svěží a stylový vzhled po celý den.


Peníze ve tvaru srdce, kniha vzpomínek nebo hlavolam. Při výběru dárků pro novomanžele můžete být originální a kreativní

Jste pozváni jako hosté na svatbu a přemýšlíte, jaký dárek vybrat? Tak, aby opravdu potěšil, zaujal a neztratil se v hromadě dalších? Zapomeňte na porcelánové servisy či toustovače a inspirujte se našimi tipy…


Rozžhavená Campari party. České krásky se oblékly do ruda a předháněly se v tom, kdo ukáže víc kůže

Filmový festival je v plném proudu. S dalším dnem přišla na řadu i další velkolepá akce, tentokrát Campari party. Dresscode byl jasný - červená nebo černá. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, dámy vyšperkovaly své outfity na jedničku. Většina z nich vytáhla pořádně odvážné kousky.


Příběh ze života: “Moje sestra mi škodí, kde může,” zoufá si Aneta

Sourozenecké vztahy jsou důležité rodinné vazby, které máte. Ne vždycky jsou však ideální. Někdy se ani sourozenci neshodnou na mnoha věcech, a pak dochází k hádkám o více či méně důležitých situacích v rodině. A někdy si i sourozenci vzájemně zasadí velkou ránu, kterou neumí překousnout jedna nebo druhá strana. Podobně je na tom i Aneta. Má přitom pocit, že sestře nic neudělala. Ta ji však nemá ráda a snaží se jí škodit, kde jen může.


Jak přežít vlny veder

Extrémní horko může být nebezpečné a za určitých okolností i smrtelné! Je tedy lepší být připraven: Podívejte se na tyto tipy, jak přežít vlny veder.


Jak vybírat vybavení na pláž? Na co nezapomenout

Slunce pálí o sto šest a vy nevíte kam před ním utéci? Pořiďte si na pláž letní výbavu, co dokáže opravdu ochránit. Slunce, ale i vítr dokážou být velmi nepříjemné. Příjemné chvíle u vody se mohou proměnit rázem v peklo. Jste letos pořádně vybaveni?