MAYSKý HOROSKOP: NEBOJTE SE POžáDAT O POMOC A POBýVEJTE HODNě U VODY

Nastává čas, kdy se nám nabízí příležitost odpustit sobě i všem, kteří nám v daleké minulosti ublížili. Období Vody přináší hlubokou ženskou moudrost i schopnost se očistit na různých úrovních našeho bytí. Doporučuji v následujících dvou týdnech pobývat častěji u vody a svěřit se jejímu duchu se svými citovými problémy.

Období 1-Muluc-6 (Voda) od 30. 6. 2024 do 12. 7. 2024

Už jen krátká meditace u moře, říčky nebo jezera může uvolnit napětí, které s sebou roky nosíme. Stačí jen požádat a být pokorný vůči tomuto mocnému živlu, který nás může vyléčit hlubokou láskou nebo poučit tvrdými lekcemi života, které nás mají posunout dál. Jakou variantu si zvolíte právě vy?

Muluc patří k východním znamením, která jsou známá svou inovativností a schopností začít nové. Nicméně abychom mohli započít nové, je třeba opustit veškeré minulosti, odpory i různé zlozvyky, které nám v tomto procesu mohou bránit. Zároveň se ocitáme v čase vodního znamení Raka, a tak síla tohoto mocného živlu ještě vzroste. Zamyslete se nad svými nejbližšími a nejdůležitějšími vztahy, ke kterým ty rodinné bezesporu patří. Buďte aktivní a nečekejte, až se omluví druhá strana. Schopnost odpouštět je výsadou silných, ne slabých. Když v sobě nesete různé křivdy z minulosti, ubližujete tím akorát sami sobě.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na červenec: Lvy čeká velký posun, Kozorozi zažijí něco výjimečného

Co se týká těla a hmotných záležitostí, někteří z vás mohou pocítit únavu, která bude následkem špatného zacházení s vaším fyzickým tělem, a to buď v oblasti pohybu, stravování nebo spánku. Můžete vyzkoušet nějakou novou detoxikační metodu, která vám pomůže se zbavit toxinů v těle. Co se týká financí, vneste do svých finančních toků více jasnosti, aby mohly lépe plynout. Plaťte jen za to, co doopravdy používáte, a všechny ostatní zbytečné výdaje omezte nebo je někomu darujte. Zkuste odpustit i těm, kteří vám doposud nevrátili to, co vám náleží. Vězte, že vše život vyrovná v té nejideálnější časoprostorové frekvenci.

V rovině mysli nastal čas začít uklízet a zbavovat se s láskou všeho, co je již minulostí. Udržujte si pořádek na svém pracovním stole a snažte se řešit závazky vůči minulosti, pokud nejsou stále dorovnané. Odpusťte všem minulým i současným kolegům v práci, kteří se k vám nezachovali férově. Poděkujte jim za dary stínu a uvědomte si, že jejich dar spočívá v tom, jak k životu nepřistupovat. Očistěte svou mysl od všech pochybností a vězte, že máte dostatek sil i dovedností si ve svém životě splnit všechny sny, o kterých jste kdy snili. Při každodenních aktivitách vždy dodržujte zdravý pitný režim. Nechte se vést léčivou silou vody.

Čtěte také: Znamení, která se bojí zamilovat: Panny a Štíři mají strach ze zrady a zklamání

Co se týká vztahů, některé lidi nečeká jednoduché období, protože opravdové odpuštění často vyžaduje opravdu velkou snahu. Často jsme hluboce karmicky provázáni jak s našimi rodinnými příslušníky, tak s partnery, s dětmi nebo spolupracovníky. Navíc pojem odpuštění si mnoho lidí vysvětluje po svém. Existuje tu mnoho domněnek, které nejsou v harmonii s tím, co opravdové odpuštění znamená. Než začnete odpouštět svým bližním, zkuste nejdříve odpustit sami sobě. Můžete si stoupnout před zrcadlo a mluvit o svých příbězích, které vás kdysi trápily. Odpusťte si a uvidíte, že se i vaše vztahy výrazně zlepší.

V rovině ducha nastává mocné období, kdy můžete očistit nejen své tělo, ale i mysl a ducha. Budete-li mít příležitost být u moře, využijte toho. Vzpomeňte si na ty největší křivdy vašeho života a snažte se odpustit všem, kteří byli součástí těchto dramat. Zaměřte se především na své rodinné příslušníky, zejména rodiče a sourozence. Experimentujte s různými bylinnými koupelemi, otužováním studenou vodou a dodržujte pitný režim. Voda je silně propojena s vašimi pocity, na které může mít hluboký hojivý účinek. Mluvte o svém životě za přítomnosti tohoto mocného živlu a vnímejte, jak vás voda léčí a nesoudí.

Zdroje: Autorský článek (autor je astrolog a dlouhodobě se zabývá Mayskou kulturou)

Další zdroje: Toltécké orákulum - Victor Sanchez (2005, Pragma), Toltécká cesta rekapitulace - Victor Sanchez (2006, Pragma), Tajemství starých Mayů - Carlos Barrios (2010, Fontána)

Důvěra podle horoskopu:

2024-06-30T04:36:50Z dg43tfdfdgfd