Trending:


Neobvyklé čokoládové kombinace, které vás možná překvapí. Zaručeně si však pochutnáte

Každý máme svou oblíbenou příchuť čokolády. Někdo nedá dopustit na kombinaci s ořechy, jiný má rád čokoládu provoněnou pomeranči. Mnozí si oblíbili hit posledních let, slaný karamel v čokoládě. Pokud ale hledáte nový rozměr chuti, rádi vám poradíme, s čím se dá čokoláda vychutnávat.


Jak si nasušit bylinky: 4 způsoby sušení. Udělejte si zásobu na zimu

Vůně a chuť bylinek si v létě užíváme v zahradě a pochopitelně i v kuchyni na přípravu pokrmů. Léto je také obdobím, kdy spoustu bylinek sklízíme a děláme si zásoby na zimu. Nejjednodušší metodou jejich uchování je sušení. Jaké jsou způsoby sušení? Ovšem, ne všechny bylinky jsou na sušení vhodné, protože sušením ztrácí na kvalitě. Které se vyplatí sušit a jak uchovat jejich chuť a aroma?


Krokant je karamelová pochutina s mandlemi. Dobrotu připravíte podle videonávodu

Dokonale křupavý karamel a kousky opražených mandlí v jednom? Tak to zní přímo božsky. Připravte si s námi krokant plný lahodného křupavého karamelu s dozlatova opečenými mandlemi a vychutnejte si ho třeba jako pochutinu ke sledování vašeho oblíbeného seriálu.


Dračí císař krutě potlačil povstání. Nejhůř dopadli milenci jeho matky

Palácové převraty často doprovázejí ambice a vidina luxusního života, a to jsou faktory, které zaslepují. Jedním z takových povstalců byl Lao Ai, muž, jemuž se zachtělo pozice nejvyšší.


Odstartujte prázdniny domácími zmrzlinami! Přístroj nutně nepotřebujete

Horké letní dny si doslova říkají o pořádnou porci osvěžení. Připravte sobě a svým dětem osvěžení v podobě domácí zmrzliny! Připravili jsme pro vás recepty na klasické zmrzliny, sorbety, nanuky i poctivé zmrzlinové poháry. A prázdniny můžou začít!


Jaké popínavé rostliny jsou pro vaše domy pohromou: nenechte je pnout se po vaší fasádě, ať nelitujete

Také se tetelíte blahem, když vidíte, jak mají sousedé krásně porostlý dům nějakou popínavou rostlinou a říkáte si, že by se vám to na vašem domě také líbilo? Pokud teď kývete hlavou, tak vás musíme varovat. Ne všechny druhy pnoucích rostlin jsou na ozelenění fasád vhodné a pokud při výběru druhů zvolíte špatně, můžete pak hořce litovat, že vás taková hloupost vůbec někdy napadla. Které druhy popínavých rostlin můžete vysadit jen ve velmi...


Jak dosáhnout vláčné bábovky? S těmito surovinami už nikdy nebude suchá a dusivá

Lité těsto používáme při pečení bábovek, beránků a buchet na plech a muffinů. Abyste si zajistili, že bude po upečení vláčné, vsaďte na suroviny, které těstu potřebnou vlhkost dodají.


KVÍZ: Jak dobře znáte české pivo? Vyzkoušejte své znalosti o tomto tradičním nápoji

České pivo je známé svou vynikající kvalitou, bohatou chutí a dlouhou tradicí, a to nejen u nás, ale i ve světě. Tento zlatavý mok s bílou pěnu, kterému se přezdívá tekutý chléb, je zkrátka součástí tuzemské kultury a historie. Zjistěte v našem kvízu, co o něm víte…


Nejchlípnější sexuální skandály v dějinách

Nic se nevyrovná šťavnatému sexuálnímu skandálu, který vyvolává drby a spekulace. Ať už jde o skandály starověké nebo moderní, čím jsou pikantnější a senzačnější, tím lépe. Některá z těchto starověkých afér, které se proplétají s vraždami, spiknutími a dokonce i popravami, pomohla definovat lidské dějiny. V moderní době se sexuální skandály často vztahují k politickým intrikám a kultuře celebrit a bulvární časopisy a noviny dychtivě odhalují každý pikantní detail. Takže kdo byl v průběhu staletí jmenován a zostuzen a někdy i neprávem obviněn ze sexuálních slabostí? Klikněte na tuto galerii a přečtěte si o některých z nejvíce šokujících a oplzlých sexuálních skandálů v dějinách.


Letní odlehčené menu se saláty na grilu: Když už je gril roztopený, pak stojí za to využít jej na maximum

Saláty z grilované zeleniny jsou skvělou volbou jak na večeři s rodinou, tak grilovací party s přáteli. Lehké a přitom vydatné saláty z grilu rozhodně patří na seznam letního menu. Připravit je můžete jen ze zeleniny, nebo přidat maso, sýr či tofu, nebo grilovaný meloun a ananas.


Hvězdy spatřeny, jak objímají své fanoušky

Kdo by se nerad přitulil ke své oblíbené celebritě? Nebo rychlé selfie předtím, než odběhnou na předávání cen nebo filmovou premiéru? Těmto fanouškům se splnilo jejich přání a získali víc než jen autogram od celebrity - dostali objetí! Ať už se jedná o setkání a přivítání nebo akci na červeném koberci, setkání s celebritou je vzrušujícím příběhem pro každého fanouška, kterému se podaří zachytit okamžik se svou oblíbenou hvězdou. Podívejte se do této galerie, kde uvidíte celebrity, které objímají své fanoušky.


Rohaté vodní ořechy pomáhají při průjmu. Zkuste chráněnou kotvici plovoucí pěstovat

Plody velmi zajímavé rostliny kotvice plovoucí jsou známé jako vodní ořechy, jezuitské ořechy nebo vodní kaštany a bývaly kdysi dávno docela běžnou potravinou. Zejména když se neurodilo dost obilí, tak z nich dělali mouku a pekli placky a chleba. Kotvicové oříšky se také využívaly jako lék na trávicí potíže. Kotvice plovoucí, která dříve zdobila snad každý rybník, je dnes na seznamu kriticky ohrožených druhů rostlin ČR.


Pastelově růžový model, který zůstane dlouho v povědomí: Daniela Kolářová v loňském roce očarovala šaty od návrháře Borise Krále

Herečka Daniela Kolářová, elegantní dáma, umí vychutnat jak lehké, tak smysluplné okamžiky života. Na loňské události KVIFF, kde převzala cenu za celoživotní přínos kinematografii, oslnila svým půvabem a šarmem. V nádherných šatech od Borise Krále, které zdobila pastelově růžová barva, dokonale podtrhla svou jemnost a vyzařovala neobyčejnou elegancí.


Věděli jste, že tyto návyky vašeho psa obtěžují?

Psi jsou inteligentní zvířata, dokáží porozumět signálům, citově se napojit na svého majitele a dokonce projevovat žárlivost. Stejně jako lidé mohou být i oni otrávení. Věci, které psy dráždí, se však od těch, které dráždí lidi, liší. Ať už již máte domácího mazlíčka, nebo o jeho brzkém pořízení uvažujete, v této informativní galerii najdete všechny věci, které mohou vašeho psa rozčílit, a znaky, kterými se projevuje, pokud je podrážděný. Kliknutím zjistíte více.


Bezpečné rozdělávání ohně na zahradě: Kdy a za jakých podmínek

Kdo z nás si během letního večera na zahradě rád nerozdělá oheň? Jak s ním však zacházet, abychom se chovali bezpečně a správně podle zákona? Kromě zábavy nám totiž takové rozdělání ohně přináší velké riziko. Nechtěnému požáru se určitě chceme všichni vyhnout. Ohniště musí být na správném místě Ohniště, ať už na zahradě, nebo kdekoliv jinde, musí […] The post Bezpečné rozdělávání ohně na zahradě: Kdy a za jakých podmínek appeared first on...


Velká tarotová předpověď na měsíc červenec: Zjistěte, co vám předpovídají karty v lásce, zdraví a financích

Alchymistka Alice Cross si pro nás připravila tarotovou předpověď na červenec. Zjistěte, co nám první měsíc letních prázdnin přinese v oblasti lásky, financí a zdraví. Důležité bude napojení na přírodu a vnímání sebe sama. Co dalšího nás čeká?


Jakub (34): Děti jsme nikdy nechtěli. Nečekané těhotenství ale změnilo náš život k lepšímu

Jakub nevyrůstal v láskyplné rodině a i kvůli tomu se rozhodl, že nechce mít děti. Když jeho manželka neplánovaně otěhotněla, byl to pro oba šok. Časem ale přišli na to, že se jim nic lepšího nemohlo stát.


Minimalistickému bytu pro mladý studenstský pár vládne šedá

Renovace tohoto bytu o rozloze 65 m² byla navržena takovým způsobem, aby plně vyhovoval vytíženému mladému párů studentů medicíny a architektury a jejich vysokým estetickým nárokům. Dále bylo požadavkem, že v bytě se musí cítit dobře také dvě další členky rodiny, velmi aktivní kočky, a prostor jim musí být přizpůsoben co do bezpečnosti a odolnosti. Bytu zřetelně […] The post Minimalistickému bytu pro mladý studenstský pár vládne šedá appeared...


Kam na výlet s Naší krásnou zahradou: navštivte Kuks, barokní klenot s voňavou bylinkovou zahradou

Redaktorky internetového magazínu Naše krásná zahrada se rozjely na výlety, aby vám nabídly tipy na krásná místa, která stojí za to navštívit. Tentokrát se nechte okouzlit krásou barokního Kuksu s voňavou bylinkovou zahradou.


Denní horoskop na pondělí 1. 7. 2024: Berani řeší rodinu, Panny si dělají velké naděje

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 1. 7. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


In nebo out? Kdy nechat košili venku a kdy ji schovat do kalhot

Košile jsou nepostradatelnou součástí každého šatníku. Nosíme je od těch nejformálnějších příležitostí až po chvíle relaxu doma nebo na pláži. Jak je nosit v létě? Kdy je nechat ležérně vykukovat a kdy je schovat dovnitř?


Vyzkoušejte těchto pár receptů na nealkoholické drinky a osvěžte se v parném létě

Léto je doba, která si žádá mnoho slunce, mnoho opečených buřtů s hořčicí a mnoho (převážně) nealkoholických tekutin, přičemž čím víc jich připravíte ve své vlastní kuchyni, tím lépe pro vás, vaše zdraví, vaši peněženku a váš dobrý pocit ze zajímavých chutí.


Nejmenší sloni na světě jsou na pokraji vyhynutí. Dramatická situace přináší i lidská úmrtí

Zachránit to, co z kdysi vzkvétající populace zbylo, bude pro ochránce přírody těžká práce. Tento trpasličí druh totiž žije pouze na Borneu, kde jim rychle ubývá přirozeného prostředí.


Podivná fakta o houbách s psilocybinem

Na psilocybinové houby neboli magické houby se dlouho pohlíželo s podezřením. Jejich psychedelické vlastnosti vedly v mnoha zemích k jejich zařazení mezi nelegální látky. Výzkum schopností a terapeutického využití psilocybinových hub však ukázal neuvěřitelně slibné výsledky a nebývalé přínosy. Průkopničtí lékaři se domnívají, že mohou pomoci při celé řadě duševních onemocnění, a dokonce ulehčit boj těm, kteří se vyrovnávají se smrtelnou diagnózou. O magické houby je stále větší zájem. Na druhou stranu, příroda o jejich schopnostech věděla odjakživa a některá zvířata se jich pravidelně účastní! Nevěříte tomu? Klikněte do galerie a zjistěte další překvapivá fakta o psilocybinu.


Znamení, že vám váš anděl strážný chce sdělit něco důležitého: Přestaňte tyto jemné signály ignorovat

Každý z nás chce vědět, že na nás někdo dohlíží. Proto stojí za to se pozorně rozhlédnout, protože nám mohou uniknout signály, které nám usnadňují život. Jsou to znamení, že vám váš anděl strážný chce sdělit něco důležitého. Raději jim věnujte pozornost.


Jak odstranit slupky z papriky? Základ úspěchu je opéct ji do černa

Oloupané papriky patří mezi dokonalé lahůdky. Hodí se do salátů, jednohubek, dipů, pomazánek i do slaných koláčů, na pizzu nebo do guláše. Nejpracnější na nich je jejich loupání. Ale nemějte obavu, poradíme vám, jak na to!


Influencer je kritizována poté, co si vybrala odvážné oblečení na návštěvu posvátného místa v Thajsku

Vera Zinger, modelka a fitness influencerka, obdržela příval kritiky za to, že si vybrala velmi odhalující oblečení při návštěvě posvátného místa v Thajsku. The post Influencer je kritizována poté, co si vybrala odvážné oblečení na návštěvu posvátného místa v Thajsku appeared first on Instafamosos.


V Ostravě se otevřela pobočka řetězce italských restaurací: Servíruje se zde nadrozměrná pizza

Otevření nové ostravské pobočky proběhlo v druhé polovině června v Dolních Vítkovicích v budově bývalé VI. energetické ústředny U6. Po dvou pražských restauracích na Národní třídě (červen 2018) a na Masaryčce (září 2023) tak jde o třetí pobočku řetězce L´Osteria v České republice.


Raci, syté polévky a žádná kořenová zelenina. Jak vypadal jídelníček významných žen české historie?

Do historie naší země se nesmazatelně zapsaly svým postavením, talentem i odvahou prosadit se ve světě, který ještě patřil výhradně mužům. Nechme se inspirovat jídly slavných žen. Některé suroviny byste dnes sháněli jen obtížně, jiné jsou ale běžně k dostání v každém supermarketu.


Jak upéct makovník? Dokonale vláčný moučník je hotový za pár minut

Makovec je velmi oblíbený moučník, který je nejen chutný, ale také výživný. Jeho výhodou je snadná příprava, všechny suroviny stačí jednoduše smíchat a nalít na plech. Poradíme, jak připravit dokonale vláčný makovec.


Tito slavní sourozenci jsou zároveň nejlepšími kamarády

Pokud jde o sourozence, může to skončit dvěma způsoby. Zkušenosti ze společného dospívání mohou vést k dospělému vztahu, který je bližší a významnější než jakýkoli jiný, nebo se prostě nemůžete vystát! Většina lidí, kteří mají sourozence, ví, jaké to je, když jste dospělí a začnete se dohadovat o stejných věcech jako v dětství. Ale v případech těchto slavných sourozenců se jim podařilo překonat všechny dětské zášti a rivalitu! Žít na očích veřejnosti není snadné, ale zdá se, že se všichni navzájem podporují a respektují svou kariéru. V této galerii se můžete podívat, kteří slavní sourozenci jsou nejlepšími kamarády i v zákulisí. Možná ani nevíte, že někteří z nich mají něco společného!


Virové video na TikToku: lidé jedí syrový česnek na léčbu akné

Videa lidí, kteří jedí syrový česnek v naději, že se zbaví akné, se stávají virálními na TikTok. Odborníci však varují před tímto novým trendem. The post Virové video na TikToku: lidé jedí syrový česnek na léčbu akné appeared first on Instafamosos.


Francouzské Alpy: Přírodní divy a adrenalinové dobrodružství

Francouzské Alpy, rozprostírající se přes jihovýchodní Francii, jsou známé svými dechberoucími krajinami, majestátními horami a nekonečnými možnostmi pro outdoorové aktivity. Toto jedinečné pohoří nabízí vše od klidných procházek a malebných vesniček až po adrenalinové sporty a lyžařské ráje. V tomto článku se podíváme na to, co dělá Francouzské Alpy tak výjimečné a proč jsou ideální destinací pro milovníky přírody a dobrodružství.


Jak celebrity rozmazlují své děti

Každý rodič chce, aby jeho dítě mělo to nejlepší. Není proto divu, že děti slavných osobností, jež vyrůstají v přepychu, patří k těm nejrozmazlenějším. Cardi B a Offset jsou proslulí tím, že za své malé děti utrácejí tisíce a tisíce dolarů. Od honosných narozeninových oslav až po miniaturní tašky Birkin - není nic, co by jejich děti nemohly mít. Cardi B o svých výdajích nedávno promluvila v rozhovoru pro New York Times. Odhalila, že za každé své vystoupení nyní dostává milionové honoráře a utrácení těchto peněz za své děti je ten nejlepší pocit. Popsala propracovanou dětskou sestavu, kterou si pořídila za více než 20 000 amerických dolarů. "Samozřejmě to není můj největší nákup v životě, ale je to to, pro co tvrdě pracuji, pro své děti," řekla. "Přílišné utrácení za děti neznamená, že jste skvělým rodičem, ale dává vám to příjemný pocit. Máte pak pocit, že žijete svůj dětský sen." Začátkem července Cardi B a Offset slavili páté narozeniny své dcery Kulture Kiari a koupili jí růžovou kabelku Birkin v předpokládané hodnotě 25 000 amerických dolarů. Jednalo se o její druhou tašku Birkin (minimálně!), protože jednu už dostala ke svým druhým narozeninám. Způsob, jakým jsou děti celebrit hýčkány, vždy vyvolává rozruch, ale je to opravdu jen závist a zášť? Klikněte na galerii a zjistěte, jak rodiče celebrit rozmazlují své děti! Všechny částky jsou v amerických dolarech.


Okurky nakládačky: od pěstování k nakládání

Mezi tradiční delikatesy patří nakládané okurky. Ať už se chystáte na vlastní úrodu nebo si pro okurky raději zajdete na trh, podívejte se na naše tipy, jak se vybavit na domácí nakládání a na co si dát pozor. Nezapomněli jsme ani na tipy pro správné pěstování nakládaček.


Elle Beauty Lounge Red: Ty nejlepší beauty looky hvězd

Ani ELLE Beauty Lounge Red neminul trend nahého líčení, a tak se i z denního make-upu stává glam look. Jak se líčit a upravovat si vlasy na denní nošení, zůstat trendy a přitom se cítit přirozeně a skvěle? Inspirujte se hvězdami a podívejte se, které beauty looky bodovaly ve Varech.


Kopřivy posílí vaše rostliny. Stačí z nich snadno vyrobit hnojivo

Potřebujete kvalitní hnojivo pro své rostliny? Důležitá složka, z níž ho můžete vyrobit, možná roste poblíž vašeho domu. Navíc si ji můžete nasbírat zcela zdarma. Jen k tomu budete potřebovat rukavice…


4 unikátní místa pro milovníky chat, která nabídnou unikátní spojení s přírodou

4 unikátní místa pro milovníky chat, která nabídnou unikátní spojení s přírodou. Uniknout od běžného života plného každodenních rutin nás vyloženě láká. Někdo rád jede za exotikou k moři, jiným stačí odjet na chatu a jiní rádi poznávají přírodu v cizí zemi. Jako inspiraci jsme pro vás připravili neobvyklé chaty a hotely za hranicemi Česka. Pokud milujete přirozené prostředí bez výparů z aut a znečištěného ovzduší, jistě se bude na co dívat.


Nejlepší a nejhorší lidské potraviny, kterými můžete krmit svého psa

Naši domácí mazlíčci jsou součástí rodiny, což znamená, že je čas od času chceme rozmazlovat. Je běžné, že psům dáváme jako pamlsek kousek jídla z našeho talíře nebo třeba i kousek, který spadl na zem. Chceme se však ujistit, že potraviny, které jim dopřáváme, nezpůsobí více škody než užitku. Některé lidské potraviny jsou pro psy ve skutečnosti neuvěřitelně zdravé a mohou být zařazeny do běžné stravy vašeho psa. Jiné jsou však extrémně nebezpečné - a není to jen čokoláda, na kterou je třeba dávat pozor. Klikněte na tuto galerii a zjistěte, které lidské potraviny jsou zdravé a které jsou pro vašeho psa nebezpečné.


Kvíz: Ach ta gramatika aneb Psaní s/z

Česká gramatika rozhodně patří mezi ty náročnější a řadě lidem přidělává vrásky celý život. Vyjmenovaná slova, tvary zájmena já, interpunkce či tolik neoblíbené používání předpon s(se), z(ze).


Peníze ve tvaru srdce, kniha vzpomínek nebo hlavolam. Při výběru dárků pro novomanžele můžete být originální a kreativní

Jste pozváni jako hosté na svatbu a přemýšlíte, jaký dárek vybrat? Tak, aby opravdu potěšil, zaujal a neztratil se v hromadě dalších? Zapomeňte na porcelánové servisy či toustovače a inspirujte se našimi tipy…


Denní horoskop na úterý 2. 7. 2024: Vodnářům zatopí vlastní roztržitost, Raky čeká bolestivé prozření

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 2. 7. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


Co se jedlo na Starém bělidle? Babička Boženy Němcové měla k snídani kyselo, k obědu brambory, maso bylo jen v neděli

Prázdniny bývají ve znamení výletů a poznávání různých koutů naší vlasti. K častým cílům patří také Staré bělidlo, tedy dějiště Babičky, nejslavnějšího románu Boženy Němcové. Ten nám odhaluje, jak se žilo a co se jedlo v první polovině 19. století.


Stylově do letadla: Oblečte se na cestování pohodlně, ale buďte stále šik

Pokud patříte mezi ženy, které chtějí vypadat skvěle a stylově za každé situace, jistě také často řešíte záludnou otázku, jak se obléct na několika hodinový let. Při výběru takového outfitu jistě hraje velkou roli praktičnost a pohodlnost, ovšem to se často vylučuje s tím být šik a stylová. Poradíme vám, jak tyto dvě věci skloubit a vy už nikdy nebudete muset řešit toto obtížné dilema. Vyberte si z následujících outfitů a dovolená může začít.


Co pomáhá na včelí bodnutí: jak ošetřit vpich a čím zmírnit otok

Se včelím žihadlem se v životě alespoň jednou musel vypořádat snad úplně každý. Není to nic výjimečného, a pokud netrpíme alergií na žihadlo, většinou se nejedná ani o dramatickou událost. Přesto je takové žihadlo nepříjemné, postižená kůže svědí a pálí a člověk se tedy všemožně snaží, důsledek včelího bodance zmírnit. Víte jak na to, když se zrovna pohybujete na louce nebo na zahradě a nemáte tak k dispozici nic jiného, než jen přírodu kolem...


Jennifer Lopez okouzluje pózováním v odvážném a ikonickém outfitu z před 10 let

Ve věku 54 let Jennifer Lopez okouzlila fanoušky a následovníky tento čtvrtek (27.), když sdílela fotografie, na kterých má na sobě stejný outfit z obálky svého alba "A.K.A." vydaného v roce 2014. The post Jennifer Lopez okouzluje pózováním v odvážném a ikonickém outfitu z před 10 let appeared first on Instafamosos.


Feng-šuej pro rok 2024: Věci, které musíte vyhodit, abyste letos zabránili smůle

Jedním z nejlepších způsobů, jak pozvat štěstí do svého života, je naučit se umění Feng-šuej. Starověká čínská praxe je založená na uspořádání prvků v prostoru pro dosažení maximálního toku pozitivní energie neboli „čchi“. Odborníci na Feng-šuej každoročně doporučují celkovou očistu vašeho domu a odstranění nepořádku, abyste se osvobodili od překážek a vazeb minulosti.


Koktejl Negroni letos opět září mezi hvězdami filmového plátna. Barman prozradil, co při přípravě nepodcenit

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech má každý rok nějaký svůj speciální drink. Letos je tím oficiálním nápojem speciální verze slavného koktejlu Negroni. Barman Milan Zaleš pro web Toprecepty.cz prozradil, co je při přípravě Negroni koktejlů nejdůležitější, a nabídl i originální recept.


Zemřel jeden z prvních černošských modelů. Renauld White prolomil bariéry v módním odvětví

Jeden z prvních černošských modelů, Renauld White, zemřel ve středu ve věku 80 let. Model původně z New Jersey pomohl zlepšit rozmanitost v módních časopisech. Úmrtí potvrdil pro magazín Women's Wear Daily (WWD) jeho dlouholetý přítel a módní návrhář Jeffrey Banks.


Chili Ta Thuy: Nejpodceňovanější surovinou je podle mě zelí. Začátky mé kuchařské kariéry nebyly vždy růžové, říká

Chili Ta Thuy vařila v Coca-Cola zóně na Apetit pikniku, který se konal v půlce června letošního roku, vietnamskou křupavou placku. Populární kuchařku a komičku jsme naštěstí zastihli ještě předtím, než Apetit piknik oficiálně otevřel své pomyslné brány, a stihli jí položit pár otázek. Poté se před jejím stanem vytvořil obrovský zástup nadšených fanoušků, kteří toužili její jídlo ochutnat. Do vyprodání se nezastavila ani na chviličku.