Zábava

Trending:


Pastelově růžový model, který zůstane dlouho v povědomí: Daniela Kolářová v loňském roce očarovala šaty od návrháře Borise Krále

Herečka Daniela Kolářová, elegantní dáma, umí vychutnat jak lehké, tak smysluplné okamžiky života. Na loňské události KVIFF, kde převzala cenu za celoživotní přínos kinematografii, oslnila svým půvabem a šarmem. V nádherných šatech od Borise Krále, které zdobila pastelově růžová barva, dokonale podtrhla svou jemnost a vyzařovala neobyčejnou elegancí.


Bílá košile je letní must have. Praktická, elegantní a oceníte ji i v tropických vedrech

Necítíte se na to chodit v létě v tílku na ramínka nebo krátkých rukávech? Je vám lépe ve volných tunikách a dlouhých rukávech, které mistrně zakryjí nějaké to kilo navíc i povolenou kůži? Vsaďte na bílou, v letním slunku je mimořádně slušivá.


3 záhady pyramid v Gíze, na které archeologové stále nepřišli

Kultura starověkého Egypta byla natolik velkolepá, že inspirovala řecké i římské stavitele, kteří obětavě putovali přes rozbouřená moře, aby zde čerpali inspiraci. Největší senzací byly notoricky známé pyramidy v Gíze, jež byly mnohokrát důkladně prozkoumány archeology. I přesto jsou stále zahaleny tajemstvím.


Malí řezači bez prstů: Američtí továrníci dřeli dětskou pracovní sílu z kůže

Obrovské nože jim často amputovaly prsty. Pracovní doba neexistovala, děti makaly do té doby, dokud nezpracovaly celý denní úlovek sardinek. Jejich osudy byly ale zdokumentovány a nafoceny, což napomohlo zakázat dětskou práci v USA.


Chcete štíhlou postavu? Pak byste měli skákat přes švihadlo!

Kdy jste naposledy skákali přes švihadlo? Pokud jako dítě, pak byste to měli napravit! Vydejte se do nejbližší prodejny a kupte si kvalitní švihadlo. Nestojí mnoho a přitom přináší obrovské výhody pro vaše tělo! Možná zjistíte, že tato fyzická aktivita rozhodně není jednoduchá. Než se dostanete do tempa, může to chvilku trvat. A je švihadlo vhodné také pro muže? Odpověď je jednoznačně ANO. Například boxeři švihadlo běžně používají.


Jak přežít vlny veder

Extrémní horko může být nebezpečné a za určitých okolností i smrtelné! Je tedy lepší být připraven: Podívejte se na tyto tipy, jak přežít vlny veder.


Jak odstranit slupky z papriky? Základ úspěchu je opéct ji do černa

Oloupané papriky patří mezi dokonalé lahůdky. Hodí se do salátů, jednohubek, dipů, pomazánek i do slaných koláčů, na pizzu nebo do guláše. Nejpracnější na nich je jejich loupání. Ale nemějte obavu, poradíme vám, jak na to!


Maska na pleť, díky které vypadá jako po botoxu. Trik sociálních sítí zvládnete za pár korun doma

Přáli byste si na počkání vypnutou pleť, svěží vzhled a jemnější vrásky? Doslova zázraky slibuje pleťová maska, kterou si na sociálních sítích vyměňují milovnice beauty triků z celého světa. Hlavní ingredienci máte přitom nejspíš ve špajzce i vy.


Velký prázdninový horoskop: Vodnáři budou odpočívat, Střelci se zklamou v kamarádech

Prázdniny jsou tu a s nimi letní radovánky. Budou však pro všechny tak radostné? To bohužel ne. Co přesně si pro vás hvězdy připravily, se dozvíte v našem speciálním letním horoskopu!


Co pomáhá na včelí bodnutí: jak ošetřit vpich a čím zmírnit otok

Se včelím žihadlem se v životě alespoň jednou musel vypořádat snad úplně každý. Není to nic výjimečného, a pokud netrpíme alergií na žihadlo, většinou se nejedná ani o dramatickou událost. Přesto je takové žihadlo nepříjemné, postižená kůže svědí a pálí a člověk se tedy všemožně snaží, důsledek včelího bodance zmírnit. Víte jak na to, když se zrovna pohybujete na louce nebo na zahradě a nemáte tak k dispozici nic jiného, než jen přírodu kolem...


Krásky vypjaly hruď: Vražedný výstřih ukázala Mátlová, Krainová i Slováčkova múza Dragounová

Každý rok se ve Varech objeví celebrity, které na červeném koberci i akcích všem doslova vyrazí dech svými nadupanými dekolty. A jinak tomu nebylo ani tentokrát. Zřejmě nejodvážnější byla hudebnice Kateřina Mátlová a modelky Simona Krainová a Andrea Verešová. Herečka Tereza Ramba sice do výstřihu neměla co dát, ale i tak vypadala žensky a moc jí to slušelo. Na další odvážné celebrity se podívejte v galerii.


Jak správně pečovat o froté ručníky: Kompletní průvodce

Praní froté ručníků se může zdát jako jednoduchý úkol, ale správné postupy mohou výrazně ovlivnit jejich měkkost, savost a celkovou životnost. Přinášíme vám proto komplexní návod, jak prát ručníky, aby byly stále jako nové.


Vyhlášený elegán Libor Bouček s oblibou porušuje dress code: Nerad nosím kravaty, zatím mi to vždycky prošlo

Moderátor Libor Bouček (43) patří mezi oblíbené tváře filmového festivalu ve Varech. Vždy elegantní moderátor, jehož pracovním oděvem je oblek, se pro Lifee rozpovídal o módě, porušování dress codu i módních výstřelcích. Proč nesnáší kravaty a jak se s tím ve své profesi vypořádává?


Stalo se virální! Odborníci varují, že odstranění chloupků z nosu může být nebezpečné

Varování odborníků odborníkům se stalo virálním na webu, když odhalilo, že odstranění chloupků z nosu, ať už trháním nebo depilací, může být nebezpečné! The post Stalo se virální! Odborníci varují, že odstranění chloupků z nosu může být nebezpečné appeared first on Instafamosos.


Netradiční grilovací příloha: Pita plněná bylinkami

Nadýchané kynuté těsto na pitu jsme naplnili směsí oblíbených čerstvých bylinek. Upekli a vznikla perfektní grilovací příloha. Hodí se k masu, sýrům i salátům. A hotové je máte za chvilku!


Kvíz: Ach ta gramatika aneb Psaní s/z

Česká gramatika rozhodně patří mezi ty náročnější a řadě lidem přidělává vrásky celý život. Vyjmenovaná slova, tvary zájmena já, interpunkce či tolik neoblíbené používání předpon s(se), z(ze).


Neobvyklé čokoládové kombinace, které vás možná překvapí. Zaručeně si však pochutnáte

Každý máme svou oblíbenou příchuť čokolády. Někdo nedá dopustit na kombinaci s ořechy, jiný má rád čokoládu provoněnou pomeranči. Mnozí si oblíbili hit posledních let, slaný karamel v čokoládě. Pokud ale hledáte nový rozměr chuti, rádi vám poradíme, s čím se dá čokoláda vychutnávat.


Jak celebrity rozmazlují své děti

Každý rodič chce, aby jeho dítě mělo to nejlepší. Není proto divu, že děti slavných osobností, jež vyrůstají v přepychu, patří k těm nejrozmazlenějším. Cardi B a Offset jsou proslulí tím, že za své malé děti utrácejí tisíce a tisíce dolarů. Od honosných narozeninových oslav až po miniaturní tašky Birkin - není nic, co by jejich děti nemohly mít. Cardi B o svých výdajích nedávno promluvila v rozhovoru pro New York Times. Odhalila, že za každé své vystoupení nyní dostává milionové honoráře a utrácení těchto peněz za své děti je ten nejlepší pocit. Popsala propracovanou dětskou sestavu, kterou si pořídila za více než 20 000 amerických dolarů. "Samozřejmě to není můj největší nákup v životě, ale je to to, pro co tvrdě pracuji, pro své děti," řekla. "Přílišné utrácení za děti neznamená, že jste skvělým rodičem, ale dává vám to příjemný pocit. Máte pak pocit, že žijete svůj dětský sen." Začátkem července Cardi B a Offset slavili páté narozeniny své dcery Kulture Kiari a koupili jí růžovou kabelku Birkin v předpokládané hodnotě 25 000 amerických dolarů. Jednalo se o její druhou tašku Birkin (minimálně!), protože jednu už dostala ke svým druhým narozeninám. Způsob, jakým jsou děti celebrit hýčkány, vždy vyvolává rozruch, ale je to opravdu jen závist a zášť? Klikněte na galerii a zjistěte, jak rodiče celebrit rozmazlují své děti! Všechny částky jsou v amerických dolarech.


Jak dosáhnout vláčné bábovky? S těmito surovinami už nikdy nebude suchá a dusivá

Lité těsto používáme při pečení bábovek, beránků a buchet na plech a muffinů. Abyste si zajistili, že bude po upečení vláčné, vsaďte na suroviny, které těstu potřebnou vlhkost dodají.


In nebo out? Kdy nechat košili venku a kdy ji schovat do kalhot

Košile jsou nepostradatelnou součástí každého šatníku. Nosíme je od těch nejformálnějších příležitostí až po chvíle relaxu doma nebo na pláži. Jak je nosit v létě? Kdy je nechat ležérně vykukovat a kdy je schovat dovnitř?


Jahodníky vadnou: zálivka nemusí být jedinou příčinou

Jahodníky jsou rostliny, které nejsou náročné na pěstování. Můžete je pěstovat na záhonu i v nádobách na terase. Někdy ale mohou nastat potíže při pěstování, které mohou snížit vaši úrodu. Ačkoli vadnutí se může zdát jako poměrně jednoduchý problém, u kterého stačí zvýšit zálivku, nemusí to být pravda. Příčiny vadnutí listů mohou být totiž různé. Čím dříve zakročíte, tím větší šanci na záchranu jahodníků máte.


Jennifer Lopez okouzluje pózováním v odvážném a ikonickém outfitu z před 10 let

Ve věku 54 let Jennifer Lopez okouzlila fanoušky a následovníky tento čtvrtek (27.), když sdílela fotografie, na kterých má na sobě stejný outfit z obálky svého alba "A.K.A." vydaného v roce 2014. The post Jennifer Lopez okouzluje pózováním v odvážném a ikonickém outfitu z před 10 let appeared first on Instafamosos.


Vybíráme psací stůl pro školáka: Na co si dát pozor, jakou zvolit velikost a proč sáhnout po rostoucí variantě

Zorientovat se v široké nabídce psacích stolů, může být oříšek. Snažili jsme se proto dát dohromady několik základní pravidel, podle kterých zkontrolovat, zda jste vybrali ten správný.


Jaké popínavé rostliny jsou pro vaše domy pohromou: nenechte je pnout se po vaší fasádě, ať nelitujete

Také se tetelíte blahem, když vidíte, jak mají sousedé krásně porostlý dům nějakou popínavou rostlinou a říkáte si, že by se vám to na vašem domě také líbilo? Pokud teď kývete hlavou, tak vás musíme varovat. Ne všechny druhy pnoucích rostlin jsou na ozelenění fasád vhodné a pokud při výběru druhů zvolíte špatně, můžete pak hořce litovat, že vás taková hloupost vůbec někdy napadla. Které druhy popínavých rostlin můžete vysadit jen ve velmi...


Denní horoskop na 1. července 2024: Berani pociťují přepracovanost, Střelce nic nezastaví

Denní horoskop nejen pro ženy na pondělí 1. 7. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.


Elle Beauty Lounge: Jak se hvězdy připravují na červený koberec?

Předtím než vstoupíte do ELLE Beauty Lounge čeká vás pro hotely typické čekání na výtah. V ten moment i filmové hvězdy začnou počítat čas, který jim ještě zbývá než se projdou po červeném koberci. Začínají tikat hodinky. Vzrušení a lehká nervozita nastupuje. Co dál patří do příprav hvězd?


Módní alarm z přehlídky Beaty Rajské: V hlavní roli antické střihy a vzdušná elegance

Módní přehlídka Beaty Rajské v Karlových Varech byla plná ženské krásy a elegance, vzdušných antických střihů a jemných světlých barev. Na to, co oblékli návštěvníci a jak vypadaly některé z předváděných modelů se můžete podívat v Módním alarmu Anny Tejklové.


Komiksové dorty frčí. Zkuste nazdobit cartoon cake podle videonávodu

V současné době frčí tak zvané komiksové dorty, tedy dorty, které z určitého úhlu pohledu nebo na fotce vypadají jako dvojrozměrné. Toto zdobení, které se objevuje též pod názvem cartoon cake, není těžké, jak se můžete přesvědčit ve videonávodu.


Váš největší strach podle vašeho hvězdného znamení

Mnozí z nás si rádi myslí, že vědí, čeho se nejvíce bojí. Když se nás někdo zeptá, čeho se nejvíc bojíme, napadne nás spousta věcí, od pavouků až po uzavřené prostory. Ve skutečnosti je však největším strachem většiny lidí něco úplně jiného, než si na první pohled myslí. Podívejte se do této galerie a zjistěte, co vás skutečně děsí podle vašeho hvězdného znamení.


Tito slavní sourozenci jsou zároveň nejlepšími kamarády

Pokud jde o sourozence, může to skončit dvěma způsoby. Zkušenosti ze společného dospívání mohou vést k dospělému vztahu, který je bližší a významnější než jakýkoli jiný, nebo se prostě nemůžete vystát! Většina lidí, kteří mají sourozence, ví, jaké to je, když jste dospělí a začnete se dohadovat o stejných věcech jako v dětství. Ale v případech těchto slavných sourozenců se jim podařilo překonat všechny dětské zášti a rivalitu! Žít na očích veřejnosti není snadné, ale zdá se, že se všichni navzájem podporují a respektují svou kariéru. V této galerii se můžete podívat, kteří slavní sourozenci jsou nejlepšími kamarády i v zákulisí. Možná ani nevíte, že někteří z nich mají něco společného!


Prádlo jako nové? Stačí přidat k prášku na praní dostupné ingredience s jedinečným efektem

Praní prádla je běžnou součástí každodenního života. Jak mít prádlo čisté a stále jako nové? Není třeba pořizovat drahé prací prostředky. Stačí obyčejný prací prášek a použití běžně doma dostupných ingrediencí. Které to jsou? A jak je správně použít?


Influencer je kritizována poté, co si vybrala odvážné oblečení na návštěvu posvátného místa v Thajsku

Vera Zinger, modelka a fitness influencerka, obdržela příval kritiky za to, že si vybrala velmi odhalující oblečení při návštěvě posvátného místa v Thajsku. The post Influencer je kritizována poté, co si vybrala odvážné oblečení na návštěvu posvátného místa v Thajsku appeared first on Instafamosos.


Dračí císař krutě potlačil povstání. Nejhůř dopadli milenci jeho matky

Palácové převraty často doprovázejí ambice a vidina luxusního života, a to jsou faktory, které zaslepují. Jedním z takových povstalců byl Lao Ai, muž, jemuž se zachtělo pozice nejvyšší.


Horoskop od 1.července: Raci si budou užívat lásku, panny čeká štěstí

Pokud jste ustáli víkendové cestování, které mohlo přinést starosti a problémy se vztahy, pak vás už nyní čeká jen to dobré. Rozložení planet slibuje krásný začátek prázdnin. Pokud jste si vzali dovolenou v tento čas, nebudete zřejmě litovat. Ale i pokud budete tyto dny trávit doma nebo na chaloupce, čekají vás příjemné chvilky.


Raci, syté polévky a žádná kořenová zelenina. Jak vypadal jídelníček významných žen české historie?

Do historie naší země se nesmazatelně zapsaly svým postavením, talentem i odvahou prosadit se ve světě, který ještě patřil výhradně mužům. Nechme se inspirovat jídly slavných žen. Některé suroviny byste dnes sháněli jen obtížně, jiné jsou ale běžně k dostání v každém supermarketu.


Nejlepší a nejhorší lidské potraviny, kterými můžete krmit svého psa

Naši domácí mazlíčci jsou součástí rodiny, což znamená, že je čas od času chceme rozmazlovat. Je běžné, že psům dáváme jako pamlsek kousek jídla z našeho talíře nebo třeba i kousek, který spadl na zem. Chceme se však ujistit, že potraviny, které jim dopřáváme, nezpůsobí více škody než užitku. Některé lidské potraviny jsou pro psy ve skutečnosti neuvěřitelně zdravé a mohou být zařazeny do běžné stravy vašeho psa. Jiné jsou však extrémně nebezpečné - a není to jen čokoláda, na kterou je třeba dávat pozor. Klikněte na tuto galerii a zjistěte, které lidské potraviny jsou zdravé a které jsou pro vašeho psa nebezpečné.


Grilování, party, návštěva? Jak vychladit dostatek piv

Letní teplé počasí láká stále více k party a přípravám masa na grilu. K dobrému masu ale nesmí chybět ani dobře vychlazené pivo. Jak zajistit, aby bylo pivo stále dobře vychlazené? Teplota piva se dá ovlivnit i na místech, kde byste to vůbec nečekali. Postačí třeba studený potok, nebo ledová tůňka.


Podivná fakta o houbách s psilocybinem

Na psilocybinové houby neboli magické houby se dlouho pohlíželo s podezřením. Jejich psychedelické vlastnosti vedly v mnoha zemích k jejich zařazení mezi nelegální látky. Výzkum schopností a terapeutického využití psilocybinových hub však ukázal neuvěřitelně slibné výsledky a nebývalé přínosy. Průkopničtí lékaři se domnívají, že mohou pomoci při celé řadě duševních onemocnění, a dokonce ulehčit boj těm, kteří se vyrovnávají se smrtelnou diagnózou. O magické houby je stále větší zájem. Na druhou stranu, příroda o jejich schopnostech věděla odjakživa a některá zvířata se jich pravidelně účastní! Nevěříte tomu? Klikněte do galerie a zjistěte další překvapivá fakta o psilocybinu.


Influencerka uvaří v Prostřeno! jako pro bezdomovce. Jednoho bude mít u stolu

V repríze soutěže amatérských kuchařů pohostí v pondělí soupeře influencerka Anastasija Chomičová alias Satnady. Velké kuchařské umění nepředvede, její menu bude ale originální a levné. Jak si výstřední showmanka sedne se soupeři?


Velká tarotová předpověď na měsíc červenec: Zjistěte, co vám předpovídají karty v lásce, zdraví a financích

Alchymistka Alice Cross si pro nás připravila tarotovou předpověď na červenec. Zjistěte, co nám první měsíc letních prázdnin přinese v oblasti lásky, financí a zdraví. Důležité bude napojení na přírodu a vnímání sebe sama. Co dalšího nás čeká?


Francouzské Alpy: Přírodní divy a adrenalinové dobrodružství

Francouzské Alpy, rozprostírající se přes jihovýchodní Francii, jsou známé svými dechberoucími krajinami, majestátními horami a nekonečnými možnostmi pro outdoorové aktivity. Toto jedinečné pohoří nabízí vše od klidných procházek a malebných vesniček až po adrenalinové sporty a lyžařské ráje. V tomto článku se podíváme na to, co dělá Francouzské Alpy tak výjimečné a proč jsou ideální destinací pro milovníky přírody a dobrodružství.


Rohaté vodní ořechy pomáhají při průjmu. Zkuste chráněnou kotvici plovoucí pěstovat

Plody velmi zajímavé rostliny kotvice plovoucí jsou známé jako vodní ořechy, jezuitské ořechy nebo vodní kaštany a bývaly kdysi dávno docela běžnou potravinou. Zejména když se neurodilo dost obilí, tak z nich dělali mouku a pekli placky a chleba. Kotvicové oříšky se také využívaly jako lék na trávicí potíže. Kotvice plovoucí, která dříve zdobila snad každý rybník, je dnes na seznamu kriticky ohrožených druhů rostlin ČR.


Nakládané okurky jako od babičky: jednoduchý postup v 7 krocích

Recept na nakládané okurky se v rodinách předává z generace na generaci. Že jste žádný nepodědili? Zavařte letos okurky nakládačky podle našeho tradičního receptu. Budou úžasně křupavé, sladkokyselé tak akorát a zdravější. Zkrátka jako od babičky!


Kopřivy posílí vaše rostliny. Stačí z nich snadno vyrobit hnojivo

Potřebujete kvalitní hnojivo pro své rostliny? Důležitá složka, z níž ho můžete vyrobit, možná roste poblíž vašeho domu. Navíc si ji můžete nasbírat zcela zdarma. Jen k tomu budete potřebovat rukavice…


Mayský horoskop: Nebojte se požádat o pomoc a pobývejte hodně u vody

Nastává čas, kdy se nám nabízí příležitost odpustit sobě i všem, kteří nám v daleké minulosti ublížili. Období Vody přináší hlubokou ženskou moudrost i schopnost se očistit na různých úrovních našeho bytí. Doporučuji v následujících dvou týdnech pobývat častěji u vody a svěřit se jejímu duchu se svými citovými problémy.


Věděli jste, že tyto návyky vašeho psa obtěžují?

Psi jsou inteligentní zvířata, dokáží porozumět signálům, citově se napojit na svého majitele a dokonce projevovat žárlivost. Stejně jako lidé mohou být i oni otrávení. Věci, které psy dráždí, se však od těch, které dráždí lidi, liší. Ať už již máte domácího mazlíčka, nebo o jeho brzkém pořízení uvažujete, v této informativní galerii najdete všechny věci, které mohou vašeho psa rozčílit, a znaky, kterými se projevuje, pokud je podrážděný. Kliknutím zjistíte více.


Čtyři loďáky, osm vaků a dva kosmetické kufříky: Verešová dorazila do Varů s nákladem

Andrea Verešová letos nestihla slavnostní zahájení MFF Karlovy Vary kvůli oslavě svých už 44. narozenin. Modelka do Varů letos dorazila o den později. Na Moët party ale už zářila v extravagantních šatech s hlubokým výstřihem a strhla pozornost. V rozhovoru pro eXtra.cz se následně rozpovídala nejen o módě, kterou vždy ohromí, ale i o tom, jak budou pokračovat oslavy. Bude opět slavit několik dní?


Zemřel jeden z prvních černošských modelů. Renauld White prolomil bariéry v módním odvětví

Jeden z prvních černošských modelů, Renauld White, zemřel ve středu ve věku 80 let. Model původně z New Jersey pomohl zlepšit rozmanitost v módních časopisech. Úmrtí potvrdil pro magazín Women's Wear Daily (WWD) jeho dlouholetý přítel a módní návrhář Jeffrey Banks.


Koktejl Negroni letos opět září mezi hvězdami filmového plátna. Barman prozradil, co při přípravě nepodcenit

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech má každý rok nějaký svůj speciální drink. Letos je tím oficiálním nápojem speciální verze slavného koktejlu Negroni. Barman Milan Zaleš pro web Toprecepty.cz prozradil, co je při přípravě Negroni koktejlů nejdůležitější, a nabídl i originální recept.


Celebrity ve stejném oblečení: Komu to slušelo víc?

Hvězdy musí navštěvovat tolik akcí, že je někdy těžké udržet krok s jejich glamour vzhledem. Jejich stylisté se neúnavně snaží, aby na akcích nenosily stejné oblečení jako ostatní, ale někdy je to nevyhnutelné. Skvělé je, že většinou áčkové hvězdy překonají rozpaky a přijmou fakt, že všichni mají opravdu dobrý módní vkus. Klikněte do galerie a podívejte se, které celebrity si oblékly stejné outfity!