Zábava

Trending:


Nejlepší tipy proti stárnutí od nejkrásnějších celebrit

Standardy krásy v Hollywoodu jsou velmi vysoké. Tlak na to, aby zůstaly mladé a svěží, musí být nesnesitelný, přesto existuje řada fantastických žen, které se stárnutím nebojují a vypadají naprosto úžasně. Poměrně hodně žen, které vypadají, že mají vážný případ Benjamina Buttona, si ani na sobě nenechaly udělat žádnou změnu (nebo to alespoň tvrdí). Každá žena na tomto seznamu je podle všech měřítek krásná, ale mnohé z nich vypadají o dobrých 20 let mladší, než ve skutečnosti jsou. Pojďme zjistit jejich tajemství. Klikněte do galerie a začněte.


Stálezelené keře – na co si dát pozor při vysazování

Chcete-li ozvláštnit zahradu prvky, které budou krásné na pohled i v zimním období, jsou jehličnaté stromy a stálezelené keře ideální volbou. O druhé jmenované je však důležité se vhodným způsobem starat jak v zimě, tak v létě.


Pikantní kuřecí kousky se zázvorem a sezamem

Kousky kuřecího masa obalené v lahodném těstíčku doplní lehce pikantní omáčka a sezamové semínka. Co podávat jako přílohu? Nejlepší je jasmínová rýže nebo rýžové nudle.


Řasy a obočí nemáme jen pro krásu. Hlavně nás chrání. Díky obočí se mezi sebou poznáme

Úloha řas a obočí není jen estetická – společně oko chrání před nečistotami, potem nebo dešťovými kapkami. Obočí má i identifikační úlohu, řasy zase fungují jako senzor nebezpečí.


Meghan Harryho vůbec nepotřebuje? Expertka má jasno, co se u nich děje!

Ačkoliv je Meghan Markle připisována sláva především na základě manželství s princem Harrym, ve skutečnosti se proslavila ještě dříve, a to jako úspěšná herečka. Nyní se spekuluje o tom, že svou zašlou solovou kariéru obnoví, ovšem bez Harryho.


Vysvětlení klíčových astrologických tranzitů v červenci 2024

Letní měsíce jsou obvykle plné aktivit a obloha není výjimkou. Červenec je z astrologického hlediska silným obdobím s potenciálem k mnoha tvůrčím transformacím, protože vzduch naplňuje dynamický pocit změny. Je to čas, kdy je třeba zkontrolovat a ujistit se, že činnosti, které podnikáte ve fyzickém světě, jsou v souladu s vaším vnitřním bytím, a pokud tomu tak není, otočit se; být svým autentickým já je nejrychlejší způsob, jak vstoupit do metamorfózy, po které tento měsíc volá. Zaujalo vás to? Klikněte dále a zjistěte, jaké jsou klíčové planetární tranzity v červenci 2024 a co znamenají na úrovni kolektivní energie.


Fialové skvrny na rajčatech hlásí problém: Šetrně je odstraňte

Léto bez rajčat by samozřejmě nebylo tím pravým létem. Rajčata patří mezi nejoblíbenější plodiny zahrádkářů. Ovšem jejich pěstování s sebou nese spoustu výzev a překážek, kterým musíme čelit. Setkali jste se už s fialovými skvrnami na listech rajčat?


Barvy pro útulnější domov během zimy? 3 tipy od psychologa barev

Když přemýšlíme o vytvoření útulného prostředí doma, zvláště během zimy, barva hraje zásadní roli. Výběr správných barev může přímo ovlivnit naši náladu, pocit pohodlí a pohody. O post Barvy pro útulnější domov během zimy? 3 tipy od psychologa barev apareceu primeiro em DecorStyle.


Trpělivost vám pomůže změnit život k lepšímu

Život někdy může být chaotický, proto je důležité osvojit si trpělivost a naučit se tipy a triky, které vám pomohou zmírnit úzkost nebo stres. Trpělivost může naprosto změnit život v tom nejlepším slova smyslu. Ať už se považujete za trpělivého člověka, nebo za někoho, kdo je tak trochu na hraně, tato galerie je určena právě vám! Máme tu pro vás tipy, které vás naučí trpělivosti – od toho, jak se vyrovnat s nepříjemnými pocity, až po práci na vaší emoční inteligenci. Jste připraveni změnit svůj život k lepšímu? Tak klikněte na tuto galerii a přečtěte si, jak na to.


Zvrat v královské rodině: Mezi Meghan a Kate by se mohlo vše změnit!

Zdá se, že napjaté vztahy mezi princem Harrym a Meghan Markle s královskou rodinou by se mohly konečně uklidnit. Pár chce obnovit dobré vztahy s princeznou Kate, což by mohlo vést ke smíření i s ostatními členy rodiny.


Inuité a Baskové mají stejně hnědou pleť jako měl pračlověk. Sluncem to ale není

Podle podrobných výzkumů uvedených například ve vědeckém časopise Nature Genetics se ukazuje, že „dělení lidí podle ras a etnické příslušnosti je nepoužitelné“, a to zejména podle barvy pleti, uvádí kontroverzní spisovatel a podnikatel Hans-Joachim Zillmer .


Voňavé lilie: Víme, jak na to, aby hodně kvetly, a tak vám dělaly radost

Lilie jsou nádherné květiny, které když rozkvetou, potěší nejen vás, ale také včely a další opylovače. Pěstovat je přitom můžete na záhonku nebo v květináči, takže se hodí na zahradu i na balkon nebo terasu.


Runové horoskopy od 4. července 2024: Váhy ukončí spory, Raky čeká cestování

Střelci si vychutnávají přátelské vztahy a Kozorozi jsou nadšení. Runy v následujících dnech vnáší do životů mnoho pozitivních vibrací, které velmi příznivě ovlivní vaše životy. Jaké tajemství vám ještě poodhalí, co doporučují a k čemu nabádají, vám prozradí runový horoskop.


Vědomé psaní: kreativní podněty pro zvládnutí duševního zdraví

Udržet si duševní zdraví v dnešním světě může být náročné! Jedním z účinných způsobů, jak si uspořádat myšlenky, je psaní deníku. Psaní nám pomáhá vyjádřit naše pocity. Někdy je však nejtěžší vědět, o čem psát. Tato příručka nabízí podněty speciálně navržené pro posílení pozitivního duševního zdraví a celkové pohody. Tyto podněty usnadňují sebereflexi a zkoumání emocí. Snažte se tyto podněty k psaní začlenit do své každodenní nebo týdenní rutiny a vytvořit si tak konzistentní a hodnotný prostor pro reflexi. Zajímá vás to? Pak klikněte na!


Můj nejoblíbenější čepovací styl je šnyt, říká nejlepší letošní výčepní Tereza Brodecká

Nejlepší českou výčepní v Česku pro letošní rok se stala Klára Brodecká. Na slavnostním galavečeru v Holešovické tržnici v Praze převzala titul Pilsner Urquell Master Bartender. Porotu přesvědčila svými znalostmi a dovednostmi i schopností přenášet lásku k pivu a nadšení na ostatní.


Jak si vaše geny nesou trauma z minulosti vaší rodiny

Studium DNA a genetiky je stále relativně novou záležitostí, zejména proto, že DNA byla poprvé analyzována teprve před 50 lety. Nicméně v poslední době se po celém světě provádí mnoho výzkumů, jejichž cílem je odpovědět na jednu otázku: Může se trauma dědit prostřednictvím našich genů? Zajímá vás to? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se více.


Tipy na holení pro hladší obličej

Holení je pro většinu mužů nutným zlem. Škrábání žiletkou po jedné z nejcitlivějších částí těla však může způsobit zánět vlasových folikulů, svědění, zarůstání chloupků a popáleniny od žiletky. A co ty nepříjemné škrábance a řezné rány? Ale žádný strach! Dokonalé oholení je umění. Zahrnuje pečlivý rituál péče o tělo a vyžaduje správnou výbavu. Po jeho zvládnutí bude tvář, která se na vás bude dívat v zrcadle, pozitivně vyzařovat hladkost a zdravý lesk. Jste připraveni odstranit nevzhledné vousy? Proklikněte se, napěňte se a zdokonalte svou techniku holení.


Tipy a recepty pro jednoduché vaření na chalupě: Připravte si kotlíkový guláš nebo hady na klacku

Čeká vás dovolená na chalupě? Pak jistě přemýšlíte, co budete vařit pro celou rodinu, aby nebyl hlad, všichni se dobře najedli a vy přitom nestrávili celé dny v kuchyni? I rodinný šéfkuchař si zaslouží dovolenou. Poradíme vám, jak na jednoduchá a výživná chalupářská jídla, která připravíte raz dva.


Už zase do vody. To pivo není hořké aneb nejotravnější řeči na dovolené

To kyselo je moc kyselé a brambory moc bramborové. Klasická průpovídka s Krkonošských pohádek, která ale pro mnohé lidi platí prakticky kdykoli a kdekoli. Tak jako tak se různým zbytečným řečem nevyhneme ani na dovolené. Pokud je navíc vypouští z úst partner nebo partnerka, jsou opravdu velmi nepříjemné. My se na některé takovéto výlevy podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích. Třeba alespoň trochu pobavíme, i když neporadíme, jak tyto...


K čemu jsou malé dírky na horním a spodním očním víčku? Pozor, slzy jimi neroníme

Lidské tělo je nesmírně podivuhodné – a tyhle drobné dírky u vnitřního očního koutku mají velice zajímavou a důležitou funkci. Někteří lidé je dokonce umějí i kreativně využít k pobavení ostatních.


Mrkvová polévka sta chutí: Vyzkoušejte, jak vám bude chutnat nejvíce

Možná i vám právě na zahrádce roste mrkev, a tak hledáte recepty, na které byste ji mohli použít. Ať už to tak je, nebo tuhle oranžovou zeleninu kupujete v obchodě, vyzkoušet byste měli vynikající krémovou polévku, s jejíž chutí se dá experimentovat.


Jak připravit domácí sirup, kolik cukru do něj potřebujete a jaké množství ovoce je potřeba

Domácí ovocný sirup se výborně hodí k přípravě letních limonád, na přelití dezertů a v zimě příjemně ochutí čaje. Může se zdát, že výroba domácích sirupů je zdlouhavá a složitá, ale opak je pravdou. Nenechte se odradit, s námi to zvládnete. Odměnou vám bude léto v lahvi!


Stylistka hodnotí outfity celebrit ve Varech: Ke svůdnosti nepotřebujete výstřih po pupík ani odhalené nohy

Umí se české hvězdy stylově obléknout na večírky během filmového festivalu? Na to se podívala stylistka a vizážistka Nikola Marková a připravila pro vás průřez povedenými modely z nejrůznějších party první poloviny festivalu. Našli jsme i nějaké módní přešlapy, tak se na to s námi podívejte.


Už jste vyzkoušeli ricinový olej? Zde je pár důvodů, proč byste měli

Ricinový olej je známý již od starověku a nyní se opět dostává do popředí. A to z dobrého důvodu: je to vysoce účinný hydratační přípravek, který má i spoustu dalších výhod. Pokud chcete zdravější vlasy, pokožku a nehty, rozhodně si pořiďte lahvičku ricinového oleje. Tento zcela přírodní způsob péče o pokožku může pomoci rozpustit nečistoty, zabránit infekci, poskytnout úlevu při kožních onemocněních a celkově chránit kožní bariéru. Zajímá vás více? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se vše o výhodách ricinového oleje.


Posekaná tráva má své využití! Mulč, výroba hnojiva a jiné možnosti

Tráva na zahradě může být skvělým místem na hraní dětí, opalování nebo prostě pro využití volného prostoru. Ani ta ale není bezúdržbová. Vyžaduje zejména pravidelné sekání. Vyhodit posečenou trávu je velká škoda, protože může mít další využití. Tím nejběžnějším je přidání do kompostu nebo použití ve formě mulče. To ale rozhodně není všechno! Přinášíme několik tipů, jak s posečenou trávou naložit.


Houby nakyselo se smetanou: Jednoduchý oběd s vůní lesa a troškou kopru je hotový za chvíli, omáčku zjemní jedna ingredience

Letos se díky dobrému počasí houbám v lese daří. Co z nich připravit? Výborné jsou houby nakyselo se smetanou. Jednoduchá smetanová omáčka má mírně nakyslou chuť a je jemně provoněná koprem.


Při menstruaci se koupání bát nemusíte. Místo tamponu použijte raději kalíšek nebo speciální plavky

Stále velké množství českých žen má dojem, že při menstruaci hrozí větší riziko vaginálních infekcí, a tak je lepší se na několik dní vzdát koupání. Tento mýtus koluje často i na různých diskusích na internetu. Jak je tomu doopravdy?


Skvělé koníčky pro ženy všech věkových kategorií

Někdy si zapomínáme udělat čas sami na sebe. Život může být až neuvěřitelně rušný, plný povinností a seznamů úkolů. Je důležité, abychom si volný čas, který se nám podaří najít, skutečně co nejvíce užívali! Často se stává, že strach z neznámého nebo obecná zdrženlivost brání lidem využít volný čas co nejlépe. Ale už se nemusíte bát! Prohlédněte si naši galerii a uvidíte obrovské množství aktivit a koníčků, které by vás mohly velmi potěšit, že jste zkusili něco nového.


Oblečení pro volný čas: Když se královská rodina obléká

Celebrity se rády oblékají. Od tepláků po pyžamo - viděli jsme už všechno. Ale královské rodiny se řídí jiným protokolem, pokud jde o to, co si mohou obléct. Přesto se občas rádi obléknou i dolů, a když to udělají, vypadají skutečně skvěle! Projděte si tuto galerii a podívejte se na ty nejlepší neformální královské outfity!


Známá blogerka proměnila malinký neforemný balkon v dokonalé místo, kde chce strávit celé léto

Zařídit balkon na pár metrech čtverečních může být pořádná výzva, a tak přinášíme řadu tipů, jak s omezeným prostorem popasovat. Původně neútulná nudle blogerky Míši alias Bé Hà je dnes dokonalým místem odpočinku.


Zázrak z Ameriky – paprika: Jaké druhy existují a co s paprikami v kuchyni?

Bez papriky bychom si naši kuchyň neuměli snad ani představit. Přidáváme ji do salátů a pomazánek nebo jako přílohu k obědovému menu. Papriky rozzáří talíře barvami a obohatí jídelníček o řadu prospěšných látek. Kde se u nás papriky vzaly? A co z nich můžete vykouzlit v kuchyni?


Jak zničit mravence v záhonu: geniální tipy na přírodní prostředky, které fungují

Mravenci dokážou zahrádkářům pěkně otrávit život. Jejich hemžení v záhonech bývá předzvěstí invaze mšic a i když se jí vyhnete, mravenci si staví u kořenů rostlin hnízda a leckdy si pochutnají i na tom, co byste raději snědli vy sami. Co s nimi? Dají se vypudit ze zahrady přírodně?


Experti z MIT vyvíjejí robotické ruce, které umí zabalit nákup. Poradí si i s vajíčky nebo hroznovým vínem

Vědci z laboratoře pro počítačovou vědu a umělou inteligenci (CSAIL) při Massachusettském technologickém institutu (MIT) vyvíjejí nový robotický systém...


Klik-klak! Už jste viděli nehty Marca Jacobse?

Většinou se v souvislosti se jménem návrháře Marca Jacobse skloňuje móda. Tentokrát to, co strhává veškerou pozornost, ale nejsou jeho poutavé modely. Svůj Instagram Marc Jacobs plní takovým nail artem, že i ženy blednou závistí. Co oblíbeného návrháře k extrémní manikúře dovedlo?


Jaký postřik na plíseň okurek a rajčat připravit podle babských rad? Tyto preventivně fungují, vyzkoušeli jsme je za vás

Okurky a rajčata patří mezi nejčastěji pěstovanou plodovou zeleninu a tak se není co divit, že si ji každý zahrádkář hýčká, co může. Plísně jsou asi největším postrachem a většinou se s nimi tak trochu pereme už od půlky června. Letošní počasí jim nahrává a jestli jste zatím bez nich, rozhodně stojí za to prevenci nepodceňovat.


Vše, co potřebujete k tomu, abyste se stali opravdovým zahradníkem

Nyní je ten správný čas podívat se na svou zahradu! Možná jste ji dosud odkládali a stále odkládali její řešení, ale proč nejednat právě teď? Pokud to myslíte vážně, že se chcete stát dobrým zahradníkem, musíte znát určité věci a určité věci si musíte pořídit! Prohlédněte si následující galerii a objevte 30 zahradních nástrojů, které si rozhodně budete chtít pořídit!


Vyzkoušeli jsme karlovarskou zapomenutou specialitu: Vřídelní polévka se vaří přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť

Karlovy Vary se v současnosti skloňují hlavně v souvislosti s probíhajícím filmovým festivalem, během roku je jedním z největších turistických lákadel termální pramen Vřídlo. A právě z něj se tu v minulosti s oblibou připravovala speciální vřídelná polévka. A protože dnes ji v restauraci neseženete, rozhodli jsme se ji uvařit doma.


7 rostlin k prořezání v červenci v Brazílii

Červenec je strategickým měsícem pro zahradničení v Brazílii, zejména co se týče prořezávání. Během tohoto období mnoho rostlin vstupuje do stavu dormance nebo pomalejšího růstu, což je ideální čas pro prořezání a přípravu zahrady na jaro. O post 7 rostlin k prořezání v červenci v Brazílii apareceu primeiro em DecorStyle.


Zvláštní práce hollywoodských hvězd před slávou

Než se z nich staly zářivé hvězdy, jakými jsou dnes, musela hollywoodská elita najít způsob, jak zaplatit účty, stejně jako my ostatní. Ačkoli je těžké si je představit jako obyčejné smrtelníky, některé z největších hvězd kdysi drhly záchody, nosily směšné kostýmy, nebo se dokonce živily krocením lvů. Podívejte se do této galerie na podivná zaměstnání, která celebrity vykonávaly podle seznamu Rankeru předtím, než se staly bohatými a slavnými.


Být, či nebýt v CHKO? Starostka se bojí omezení, místní "opičáren" a McDonaldu

Obec se má stát ostrůvkem mezi dvěma chráněnými oblastmi. Místní nechápou proč. A bojí se, že se území zmocní developeři.


Vlasový trend, který ovládne letošní léto: Motýlí střih sluší každé z nás, i po 45

S příchodem léta 2024 se do popředí zájmu dostávají také nejnovější vlasové trendy. Jedním z nich je i motýlí střih. Tento účes se vyznačuje jemným, vrstveným vzhledem a nedbalou elegancí, kterou vytvoříte zcela bez námahy. Motýlí střih padne každému. Díky tomu rychle získává na oblibě mezi ženami, které si přejí vypadat a cítit se skvěle, a to bez ohledu na věk.


Nejlepší venkovní práce pro ty, kteří neradi zůstávají doma

Pokud rádi chodíte do přírody, je pravděpodobné, že i vy rádi pracujete venku. Ve skutečnosti je pro vás nejhorší noční můrou být celý den zavřený za stolem a nasávat klimatizovaný vzduch. Potřebujete práci snů pod širým nebem, profesi, která vás vyvede z očistce do nedotčeného světa polí, lesů, hor, řek a oceánů. Hledáte volné místo? Projděte si následující galerii, kde najdete nápady na zaměstnání, které vás zavedou do přírody.


Denisa Dvořáková ukázala bradavky, Barbie Jiráčková nařachaný výstřih a Švantnerová odhalila záda. Odvážná móda z Varů

Karlovým Varům v úterý dominovaly dvě velké akce - Progresus a Prosecco party. Na obě zmíněné události dorazilo plno osobností, které se snažily zaujmout svými outfity. Všem vytřela zrak svou postavou a odvážným modelem Nikol Švantnerová, která před více než rokem porodila, bujný dekolt ukázala česká Barbie Gabriel Jiráčková a na své poměry decentní volbu tentokrát vybrala Lela Ceterová. Na módní kreace hvězd se podívejte v galerii.


Blíží se novoluní ve znamení Raka: Máte skvělou možnost urovnat rodinné vztahy

Nový měsíc s sebou vždy přináší nové začátky a skvělé příležitosti. Novoluní, které nás čeká během prvního červencového víkendu, je již sedmým v letošním roce a bude ovlivněno velmi citlivým, intuitivním a pečovatelským znamením Raka. Jak ho nejlépe využít ve svůj prospěch?


Vegetariánka uvaří jídlo, které nemá ráda. Hosté se budou při zábavě dusit

V repríze speciálu kulinářské soutěže, ve které vaří hvězda reality show Like House, se ve čtvrtek pokusí o vítězství vegetariánka Zuzana. Na tu byl v minulých dnech vyvíjen tlak, aby hostům připravila maso. Podlehne, nebo bude riskovat, že ji obodují nízko?


Ve věku 75 let odhaluje Vera Wang tajemství své mladistvosti a nechává internetové uživatele bez dechu

Kromě svého přínosu módnímu průmyslu je Vera Wang známá tím, že nevypadá na svůj věk. Nyní 75letá návrhářka sdílela své tajemství, jak zůstat mladá. The post Ve věku 75 let odhaluje Vera Wang tajemství své mladistvosti a nechává internetové uživatele bez dechu appeared first on Instafamosos.


Sbohem, nudné mikádo! Vlasovým trendům pro léto 2024 vládne 5 překvapivých střihů

Vlasy jsou věčné téma téměř všech žen. Asi všechny známe ten pocit, kdy nás účes jednoduše přestane bavit a máme tendenci udělat vlasovou změnu. A kdy jindy ji podstoupit než v létě? Slunce, dovolená, moře a další aspekty, které k této části roku neodmyslitelně patří, nám dávají pocit svobody. A právě tu bychom měly dopřát i svým vlasům. Pojďme se tedy společně podívat na klíčové trendy roku 2024.


Sepse: Co To Je A Léčba

Souhrn Infekce krevního oběhu, která má za následek shluk příznaků, jako je pokles krevního tlaku, zvýšení srdeční frekvence a horečka. Příznaky Mezi příznaky patří abnormální srdeční frekvence, horečka a snížené krevní destičky. → Běžné možnosti léčby → Otázky, které byste měli položit svému lékaři Příčiny Příčiny jsou bakteriální, virové nebo plí...


Jolana (37): Dlouho jsem tušila, že má manžel milenku. Pak mi jednoho dne zazvonil telefon a bylo jasno

Jolana dlouhé měsíce tušila, že má manžel milenku. Věčně někde trajdal, Jolany si nevšímal a byl neustále myšlenkami jinde. Ale až telefonát od milenky Jolanu utvrdil v tom, že je na čase udělat rázný krok.


Blond Kynychová rozpálla Vary. Nejdříve ukázala pozadí, poté i bujný dekolt

Jestli umí někdo překvapit, tak je to bezesporu fitness trenérka Hanka Kynychová. Ta letos oslavila 56. narozeniny, ale na filmovém festivalu v Karlových Varech ukázala, že i dvacátnice jí mají co závidět. Nejenže radikálně změnila barvu vlasů, ale všem přítomným ukázala svůj vypracovaný zadeček a bujný dekolt.