DENISA DVOřáKOVá UKáZALA BRADAVKY, BARBIE JIRáčKOVá NAřACHANý VýSTřIH A ŠVANTNEROVá ODHALILA ZáDA. ODVážNá MóDA Z VARů

Karlovým Varům v úterý dominovaly dvě velké akce - Progresus a Prosecco party. Na obě zmíněné události dorazilo plno osobností, které se snažily zaujmout svými outfity. Všem vytřela zrak svou postavou a odvážným modelem Nikol Švantnerová, která před více než rokem porodila, bujný dekolt ukázala česká Barbie Gabriel Jiráčková a na své poměry decentní volbu tentokrát vybrala Lela Ceterová. Na módní kreace hvězd se podívejte v galerii.

Lela Ceterová se rozhodla recyklovat. Na Progresus party do Varů oblékla dlouhé zelené šaty, které měla už na lednové premiéře filmu Karlos. Jen s tím rozdílem, že tehdy je doladila o zlatou kabelku Dolce & Gabbana, tentokrát však sáhla po bílé variantě „Devotion“ od stejné značky. Šaty neměly žádný rozparek ani výstřih a na poměry influencerky působily decentně.

Česká Barbie Gabriel Jiráčková se v úterý zúčastnila Prosecco party, a v čem jiném by mohla přijít než v růžové. Roztomilé krátké šaty v sytě růžové s balonovými rukávy budily retro dojem, stejně jako zvolená mini kabelka Dior z jedné z jejich starších kolekcí. K tomu neopomněla zvolit hluboký výstřih, čímž si zaručila, že se jí do očí zřejmě nikdo nedíval.

Největší módní strašáci z Varů. Branišová v pytli, stříbrný ufon Binias i totální úlet české Barbie

Švantnerová ukázala záda, Dvořáková bradavky

Na Progresus party všem vytřela zrak modelka Nikol Švantnerová. Dlouhé černé šaty vypadaly zepředu velmi cudně, stačilo se ale trochu pootočit, a Švantnerová ukázala holá záda. Asi nikdo by netipoval, že před rokem a pár měsíci porodila. Postavu má totiž neuvěřitelnou.

Modelka a bývalá účastnice Survivoru Denisa Dvořáková se také odvázala. Na sobě měla hnědé šaty na jedno rameno s korzetovým topem, pod nimiž se jí rýsovaly bradavky. Dlouhá róba působila žensky a zdůrazňovala Denisiny křivky.

Doporučené video: Rozhovor s Lelou Ceterovou:

Žhavá Verešová

Po sexy looku sáhla modelka Andrea Verešová, která s sebou vzala svou krásnou dceru Vanessu Volopichovou. Modelka oblékla těsný top s důrazem na dekolt a dlouhé společenské kalhoty od Elisabetty Franchi, přičemž celý komplet modelce neskutečně slušel. K tomu ještě sáhla po slunečních brýlích od Versace.

Na další módní kreace hvězd z Prosecco a Progresus party se podívejte v galerii.

Související články

2024-07-04T10:27:18Z dg43tfdfdgfd