Trending:


Jak vypadat na fotkách lépe? Zapojte oči, nezatahujte břicho a pozor na úhel

Ne každý se narodí s darem vypadat na fotkách dobře. Dobrá zpráva ale je, že se to dá naučit. Stačí znát pár praktických tipů, kterými se řídí světové celebrity a modelky. Jak tedy pózovat, aby výsledný snímek vypadal co nejlépe? Zapamatujte si následující rady.


Pivo v české kuchyni: Nové možnosti ve slaných i sladkých receptech

Náš národní nápoj nejlépe chutná pořádně vychlazený. Když však orosený půllitr pro jednou vyměníte za hrnec či pekáč, nebudete litovat. Ve slané i sladké kuchyni umí zázraky.


Cikánská hovězí pečeně: Šťavnaté masíčko protažené slaninou skvěle doplní lahodná lehce nakyslá zeleninová omáčka

Přemýšlíte, co připravit z hovězího masa a do svíčkové nebo zadního na víně s kořenovou zeleninou se vám zrovna nechce? Zkuste tentokrát tradiční a dříve hodně oblíbenou cikánskou hovězí pečeni s výraznou omáčkou.


Céline Dion miluje libanonskou kuchyni: Máme recepty na její oblíbená jídla

„Lidé si myslí, že hladovím, že nejím, že pořád cvičím. Není to pravda,“ řekla už v roce 2009 populární kanadsko-francouzská zpěvačka Céline Dion, která v současnosti bohužel stále bojuje se syndromem ztuhlosti, kvůli němuž přestala vystupovat. Štíhlost má v genech, ale jinak je velká gurmánka. Ujíždí na sendvičích s arašídovým máslem a džemem a nepohrdne hranolkami ani hot dogem. Objevte její jídelníček včetně dvou oblíbených receptů.


Zdravý životní styl, který by měly dodržovat všechny ženy

Neustále nám všichni připomínají, že bychom měli žít zdravě. Co to ale vůbec znamená? Mnozí z nás se považují za zdravé. Jíme vyváženou stravu, cvičíme a máme celkově vyvážený životní styl. Je v tom ještě něco víc? Stručně řečeno ano. Někdy je třeba udělat krok zpět a přehodnotit svůj životní styl. Děláme skutečně vše pro to, abychom žili zdravě? Jedná se o trvalý proces, ale sestavili jsme pěkný seznam zdravých doporučení, která by měly všechny ženy dodržovat. Prohlédněte si galerii a začněte ve svém životě dělat pozitivní změny ještě dnes!


Jak udržet ve vztahu jiskru a posílit intimitu a romantiku? Stačí se řídit několika snadnými tipy

Dlouhodobé vztahy jsou jako zahradní květiny: vyžadují péči, lásku a pozornost, aby jejich jiskra neustále hořela. Jak tedy posílit intimní spojení a romantiku, která vám pomůže udržet váš vztah v plném květu? Následující tipy se vám budou hodit.


Exmanažera Hanychové a modelku z mrakodrapu vyděsí v Prostřeno! zuřící rotvajler

Prostřeno! bude tentokrát s moderními fashion lidmi. Bodují na sociálních sítích, mají spoustu fanoušků a osobitý styl. Jak jim to ale půjde u plotny? Dvě ženy, tři muži. Styloví, dokonalí a toužící po perfektním zážitku. Naservírují přesně takový soupeřům?


Jak zabránit sousedovic kočce, aby vstupovala na vaši zahradu?

Kočky potřebují k životu svobodu. Zavřít je můžete jedině doma, což řada z nás dělá, ale zejména pro smíšené rasy to je za trest. Pokud je to tedy jen trochu možné, necháváme tato jemná stvoření svobodně běhat, což se zase nemusí líbit sousedům. Patříte mezi ně? Pak máme pro vás dobrou zprávu. Kočky totiž můžete ze svého […] The post Jak zabránit sousedovic kočce, aby vstupovala na vaši zahradu? appeared first on HomeInCube.


6 způsobů, jak v létě nosit obyčejnou košili: Kdy ji zastrčit a kdy nechat volně vlát?

Košile, základní pilíř dámského i pánského šatníku, kterou nosíme po celý rok. Jednou dotváří náš pracovní look, jindy zase poslouží jako přehoz přes plavky. Jak ji nosit během léta s kalhotami, šortkami a sukněmi? A kdy nám bude slušet volně vlající a kdy zase spořádaně zastrčená v pase? Nechte se inspirovat šesticí outfitů.


Jak nalákat berušky do zahrady: připravte jim pestré přírodní prostředí

Bojujete každou sezonu na své zahradě s velkým množstvím mšic? Nejúčinnější řešení na jejich likvidaci jsou chemické postřiky. Ty jsou však většinou nešetrné k přírodě. Možností je také použití přípravků na přírodní bázi. Velkými pomocníky mohou být i berušky neboli slunéčka, která se savým hmyzem živí. Abyste je nalákali na svoji zahradu, připravte jim prostředí, kde se jim bude líbit.


Šárka (29): Nemůžu se manželovi podívat do očí. Když byl na služebce, sprostě jsem ho podvedla

Šárka se dopustila nevěry a trpí paranoidními představami o tom, že na to její manžel přijde. Nemůže spát ani normálně fungovat. Uvažuje o tom, že půjde raději s pravdou ven.


Recept na snadný třešňový džem: Bude vám připomínat léto po celý rok

Třešně byly pěstovány již ve starověkém Řecku a Římě. Podle historických záznamů je do Evropy přivezl římský vojevůdce Lucullus, a to z tažení v Malé Asii kolem roku 72 př. n. l. Pro nás jsou dnes běžnou součástí jídelníčku, a díky přípravě džemu klidně po celý rok.


Matematický IQ rébus: Doplňte chybějící čísla. 90 % lidí si neví rady

Rébusy jsou spolu s kvízy dalším oblíbeným způsobem, jak si procvičit mozek a logické myšlení. Tento matematický IQ rébus je výzvou, která zaskočí až 90 % lidí. Přidejte se k menšině, která dokáže rozluštit tento hlavolam a procvičte si své mentální schopnosti. Stačí jen doplnit chybějící symboly.


Akromegalie: Varovné Znaky, Na Které Je Třeba Si Dát Pozor

Souhrn Vzácný stav, který je výsledkem nadměrné produkce růstového hormonu hypofýzou. To způsobuje zvětšené kosti v obličeji, nohou a rukou. Příznaky Pokud máte nové, závažné nebo trvalé příznaky, obraťte se na poskytovatele zdravotní péče. Mezi příznaky patří: Zvětšené končetiny Zvětšené rysy obličeje Mastná, hrubá nebo zahuštěná kůže Pocení a sil...


Velká věštba na červenec pro Panny: Připravte se na menší komplikace na cestách

Co čeká Panny v sedmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo může pomoci, aby se vaše přání splnilo? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.


Fatální chyby při pěstování rajčat, které děláme nejčastěji: vyhněte se jim, ať nepřijdete o úrodu

Rajčata patří mezi nejoblíbenější druhy zeleniny pěstované na českých zahradách. Tipy, jak na ně, si často zahrádkáři předávají z generace na generaci a i když jde většinou o cenné rady, někdy dědíme i nešvary. Jaké jsou ty nejčastější?


Omáčkové desatero: Inspirujte se prověřenými tipy profesionálního šéfkuchaře

Svíčková, rajská, koprovka. Omáčky do české kuchyně neodmyslitelně patří. Jenže kolik kuchařů, tolik omáček – recepty většinou udávají pouze základní suroviny a postup, s dochucením a poměry si pak každý musí poradit sám. Závisí tedy na zkušenostech, které kuchaře naučí, jak, proč a kdy omáčku zahustit, legírovat, ochutit a použít. Na co si dát během přípravy omáček pozor, vám poradí Václav Kouba, výkonný šéfkuchař Lokálů.


Kvíz: Odmaturovali byste ještě z biologie? Procvičte si všeobecné středoškolské znalosti v našem kvízu a zabodujte

Blíží se konec školního roku, a tak jsme se rozhodli, že vás trochu vyzkoušíme. Tentokrát z biologie, která na střední škole patřila většinou mezi ty oblíbenější předměty, tedy pokud se to srovná třeba s matematikou nebo chemií. Přece jen, k biologii máme bližší vztah, protože tato věda zkoumá všechny živé organismy, včetně člověka, takže se často dozvíme i spoustu zajímavých věcí, které nám v hlavě zůstanou po celý život. Pojďte si vyzkoušet,...


ŽIVĚ: Přijměte pozvání na Dior Autumn-Winter 24-25 Haute Couture show

Přijměte naše pozvání na show módního domu Dior, držíme vám místo v první řadě. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si to nejlepší z ateliérů, v nichž nitku po nitce vznikají velkolepé haute couture kolekce.


Rostou vám na zahradě jedlé houby? Raději je nejezte

Řada mykologů varuje před bedlami, jenž rostou přímo na zahradě. Množství hub přitom s prudkými lijáky stále více stoupá. Ne všechny houby, které vidíte, mohou být jedlé. Po požití některých bedel mohou nastat i vážné komplikace, nejčastěji způsobují žaludeční potíže.


Účinky čínského liči: Zdravotní přínosy a zajímavosti

Liči (Litchi chinensis), často nazývané také „čínské liči“, je exotické ovoce původem z jižní Číny, které si získává popularitu po celém světě nejen díky své sladké chuti, ale i pro své významné zdravotní přínosy. Toto malé, červené ovoce s drsnou kůrou a šťavnatým, průhledným dužnatým vnitřkem je bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Tento článek se podrobně zaměřuje na účinky liči na zdraví a přináší zajímavé informace o tomto...


Získejte si ho na základě toho, co platí na jeho znamení zvěrokruhu

Máte za sebou nevydařený vztah, ale stále přemýšlíte, jak u svého bývalého partnera opět vyvolat zájem a získat druhou šanci? Poradíme vám, zda si sypat popel na hlavu, tvářit se nedostupně, nebo šokovat přímočarostí. Jak si ho získat zpět na základě jeho znamení zvěrokruhu?


Cuketa a bohaté množství plodů: fazole a kukuřice pro její lepší růst

Cuketa patří mezi teplomilné rostliny, které vyžadují stanoviště na plném slunci. Půda by měla dobře odtékat, protože přílišná vlhkost zejména na listech způsobuje plesnivění. Cukety vyžadují hodně živin a také spoustu vody, zejména v období vývoje plodů. Vyplatí se pro ně nainstalovat kapkovou závlahu, aby byly zalévány dlouho a přímo k základně. To pak voda odtéká ke kořenům, aniž by namočila listy rostliny. Kromě správné péče ale můžete...


Svatojánský likér z mladých zelených ořechů podporuje trávení a dobrou náladu

Nezralé zelené vlašské ořechy po staletí patřily k nejoblíbenějším magickým plodům. Podle lidových tradic se mají trhat na sv. Jana (24. června). Připravuje se z nich zejména svatojánský likér, kterému se říká různě, nejvíc ořechovka a ořechovice. Kromě toho, že skvěle chutná, má také léčivé účinky, především podporuje trávení a přispívá k dobré náladě.


Využíváte pivo jako ionťák? Nespoléhejte na něj a dejte si k němu slané jídlo

Lidé se dělí na dva typy – ty, kteří pivo milují a možná i bez optání všem vyprávějí, že jde o výborný zdroj minerálních látek i vitaminů skupiny B, a na ty, kteří mají radši jiné drinky a nechtějí to poslouchat. Ať už patříte do jakékoliv skupiny, pojďte se podívat, co náš národní nápoj (ne)má.


Oblíbené anglické rohlíky se slaninou a sýrem

Jistě je znáte z nabídky oblíbeného pekařství a supermarketů. Víte, že si je můžete snadno upéct doma? Levněji a chutněji. Recept je snadný, vyzkoušejte ho spolu s námi.


Jídla pod stan: Základem je nízká váha, trvanlivost, jednoduchost a snadná příprava

Jídla pod stan volíme podle potřeby - záleží na tom, kde stan postavíme. Může to být na odlehlém místě nebo v kempu, kde najdeme stánky a restaurace. V přírodě si musíme poradit a zabalit vše potřebné s sebou.


Výklad andělských karet na týden od 24. června 2024: Přichází nové příležitosti

Tento týden vás čekají nové začátky. Dny budou velmi dynamické a inspirativní. Připravte se na pozitivní změny a kroky vpřed ve všech oblastech vašeho života. Na jaké změny se ještě můžete těšit?


“Zjistila jsem, že mě manžel na začátku vztahu podvedl, co teď,” neví si rady Tereza

Nevěra je bohužel ve vztazích velmi častá a důvody, které k ní jednoho z partnerů vedly, bývají různé. Někdy je to nuda, kombinace alkoholu a špatného rozhodnutí či dlouhodobá nespokojenost. Co však dělat, když vás partner podvedl v začátcích vztahu a zjistili jste tuto skutečnost až teď, po letech, kdy jste s partnerem šťastní a spokojení? Jak tato informace nabourá váš vztah?


Kourtney Kardashian šokovala originálním outfitem

Kourtney Kardashian se pochlubila nevídaným outfitem, který si oblékla na koncert svého manžela Travise Barkera! Jeho kapela vystoupila v pátek večer 21. června v Kaseya Center v Miami.


Zkuste datlový sirup: Perfektně jím osladíte a ochutíte jídlo i nápoje

Nemusíte být zrovna vyznavači zdravé stravy, aby u vás doma našel datlový sirup své uplatnění. Použít ho můžete v mnoha dezertových receptech. Možná vás překvapí, že toho tahle lahodná lepkavá tekutina zvládne mnohem víc než jen osladit život.


Nejlepší způsoby, jak se zbavit stresu a uvolnit mysl

Žijeme v době napětí, stresu a nekonečně nabitého rozvrhu. Někdy je až příliš snadné zapomenout pečovat nejen o své tělo, ale také o svou mysl. Psychický stres může být pro naše fyzické zdraví nesmírně škodlivý, takže udržet stres na uzdě je nezbytné a může nám to pomoci stát se nejlepší verzí sebe sama/samého. Ve svém životě můžeme udělat velké změny, aniž bychom museli dělat velké kompromisy! Prohlédněte si galerii a získejte několik rad, jak tohoto pozitivního myšlení dosáhnout.


Dokonalá houbová smaženice: Nejlepší je z hříbků a lišek, a když ji osmažíte na másle, bude naprosto božská

Houby už rostou, a pokud jste tak již neučinili, je nejvyšší čas připravit si první houbovou smaženici. O jednoduchém pokrmu z hub a vajíček by se dalo říct, že to není žádná věda. Stačí ale jen pár drobných vychytávek a připravíte z ní přímo delikátní pokrm.


Sbohem a květinu. Dries Van Noten se rozloučil s módním světem

Belgický návrhář vždy vnášel do módy jedinečnou citlivost, která mísila maximalistickou výstřednost se smyslem pro zdrženlivost. Jeho skromná estetika si získala sympatie nejen celé Belgie, ale i celé řady známých jmen. Nyní se svou v pořadí 129. kolekcí s módním světem loučí.


Taghazout, nevybroušený marocký drahokam aneb Místo, kde si budete připadat jako v jiném světě

Pokud hledáte alternativu k životnímu stylu v letoviscích v Agadiru, měli byste zamířit do nedaleké rybářské vesnice Taghazout, která je skvělým místem pro jednodenní výlet. Kromě toho, že je toto místo považováno za mekku surfování v Maroku, jde zároveň o krásné místo s příjemnou atmosférou, kde si budete připadat tak trochu jako v jiném světě.


Mallorca akné může potkat i vás. O co přesně jde vysvětluje dermatoložka MUDr. Lucie Jarešová

Pokud je pro vás dovolená synonymem slunce, koupání a opalování, přichází váš čas. Ostatně slunečním paprskům vystavujeme v tomto období svoji pokožku všichni, i když ne pokaždé úmyslně. Na slunce přitom reagujeme každý jinak. Zatímco někteří z nás s ním nemají problém a jejich kůže pomalu nabírá bronzový odstín, jiní nepříjemně zčervenají nebo se neopálí vůbec. A pak jsou i lidé, které potkají nepříjemné kožní problémy. Jedním z nich je i tzv....


Užijte si aktivní odpočinek na biofarmě. Sběr bylinek vás pohladí po duši

Kupujete si čaje s měsíčkem lékařským? Pak pojďte nahlédnout pod pokličku jeho výroby. Právě teď totiž tato bylinka kvete, takže je také období jejího sběru, do něhož se můžete zapojit.


Kadeřníci radí: Chyby v péči o vlasy a 5 účesů, kvůli kterým budete po 50 vypadat starší

Nejen vrásky a povolující kontury dokážou nelítostně prozradit váš věk. Snažíte-li se působit mladší, zaměřte se i na vlasy. S přibývajícími roky slábnou a mění se jejich struktura, lichotit vám nemusí i nevhodný účes. Které střihy jsou podle kadeřníků po padesátce smrtící volbou, a co vám naopak dodá žádoucí šmrnc?


Vlasové trendy léta 2024? U blondýnek zůstává módní balayage, u tmavších pak zlato-měděné a pudrové barvy, říká kadeřnice Vavrušková

Zajímá vás, jaké jsou trendy v účesech i technikách barvení pro letošní jaro a léto? Potřebujete zjistit, jaký střih a odstín by slušel právě vašemu typu vlasů? Nechte si poradit od Ireny Vavruškové, kadeřnické ikony s mezinárodními úspěchy a spolumajitelky renomovaného pražského salonu.


Jak si vytvořit vlastní knihu

Zajímalo vás někdy, co obnáší vytvořit od základu vlivnou knihu? Před příchodem internetu se spisovatelé často museli spoléhat na nakladatelství, která jejich příběhy a romány zprostředkovávala veřejnosti. Jak se však zdroje staly dostupnějšími, autoři se začali věnovat tvorbě vlastních knih a jejich vazbě vlastními kreativními způsoby. Zajímá vás, jak to dělají? Klikněte na tuto galerii a my vám ukážeme, jak si můžete vyrobit vlastní knihu!


Proměna pokojíku pro malého raubíře, aby už v noci necestoval do postele rodičů, zafungovala dokonale

Matyášovi bude šest a v září se poprvé vydá do školy. Zatím je celý jeho svět máma s tátou, a to i v noci. „Ve starém pokojíku měl rostoucí postel, kde večer hezky usnul, v noci se ale vzbudil a rychle přešupajdil k nám do ložnice. Původně to byl milý zvyk, který bychom ale s manželem už pomalu rádi změnili a naučili Matýska spát v pokoji až do rána,“ říká maminka Tereza.


KVÍZ: Považujete se za ostřílené houbaře a jak dobře se vyznáte v houbách?

Jste houbaři a poznáte již z dálky každou houbu, která se sotva vyklubala? Víte, jak nasbírané lesní poklady nejlépe zužitkovat? Pokud jste odpověděli kladně, jistě víte, že houby se dají sbírat prakticky po celý rok. Každý druh má trochu jiné využití a chutná rozdílně, ale všechny jsou naprosto delikátní. Pojďte si tedy oživit svoje znalosti v článku a pak si zkuste kvíz.


Tyto věci nikdy nenechávejte na zahradě

S létem přichází více času stráveného venku, zejména pokud máte to štěstí, že máte dvůr nebo zahradu. Po dlouhém dni stráveném grilováním, zahradničením nebo hraním si s dětmi můžete zapomenout na odklizení věci ze zahrady, což někdy může být na škodu. A se změnou ročního období je zásadní některé předměty ze dvora či zahrady úplně odstranit. Pokud se tedy chystáte strávit odpoledne na zahradě, projděte si prvně tuto galerii, abyste věděli, na co si dát pozor a co rozhodně nenechávat venku.


Koupel pro zdraví: přidejte do vany ingredience, které už máte doma

Dát si horkou koupel je zdraví prospěšné. Můžete tím posílit svůj duševní stav, uvolnit svalstvo a dokonce i spálit nějaké ty kalorie navíc. Pokud do koupele přidáte ty správné ingredience, můžete z ní vytěžit ještě víc. Ačkoli říkáme „horká“ koupel, hovoříme zde o vodě, která má teplotu 40 až 45,2 °C. Takže opravdu není zapotřebí vařit se v příliš horké vodě. Pamatujte si, že teplota vody by vám měla být příjemná.


Komu patří plot mezi pozemky? Někdy stačí pro určení vlastnictví jeho směr, jindy je nutná dohoda

Komu patří plot mezi pozemky? Někdy stačí pro určení vlastnictví jeho směr, jindy je nutná dohoda. Ploty nejen vymezují hranice, ale přispívají i k estetickému a kulturnímu rázu sousedství.


Šikovnou domácí past na vosy vyrobíte za pár minut – vychytá je do večera

Šikovnou domácí past na vosy vyrobíte za pár minut – vychytá je do večera. Naučte se, jak si vyrobit past na vosy svépomocí a jen za minimální cenu. Uvidíte, že brzy všechny vosy ze svého okolí zlikvidujete.


Nejlepší plážová místa u Baltského moře

Oblasti kolem Baltského moře s nedotčeným písečným pobřežím, křišťálově čistou vodou a malebnou krajinou nabízejí rozmanité plážové destinace pro všechny typy cestovatelů. Ať už jde o odpočinek, vodní sporty nebo přírodní krásy, na plážích Baltského moře si každý najde to své. Jistě, voda sice není tak teplá jako ve Středozemním moři, ale tyto severní břehy jsou zkrátka úžasné. Klikněte na tuto galerii a objevte nejlepší plážové destinace u Baltského moře.


Že se Máj lidem nelíbí? Je to o vkusu, jsme rádi, že budí rozruch, říká architekt

"Udělali jsme maximum pro to, aby dům nebyl jako šedá myška," říká v rozhovoru architekt Milan Mlada, který je spoluautorem kritizovaného interiéru.


Co s třešněmi a jak je skladovat? Stačí dodržet pár jednoduchých pravidel

Třešně jsou oblíbeným letním ovocem, jsou totiž sladké a šťavnaté. A připravíte z nich spoustu zajímavých dezertů, jako jsou bublaniny, knedlíky nebo džemy či zmrzliny. Jak třešně správně skladovat, aby vydržely co nejdéle? Správným uchováním nejenže prodloužíte jejich trvanlivost, ale také zachováte jejich jedinečnou chuť.


Jak na rychlé a výtečné jahodové muffiny? Stačí jednoduchý recept, pár ingrediencí a do hodiny máte sladkou lahůdku na stole

Muffiny patří k dezertům, které jsme přijali, přestože u nás nemají dlouhou tradici. Lahodné košíčky, které se dají připravovat na slano i sladko, si našly nezastupitelné místo v českých kuchyních a s radostí zkoušíme nové a nové recepty. Například ten s kousky čerstvých jahod je velmi snadný a výsledek si rozhodně oblíbíte.