EXMANAžERA HANYCHOVé A MODELKU Z MRAKODRAPU VYDěSí V PROSTřENO! ZUříCí ROTVAJLER

Prostřeno! bude tentokrát s moderními fashion lidmi. Bodují na sociálních sítích, mají spoustu fanoušků a osobitý styl. Jak jim to ale půjde u plotny? Dvě ženy, tři muži. Styloví, dokonalí a toužící po perfektním zážitku. Naservírují přesně takový soupeřům?

Gastronomie, nebo chcete-li kulinařina, je stále oblíbenějším koníčkem. Jaký je pohled trendsetterů na improvizaci v kuchyni a kdo se jí nebojí? Stateční soutěžící se rozhodli předvést, jak se jim daří v kuchyni, a také to, co považují za nejlepší majstrštyky svého vaření. Bude zajímavé sledovat, jak se bojovníci z módního světa umí postavit k plotně, co zvládnou vykouzlit a kdo bude taktikem týdne. Nezapomeňte si pustit Prostřeno! v tomto týdnu a třeba zjistíte, že vše nemusí být výhradně české a klasické, ale také světové a moderní. Nebo to bude úplně jinak? Co se na stolech nakonec objeví? A bude se servírovat také módní instantní hit jako úkol týdne. Komu se podaří jej připravit a komu odhalit?

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte! Všechny díly najdete už v pondělní na prima+ a veškeré informace k pořadu v přehledné aplikaci.

Pondělí: Influencer Jakub Smrek „Freescoot“ (25) je úspěšný i se základním vzděláním

Pracoval jako uklízeč, na stavbě, ve fast foodu a v baru. Nyní podniká, je influencer a trafikant. Má pouze mámu, otec mu zemřel, když mu bylo devět let, na Alzheimerovu chorobu. Nabídku přijal, protože mu to přišlo jako dobrý nápad. S natáčením má zkušenosti z pořadu LIKE HOUSE. Na poslední chvíli přijde Jakub o prostor, kde měl vařit, a musí shánět byt. Vaří tak v prostředí, které vůbec nezná, a v kuchyni má co dělat.

Na telefonu bude mít kamarádku, která ho psychicky podpoří při přípravě polévky. Kuba vsadí na menu plné masa, když připraví carpaccio, Pho Bo junior, žebra na černém pivu s chlebem, který měl být domácí, ale Kuba ho nedělal, a jako dezert apple pie. Jakub zažije šok, když zjistí, že skoro nikdo nejí hovězí maso – a už vůbec ne syrové.

Úterý: Modelka Daniela Zálešáková (24) je téměř deset let v partnerském vztahu a aktuálně je zasnoubená

Daniela žije v nejvyšší budově v Mostě i kraji, kde má nádherný byt se svým partnerem Pepou. Daniela proslula především díky polyamornímu vztahu, kdy měla partnera i přítelkyni. Je to duše umělecká, věnuje se malování obrazů a bytovému designu. V kuchyni se rozhodně umí otáčet, což předvede i při přípravě svého menu, když udělá jako předkrm krevety na kokosu s red curry pastou a zeleninou a rybí krémovou polévku z vlastnoručně ulovené norské tresky se zeleninou.

Bude mít ještě jednu verzi polévky pro ty, kteří ryby nemusí – dýňovou veganskou polévku s opečeným chlebem, jako hlavní chod budou paccheri rigati s rajčatovou omáčkou a burratou s lanýžem a jako dezert jahodový veganský koláč. A právě ten jí dá nejvíce zabrat, při jeho přípravě totiž zjistí, že jí chybí část mixéru, který ne a ne najít. Dívejte se v úterý, jak vše nakonec vyřeší.

Středa: Manažer Josef Koudelka (29) se stará o celebrity

Spolupracoval s Agátou Hanychovou, v současnosti má pod křídly Dominiku Myslivcovou nebo Denisu Nesvačilovou. Do Prostřeno! ho přihlásila jeho kamarádka a klientka Andrea Pomeje. Často spolu řeší jídlo a vaření a Josef Prostřeno! sleduje a má ho rád. Tvrdí, že to je jediný pořad, do kterého by kdy šel. I Pepa vařit umí, a to už od dětství, kdy společně se sourozenci vařil s maminkou, která je vše učila. Vaření je pro něj přirozené. Před nějakým časem vážil 110 kilogramů a teď si stravu i váhu hodně hlídá. Pepa připraví odlehčené menu, na němž budou květákové placičky s dresinkem, dýňová polévka, kuřecí prsa se smetanovou omáčkou, pečené brambůrky a andělské řezy.

Čtvrtek: Umělkyně Natálie Stejskalová (32) volný čas věnuje rotvajlerce Lily

Její kariéra je velice bohatá, mezi její koníčky patří cestování, ráda také lyžuje a jezdí na snowboardu, na kole a hraje tenis. Baví ji turistika. Zajímá se o výtvarné umění a zpěv. Volný čas věnuje své rotvajlerce Lily. Natálie hosty přivítá v rodinném domě za Prahou, kde žije se svým partnerem – profesionálním fotografem. V domě tak bude spousta fotografií, na kterých je hlavně Natálka. Ta se o svém menu radila s kamarádkou a nakonec pro hosty připraví italskou rolku s rukolou a karotkový krém se zázvorem a batáty.

Jako hlavní chod bude tajemné jídlo Gà kho sả ớt gừng, nước sốt cốt dừ, což je dušené kuře s citronovou trávou, chilli a zázvorem, kokosová omáčka a na závěr usmaží hostitelka banánové opojení Karibikem. U večeře bude přítomná rotvajlerka, která občas při večeři zaštěká nebo dá najevo, že je připravena svou paničku bránit. To bude všem nepříjemné a budou mít ze psa strach. Sami se můžete přesvědčit ve videu v úvodu článku.

Pátek: Módní návrhář Dominik Navrátil (26) obléká mnoho známých osobností

Mezi slavnými, které Dominik obléká, je například Lucie Vondráčková, Anna Julie Slováčková, Lucie Borhyová nebo Denisa Nesvačilová. Pro Dominika je móda vším, a když se nevěnuje jí, sportuje nebo se věnuje svému pejskovi. Dominik hosty sice přivítá v bytě, ale obklopeném zelení. A sází na moderní, ale vydatnou kuchyni, když připraví houbovo-kachní paštiku s domácím pečivem, které bude opravdu domácí, dále hráškový krém s piniovými oříšky, jako hlavní chod bude hovězí na červeném víně se zeleninovým pyré a na konec přijde citrusový dezert. Jako zábava bude travesti show, která ovšem nenadchne úplně všechny. Sledujte páteční díl a dozvíte se, kdo nakonec speciál vyhraje.

2024-06-24T09:17:22Z dg43tfdfdgfd