ŠáRKA (29): NEMůžU SE MANžELOVI PODíVAT DO Očí. KDYž BYL NA SLUžEBCE, SPROSTě JSEM HO PODVEDLA

Šárka se dopustila nevěry a trpí paranoidními představami o tom, že na to její manžel přijde. Nemůže spát ani normálně fungovat. Uvažuje o tom, že půjde raději s pravdou ven.

Dříve jsem nevěry odsuzovala. Sama jsme se stala nevěrnicí a nyní se užírám takovými pocity viny, že se snad manželovi raději přiznám.

Anděla (27): Přítel na mě řval do telefonu, ale pak pochopil, že mu nejsem nevěrná

Nevěru jsem dříve odsuzovala

Kdysi jsem měla na nevěru jasný názor – nikdy bych se k ní nesnížila. Ten, kdo zahýbá opakovaně, je u mě největší podrazák. Nicméně jsem netušila, že se jednou sama nevěry dopustím a pak nastane hotové peklo. Když manžel odjel na tři měsíce pracovně mimo republiku, bylo mi smutno. Jednou večer jsem se sešla se známými a trochu se opila.

Kamarád mě doprovodil domů a já ucítila starou známou touhu. Normálně bych se „vyřádila“ na manželovi, ale ten nebyl už hodně dlouho doma. Kamarád to na mě trochu zkoušel a já si řekla, proč ne? Vždyť nevinná pusa nic neznamená. Je to jen hra, škádlení. Nechala jsem se líbat, ale události se rychle vyvíjely a začínalo to být stále žhavější. Cítila jsem jeho ruce pod sukní i za svetříkem.

Hlava se bránila, ale tělo dělalo něco úplně jiného. Pak ve mně najednou probleskla myšlenka: „Beztak mi manžel v cizině zahýbá.“ Zřejmě jsem na něj tajně žárlila a nechtěla si to přiznat. Přistihla jsem se, jak tahám svého kamaráda do předsíně a nakonec jsme si to rozdali u nás v obýváku. Když odešel, slíbila jsem si, že o tom nikomu neřeknu a na celou věc zapomenu.

Petr (45): Dlouhá léta jsme jezdili na dovolenou do jednoho penzionu v Chorvatsku. Pak jsem zjistil, že manželka mi je nevěrná s číšníkem

Namlouvala jsem si, že to byl jen sen

Za týden už se manžel vracel a já do té doby dělala vše možné, abych na noc nevzpomínala. Pomohlo i to, že jsem byla tehdy omámená alkoholem. Jako by šlo o nějaký sen. Jenomže se mi pak připomněl kamarád, napsal mi, že bychom si to mohli někdy zopakovat.

Dostala jsem strašný strach, že se o nás můj muž dozví. Co nejdříve jsem se se svým tajným milencem sešla, abych zjistila, komu o nás pověděl. Tvrdil, že nikomu. Ale taky mi přiznal, že mě miluje. A to bylo nebezpečné, nechtěla jsem, aby vyvedl nějakou hloupost.

Potřebovala jsem se poradit s kamarádkami, vymyslela jsem si historku o kolegyni, která řeší můj problém. Všechny mi poradily, ať případně zatloukám. Mluvily z vlastní zkušenosti, což mě šokovalo. S manželem nejsem schopná od té doby spát, aniž bych u toho neměla výčitky. Sex pak nestojí za nic, jsem duchem nepřítomná.

Jana (33): Soused si postěžoval, že manželka je mu nevěrná. Pak se mě pokusil políbit

Jsem lhářka a nemůžu se manželovi podívat do očí

Přivezl mi ze služební cesty krásné dárky a já se mu přitom nedokážu podívat do očí. Neužívám si žádnou společnou chvilku, stále se trápím. Budím se s úlekem a hned ráno mě přepadne silný pocit viny, je mi z toho až fyzicky zle.

Mívám noční můry o tom, jak se manžel různými způsoby o mém záletu dozví. Kdybych někoho zabila, připadá mi to snad jako menší zlo. Obávám se, že nejsem na nevěru dělaná a začínám bláznit. Měla bych se asi manželovi přiznat.

Další příběhy ze života →

Karin (26): Kamarádčin manžel se víc hodil ke mně. Štvalo mě, že si ho neváží a je nevěrná

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na [email protected].

Související články

2024-06-24T11:21:24Z dg43tfdfdgfd