Trending:


Věci, které byste nikdy neměli říkat někomu, kdo truchlí

Vědět, co říct někomu, kdo prochází procesem truchlení, může být obtížné. Ve snaze vyhnout se mlčení je snadné říci něco, co na první pohled vypadá neškodně, ale pro člověka, který právě prožil ztrátu, to může být znehodnocením velmi skutečných pocitů zármutku, které prožívá. Abyste pomohli svému blízkému projít těžkým obdobím, existuje několik věcí, které je lepší neříkat poté, co se dozvíte, že někdo blízký a milovaný zemřel. Stejně tak existují způsoby, jak se můžete naučit vyjádřit svou podporu, která by mohla být přijata mírněji. Kliknutím na tuto stránku se dozvíte, co byste měli a neměli říkat truchlící osobě.


Zvláštní práce hollywoodských hvězd před slávou

Než se z nich staly zářivé hvězdy, jakými jsou dnes, musela hollywoodská elita najít způsob, jak zaplatit účty, stejně jako my ostatní. Ačkoli je těžké si je představit jako obyčejné smrtelníky, některé z největších hvězd kdysi drhly záchody, nosily směšné kostýmy, nebo se dokonce živily krocením lvů. Podívejte se do této galerie na podivná zaměstnání, která celebrity vykonávaly podle seznamu Rankeru předtím, než se staly bohatými a slavnými.


Barvy pro útulnější domov během zimy? 3 tipy od psychologa barev

Když přemýšlíme o vytvoření útulného prostředí doma, zvláště během zimy, barva hraje zásadní roli. Výběr správných barev může přímo ovlivnit naši náladu, pocit pohodlí a pohody. O post Barvy pro útulnější domov během zimy? 3 tipy od psychologa barev apareceu primeiro em DecorStyle.


Aby letní grilování nezatěžovalo vaše zdraví: Vybírejte kvalitní maso, kontrolujte složení a vyrobte vlastní dressing

Léto je oblíbeným obdobím grilování stejně tak opékání buřtů. Během letních „gastro radovánek“ je ale důležité hlídat i zdravotní stránku. Především lidé s vyšší hladinou cholesterolu či vyšším krevním tlakem, by se měli při grilování více hlídat, protože jídlo s vysokým obsahem nezdravých tuků či soli má negativní účinek na náš kardiovaskulární systém. Jaké maso tedy vybírat a na co si dát pozor?


Experti z MIT vyvíjejí robotické ruce, které umí zabalit nákup. Poradí si i s vajíčky nebo hroznovým vínem

Vědci z laboratoře pro počítačovou vědu a umělou inteligenci (CSAIL) při Massachusettském technologickém institutu (MIT) vyvíjejí nový robotický systém...


Časté chyby při zavařování: Vyvarujte se jich a zavařujte správně a bez zbytečných ztrát

K zavařování se mnozí vrací, jiní s ním začínají po vzoru svých babiček. Jedním z mnoha důvodů je kvalita domácích surovin a následně celých zavařenin. Podívejte se, jak zavařovat bez zbytečných chyb.


Blond Kynychová rozpálla Vary. Nejdříve ukázala pozadí, poté i bujný dekolt

Jestli umí někdo překvapit, tak je to bezesporu fitness trenérka Hanka Kynychová. Ta letos oslavila 56. narozeniny, ale na filmovém festivalu v Karlových Varech ukázala, že i dvacátnice jí mají co závidět. Nejenže radikálně změnila barvu vlasů, ale všem přítomným ukázala svůj vypracovaný zadeček a bujný dekolt.


Jak připravit domácí sirup, kolik cukru do něj potřebujete a jaké množství ovoce je potřeba

Domácí ovocný sirup se výborně hodí k přípravě letních limonád, na přelití dezertů a v zimě příjemně ochutí čaje. Může se zdát, že výroba domácích sirupů je zdlouhavá a složitá, ale opak je pravdou. Nenechte se odradit, s námi to zvládnete. Odměnou vám bude léto v lahvi!


Obyčejná zelenina plná vlákniny: pomůže zatočit s nadváhou i se zadržováním vody

Řapíkatý celer se sice v žebříčcích oblíbené zeleniny nedrží na špici, ale měl by. Je totiž skvělou volbou pro ty, kdo chtějí zhubnout zdravě. Celer obsahuje velké množství vody a vlákniny, která podporuje trávení, pomáhá snižovat chuť k jídlu a udržet pocit sytosti. Trochu zvláštní chuť celeru zkrátka bohatě vyváží množství jeho zdravotních benefitů.


Vegetariánka uvaří jídlo, které nemá ráda. Hosté se budou při zábavě dusit

V repríze speciálu kulinářské soutěže, ve které vaří hvězda reality show Like House, se ve čtvrtek pokusí o vítězství vegetariánka Zuzana. Na tu byl v minulých dnech vyvíjen tlak, aby hostům připravila maso. Podlehne, nebo bude riskovat, že ji obodují nízko?


Jolana (37): Dlouho jsem tušila, že má manžel milenku. Pak mi jednoho dne zazvonil telefon a bylo jasno

Jolana dlouhé měsíce tušila, že má manžel milenku. Věčně někde trajdal, Jolany si nevšímal a byl neustále myšlenkami jinde. Ale až telefonát od milenky Jolanu utvrdil v tom, že je na čase udělat rázný krok.


Nejhezčí šaty z Varů: Táňa Pauhofová se zahalila do fuchsiové, Marika Šoposká odhalila záda a Zea si navlékla rukavičky

Rób všech možných střihů, barev i detailů je každoročně na filmovém festivalu v Karlových Varech k vidění nespočet. My jsme se rozhodli v tomto článku zaměřit na ty, které byly podle našeho názoru nejelegantnější či nejlépe padnoucí a v nichž jejich nositelka působila jako pravá hvězda červeného koberce.


Houby nakyselo se smetanou: Jednoduchý oběd s vůní lesa a troškou kopru je hotový za chvíli, omáčku zjemní jedna ingredience

Letos se díky dobrému počasí houbám v lese daří. Co z nich připravit? Výborné jsou houby nakyselo se smetanou. Jednoduchá smetanová omáčka má mírně nakyslou chuť a je jemně provoněná koprem.


Inspirativní citáty o herectví od vašich oblíbených herců

Zajímalo vás někdy, co o herectví říkají nejúspěšnější světoví herci a herečky? Pokud ano, pak vás čeká lahůdka! Od hollywoodských legend, jako je Marlon Brando, až po hvězdné veterány, jako je Meryl Streepová, se v této galerii dozvíte něco víc o tom, jak tito úspěšní herci a herečky vidí své řemeslo. Ať už jste začínající herec, nebo milovník filmu, projděte si tyto citáty slavných filmových hvězd o herectví a nechte se jimi inspirovat.


Nejlepší venkovní práce pro ty, kteří neradi zůstávají doma

Pokud rádi chodíte do přírody, je pravděpodobné, že i vy rádi pracujete venku. Ve skutečnosti je pro vás nejhorší noční můrou být celý den zavřený za stolem a nasávat klimatizovaný vzduch. Potřebujete práci snů pod širým nebem, profesi, která vás vyvede z očistce do nedotčeného světa polí, lesů, hor, řek a oceánů. Hledáte volné místo? Projděte si následující galerii, kde najdete nápady na zaměstnání, které vás zavedou do přírody.


Rychlá granola z pánve: Připravte si zdravou snídani podle videonávodu

Připravte si s námi krásně křupavou, rychlou a navíc velmi zdravou snídani či svačinku bez zbytečného množství přidaného cukru a dochucovadel. Ano, řeč je tady o granole, která si získala v poslední době obrovskou oblíbenost.


Mrkvová polévka sta chutí: Vyzkoušejte, jak vám bude chutnat nejvíce

Možná i vám právě na zahrádce roste mrkev, a tak hledáte recepty, na které byste ji mohli použít. Ať už to tak je, nebo tuhle oranžovou zeleninu kupujete v obchodě, vyzkoušet byste měli vynikající krémovou polévku, s jejíž chutí se dá experimentovat.


Stylistka hodnotí outfity celebrit ve Varech: Ke svůdnosti nepotřebujete výstřih po pupík ani odhalené nohy

Umí se české hvězdy stylově obléknout na večírky během filmového festivalu? Na to se podívala stylistka a vizážistka Nikola Marková a připravila pro vás průřez povedenými modely z nejrůznějších party první poloviny festivalu. Našli jsme i nějaké módní přešlapy, tak se na to s námi podívejte.


Jaké jsou přínosy koupelí s epsomskou solí?

Soli se v koupelích používají již po staletí, aby zmírnily bolest svalů a pomohly při relaxaci. Před více než 400 lety si farmáři v malém anglickém městečku Epsom všimli, že voda je tu jiná. Z některých pramenů, které měly pachuť po hořčíku a síranech, nechtěla pít hospodářská zvířata. V dnešní době je epsomská sůl samostatným výrobkem a její obliba stále roste. Tvrdí se, že má celou řadu zdraví prospěšných účinků - ale kde je pravda? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se o koupelích s epsomskou solí více.


Tipy a recepty pro jednoduché vaření na chalupě: Připravte si kotlíkový guláš nebo hady na klacku

Čeká vás dovolená na chalupě? Pak jistě přemýšlíte, co budete vařit pro celou rodinu, aby nebyl hlad, všichni se dobře najedli a vy přitom nestrávili celé dny v kuchyni? I rodinný šéfkuchař si zaslouží dovolenou. Poradíme vám, jak na jednoduchá a výživná chalupářská jídla, která připravíte raz dva.


Botanická zahrada v Liberci má po šesti letech kvetoucí několikametrovou agávi

Liberec - V Botanické zahradě v Liberci mají po šesti letech kvetoucí několikametrovou agávi. Jen radost z toho ale zahradníci nemají, neboť tyto sukulenty za svůj život vykvetou jednou a pak odumírají. Tato rostlina je asi třicetiletá, řekla dnes ČTK vedoucí zahradnice Botanické zahrady v Liberci Pavla Pytlounová.


Zvrat v královské rodině: Mezi Meghan a Kate by se mohlo vše změnit!

Zdá se, že napjaté vztahy mezi princem Harrym a Meghan Markle s královskou rodinou by se mohly konečně uklidnit. Pár chce obnovit dobré vztahy s princeznou Kate, což by mohlo vést ke smíření i s ostatními členy rodiny.


Ikony stylu: Inspirujte se v PRM

PRM je značka, která se neustále vyvíjí a přináší do světa módy nové trendy. Jejich stylové kousky a spolupráce s předními módními značkami inspirují mnoho lidí po celém světě. V tomto článku se podíváme na to, jak se můžete inspirovat v PRM i vy a jaké nové značky se nedávno staly součástí jedinečného módního světa tohoto oděvního giganta.


Vše, co potřebujete k tomu, abyste se stali opravdovým zahradníkem

Nyní je ten správný čas podívat se na svou zahradu! Možná jste ji dosud odkládali a stále odkládali její řešení, ale proč nejednat právě teď? Pokud to myslíte vážně, že se chcete stát dobrým zahradníkem, musíte znát určité věci a určité věci si musíte pořídit! Prohlédněte si následující galerii a objevte 30 zahradních nástrojů, které si rozhodně budete chtít pořídit!


Můj nejoblíbenější čepovací styl je šnyt, říká nejlepší letošní výčepní Tereza Brodecká

Nejlepší českou výčepní v Česku pro letošní rok se stala Klára Brodecká. Na slavnostním galavečeru v Holešovické tržnici v Praze převzala titul Pilsner Urquell Master Bartender. Porotu přesvědčila svými znalostmi a dovednostmi i schopností přenášet lásku k pivu a nadšení na ostatní.


Hořké okurky mohou být jedovaté. Raději se jim vyhýbejte

Neexistuje člověk, který by nikdy nekousnul do hořké okurky. I když se nejedná o plodinu, která je náročná na pěstování, někdy může chutnat hořce. Na první pohled takovou okurku nepoznáte, takže vám nezbývá, než okurku ochutnat. I když je možné hořkou chuť v potravinách do jisté míry zamaskovat, jíst hořké okurky se nedoporučuje. Některé totiž mohou být pro člověka až jedovaté a způsobí mu nepříjemné zažívací potíže.


Být, či nebýt v CHKO? Starostka se bojí omezení, místní "opičáren" a McDonaldu

Obec se má stát ostrůvkem mezi dvěma chráněnými oblastmi. Místní nechápou proč. A bojí se, že se území zmocní developeři.


Královna detailů: Jak stříbrný náramek může zvýraznit eleganci vašeho domova

Všichni víme, že ďábel se skrývá v detailech, a to platí dvojnásobně, když se jedná o design našeho domova. Ty nejmenší prvky mohou mít největší dopad na celkovou atmosféru a vizuální soudržnost prostoru. Často uvažujeme o tom, jak nábytek nebo barvy na stěně ovlivní vzhled a pocit místnosti, ale mnohdy přehlížíme sílu drobných doplňků. Málokterý předmět […] The post Královna detailů: Jak stříbrný náramek může zvýraznit eleganci vašeho domova...


Meghan Harryho vůbec nepotřebuje? Expertka má jasno, co se u nich děje!

Ačkoliv je Meghan Markle připisována sláva především na základě manželství s princem Harrym, ve skutečnosti se proslavila ještě dříve, a to jako úspěšná herečka. Nyní se spekuluje o tom, že svou zašlou solovou kariéru obnoví, ovšem bez Harryho.


Léto 2024: Našli jsme pro vás nejkrásnější letní šaty ve slevách. A poradíme, jak u nákupu módy ušetřit na maximum

Léto je obdobím, kdy móda rozkvétá stejně jako květiny v zahradě. Hřejivé sluneční paprsky nás lákají k tomu, abychom oblékali lehké, vzdušné a barevné oblečení, a letní šaty jsou v tomto ohledu neodolatelnou volbou. Jak ale najít ty nejkrásnější kousky, aniž bychom zruinovali svou peněženku? Klíčem jsou sezónní slevy, které umožňují pořídit stylové a kvalitní šaty za výhodné ceny. Přinášíme vám tipy, jak při nákupu letních šatů ušetřit.


Trpělivost vám pomůže změnit život k lepšímu

Život někdy může být chaotický, proto je důležité osvojit si trpělivost a naučit se tipy a triky, které vám pomohou zmírnit úzkost nebo stres. Trpělivost může naprosto změnit život v tom nejlepším slova smyslu. Ať už se považujete za trpělivého člověka, nebo za někoho, kdo je tak trochu na hraně, tato galerie je určena právě vám! Máme tu pro vás tipy, které vás naučí trpělivosti – od toho, jak se vyrovnat s nepříjemnými pocity, až po práci na vaší emoční inteligenci. Jste připraveni změnit svůj život k lepšímu? Tak klikněte na tuto galerii a přečtěte si, jak na to.


Už zase do vody. To pivo není hořké aneb nejotravnější řeči na dovolené

To kyselo je moc kyselé a brambory moc bramborové. Klasická průpovídka s Krkonošských pohádek, která ale pro mnohé lidi platí prakticky kdykoli a kdekoli. Tak jako tak se různým zbytečným řečem nevyhneme ani na dovolené. Pokud je navíc vypouští z úst partner nebo partnerka, jsou opravdu velmi nepříjemné. My se na některé takovéto výlevy podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích. Třeba alespoň trochu pobavíme, i když neporadíme, jak tyto...


Posekaná tráva má své využití! Mulč, výroba hnojiva a jiné možnosti

Tráva na zahradě může být skvělým místem na hraní dětí, opalování nebo prostě pro využití volného prostoru. Ani ta ale není bezúdržbová. Vyžaduje zejména pravidelné sekání. Vyhodit posečenou trávu je velká škoda, protože může mít další využití. Tím nejběžnějším je přidání do kompostu nebo použití ve formě mulče. To ale rozhodně není všechno! Přinášíme několik tipů, jak s posečenou trávou naložit.


Ochutnejte tapas, španělské pochoutky na zub

Tapa je jedním z nejznámějších španělských kulinářských pokrmů. Jedná se o pikantní předkrm ve velikosti sousta, který se podává v tavernách a barech po celé zemi a který může být teplý nebo studený a může se skládat z nejrůznějších lahodných ingrediencí. Pochutnávání si na tapas patří k velkým gastronomickým tradicím země. Kde však tapa vznikla a jaká je historie této ikonické španělské svačinové tradice? Klikněte na tuto stránku a nechte si zajít chuť na jídlo.


Zlepšení vztahů mezi Harrym s Meghan a Kate? Experti řekli, co si o tom myslí!

V zlepšení vztahů mezi princem Harrym a jeho manželkou Meghan Markle na jedné straně a princem Williamem a Kate Middleton na straně druhé už téměř nikdo nevěří. Podle královského experta jsou rány, které Harry a Meghan způsobili, tak hluboké, že jim William a Kate možná nikdy neodpustí.


Blíží se novoluní ve znamení Raka: Máte skvělou možnost urovnat rodinné vztahy

Nový měsíc s sebou vždy přináší nové začátky a skvělé příležitosti. Novoluní, které nás čeká během prvního červencového víkendu, je již sedmým v letošním roce a bude ovlivněno velmi citlivým, intuitivním a pečovatelským znamením Raka. Jak ho nejlépe využít ve svůj prospěch?


Denní horoskop na 4. července 2024: Váhy by měly zapomenout na minulost, Štíři na závist

Denní horoskop nejen pro ženy na čtvrtek 4. 7. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.


Domácí postřiky, které ochrání vaše rajčata před plísní

Rajčata patří mezi teplomilné rostliny, které jsou náročné na vodu. A právě teplo a vlhko je ideální prostředí pro vznik plísňových a houbových onemocnění. To je důvod, proč jsou rajčata tolik náchylná na tuto chorobu. Prevence je vždycky lepší než léčba. Proto při pěstování dodržujeme dostatečné vzdálenosti mezi jednotlivými rostlinami, odstraňujeme spodní listy, které přichází do kontaktu s půdou, a zaléváme k základně rostliny – nikdy ne na...


Oblečení pro volný čas: Když se královská rodina obléká

Celebrity se rády oblékají. Od tepláků po pyžamo - viděli jsme už všechno. Ale královské rodiny se řídí jiným protokolem, pokud jde o to, co si mohou obléct. Přesto se občas rádi obléknou i dolů, a když to udělají, vypadají skutečně skvěle! Projděte si tuto galerii a podívejte se na ty nejlepší neformální královské outfity!


Ve věku 75 let odhaluje Vera Wang tajemství své mladistvosti a nechává internetové uživatele bez dechu

Kromě svého přínosu módnímu průmyslu je Vera Wang známá tím, že nevypadá na svůj věk. Nyní 75letá návrhářka sdílela své tajemství, jak zůstat mladá. The post Ve věku 75 let odhaluje Vera Wang tajemství své mladistvosti a nechává internetové uživatele bez dechu appeared first on Instafamosos.


Řasy a obočí nemáme jen pro krásu. Hlavně nás chrání. Díky obočí se mezi sebou poznáme

Úloha řas a obočí není jen estetická – společně oko chrání před nečistotami, potem nebo dešťovými kapkami. Obočí má i identifikační úlohu, řasy zase fungují jako senzor nebezpečí.


Jak si vaše geny nesou trauma z minulosti vaší rodiny

Studium DNA a genetiky je stále relativně novou záležitostí, zejména proto, že DNA byla poprvé analyzována teprve před 50 lety. Nicméně v poslední době se po celém světě provádí mnoho výzkumů, jejichž cílem je odpovědět na jednu otázku: Může se trauma dědit prostřednictvím našich genů? Zajímá vás to? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se více.


Jak pěstovat vinnou révu v červenci: připravte si z listů zázračné mazání na křečové žíly

V červenci je nutné udělat mnoho pracovních úkonů kolem keříčků vinné révy. Na stoncích se již jeví násada hroznů. Abyste je dopěstovali ke zdárné úrodě, nesmíte polevit v péči. Jaké práce vás čekají v červenci na vinici a jak si staří vinaři dokázali ulevit od bolavých nohou? Připravte si lék podle jejich receptu.


Lahodné borůvkové knedlíky jako od babičky

Nejen vůně, ale i mnohé chutě dokážou vyvolat dokonalou iluzi prázdninových dní strávených u babičky na venkově. Překvapte svou rodinu a připravte jí vynikající borůvkové knedlíky podle receptu mistra šéfkuchaře Josefa Tydlačky z Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích.


Jak zničit mravence v záhonu: geniální tipy na přírodní prostředky, které fungují

Mravenci dokážou zahrádkářům pěkně otrávit život. Jejich hemžení v záhonech bývá předzvěstí invaze mšic a i když se jí vyhnete, mravenci si staví u kořenů rostlin hnízda a leckdy si pochutnají i na tom, co byste raději snědli vy sami. Co s nimi? Dají se vypudit ze zahrady přírodně?


Plážové vlny, okouzlující drdoly a sexy ofiny: Top účesy, které zdobí červený koberec na MFF v Karlových Varech

Nejen překrásné modely šatů, ale i nádherné šperky a stylizace vlasů zdobí hvězdné dámy na červeném koberci na KVIFF. Každý účes, který si hvězdy zvolily ke svým úchvatným garderobám, se stal nezapomenutelnou součástí jejich vzhledu. Pojďme se podívat na ty nejkrásnější vlasové kreace, které letos i v průběhu minulých let zdobily festival a dodaly slavným ženám na červeném koberci nezaměnitelný šarm.


Červencové novoluní přinese naději. Pro rizika není vhodná doba

Novoluní uprostřed Raka slibuje krásný rozjezd prázdnin, hezké chvíle a přátelské vztahy. Přinese zaslouženou odměnu za vykonanou práci a úsilí, které jste v uplynulých měsících vynaložili.


William neměl na výběr? Kate si ho před svatbou pojistila!

Od svatby vévodkyně Kate a prince Williama uplynula už řada let, dodnes na ni ale rádo vzpomíná mnoho Britů. Na pozadí všeho přitom stála dohoda, která měla zajistit, že Kate neuteče.


Stálezelené keře – na co si dát pozor při vysazování

Chcete-li ozvláštnit zahradu prvky, které budou krásné na pohled i v zimním období, jsou jehličnaté stromy a stálezelené keře ideální volbou. O druhé jmenované je však důležité se vhodným způsobem starat jak v zimě, tak v létě.


Velký partnerský horoskop na červenec: Nechte se vést svou divokou energií

Červenec považujte za měsíc svých nejdivočejších snů, a to doslova. Tento měsíc je o velkém snění, o představách o budoucnosti a vytváření prostoru pro vaše sny.