Trending:


Jak se vyrovnat se změnami ve vašem životě: Klíčové je přijmout je a naučit se být flexibilní

Život je plný změn. Některé přicházejí nečekaně, jiné plánovaně, ale každá změna může přinést pocit nejistoty a obav. Ať už se jedná o změnu práce, stěhování, rozchod nebo třeba příchod nového člena rodiny, všechny tyto situace vyžadují schopnost adaptace. Jak tedy zvládnout životní změny a přizpůsobit se novým situacím? Přinášíme vám několik praktických tipů.


Květák jako kuře nebo rajčatový tarte Tatin: Klasická jídla plná zeleniny, která budete chtít jíst celé léto

Silný vývar, řízky a bramborová kaše nebo těstoviny carbonara – připravte si s námi klasiku, kterou jsme obměnili pořádnou porcí zeleniny.


Dánsko: Země pohádek a moderní elegance

Dánsko, malá severská země s bohatou historií a kulturou, je často označována jako „země pohádek“. Tato přezdívka není náhodná. Dánsko je rodištěm jednoho z nejslavnějších pohádkářů všech dob, Hanse Christiana Andersena. Ale Dánsko není jen zemí pohádek, je to také místo, které nabízí moderní architekturu, inovativní design, udržitelnost a šťastný životní styl. Pojďme se podívat na některé z nejzajímavějších aspektů této fascinující země.


Nadzemní bazén jako součást moderního životního stylu

V dnešní době se stále více lidí rozhoduje pro nadzemní bazény jako součást svého domova. Tento trend není jen módním výstřelkem, ale odráží rostoucí zájem o zdravý a aktivní životní styl. Nadzemní bazény, ať už rámové bazény nebo nafukovací bazény, představují ideální řešení pro ty, kteří chtějí mít možnost si kdykoliv zaplavat, relaxovat nebo se […] The post Nadzemní bazén jako součást moderního životního stylu appeared first on HomeInCube.


Denní horoskop na čtvrtek 27. 6. 2024: Vodnáři srší nápady, Kozorohové by se měli šetřit

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 27. 6. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


Co s vodou z namočených hub? Cennou surovinu využijete do polévek, omáček a řady dalších jídel

Vodu, ve které jste namáčeli sušené houby, nevylévejte. Právě jste získali cennou surovinu plnou chuti, která může obohatit spoustu jídel. Stačí trocha kreativity a vytvoříte chutné aromatické jídlo s hlubokou chutí. Kam všude ji můžete s úspěchem použít?


Odhalení toxicity: 30 toxických vlastností, které sabotují vztahy

Vzpomeňte si na chvíli, kdy jste strávili čas s někým z rodiny, partnerem nebo přítelem a jeho chování se vám zdálo přátelské, ale když jste odcházeli, cítili jste se nejistí a vyčerpaní. Možná jste se setkali s toxickou osobou. Toxické osoby se ve skutečnosti vyskytují velmi často; podle studií zažilo psychickou agresi ze strany partnera 48,4 % žen a 48,8 % mužů. Toxicita je osobnostní rys nebo vlastnost, která ovlivňuje myšlení, cítění a jednání člověka. Toxické vlastnosti se vyskytují ve všech tvarech a velikostech a tato galerie zahrnuje 30 z nich. Přečtěte si je a zjistěte, kolik z nich poznáte. Jsou mezi nimi takové, které negativně ovlivnily váš život?


Propadají spíš chlapci než dívky: Kde mají žáci nejlepší prospěch

Úspěšnost žáků ve škole ovlivňuje řada faktorů a nejsou to jen dosažené vědomosti. Podle sociologů velkou roli hrají i socioekonomické podmínky dětí. Prospěch žáků se tak napříč republikou velmi liší. Dobrou zprávou ale je, že počet propadlíků a nutnost opakovat celý ročník znovu se v průběhu posledních let nezvyšuje.


Podivné věci vyplavené na plážích

I když na plážích obvykle nacházíme mušle, ryby a pěkné oblázky, v minulém století došlo k několika velmi podivným objevům. Například na plážích poblíž rušných lodních tras bylo nalezeno nejbizarnější zboží, včetně telefonů ve tvaru kočky a obřích koulí vlasů. Došlo také k podivným přírodním jevům a ničivému znečištění životního prostředí. Pokud vás zajímá, jaké bláznivé předměty byly nalezeny na našich plážích, prohlédněte si tuto galerii.


Proč jíst meruňky: 7 důvodů, proč je zařadit do svého jídelníčku. Recept na lahodný džem

Nejlepší meruňky bývají ty, které si vypěstujeme na vlastní zahradě. Bohužel se to v posledních letech daří jen málokomu. Většinou se o jejich zkázu postarají jarní mrazíky, a tak je pro nás každý plod vzácný, protože tohle ovoce s úžasně nasládlou chutí má pro nás i spoustu zdravotních benefitů. Tak si važme každé jednotlivé meruňky, která se na našem jídelníčku objeví. Úctu k meruňkám měli lidé už ve starověku. Podle řecké mytologie jsou...


Horoskop lásky na červenec: Štíři nebudou sedět v koutě, Kozorozi si musí hlídat svého miláčka

V červenci hvězdy přejí lásce. Může mít různé podoby a některá znamení zvěrokruhu také trošku potrápit, ale bez lásky se prostě neobejde nikdo. Podívejte se, co čeká v této oblasti všechna znamení zvěrokruhu.


Módní trend 2024: V létě se budeme oblékat ve stylu 90. let

Pokud jste si módní styl 90. let dostatečně neužili, budete mít v létě 2024 nejlepší příležitost si ho vychutnat naplno. Retro styl "devadesátek" totiž s letošním létem hlásí návrat. Jaké módní kousky ve stylu 90. let rozhodně nesmí chybět ve vašem šatníku?


Jak zalévat zahradu: video a tipy, které prospějí vaší zelenině i květinám a ušetří vám hromadu peněz

Počasí je v posledních letech jak na houpačce. Buď je vody moc nebo málo. Ani jeden extrém není dobrý, na rozdíl od deště si ale se suchem dokážeme docela poradit. I naše babičky říkávaly, že je v létě lepší přísušek než přemíra deště. Jenže jak se o zahradu v suchém létě starat, abyste do záhonů nenalili s tisíci litry vody i tisíce korun?


Jak vybrat květiny pro paní učitelku. Co řeknou karafiáty či růže a proč nejsou vhodné lilie?

Poslední školní den je pro všechny školáky hodně důležitý, ale nejen pro ně. I všechny učitelky a učitelé se těší, až předají dětem vysvědčení a vyrazí na zasloužené prázdniny. Ponesou vaše děti do školy kytičku jako poděkování či omluvu za nezbedné chování? Vyberte květiny, které se umí vyjádřit za ně, a to bez jediného slova. Mrkněte na pravidla školní květomluvy.


Šperky do postele nepatří. Sundávejte je před spaním a vyhnete se zdravotním problémům i jejich ničení

Necháváte si na sobě přes noc veškeré šperky a spíte s nimi celou noc? Věřte, že tento zlozvyk má spoustu nevýhod a rizik, o kterých jste možná ani nevěděla...


Chanel Haute Couture Fall-Winter 24-25: Království bez královny

Módní dům Chanel v impozantních kulisách odhalil ještě pompéznější kolekci Haute Couture Fall-Winter 24-25. Před zraky diváků se odehrála teatrální hra nejmenšího detailu, která se proměnila v dokonalou symfonii orchestru, který však nikdo nedirigoval. A nebo?


Osvědčené tipy, které pomáhají v boji proti stárnutí pleti

Dnes už máme celou řadu způsobů, jak bojovat proti projevům stárnutí pleti. Kdysi to byla jen výsada „boháčů“, kteří se nebáli jít pod kudlu. Naštěstí se hodně změnilo. Novinky v oblasti ošetření obličeje proti stárnutí vynikají svými osvěžujícími a vypínacími účinky, přičemž většina z nich je neinvazivní, nevyžadují dlouhou regeneraci a jsou mnohem dostupnější. Zajímá vás víc? Tak klikněte na článek a seznamte se s nejoblíbenějšími přípravky a postupy proti stárnutí pleti.


Tyto celebrity vypadaly na červeném koberci jako nevěsty

Pro většinu žen budou jejich svatební šaty tou nejluxusnější a nejextravagantnější róbou, jakou kdy obléknou. U celebrit se zdá, že na červeném koberci nosí každý týden jiné šaty a každé jsou propracovanější než ty předchozí. Ne každé slavnostní bílé šaty vypadají jako svatební, ale mnohé z těch, které si tyto celebrity oblékly, se hodí spíše pro chůzi k oltáři než na červený koberec! Ve skutečnosti si v některých případech vybraly šaty přímo ze svatebních kolekcí návrhářů, jako je Vera Wang. Sice vypadají, jako by mířily spíš k oltáři než na pódium, ale není pochyb o tom, že v bílé barvě naprosto ohromily. Kliknutím na tuto galerii uvidíte hvězdy, které upoutaly pozornost v bílých šatech.


Černá kuchyně našich předků nás magicky přitahuje, vaření ale bylo krutou řeholí

Přemýšleli jste někdy, jak to vypadalo v kuchyních v dávných dobách? Jak zvládaly tehdejší hospodyňky vařit pro početnou rodinu bez moderních robotů, papiňáků a dalších zlepšováků? Ať už je pro vás vaření povinností nebo zábavou, pro středověké kuchařky to byla hlavně pořádná řehole. Pojďte se s námi podívat do míst, kterým se říkalo černá kuchyně.


Důvody, proč se probouzíte se suchem v ústech, a co s tím dělat

Máte po probuzení v ústech pocit pouště? Může to být nepříjemné a někdy to doprovází bolest v krku, popraskané rty a nepříjemná chuť. Když vaše tělo neprodukuje dostatek slin, může to vést ke stavu sucha v ústech, xerostomii. Sliny hrají v těle důležitou roli, protože čistí ústa, ničí bakterie a pomáhají odplavovat potravu, kterou sníme. Nedostatek slin v ústech (hyposalivace) po probuzení může naznačovat, že je třeba upravit chování při probuzení, nebo může být známkou něčeho závažnějšího. Zajímá vás to? Kliknutím na tuto stránku zjistíte, proč se probouzíte se suchem v ústech a co s tím v takovém případě dělat.


Je monogamie nepřirozená?

Pro společnost, která si stále do značné míry idealizuje celoživotní romantickou lásku, může být tato informace nepříjemná. Nicméně vzhledem k tomu, že se stále méně párů vdává a nuda, nevěra a nedostatek sexuálního uspokojení rozbíjejí zdánlivě stabilní manželství, začíná mnoho (nejen) žen přijímat alternativy k dlouholeté normě monogamie.


„Jsem tu proto, abych ošetřoval vaši pleť,“ říká zakladatel Codage

Amandine a Julien Azencott jsou zakladateli prestižní značky Codage stojící na pevných základech vědeckých poznatků a blízké rodinné spolupráce. Podílejí se na vývoji svých produktů od samého začátku až do úplného konce. V čem se ukrývá kouzlo jejich produktů a čím se inspirují? Dokonce se s námi Julien podělit i o svou skin care rutinu!


7 rybích pomazánek: Vybrali jsme pro vás ty nejoblíbenější

Rybičkové pomazánky patří k těm nejžádanějším. Mohou se připravovat z různých ryb, které doplníme jemně nakrájenou cibulí a dochutíme zelenou petrželkou. Pomazánky dobře promícháme a mažeme na chléb, bagety nebo chlebíčky.


Nejznámější lži, mystifikace a podvody v historii

Přiznejte si, že jsme všichni někdy lhali. Tu lžeš, tu lžeš. Často to není nic jiného než způsob, jak se vyhnout rozpakům nebo jak se vyhnout pocitu viny. Historie však zaznamenala několik skutečně známých příkladů nestoudné nepoctivosti a bezcitného klamání, které měly pro dotyčné osoby i celou společnost neblahé následky - někdy až tragické. Projděte si následující galerii a podívejte se na některé z těchto flagrantních lží, výmyslů a zastírání.


Dražší maso, zelenina i olej. Za grilování si letos Češi připlatí

Nákup na grilování bude stát letos Čechy většinou víc než loni. Litr olivového oleje zdražil o polovinu. Kuřecí prsa, vepřová pečeně nebo makrela zdražila zhruba o čtvrtinu. O třetinu více si lidé letos připlatí za cuketu a brambory. Vyplývá to z analýzy společnosti Česká distribuční. Z 15 sledovaných položek firma zaznamenala zdražení u deseti z nich. Například bavorské klobásky jsou podle analýzy zhruba o pětinu levnější, o 17 procent zlevnila...


Co je možné zamrazit a použít později: Od vajíček přes mateřské mléko až po buňky z tuku

Lékařská věda a inovace se neustále vyvíjejí a přinášejí nové možnosti. Naše těla přitom obsahují cenné buňky, které mohou být v budoucnu klíčem k léčbě nebo dokonce záchraně života nás či našich blízkých. Výzvou je správné zpracování a uchování buněk, aby si zachovaly své unikátní vlastnosti. Jaké druhy biologického materiálu je možné zmrazit nebo jinak uchovat pro budoucí léčebné účely?


Před a po: Malá rekonstrukce proměňuje tmavou a nevstřícnou kuchyni

Tento dvoupatrový dům z roku 1900 v historické čtvrti East Village v Georgetownu ve Washingtonu, D.C., je vintage klenot. Je to dům s dobrým základem a stropy, obložení a původní dřevěné podlahy obstály v testu času, čímž většina místností, včetně kuchyně, působí nadčasově. O post Před a po: Malá rekonstrukce proměňuje tmavou a nevstřícnou kuchyni apareceu primeiro em DecorStyle.


Jaké jídlo si vzít do letadla? Zjistěte si to předem, vyhnete se nepříjemnostem

Letadlo je prostor, ve kterém máme šanci získat svačinu (i pití) pouze koupí od letušek nebo si ji musíme připravit s sebou ještě před cestou. Je důležité si zjistit předem podmínky pro přepravu vlastního jídla.


Kvíz: Procvičte mozkové závity a najděte odpověď na jednoduché logické a matematické otázky

Hledáte způsob, jak se na chvíli odpoutat od každodenních starostí a nažhavit mozkové závity? Slovní rébusy a logické hádanky nabízejí ideální příležitost k relaxaci a zároveň rozvoji kreativního myšlení pro všechny věkové kategorie. Náš výběr 10 hádanek vás nejen pobaví, ale i přiměje k hlubšímu zamyšlení a posílí vaše analytické schopnosti. Vyzkoušejte si intelektuální výzvu, která by vám mohla zpestřit dnešní den.


Horoskop štěstí na červenec: Býci si zvelebí bydlení, Blíženci se mohou těšit na romantiku

Štěstí je vedle lásky jednou z nejdůležitějších věcí, které nás zajímají v horoskopech. Tak nebudeme zdržovat a pojďme se rovnou podívat, jaké štěstí čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu v červenci.


Neobvyklé barevné kombinace, ve kterých zazáříte: Odvažte se a popusťte uzdu kreativitě

Letní počasí si vyloženě říká o to, abychom svůj běžný šatník trochu oživili a dodali mu pořádnou nálož těch nejpestřejších barev. Černá s bílou jsou sice nadčasové klasiky, na které můžete za všech okolností vsadit, ovšem rozhodně není na škodu se v tomto směru trochu odvázat. Představíme vám proto několik neobvyklých barevných kombinací, které, ačkoliv se to na první pohled nemusí zdát, spolu vytváří dokonalou módní symbiózu.


Koláče po babičce: Vynikající nadýchané a krásně vláčné pečivo bude ještě lepší, když po upečení okraje potřeme speciální směsí

Kynuté koláče, to jsou poklady naší kuchyně. Mají řadu variant. Roli hraje nejen recept na těsto, ale také zvolená náplň podle chuti a případně také výborná drobenka. Upečte si osvědčené koláče.


Struma: Varovné Znaky, Na Které Je Třeba Si Dát Pozor

Souhrn Abnormální zvětšení štítné žlázy, které způsobuje kašel, potíže s breatingem, chrapot a potíže s polykáním. Příznaky Pokud máte nové, závažné nebo trvalé příznaky, obraťte se na poskytovatele zdravotní péče. Goiter může být často asymptomatický, zejména v mírných případech. Příznaky, pokud jsou přítomny, závisí na základní příčině. Existují ...


Jaké vepřové je nejlepší na grilování a jak poznat, kdy sundat maso z ohně

Patří šťavnaté vepřové mezi vaše oblíbené pochoutky z grilovačky? Tápete, která část masa se na rozžhavený rošt nejlépe hodí? Věřte, že nikdy hostinu nezkazíte krkovicí, steakem z vepřové plece ani kotletou. Skvěle si ale pochutnáte i na vepřové pečeni, panence nebo játrech.


Úžasné tipy na praní prádla, které byste měli znát

Na praní prádla si každý najde něco, co nesnáší. Ať už je to čekání, třídění nebo samotné praní, po kterém zjistíte, že jsou věci stále špinavé, může to být frustrující. Většina z nás to však musí dělat. Naštěstí existuje mnoho triků, jak prát efektivněji. Udělejte si laskavost a usnadněte si zbytek života tím, že si každý týden zjednodušíte den praní. Klikněte na tuto galerii a seznamte se s nejlepšími hacky a tipy pro praní prádla.


Nejneuvěřitelnější věci, které se staly v kómatu

Kóma je stav hlubokého a dlouhotrvajícího bezvědomí, kdy člověk nereaguje na běžné podněty, jako je dotyk, světlo nebo zvuk. Většina případů trvá alespoň několik dní, i když u některých příkladů může jít o týdny, roky nebo dokonce desetiletí. Tento vegetativní stav je však obzvláště zajímavý, protože ačkoli se vaše tělo zpomalí, vaše mysl se stále otáčí - a mohou se dít velmi zvláštní a neuvěřitelné věci. Lidé, kteří prošli surrealistickým zážitkem probuzení z kómatu, mají divoké a rozmanité příběhy o tom, co se stalo, a někdy se z něj vynoří s novou dovedností nebo jinou chutí, nebo dokonce se zcela změněnou představou o světě. Klikněte a podívejte se na některé z nejbláznivějších a nejbizarnějších věcí, které se lidem v kómatu staly.


Jak snížit vlhkost v domácnosti

Vlhkost v interiéru může být opravdu nepříjemná, protože veškerá vodní pára se drží ve vzduchu a způsobuje, že se váš domov cítí jako vlhká houba. Kromě toho může vlhkost v domě způsobit vážná nebezpečí. Nadměrná vlhkost totiž může vést ke vzniku plísní a hnilobě povrchů, což je škodlivé nejen pro váš domov, ale i pro vaše zdraví. Ve vysoké vlhkosti se daří plísním, virům a bakteriím, které mohou zničit vaše věci a mít nepříznivé účinky na alergiky nebo osoby s dýchacími potížemi. Dobrou zprávou však je, že existuje několik způsobů, jak vlhkost ve vaší domácnosti zmírnit. Chcete vědět, jak na to? Pak si prohlédněte následující galerii.


Strašák jménem neplodnost: Šanci na otěhotnění ovlivňuje i životní styl. Na co si dát pozor?

Měsíc červen byl Světovou zdravotnickou organizací (WHO) vyhlášen měsícem reprodukčního zdraví. Při té příležitosti se nezisková organizace Loono zaměřila na problematiku neplodnosti. Zhruba každý pátý pár má problémy s otěhotněním. Ve 40 procentech je problém na straně ženy, ve 40 procentech na straně muže a ve 20 procentech u obou z nich. Jak neplodnosti předcházet, proč nezapomínat na zdravý životní styl a kdy vyhledat pomoc odborníka?


Příliš tlustá princezna Kate? Internetoví "hrdinové" neznají hranici!

I britská monarchie je aktivní na sociálních sítích, kde není vždy bezpečno. Na internetu totiž působí spousta lidí, kteří nejdou pro urážku daleko. Své o tom ví i herečka, která dostala za úkol ztvárnit princeznu Kate.


Jak v horkých letních dnech udržet make-up svěží: Zařaďte tyto tipy do své denní rutiny

Letní horka nás často nutí přehodnotit naši make-up rutinu. Jak zajistit, aby náš make-up zůstal svěží i v parných dnech, kdy se zdá, že se všechno roztéká a váš obličej se pomalu mění v klauní masku? Máme pro vás pár osvědčených tipů, které vám pomohou udržet váš make-up dokonalý i při tropických teplotách.


Černé tečky versus rozšířené póry: Jaký je mezi nimi rozdíl? A jak s nimi bojovat?

Černé tečky a rozšířené póry, ale také mazové zátky a komedony. V mnoha pojmech, které se týkají problematické pleti, je někdy poměrně těžké se vyznat. Podívejme se společně na to, co přesně tato slova označují, a hlavně jak se těchto faktorů zbavit, abyste dosáhli čisté a spokojené pleti.


Zastřelit psa nebo kočku v přírodě mají myslivci právo. Rozhoduje ale vzdálenost od obydlí i plemeno zvířete

Chodíte se psem na procházku do přírody, mimo lidská obydlí? Nebo dáváte svobodu pohybu své kočce? O obě zvířata můžete přijít, protože myslivecká stráž je má právo v určitých případech zastřelit. A nic na tom nemá změnit ani chystaná novela mysliveckého zákona.


Prázdniny pro školní rok 2024/25: Kdy budou mít žáci a studenti volno

Jaký bude harmonogram školního roku 2024/2025? Podívejte se, kdy naplánovat dovolenou s dětmi a v jakém týdnu vychází jarní prázdniny ve vašem okrese nebo které státní svátky připadají na školní den.


Je mi 50 a už půl roku nemůžu najít práci. Jsem zoufalá a nechci být na manželovi závislá, svěřuje se Ivana

Každý, kdo někdy hledal práci, ví, že to není žádná sranda. Ať už jste po škole bez praxe, ženou po mateřské nebo po padesátce… Své o tom ví i Ivana, která se kvůli ztrátě zaměstnání velmi trápí. Najít vhodné místo je pro ní problém a bojí se, že bude muset nakonec nastoupit kamkoli...


‘Millennial Grey’ je barevný trend, který celé generaci neomrzí

"Millennial Grey" se nejenom stal barevným trendem, ale i kulturním fenoménem, který zachycuje podstatu celé generace. V době digitální nasycenosti a neustálého hledání rovnováhy se jemné a přívětivé šedé stalo středobodem moderních interiérů, grafického designu a současné módy. O post ‘Millennial Grey’ je barevný trend, který celé generaci neomrzí apareceu primeiro em DecorStyle.


Heidi Klumina dcera okouzluje své fanoušky fotkami v odvážném bikiní

Leni Klum, dcera modelky Heidi Klum, ohromila své sledující fotkami v odvážném bikiní. The post Heidi Klumina dcera okouzluje své fanoušky fotkami v odvážném bikiní appeared first on Instafamosos.


Zapomeňte na nadčasové mokasíny nebo jemné baleríny, Francouzky budou letos nosit tento typ bot

Francouzské ženy jsou velkou módní inspirací milionů lidí po celém světě. A to naprostým právem! Jejich přirozený cit pro módu a styl se zdá být až neuvěřitelný. Jakmile jen vkročíte do ulic Paříže, módní inspirace na vás bude dýchat na každém rohu. Právě Francouzky letos dávají sbohem klasickým balerínám a mokasínám. Prvenství v oblasti obuvi u nich přebírají úplně jiné boty, které si pro jejich styl a pohodlí bezesporu zamilujete také.


Výklad mariášových karet na červenec 2024: Známá kartářka Jana Rubešová odkrývá, na co se těšit a čemu se vyhnout

Léto je v plném proudu a s ním i začátek prázdnin, kdy si mnozí z nás dovolí zvolnit tempo a užívat si slunečných dní a čerpat tolik potřebnou energii. Ideální je trávit co nejvíce času venku, v přírodě, jejíž jsme součástí. Právě proto nám tu bývá tak dobře. Zajímá vás, jaký bude letošní červenec? Nahlédněte do výkladu mariášových karet, který pro vás tradičně připravila naše spolupracující kartářka Jana Rubešová.


Poznáváte své superego?

Co je to nevědomí? Všechny pohnutky, které o sobě nutně nevidíme nebo jim nerozumíme. Sigmund Freud, otec psychoanalýzy, byl prvním člověkem, který rozlišil jednotlivé aspekty nevědomí. Podle něj existovaly tři části: id, ego a superego. Tyto části tvoří základ naší osobnosti, způsob, jakým se vztahujeme ke světu. Z těchto tří částí se superego vyvíjí jako poslední a funguje jako náš morální kompas v tomto světě. Nakolik je však tento naučený způsob interpretace světa užitečný a má náš nevědomý soudce potenciál stát se škodlivým? Jste zvědaví? Klikněte na a dozvíte se něco o superegu a o tom, jak ovlivňuje vaše reakce a rozhodování.


Pavel Berky poradil, jak připravit jedinečnou bramborovou kaši: Jednoduchým trikem získáte skvělou chuť, říká

Bramborová kaše patří mezi nejoblíbenější přílohy u nás. Perfektně se totiž hodí třeba k řízkům, sekané, karbanátkům a dalším oblíbeným pokrmům. Ne každý ovšem umí kaši kvalitně dochutit, nebo na ni vybrat správný typ brambor. Proto Toprecepty.cz požádaly Pavla Berkyho, aby prozradil fígl, jak svou oblíbenou přílohu připravuje on.