Trending:


Nejpodivnější dárky, které celebritám poslali fanoušci

Víme, že celebrity si mezi sebou vyměnily řadu podivných dárků, ale i ony dostávají svůj díl bizarních dárků od fanoušků! Samozřejmě, slavné osobnosti dostávají spoustu rozkošných dárků a milých dopisů od fanoušků, ale někdy je to prostě až příliš divné. Od mrtvých zvířat po záchodová prkénka a všechno mezi tím, v této galerii prostě najdete všechno! Prohlédněte si v této galerii nejpodivnější dárky, které kdy celebrity dostaly od fanoušků.


Velký podzimní horoskop lásky: Vodnáři v sobě probudí romantika, Raci budou melancholičtí

Podzim je tu, ale to nutně nemusí znamenat ochlazení. Minimálně co se lásky týče. I když nám už tropy daly sbohem, někdo bude žhavější než obvykle. Co vás čeká na podzim v oblasti vztahů, se dozvíte v našem speciálním podzimním horoskopu lásky.


30 největších světových fastfoodových řetězců

Jestliže jste na tom podobně jako většina lidí na světě, jsou restaurace rychlého občerstvení velkým pomocníkem během náročných večerů, kdy se vám vaření zdá jako náročný úkol. Během let se restaurace v tomto odvětví musely přizpůsobit mnoha způsoby, a to od měnících se preferencí spotřebitelů a technologického pokroku až po globální události, které ovlivnily provoz. V následující galerii naleznete 30 největších fastfoodových řetězců podle žebříčku oborového časopisu QSR za rok 2023 a také informace o tom, co učinilo každý z nich jedinečným, ziskovým a úspěšným. Dostala se do tohoto seznamu i vaše oblíbená restaurace rychlého občerstvení? Po kliknutí na tuto galerii se dozvíte, jaké restaurace se umístily v první třicítce.


Ve kterých zemích se ještě jedí psi?

V mnoha kulturách po celém světě jsou psi váženými společníky a jsou považováni za nejlepšího přítele člověka. V některých částech světa však mají psi u stolu jiné místo - a to doslova. Konzumace psího masa je ve většině západních kultur silně kritizována a odsuzována, ale na několika místech se jedná o praxi starou několik staletí. Stejně jako hovězí nebo kuřecí maso může být psí maso považováno za základní potravinu tradice a dokonce i náboženství. Psí maso se nejvíce konzumuje v Asii, kde se ročně pro lidskou spotřebu zabije až 30 milionů psů. Rozlehlý kontinent však není jediným místem, kde je pochoutkou. Jste zvědaví? Projděte si tuto galerii a zjistěte, ve kterých zemích se psí maso stále objevuje na jídelních stolech některých lidí.


Zlepšete si náladu krásnou dekorací: Vytvořte si podzimní věnec z darů přírody

Nastává čas dozrávání hortenzií a období, kdy jsou listy podzimem doslova vymalované těmi nejkrásnějšími odstíny. Pokud cítíte, že váš interiér potřebuje trochu podzimní atmosféry, proč nezkusit přinést přírodu dovnitř? Vytvořte si veselou, přírodní dekoraci plnou barev, která rozzáří váš domov a přinese do něj kousek venkovní krásy.


Horoskop štěstí na podzim 2024: Ryby naleznou štěstí v jednoduchých věcech, Štíři budou hrdí na to, co dokázali

Podzim přináší změny v přírodě i lidských životech. Není se čeho obávat, hvězdy slibují štěstí v mnoha podobách. Ať už najdete radost v rodinném kruhu, osobním růstu nebo nových výzvách, podzim bude plný krásných okamžiků. Přečtěte si, jaké štěstí čeká právě vaše znamení zvěrokruhu a jak si užít podzim naplno.


Zahalte se do oblíbeného podzimního materiálu a buďte elegantní a stylová jako herečka Olivia Wilde

Jaký materiál v sobě spojuje eleganci, pohodlí a styl? Samozřejmě tvíd. A v současné době začíná jeho hlavní sezóna. Jak ho nosit ví i americká herečka Olivia Wilde.


Jaké jsou nejlepší kombinace barev na jaro 2024?

Jaro 2024 přináší živou a osvěžující paletu barev, která odráží lehkost a radost této sezóny. Inspirované přírodou a globálními designovými trendy, barevné kombinace pro tuto sezónu kombinují jemné odstíny s energetickými akcenty. O post Jaké jsou nejlepší kombinace barev na jaro 2024? apareceu primeiro em DecorStyle.


Mocní a tajemní větrní bohové, démoni a božstva.

Lidstvo uctívá vítr už od starověku. Tento nejsvůdnější a nejnevyzpytatelnější meteorologický jev je zosobněn mnoha bohy, démony a božstvy, z nichž mnozí jsou mírní a laskaví, jiní však zlomyslní a zlí! Jméno jednoho z těchto bohů je vlastně zdrojem slova "hurikán". Vítr byl a stále je uctíván různými kulturami a náboženstvími po celém světě. Kdo jsou však nejmocnější a nejzáhadnější hybatelé vzduchu? Klikněte a najdete odpovědi, které vane vítr...


Vášnivá znamení zvěrokruhu, která snadno podlehnou pokušení. Jsou mezi nimi dobrodružní Střelci, velkorysé Váhy i okázalí Lvi

Snad každý chce v životě poznat a udržet lásku, která bude jako z filmu, tedy podle konce "žili spolu šťastně až do smrti". Jenže realita bývá často bohužel jiná. Láska, vášeň a nespoutanost jsou pro některá znamení zvěrokruhu nedílnou součástí života. I když si všichni ceníme vztahů a partnerství, existují tací, kteří mají v krvi potřebu neustálých nových zážitků a vzrušení. Zůstat věrní je pro ně nadlidský výkon.


Flitry ve dne, trenčkoty a kůže: Jaké podzimní trendy 2024 ovládly ulice Londýna?

Štafetu zářijových fashion weeků po New Yorku převzal Londýn, a s ním přichází velká dávka podzimní inspirace. V ulicích britské metropole nemohly chybět trenčkoty, kostkovaná saka, kožené blejzry ani kabáty, ale objevily se i flitry efektně zkombinované do denních outfitů, například s cool pletenými svetry. Nadchnul nás také celočervený outfit nebo all-denim looky. Inspirujte se street stylem z londýnského fashion weeku spolu s námi.


Milovník sushi? Pozor na tuto červivou nemoc

Než se pustíte do sushi a sashimi, na které jste dostali chuť, možná byste si měli dvakrát zkontrolovat, zda vás nečeká nepříjemné překvapení. Věřte tomu nebo ne, ale uvnitř vaší sushi rolky se mohou skrývat paraziti! Vstupte: Anisakiasis. Nedávná studie vedená Washingtonskou univerzitou odhalila šokující nárůst parazitických červů v druzích mořských plodů, které se běžně konzumují syrové nebo nedostatečně tepelně upravené, což vyvolává obavy milovníků sushi po celém světě. Podle studie se počet těchto "sushi parazitů" za posledních 40 let zvýšil 283krát. Zaujalo vás to? Klikněte a dozvíte se více o onemocnění anisakiasis a o tom, jak se můžete chránit.


Ze zahradního domku, který sloužil jako dílna, k útulnému domovu uprostřed zeleně

Navštivte fascinující přeměnu zahradního domku, který původně sloužil jako dřevozpracující ateliér, na útulný domov. Tento flexibilní prostor s velkým oknem do zahrady okouzlí nejen svou jednoduchostí, ale i nekonečnými možnostmi budoucího využití.


Proč vaše dítě zlobí? A co s tím můžete dělat?

Děti zlobí z mnoha důvodů. Otázka je, jak můžete jako rodič nebo opatrovník pomoci těmto situacím předcházet nebo jak je co nejlépe zvládnout. Raná léta vašeho dítěte jsou skutečně přelomová a vy máte moc ho formovat v laskavého, starostlivého a zodpovědného dospělého člověka, který je emočně inteligentní a zachází se svými emocemi vhodným způsobem. V této galerii se dozvíte 15 důvodů, proč se vaše dítě může chovat špatně a zlobit, a také co s tím můžete vy dělat.


Předplaťte si ELLE. A už vám nic neunikne!

Také vás baví niche svět módy, krásy a celebrit jako nás? Předplaťte si ELLE a buďte v obraze. Každý měsíc přinášíme fashion novinky, beauty trendy a updates ze světa kultury a slavných. Stačí jen pár kliků...


Pět druhů bot, které na podzim 2024 uvidíte všude: Nosit budeme kozačky nad kolena nebo Chelsea boty

S příchodem podzimu a stále klesajícími teplotami je na čase oživit svůj šatník a připravit ho na podzimní sezónu. Jedním z nejlepších způsobů, jak zdokonalit své podzimní outfity, je investovat do správných bot. Dokonalé boty nejenže udrží vaše nohy v teple a pohodlí, ale také dodají stylový nádech každému oblečení. Zde je pět typů bot, které na podzim oživí váš šatník.


Jak britská královská rodina vydělává peníze

Britská královská rodina je známá svým obrovským bohatstvím. Jejich životní styl je srovnatelný s životním stylem nejbohatších lidí planety - luxusní domy, luxusní dopravní prostředky a extravagantní svatby. Když Harry a Meghan v roce 2020 oznámili, že se v touze po finanční nezávislosti vzdají svých královských titulů, vyvolalo to otázky, jak vlastně monarchie generuje své příjmy. Za pozlacenými branami a staletými tradicemi britské královské rodiny se totiž skrývá složitá síť bohatství, moci a veřejného mínění. Jak monarchie financuje tento životní styl a co po sobě Harry a Meghan skutečně zanechali? Proklikejte se touto galerií a zjistěte, co se skrývá za touto dynastií a kde bere všechny své peníze!


Nesnědené svačiny: Nevyhazujte je a dejte jim ještě jednu šanci! Poradíme vám, jak na to

Zbylé svačiny nemusí končit v koši! I pomačkané banány, zvadlá jablka, oschlý sýr nebo zapomenutý jogurt můžete snadno proměnit v chutné pokrmy. Stačí jim dát druhou šanci a zapojit trochu kreativity – uvidíte, jak snadno využijete i to, co byste jinak vyhodili. Inspirujte se několika jednoduchými tipy, jak z nich připravit něco nového a ještě lepšího.


Když dítě ve škole zlobí: Signály, které nelze přehlédnout

Když dítě ve škole zlobí, může to být pro učitele i rodiče frustrující. Je ale důležité si uvědomit, že každé chování má svou příčinu, a v případě dětí to často bývá jejich způsob, jak se vypořádat s pocity nebo situacemi, kterým nerozumí nebo je neumí správně vyjádřit.


Adam Vacula se změnil k nepoznání: Krasavec ze Zlaté labutě se kulatí a plešatí

Herec Adam Vacula (36) zřejmě naplno využívá výhod toho být ve vztahu s výbornou kuchařkou, jakou Besky (31) bezpochyby je. To, že se herec lehce zakulatil, bylo patrné i na premiéře divadelní hry Sladké neřesti v Divadle Lucie Bílé, kde nechyběla ani redakce eXtra.cz. V jeden moment si totiž sundal triko a ukázal svou mužnou hruď. Zatímco ještě v seriálu Zlatá labuť, kde si před časem zahrál, ukázal pořádně vyrýsovanou postavu a břišáky,...


Ratatouille: Francouzský poklad z Provence, který změní váš pohled na zeleninu

V srdci francouzské Provence vznikl jeden z nejlahodnějších způsobů, jak využít sezonní zeleninu – ratatouille. Tento jednoduchý, ale chuťově bohatý pokrm, známý i díky animovanému filmu, vám ukáže, jak snadno lze vytvořit něco výjimečného z obyčejných surovin. Stačí pár čerstvých ingrediencí a po přečtení našeho článku si budete chtít ratatouille připravit hned dnes!


Vyhlášena „dokonalou ženou“ mužským časopisem, brazilská modelka popisuje nevýhody být „příliš krásná“

Janaína Prazeres, brazilská modelka a influencerka, která byla zvolena „dokonalou ženou“ mužským časopisem z Norska, odhalila, že její krása jí přinesla mnoho nevýhod v osobním i profesionálním životě. The post Vyhlášena „dokonalou ženou“ mužským časopisem, brazilská modelka popisuje nevýhody být „příliš krásná“ appeared first on Instafamosos.


Tereza z Peče celá země nabídla recept na „blbuvzdorný“ karamel. Díky jedné surovině se povede každému

Karamel patří mezi sladkosti, které máme rádi už odmala. Buď ve formě bonbónů nebo jako skvělou polevu, jejíž výroba mnohým dělá potíže. Když ale znáte fígl, jak při výrobě karamelu neudělat chybu, je vyhráno. Trik nabídla na svém instagramovém účtu finalistka třetí řady Peče celá země Tereza Olbrichtová. Podle jejího návodu zvládne karamel každý!


8 nezbytných tipů pro navrhování kuchyně

Navrhování funkční a esteticky příjemné kuchyně vyžaduje pozornost k několika detailům. Zde jsou některé důležité kroky k vytvoření prostoru, který splňuje vaše potřeby a zároveň vypadá elegantně: O post 8 nezbytných tipů pro navrhování kuchyně apareceu primeiro em DecorStyle.


Pražské mýty a pověsti

Praha je nepochybně okouzlující město plné dlážděných uliček a architektonických skvostů na každém rohu, jejichž historie sahá až do 9. století. Toto hlavní město České republiky je plné historie, ale také mystiky a zanechává ve svých návštěvnících pocit jakési magie ve vzduchu. Posbírali jsme pro vás několik pražských mýtů a pověstí, aby vás toto okouzlující město ještě více zaujalo. Prohlédněte si tuto galerii a dozvíte se o golemech a strašidlech, která se potulují po této evropské metropoli.


Trápí vás zápach z vysavače? Pomůže jedlá soda nebo citrusy

Známe to všichni, kdo pravidelně uklízíme. Chceme mít perfektně vyčištěný dům, ale dojem nám překazí nepříjemný zápach, který se line z vysavače. Mnohdy se není čemu divit, je to vlastně takový odpadkový koš na suchou špínu v domácnosti. Jak docílit tedy toho, že i vysávání se stane voňavou záležitostí a provoní nám domov?


Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky: Štavnaté jídlo s dokonalou kombinací chutí potřebuje jen minimum času na přípravu

Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky je skvělým zajímavým a vydatným jídlem. Vše připravíte jen v pekáčku a z chuťové kombinace ingrediencí budete nadšeni. Pochutná si celá rodina.


Překvapivé povahové rysy, které svědčí o vysokém IQ

V průběhu času jsme v popkultuře vytvořili spoustu stereotypních postav, které jsou chytřejší než ostatní a chovají se nepříjemně nebo výjimečně. Pravdou však je, že lidé s vysokým IQ mají poměrně dost společných osobnostních rysů, které zpochybňují intelektuální stereotyp. Bez ohledu na to, jak jste chytří, vás však některé z těchto rysů mohou překvapit. Kliknutím zjistíte, zda máte rysy nadprůměrného IQ.


5 důvodů, proč si pořídit říjnovou ELLE o stylu překračujícím hranice

Velké módní číslo je TADY! Na obálce je Karolína Čapková, modelka, která překračuje hranice Česka a patří mezi nejžádanější tváře dneška. Přečtěte si 5 důvodů, proč si pořídit říjnovou ELLE, která vám nabídne štědrou dávku stylové inspirace.


Módní alarm z cen Emmy 2024: Mnoho stříbrné i zajímavá plus size móda

V Los Angeles se předávaly prestižní ceny Emmy 2024. Uděluje je Národní akademie televizního umění a věd. Jaké zajímavé modely se objevily na červeném koberci? Módní alarm pro vás připravila módní návrhářka Anna Tejklová.


Video: Modelka Gina Ogden okouzluje fanoušky fotoshootingem pro Victoria’s Secret

Třiadvacetiletá britská modelka Gina Ogden, známá svými provokativními a okouzlujícími pózami, překvapila své sledující nejnovějšími fotografiemi na Instagramu. The post Video: Modelka Gina Ogden okouzluje fanoušky fotoshootingem pro Victoria’s Secret appeared first on Instafamosos.


Obvyklé chyby, kterých je třeba se vyvarovat při stěhování do nového domova

Bez ohledu na to, kolikrát jste to už dělali, je stěhování jednou z nejvíce stresujících událostí, kterou prochází téměř každý. Všechen tento stres v kombinaci s nekonečnými detaily, které se stěhováním souvisejí, s sebou přináší jedinečné problémy a chyby. Od balení na poslední chvíli až po zapomenutí označit krabice - tyto nehody mohou při stěhování způsobit skutečné bolesti hlavy. Chcete tedy vědět, jakých chyb se vyvarovat, aby stěhování proběhlo hladce? Pak si prohlédněte následující galerii.


15 receptů na snadné, chutné a rychlé obědy pro celou rodinu. Nechte se inspirovat

Potřebujete připravit rychlý oběd, ale nechcete obětovat chuť ani kvalitu? Máme pro vás 15 skvělých tipů na jídla, která zvládnete za pár minut. Vyzkoušejte rychlé a chutné recepty, které vás zachrání i v hektických dnech.


Jak navrhnout koupelnu: 8 základních tipů pro funkční a elegantní prostor

Navrhnout koupelnu může být výzvou, zejména když se snažíte skloubit funkčnost a styl. O post Jak navrhnout koupelnu: 8 základních tipů pro funkční a elegantní prostor apareceu primeiro em DecorStyle.


Ležérní sako je must-have podzimu 2024: Zásadní je vybrat správný střih pro vaši postavu a stylově zkombinovat

Saka už dávnou nejsou pouze záležitostí mužské populace. Oblibu si našla u řady žen, které preferují eleganci a ležérní styl oblékání. Nabídka dámských sak na trhu je tak opravdu pestrá, najdete vypasované kousky na tělo i volná splývavá saka s originálními detaily. Jistotou je, že pokud obléknete sako k vhodně zvolenému outfitu, můžete jej bez obav vzít na poradu do práce nebo klidně do divadla či na koncert. Nebojte se změn a pořiďte si...


Zázrak, který představuje minaret

Minarety patří k důležitým architektonickým prvkům islámského stylu. Je to typ sloupu, který se obvykle staví k mešitám nebo v jejich blízkosti a slouží k šíření muslimského svolávání k modlitbě. Obvykle je minaret vysoký a štíhlý, ale může být také navržen jako tlustá, nízká věž různé výšky. Pro většinu z nich je charakteristické velmi zdobné a dekorativní opláštění. Některé jsou tvarově jednodušší, avšak neméně účelné. I když je původ minaretu nejasný, dochované příklady pocházejí již z počátku 9. století. Přitom nejvyšší minaret na světě byl slavnostně otevřen teprve v roce 2019. A kde na světě tedy můžete obdivovat tyto mimořádné památky přítomného islámu? Klikněte na galerii a objevte nejvíce fascinující minarety mešit na planetě.


Rychlý a jednoduchý cvik nejen pro štíhlejší pas: Zabere vám jen pár minut denně a budete překvapeni, jak rychle funguje

Cvik, který vám dnes představíme, si velmi rychle získal popularitu po celém světě. Především díky sociálním sítím, kde stal velkým hitem. Nepotřebujete k němu žádné pomůcky a můžete ho provádět prakticky kdykoliv a kdekoliv. Ve volném překladu se jmenuje břišní vakuum a jeho přínos pro vaše tělo je obrovský. Nejen, že získáte štíhlý zlý pas a ploché bříško, ale při správném cvičení ulevíte bolesti zad.


Tajemství dokonalého podzimu na balkoně: Jak zařídit útulné venkovní posezení

S balkonem či terasou se nemusíte loučit ani ve chvíli, kdy se večery prodlužují, teplota klesá a listy začínají hrát všemi barvami. Stačí tomu přizpůsobit jednotlivé doplňky, dekorace i osvětlení a venkovního posezení si můžete užívat vesele dál. Bez čeho se určitě neobejdete, ať už se chystáte relaxovat o samotě nebo s rodinou a přáteli?


Málo známá řepa, anebo proč se vyplatí vysít mangold

Málo známá řepa, anebo proč se vyplatí vysít mangold. Pěstování mangoldu není příliš obtížné. Díky jednoduchým trikům se můžete zásobit vitamíny po celý rok a za pár korun. A mimochodem ano – je to druh řepy a s touhle rostlinou se může i křížit. Pokud někdy uslyšíte (hlavně od starší generace) výraz „řepa cvikla“, je to právě mangold.


Příběh chovatele z České Vsi

Příběh chovatele z České Vsi


Svátek uprostřed podzimu je tady, ale co to je?

Svátek poloviny podzimu se slaví především ve východní a jihovýchodní Asii a jeho tradice sahá více než 3000 let do minulosti. Je známý také jako Měsíční svátek, koná se v době, kdy je Měsíc podle lunárního kalendáře v úplňku, a slaví se tři dny. Během svátku se rodiny setkávají, děkují za úrodu, modlí se za štěstí a samozřejmě si pochutnávají na měsíčních koláčcích! O čem ale festival uprostřed podzimu vlastně je? Jak to všechno začalo a kdo ho slaví? Klikněte a dozvíte se odpovědi na tyto a další otázky.


Módní návrat do mládí: Podzimním trendům 2024 vládne kousek ze seriálu Přátelé

Pokud máte ráda módu z 90. let a oblečení inspirované seriálem Přátelé či dalšími populárními sériemi z této dekády, jistě vás tato módní zpráva potěší. Zkuste letos na podzim sáhnout po kousku, který si oblíbily Monika, Rachel a Phoebe, stejně jako dívky z Beverly Hills 90210 nebo Sabrina, mladá čarodějnice. S nadcházející sezónou zařaďte do svého šatníku ležérní lacláče.


Rajčatová marmeláda je hitem podzimu. Příznivci meruňkové marmelády nad ní zajásají

Sklidili jste velkou úrodu rajčat a přemýšlíte, jak je chutně zužitkovat? Máme pro vás další nápad - můžete vyzkoušet rajčatovou marmeládu. Vyberte na ni co nejzralejší a krásně vybarvená rajčata, výsledkem bude lahodná dobrota, která může směle konkurovat těm nejlepším ovocným marmeládám.


Nová sezóna, nové vlasy: Na tyto dvě barvy můžete na podzim 2024 vsadit

Čas od času zatoužíme po změně účesu. Nový střih nebo barva vždy přijdou vhod, a příchod nového ročního období je k takové proměně ideální příležitostí. Pokud tedy také toužíte po nové barvě vlasů, zpozorněte. Prozradíme vám, které dvě barvy budou trendy na podzim 2024.


Špagety carbonara za 15 minut: Dokonale krémový pokrm, který vám zlepší náladu

Špagety carbonara jsou ideálním pokrmem pro podzimní večery. Hedvábná omáčka s křupavou slaninou dokáže vylepšit nepovedený den, a co je nejlepší, můžete je mít na stole za pouhých 15 minut.


Šrucha velkokvětá se na vaší zahradě či balkoně bude skvěle vyjímat. Potřebuje jen slunce

K tomu, aby krásně kvetly po celé léto, nepotřebují skromné šruchy velkokvěté o mnoho více než dostatek slunce. Jejich veselé barvy vás budou těšit na zahradě či balkonu nepřetržitě až do prvních mrazů. Po odkvětu můžete rostliny přenést do interiéru, kde je necháte do tří zmrzlých.


Dýňová polévka: Stačí na ni jen pár surovin, krásně prohřeje a podle našeho receptu je navíc snadná na přípravu

Dýňová polévka v poslední době dobyla naše kuchyně a patří mezi symboly podzimu. Dostali jste na ni chuť? Receptů na její přípravu je mnoho, leckdy i trochu exotických. Vyzkoušejte ji podle našeho osvědčeného receptu.


Pomozte dětem najít jejich hračky, které jsou schované v hromadě jiných hraček

V tomto článku využijete především svoji pozornost. Čeká vás totiž další vizuální výzva, ve které budete pátrat po zahrabaných hračkách. Nezklamte děti a najděte je všechny.


Průvodce po krásném Portoriku

Portoriko je úchvatný karibský ostrov známé svými hornatými krajinami, idylickými plážemi, bujnými deštnými pralesy a bohatou kulturou. Toto tropické území USA má složitou a fascinující historii, jejíž mnohé pozůstatky lze na ostrově navštívit. Od historických hradů v San Juanu, přes bohatou přírodu v národním lese El Yunque až po surfařský ráj v Rincónu - pro každého je tu opravdu něco. Kliknutím na galerii objevíte některá z úžasných míst, která Portoriko nabízí, abyste mohli naplánovat svou příští cestu.


Denní horoskop na 19. září 2024: Panny jsou nevídaně sebejisté, Raci budou ráznější, když to s někým nepůjde po dobrém

Denní horoskop nejen pro ženy na čtvrtek 19. 9. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.