VYHLášENA „DOKONALOU žENOU“ MUžSKýM čASOPISEM, BRAZILSKá MODELKA POPISUJE NEVýHODY BýT „PříLIš KRáSNá“

Janaína Prazeres, brazilská modelka a influencerka, která byla zvolena „dokonalou ženou“ mužským časopisem z Norska, odhalila, že její krása jí přinesla mnoho nevýhod v osobním i profesionálním životě.

+ Cardi B dává podrobnosti o svém návratu do posilovny 8 dní po narození třetího dítěte

„Lidé očekávají, že budu vždy bezchybná, neustále. Jakákoli malá chyba je důvodem k kritice. Pokud jsem například bez makeupu, hned dostávám komentáře, že vypadám úplně jinak,“ analyzovala.

Řekla, že vzhledem k tomu, že je považována za „dokonalou“, cítí tlak vypadat co nejblíže dokonalosti neustále, což označila za „vyčerpávající“ a dodala, že to ji vzdaluje od „lehčí a spontánnější“ života, přičemž její vzhled se stal vězením.

Udržovat přátelství s jinými ženami je pro ni výzvou, protože cítí žárlivost a konkurenci, zatímco muži ji obvykle vidí jako „trofej“, což komplikuje vytváření skutečných a trvalých vztahů.

Dokonce cítila dopad své dobré vzhledu i v profesionální sféře, přičemž odhalila, že „její krása často zastíní“ její další kvality, což omezuje její pracovní příležitosti.

Přesto přiznala, že ráda investuje do svého vzhledu a utratila přibližně 300 tisíc dolarů za plastické operace, aby dosáhla současného vzhledu, což zahrnuje rhinoplastiku, liposukci, odstranění jednoho žebra pro zúžení pasu a další estetické procedury.

Foto a video: Instagram @janaina3. Tento obsah byl vytvořen s pomocí AI a zkontrolován redakčním týmem.

The post Vyhlášena „dokonalou ženou“ mužským časopisem, brazilská modelka popisuje nevýhody být „příliš krásná“ appeared first on Instafamosos.

2024-09-18T15:13:46Z dg43tfdfdgfd