VášNIVá ZNAMENí ZVěROKRUHU, KTERá SNADNO PODLEHNOU POKUšENí. JSOU MEZI NIMI DOBRODRUžNí STřELCI, VELKORYSé VáHY I OKáZALí LVI

Snad každý chce v životě poznat a udržet lásku, která bude jako z filmu, tedy podle konce "žili spolu šťastně až do smrti". Jenže realita bývá často bohužel jiná. Láska, vášeň a nespoutanost jsou pro některá znamení zvěrokruhu nedílnou součástí života. I když si všichni ceníme vztahů a partnerství, existují tací, kteří mají v krvi potřebu neustálých nových zážitků a vzrušení. Zůstat věrní je pro ně nadlidský výkon.

Znamení, která snadno podlehnou pokušení

Znamení zvěrokruhu nám mohou pomoci pochopit naše osobní vlastnosti, slabosti i sklony k flirtu a nevěrám. Některá znamení se jen těžko dokážou udržet v dlouhodobém a věrném vztahu, když na obzoru zavane vůně dobrodružství. Je to pro ně jako droga, něco nového, co musí mít. Pokud se ocitnete po boku těchto pěti znamení, připravte se na jízdu plnou vášně a nespoutanosti, ale také na zkoušky vaší důvěry. Tato znamení zvěrokruhu prostě věrnost neberou příliš vážně.

1. Beran (21. března – 19. dubna)

Beran je ohnivé znamení, kterému vládne Mars, planeta akce a vášně. Muži i ženy narození v tomto znamení jsou impulzivní, spontánní a neskutečně charismatičtí. Beran je známý tím, že miluje vzrušení z honu a lovu – když ho někdo zaujme, neváhá jít do toho po hlavě, děj se co děj. Tato beraní touha po nových zážitcích je může snadno svést na cestu nevěry. Jsou také neuvěřitelně soutěživí, a pokud mají pocit, že někdo jiný vzbudil zájem jejich objektu touhy, udělají vše, aby ho získali. Bohužel, když vzrušení opadne, mohou se rychle přesunout k dalšímu cíli, což je činí jedněmi z nejvíce neloajálních partnerů.

Mohlo by se vám líbit

4 znamení, která jsou předurčená k nalezení skutečné lásky

Láska je univerzálním jazykem všech. Snad každý po ní v nějaké fázi života toužil nebo právě touží. Motýlky v břiše, zasněný pohled a srdce naplněné až po okraj láskou a neskutečnou něhou je něco, co chce prožít snad opravdu každý, byť jen jednou. Ve filmech je nalezení pravé lásky jednoduché, jak to je ale v reálu? Zkuste najít svou lásku podle znamení zvěrokruhu!
svetzeny.cz
svetzeny.cz

2. Blíženci (21. května – 20. června)

U Blíženců nikdy nevíte, na čem jste. Jednou vám ukážou vlídnou tvář, podruhé metají blesky. Jejich přirozenou dvojakost je něco, co vám nedá spát. Jsou nespoutaní, zvědaví a touží po neustálé stimulaci, ať už intelektuální nebo emocionální. Blíženci mají sklony k tomu, aby se nudili ve vztahu, pokud v něm není dostatečné množství výzev a změn. Jejich potřeba nových zážitků a konverzací může vést k flirtování a sklonům k nevěře. Blíženci jsou mistři v umění komunikace, takže dokážou okouzlit kohokoliv, koho potkají, a to často způsobuje problémy v jejich dlouhodobých vztazích.

3. Lev (23. července – 22. srpna)

Lvi jsou přirozeně magnetičtí a milují pozornost. Jejich ego je živeno obdivem okolí, a pokud se ocitnou ve vztahu, kde cítí, že nejsou dostatečně uctíváni, mohou začít hledat potvrzení své hodnoty jinde. Lvi jsou také velkými romantiky, kteří touží po dramatu a intenzitě, což je vede k tomu, že podlehnou pokušení, pokud se objeví někdo, kdo jim poskytne to, co jejich partner ne. A i když se na první pohled zdá, že jsou věrní, mohou snadno sklouznout do aféry, pokud cítí, že nejsou dostatečně obdivováni.

Mohlo by se vám líbit

4 nejvášnivější znamení zvěrokruhu : Máte v sobě spalující oheň i vy?

Vášeň. Už samotné slovo v nás vyvolává určité emoce, které máme spojené s velkou energií, ohněm, jiskřením a láskou. Nejen mileneckou, ale prakticky pro cokoli, co nás magicky přitahuje a pohlcuje. Bez vášně by byl náš život trochu jednotvárný a nudný. Když vás například při práci, zábavě nebo milování pohání vášeň, pak to stojí za to!
svetzeny.cz
svetzeny.cz

4. Váhy (23. září – 22. října)

Váhy jsou znamením lásky a vztahů, takže by se na první pohled mohlo zdát, že jsou oddaní partneři. Nicméně jejich potřeba harmonie a strach z konfliktů je může vést k tomu, že se často snaží uspokojit všechny kolem sebe, což může zahrnovat i flirtování s jinými lidmi. Váhy milují krásu a estetiku, a pokud je někdo okouzlí svým vzhledem nebo charismatem, mohou snadno podlehnout pokušení. Navíc, pokud nejsou ve vztahu šťastné, místo toho, aby se postavily problému čelem, mohou se začít poohlížet po útěku v náručí někoho jiného.

5. Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelci jsou dobrodruzi zvěrokruhu. Milují svobodu, cestování a nové zážitky, což z nich dělá jedny z nejvíce neposedných znamení. Věrnost pro ně může být obtížná, protože si cení své nezávislosti nade vše a jakýkoliv pocit omezení v dlouhodobém vztahu je může rychle zneklidnit. Střelci jsou často poháněni touhou po nových zkušenostech a neustálé změně, takže pokud narazí na někoho, kdo vzbudí jejich zájem, mohou snadno sklouznout k nevěře. Pro Střelce je život o dobrodružství a zábavě, a věrnost může být někdy vnímána jako překážka v jejich cestě za nekonečným vzrušením.

Pokud jste i vy některým z těchto znamení, anebo snad máte partnera zrozeného v jednom z nich, pak vám možná tyto informace mnohé objasnily. Hvězdy zkrátka vědí své. A pro nás, narozených v pěti nevěrných znameních, je někdy lepší nevědět.

Zajímá vás ezoterika? Pak se podívejte, jaká znamení zvěrokruhu si libují v bolesti a trápení

Související články

2024-09-18T04:13:16Z dg43tfdfdgfd