VIDEO: MODELKA GINA OGDEN OKOUZLUJE FANOUšKY FOTOSHOOTINGEM PRO VICTORIA’S SECRET

Gina Ogden. Instagram @ginaogdenxox

Třiadvacetiletá britská modelka Gina Ogden, známá svými provokativními a okouzlujícími pózami, překvapila své sledující nejnovějšími fotografiemi na Instagramu.

+ Klikněte zde pro zhlédnutí fotografií Giny Ogden

Blondýnka sdílela záběry ze speciálního fotoshootingu pro slavnou značku spodního prádla Victoria’s Secret a prozradila, že to byl jeden z nejpamátnějších momentů její kariéry.

Na fotografiích má Gina na sobě bílé krajkové prádlo, doplněné párem křídel na zádech, což jasně odkazuje na ikonický vzhled “andělů” Victoria’s Secret.

Graciézně interagovala s peřím, zatímco pózovala v různých okouzlujících polohách, čímž upoutala pozornost svých fanoušků.

V popisku modelka vyjádřila své nadšení: “Tento fotoshooting byl splněným snem, který mi umožnil prožít svou Victoria’s Secret andělskou fantazii tím nejmagičtějším způsobem.

Navrhla jsem a ručně vyrobila vlastní spodní prádlo, které mám na sobě.” Gina také odhalila detaily o tvůrčím procesu za jednotlivými kousky:

“Každý kus je ozdoben krystaly a peřím, které dokonale doplňují andělská křídla a vytváří snový vzhled.”

Kromě toho Gina oznámila, že kousky z tohoto fotoshootingu budou brzy dostupné v její butiku @glitzbygina.

Fanoušci byli nadšení a zaplnili sekci komentářů komplimenty, chválícími krásu a talent modelky.

Foto a video: Instagram @ginaogdenxox / @ibboudoir. Zdroj: dailystar. Tento obsah byl vytvořen za pomoci AI a zkontrolován redakčním týmem.

The post Video: Modelka Gina Ogden okouzluje fanoušky fotoshootingem pro Victoria’s Secret appeared first on Instafamosos.

2024-09-18T21:43:52Z dg43tfdfdgfd