Trending:


“Matka má raději sestru než mě, nevím jak to změnit,” pláče Martina

Rodičovská láska je pro děti důležitá a měla by být v mnoha ohledech bezpodmínečná. Někdy je však zcela evidentní, že rodiče mají raději jedno dítě než druhé. A toho si samozřejmě všimnou i samy děti, například když jednomu maminka něco zakáže, zatímco sourozenci něco jiného dovolí. Když však toto protěžování jednoho přetrvává až do dospělého věku, může to mít neblahý vliv na duševní zdraví a celkové vztahy s rodiči.


Být, či nebýt v CHKO? Starostka se bojí omezení, místní "opičáren" a McDonaldu

Obec se má stát ostrůvkem mezi dvěma chráněnými oblastmi. Místní nechápou proč. A bojí se, že se území zmocní developeři.


Zapomněli jste si koupit deodorant? Zkuste limetku

V létě, kdy se všichni více potíme a slunce se opírá o pokožku čím dál více, musíme řešit následky. Potní žlázy produkují při horku i fyzické námaze stále více potu, který po čase nelibě zapáchá. Cítit se celý den svěže je snem téměř každého. Nemusíte proto ale běžet hned do obchodu a kupovat drahé antiperspiranty, které navíc nemusí každému vonět. Zkuste během léta obyčejnou limetku.


Nejlepší tipy proti stárnutí od nejkrásnějších celebrit

Standardy krásy v Hollywoodu jsou velmi vysoké. Tlak na to, aby zůstaly mladé a svěží, musí být nesnesitelný, přesto existuje řada fantastických žen, které se stárnutím nebojují a vypadají naprosto úžasně. Poměrně hodně žen, které vypadají, že mají vážný případ Benjamina Buttona, si ani na sobě nenechaly udělat žádnou změnu (nebo to alespoň tvrdí). Každá žena na tomto seznamu je podle všech měřítek krásná, ale mnohé z nich vypadají o dobrých 20 let mladší, než ve skutečnosti jsou. Pojďme zjistit jejich tajemství. Klikněte do galerie a začněte.


Obvyklé chyby, kterých je třeba se vyvarovat při stěhování do nového domova

Bez ohledu na to, kolikrát jste to už dělali, je stěhování jednou z nejvíce stresujících událostí, kterou prochází téměř každý. Všechen tento stres v kombinaci s nekonečnými detaily, které se stěhováním souvisejí, s sebou přináší jedinečné problémy a chyby. Od balení na poslední chvíli až po zapomenutí označit krabice - tyto nehody mohou při stěhování způsobit skutečné bolesti hlavy. Chcete tedy vědět, jakých chyb se vyvarovat, aby stěhování proběhlo hladce? Pak si prohlédněte následující galerii.


Jolana (37): Dlouho jsem tušila, že má manžel milenku. Pak mi jednoho dne zazvonil telefon a bylo jasno

Jolana dlouhé měsíce tušila, že má manžel milenku. Věčně někde trajdal, Jolany si nevšímal a byl neustále myšlenkami jinde. Ale až telefonát od milenky Jolanu utvrdil v tom, že je na čase udělat rázný krok.


Ochutnali jsme vřídelní kávu: Karlovarská specialita kromě prvního pramene obsahuje i ten třináctý a zaplatíte za ni 145 Kč

Chystáte se ještě letos do Varů na festival nasát trochu té atmosféry? Pokud vás kromě té festivalové láká i ta lázeňská, neměli byste kromě oplatek a ochutnávky minerálních pramenů vynechat vřídelní kávu. Nabízejí ji v kavárně hned u Vřídla a za vyzkoušení rozhodně stojí.


Královna detailů: Jak stříbrný náramek může zvýraznit eleganci vašeho domova

Všichni víme, že ďábel se skrývá v detailech, a to platí dvojnásobně, když se jedná o design našeho domova. Ty nejmenší prvky mohou mít největší dopad na celkovou atmosféru a vizuální soudržnost prostoru. Často uvažujeme o tom, jak nábytek nebo barvy na stěně ovlivní vzhled a pocit místnosti, ale mnohdy přehlížíme sílu drobných doplňků. Málokterý předmět […] The post Královna detailů: Jak stříbrný náramek může zvýraznit eleganci vašeho domova...


Velký partnerský horoskop na červenec: Nechte se vést svou divokou energií

Červenec považujte za měsíc svých nejdivočejších snů, a to doslova. Tento měsíc je o velkém snění, o představách o budoucnosti a vytváření prostoru pro vaše sny.


Voňavé lilie: Víme, jak na to, aby hodně kvetly, a tak vám dělaly radost

Lilie jsou nádherné květiny, které když rozkvetou, potěší nejen vás, ale také včely a další opylovače. Pěstovat je přitom můžete na záhonku nebo v květináči, takže se hodí na zahradu i na balkon nebo terasu.


Blíží se novoluní ve znamení Raka: Máte skvělou možnost urovnat rodinné vztahy

Nový měsíc s sebou vždy přináší nové začátky a skvělé příležitosti. Novoluní, které nás čeká během prvního červencového víkendu, je již sedmým v letošním roce a bude ovlivněno velmi citlivým, intuitivním a pečovatelským znamením Raka. Jak ho nejlépe využít ve svůj prospěch?


Francouzská manikúra jinak. Podívejte, jaká bude nejvíc trendy pro léto 2024

Francouzská manikúra je nadčasová klasika. Působí žensky a elegantně, v létě krásně vynikne díky opálené pokožce. Co jí ale tuto sezonu dodat trochu šmrncu?


Řasy a obočí nemáme jen pro krásu. Hlavně nás chrání. Díky obočí se mezi sebou poznáme

Úloha řas a obočí není jen estetická – společně oko chrání před nečistotami, potem nebo dešťovými kapkami. Obočí má i identifikační úlohu, řasy zase fungují jako senzor nebezpečí.


Obyčejná zelenina plná vlákniny: pomůže zatočit s nadváhou i se zadržováním vody

Řapíkatý celer se sice v žebříčcích oblíbené zeleniny nedrží na špici, ale měl by. Je totiž skvělou volbou pro ty, kdo chtějí zhubnout zdravě. Celer obsahuje velké množství vody a vlákniny, která podporuje trávení, pomáhá snižovat chuť k jídlu a udržet pocit sytosti. Trochu zvláštní chuť celeru zkrátka bohatě vyváží množství jeho zdravotních benefitů.


Jak fungují komunitní zahrady: nejsou jen o pěstování úrody. Zjistěte, zda se nějaká nachází blízko vašeho bydliště

Život ve městě je často chudý na množství zeleně a pokud máme nějakou možnost zeleň do měst přivést, měli bychom ji využít. Určitě jste již někdy slyšeli o komunitních zahradách, častější jsou sice v zahraničí, ale i u nás je tento způsob zahradničení velmi populární a v současné době i stále žádanější. Co si tedy máte pod pojmem komunitní zahrada představit, jak to celé funguje a jak se mezi stejně zaujaté jedince můžete dostat i vy?


Levandule krásně voní, má léčivé účinky i skvělou chuť. Udělejte si čaj a sirup, upečte sušenky

Výjimečná vůně a jedinečné odstíny modrých květů levandule jsou ozdobou každé zahrady, balkonu či terasy. Levandule toho však umí daleko víc než jen nádherně vonět a dobře vypadat. Tahle léčivá rostlina pomáhá léčit tělo i duši, uklidňuje, dodává energii, osvěžuje, dezinfikuje, odpuzuje hmyz a můžeme ji využít do ovocných salátů, přidat do nápojů, do pečiva, vyrobit sirup, olej nebo ocet.


Vše, co potřebujete k tomu, abyste se stali opravdovým zahradníkem

Nyní je ten správný čas podívat se na svou zahradu! Možná jste ji dosud odkládali a stále odkládali její řešení, ale proč nejednat právě teď? Pokud to myslíte vážně, že se chcete stát dobrým zahradníkem, musíte znát určité věci a určité věci si musíte pořídit! Prohlédněte si následující galerii a objevte 30 zahradních nástrojů, které si rozhodně budete chtít pořídit!


Zlatý románek: průvodce randěním v důchodu

Láska je ve vzduchu - dokonce i jako důchodce! Napadlo vás někdy, že vaše dny randění jsou už dávno pryč nebo že jste na další randění možná příliš staří? Ani jedno však nemusí být nutně pravda! Ať už jste dříve byli manželé nebo partneři, nebo ne, randění i ve vyšším věku může být vzrušujícím dobrodružstvím. Je to nová šance najít někoho, s kým si opravdu rozumíte a s kým můžete sdílet společný čas. S ohledem na tuto skutečnost vás tento průvodce provede vším, od toho, co dělat a nedělat při randění v seniorském věku, až po otázky, na které se ptát na potenciálním rande, a mnoho dalšího! Jste zvědaví, jak můžete od dnešního dne znovu nastartovat svůj milostný život? Klikněte a získejte další informace.


Klik-klak! Už jste viděli nehty Marca Jacobse?

Většinou se v souvislosti se jménem návrháře Marca Jacobse skloňuje móda. Tentokrát to, co strhává veškerou pozornost, ale nejsou jeho poutavé modely. Svůj Instagram Marc Jacobs plní takovým nail artem, že i ženy blednou závistí. Co oblíbeného návrháře k extrémní manikúře dovedlo?


Denisa Dvořáková ukázala bradavky, Barbie Jiráčková nařachaný výstřih a Švantnerová odhalila záda. Odvážná móda z Varů

Karlovým Varům v úterý dominovaly dvě velké akce - Progresus a Prosecco party. Na obě zmíněné události dorazilo plno osobností, které se snažily zaujmout svými outfity. Všem vytřela zrak svou postavou a odvážným modelem Nikol Švantnerová, která před více než rokem porodila, bujný dekolt ukázala česká Barbie Gabriel Jiráčková a na své poměry decentní volbu tentokrát vybrala Lela Ceterová. Na módní kreace hvězd se podívejte v galerii.


Věci, které byste nikdy neměli říkat někomu, kdo truchlí

Vědět, co říct někomu, kdo prochází procesem truchlení, může být obtížné. Ve snaze vyhnout se mlčení je snadné říci něco, co na první pohled vypadá neškodně, ale pro člověka, který právě prožil ztrátu, to může být znehodnocením velmi skutečných pocitů zármutku, které prožívá. Abyste pomohli svému blízkému projít těžkým obdobím, existuje několik věcí, které je lepší neříkat poté, co se dozvíte, že někdo blízký a milovaný zemřel. Stejně tak existují způsoby, jak se můžete naučit vyjádřit svou podporu, která by mohla být přijata mírněji. Kliknutím na tuto stránku se dozvíte, co byste měli a neměli říkat truchlící osobě.


Aby letní grilování nezatěžovalo vaše zdraví: Vybírejte kvalitní maso, kontrolujte složení a vyrobte vlastní dressing

Léto je oblíbeným obdobím grilování stejně tak opékání buřtů. Během letních „gastro radovánek“ je ale důležité hlídat i zdravotní stránku. Především lidé s vyšší hladinou cholesterolu či vyšším krevním tlakem, by se měli při grilování více hlídat, protože jídlo s vysokým obsahem nezdravých tuků či soli má negativní účinek na náš kardiovaskulární systém. Jaké maso tedy vybírat a na co si dát pozor?


Proč byste měli vědět o pasivním příjmu

Pro každého, kdo si chce vytvořit životní situaci, v níž se nebude muset tolik starat o peníze, je zásadní zavádění strategií, jak získat pasivní příjem. Jedná se o takový příjem, který vám vydělá dolary, aniž by vyžadoval vaši práci nebo čas. Může to být například pronájem vašeho auta v době, kdy ho nepoužíváte. Přesto si nepleťte pasivní příjem s vedlejším přivýdělkem, kdy obchodujete se svým časem a úsilím, abyste dostali zaplaceno. U pasivního příjmu vyděláváte peníze, které nejsou vázány na vaši aktivní účast. Chcete-li se o něm dozvědět vše a zjistit, jak můžete začít vydělávat pasivní příjem ještě dnes, klikněte na tuto galerii.


7 rostlin k prořezání v červenci v Brazílii

Červenec je strategickým měsícem pro zahradničení v Brazílii, zejména co se týče prořezávání. Během tohoto období mnoho rostlin vstupuje do stavu dormance nebo pomalejšího růstu, což je ideální čas pro prořezání a přípravu zahrady na jaro. O post 7 rostlin k prořezání v červenci v Brazílii apareceu primeiro em DecorStyle.


7 receptů na jednoduchá jídla z cuket: Uvaříte je snadno, přitom si báječně pochutnáte

Jakmile nám na zahradách začínají narůstat cukety, máme stále co vařit. Jídla z cuket mohou být pracná, zvlášť pokud je připravujeme pro více strávníků, ale také mohou být velmi jednoduchá, ať už je připravujeme na pánvi nebo v troubě. A právě jednoduché recepty jsme pro vás vybrali tentokrát.


Nejlepší venkovní práce pro ty, kteří neradi zůstávají doma

Pokud rádi chodíte do přírody, je pravděpodobné, že i vy rádi pracujete venku. Ve skutečnosti je pro vás nejhorší noční můrou být celý den zavřený za stolem a nasávat klimatizovaný vzduch. Potřebujete práci snů pod širým nebem, profesi, která vás vyvede z očistce do nedotčeného světa polí, lesů, hor, řek a oceánů. Hledáte volné místo? Projděte si následující galerii, kde najdete nápady na zaměstnání, které vás zavedou do přírody.


Zlepšení vztahů mezi Harrym s Meghan a Kate? Experti řekli, co si o tom myslí!

V zlepšení vztahů mezi princem Harrym a jeho manželkou Meghan Markle na jedné straně a princem Williamem a Kate Middleton na straně druhé už téměř nikdo nevěří. Podle královského experta jsou rány, které Harry a Meghan způsobili, tak hluboké, že jim William a Kate možná nikdy neodpustí.


Meghan dostala dárek, na který jen tak nezapomene. Dohnal ji až k slzám!

Meghan Markle a princ Harry navštívili Nigérii. Meghan během návštěvy obdržela dárek, na který jen tak nezapomene. Dohnal ji až k slzám.


Známá blogerka proměnila malinký neforemný balkon v dokonalé místo, kde chce strávit celé léto

Zařídit balkon na pár metrech čtverečních může být pořádná výzva, a tak přinášíme řadu tipů, jak s omezeným prostorem popasovat. Původně neútulná nudle blogerky Míši alias Bé Hà je dnes dokonalým místem odpočinku.


Kvíz: Logický kvíz pro bystré hlavy. Všechny otázky zodpoví správně jen génius, je to opravdu těžké

Logické myšlení je klíčovou dovedností, kterou využíváme každý den, ať už si to uvědomujeme nebo ne. Pomáhá nám řešit problémy, přijímat rozhodnutí a orientovat se v každodenních situacích. Rozvíjení této schopnosti může přinést nejen lepší výsledky ve škole či práci, ale také větší spokojenost v osobním životě. Prověřte si vaši schopnost rychlého a správného uvažování.


Nejtrendovější kabelky na léto. Pofrčí žluté, nebesky modré, s texturou i klasické

Chcete si k letním kouskům pořídit novou kabelku, nebo si na roztomilé psaníčko myslíte jako na suvenýr z dovolené? Vsaďte na některý z aktuálních trendů, jsou vkusné, nadčasové a velmi elegantní. Unosíte je ke všemu.


Runové horoskopy od 4. července 2024: Váhy ukončí spory, Raky čeká cestování

Střelci si vychutnávají přátelské vztahy a Kozorozi jsou nadšení. Runy v následujících dnech vnáší do životů mnoho pozitivních vibrací, které velmi příznivě ovlivní vaše životy. Jaké tajemství vám ještě poodhalí, co doporučují a k čemu nabádají, vám prozradí runový horoskop.


Popelník z největšího ořechu i dýmky z kokosů jsou k vidění na zámku v Rájci

Rájec-Jestřebí (Blanensko) - Popelník z největšího ořechu na světě z palmy Lodoicei seychelské, dýmky vyrobené z kokosových ořechů nebo luxusní emailové tabatěrky na šňupací tabák si mohou lidé po celé letní prázdniny prohlédnout na hlavní trase v zámku v Rájci nad Svitavou na Blanensku. Výstavu nazvanou Salóny s vůní tabáku doplňují tabákové rostlinky vypěstované v zámeckých sklenících, řekla ČTK kastelánka zámku Zdenka Kalová.


Vědomé psaní: kreativní podněty pro zvládnutí duševního zdraví

Udržet si duševní zdraví v dnešním světě může být náročné! Jedním z účinných způsobů, jak si uspořádat myšlenky, je psaní deníku. Psaní nám pomáhá vyjádřit naše pocity. Někdy je však nejtěžší vědět, o čem psát. Tato příručka nabízí podněty speciálně navržené pro posílení pozitivního duševního zdraví a celkové pohody. Tyto podněty usnadňují sebereflexi a zkoumání emocí. Snažte se tyto podněty k psaní začlenit do své každodenní nebo týdenní rutiny a vytvořit si tak konzistentní a hodnotný prostor pro reflexi. Zajímá vás to? Pak klikněte na!


Pěstování zeleniny – Jak na sázení košťálové zeleniny na zimu

Na zimu se pěstuje hned několik druhů zeleniny, přičemž vedle té trvanlivé kořenové je to také košťálová zelenina, kterou lze velmi dobře upravovat a uchovávat. Do sázení zelí je vhodné se pustit už v červnu.


Inspirativní citáty o herectví od vašich oblíbených herců

Zajímalo vás někdy, co o herectví říkají nejúspěšnější světoví herci a herečky? Pokud ano, pak vás čeká lahůdka! Od hollywoodských legend, jako je Marlon Brando, až po hvězdné veterány, jako je Meryl Streepová, se v této galerii dozvíte něco víc o tom, jak tito úspěšní herci a herečky vidí své řemeslo. Ať už jste začínající herec, nebo milovník filmu, projděte si tyto citáty slavných filmových hvězd o herectví a nechte se jimi inspirovat.


Nepotřebujete žádný speciální hrnec ani teploměr, zavařovat můžete velmi jednoduše v myčce

Rádi byste si zavařili vaši letošní úrodu ze zahrádky a udělali si zásoby nejen na zimu? Ale odrazuje vás složité zavařování, ke kterému potřebujete speciální pomůcky? Pak určitě vyzkoušejte méně známou, ale čím dál oblíbenější metodu, a to zavařování za pomoci myčky nádobí. Postup zvládne i úplný začátečník…


Barvy pro útulnější domov během zimy? 3 tipy od psychologa barev

Když přemýšlíme o vytvoření útulného prostředí doma, zvláště během zimy, barva hraje zásadní roli. Výběr správných barev může přímo ovlivnit naši náladu, pocit pohodlí a pohody. O post Barvy pro útulnější domov během zimy? 3 tipy od psychologa barev apareceu primeiro em DecorStyle.


Zvrat v královské rodině: Mezi Meghan a Kate by se mohlo vše změnit!

Zdá se, že napjaté vztahy mezi princem Harrym a Meghan Markle s královskou rodinou by se mohly konečně uklidnit. Pár chce obnovit dobré vztahy s princeznou Kate, což by mohlo vést ke smíření i s ostatními členy rodiny.


Všechny druhy sals, které prostě musíte vyzkoušet

Pravděpodobně nejlepší svačina vůbec, kdo by neměl rád chipsy a salsu? Ano, můžete se rozhodnout pro ty kupované v obchodě, ale tyto domácí recepty zpestří každou party nebo večer na gauči. Pokud jde o tuto mexickou specialitu, každý si najde to své! Ať už máte rádi jednoduchou, ohnivou, jemnou nebo ovocnou salsu, možností je nepřeberné množství.Klikněte na ty nejlepší salsy, které prostě musíte vyzkoušet.


Lahodné borůvkové knedlíky jako od babičky

Nejen vůně, ale i mnohé chutě dokážou vyvolat dokonalou iluzi prázdninových dní strávených u babičky na venkově. Překvapte svou rodinu a připravte jí vynikající borůvkové knedlíky podle receptu mistra šéfkuchaře Josefa Tydlačky z Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích.


Meghan Harryho vůbec nepotřebuje? Expertka má jasno, co se u nich děje!

Ačkoliv je Meghan Markle připisována sláva především na základě manželství s princem Harrym, ve skutečnosti se proslavila ještě dříve, a to jako úspěšná herečka. Nyní se spekuluje o tom, že svou zašlou solovou kariéru obnoví, ovšem bez Harryho.


Ochutnejte tapas, španělské pochoutky na zub

Tapa je jedním z nejznámějších španělských kulinářských pokrmů. Jedná se o pikantní předkrm ve velikosti sousta, který se podává v tavernách a barech po celé zemi a který může být teplý nebo studený a může se skládat z nejrůznějších lahodných ingrediencí. Pochutnávání si na tapas patří k velkým gastronomickým tradicím země. Kde však tapa vznikla a jaká je historie této ikonické španělské svačinové tradice? Klikněte na tuto stránku a nechte si zajít chuť na jídlo.


Hvězdy se svěřují se smutkem a jeho zvládáním

Ztráta blízkého člověka je jednou z nejtěžších věcí, ne-li tou nejtěžší, kterou v životě zažíváme. Neexistuje způsob, jak ji obejít: zármutek je bolestný a někdy nikdy nezmizí. Každý to samozřejmě prožívá jinak a některé způsoby vyrovnávání se se smutkem mohou u jednoho člověka fungovat a u druhého ne. Může však být užitečné poslechnout si, co říkají ostatní o tom, jak toto těžké období zvládli. Podívejte se do této galerie a zjistěte, co na toto téma říkají tyto celebrity.


Rychlá granola z pánve: Připravte si zdravou snídani podle videonávodu

Připravte si s námi krásně křupavou, rychlou a navíc velmi zdravou snídani či svačinku bez zbytečného množství přidaného cukru a dochucovadel. Ano, řeč je tady o granole, která si získala v poslední době obrovskou oblíbenost.


Ve věku 75 let odhaluje Vera Wang tajemství své mladistvosti a nechává internetové uživatele bez dechu

Kromě svého přínosu módnímu průmyslu je Vera Wang známá tím, že nevypadá na svůj věk. Nyní 75letá návrhářka sdílela své tajemství, jak zůstat mladá. The post Ve věku 75 let odhaluje Vera Wang tajemství své mladistvosti a nechává internetové uživatele bez dechu appeared first on Instafamosos.


Při menstruaci se koupání bát nemusíte. Místo tamponu použijte raději kalíšek nebo speciální plavky

Stále velké množství českých žen má dojem, že při menstruaci hrozí větší riziko vaginálních infekcí, a tak je lepší se na několik dní vzdát koupání. Tento mýtus koluje často i na různých diskusích na internetu. Jak je tomu doopravdy?


Jak zničit mravence v záhonu: geniální tipy na přírodní prostředky, které fungují

Mravenci dokážou zahrádkářům pěkně otrávit život. Jejich hemžení v záhonech bývá předzvěstí invaze mšic a i když se jí vyhnete, mravenci si staví u kořenů rostlin hnízda a leckdy si pochutnají i na tom, co byste raději snědli vy sami. Co s nimi? Dají se vypudit ze zahrady přírodně?


Jak připravit domácí sirup, kolik cukru do něj potřebujete a jaké množství ovoce je potřeba

Domácí ovocný sirup se výborně hodí k přípravě letních limonád, na přelití dezertů a v zimě příjemně ochutí čaje. Může se zdát, že výroba domácích sirupů je zdlouhavá a složitá, ale opak je pravdou. Nenechte se odradit, s námi to zvládnete. Odměnou vám bude léto v lahvi!


Tajemství sladké chuti: Jak poznat dobrý a zralý meloun?

Není většího zklamání, než když si přinesete domů meloun, rozkrojíte ho a zjistíte, že by mu pár dní na sluníčku prospělo. Od melounu čekáme, že bude vyzrálý, sladký a plný chuti a šťávy. Víte, jak to poznat? Známe pár triků, kterými odhadnete meloun dřív, než se podíváte dovnitř.