Trending:


Hladké přechody: dokonalý kontrolní seznam připravenosti na školku

Když dítě nastoupí do mateřské školy, může to být pro něj i pro vás vzrušující období! Tento milník představuje začátek jejich formální vzdělávací cesty, ale před prvním dnem je důležité zajistit, aby byly připraveny jak po emocionální, tak po akademické stránce. To vyžaduje kombinaci praktických kroků a výchovného povzbuzování. Každé úsilí, které nyní vynaložíte, jim usnadní adaptaci a připraví půdu pro úspěšnou školní docházku - od zavedení rutinních postupů až po podporu sociálních dovedností. Zajímá vás, jak můžete svému dítěti pomoci s přípravou? Klikněte na tuto stránku a získejte další informace.


Tipy, jak prodloužit životnost ledničky: Udržte ji v kondici

Lednice není úplně levná záležitost a rozhodně od ní očekáváte, že vydrží dobře sloužit spoustu let. Když se ale stane obětí nesprávného zacházení, dojde k výraznému zkrácení její životnosti. Dodržováním jednoduchých tipů můžete předejít poruchám a prodloužit tak funkčnost vašeho spotřebiče. Jak na to? Zvolte pro lednici vhodné umístění Lednička by měla mít kolem sebe dostatek […] The post Tipy, jak prodloužit životnost ledničky: Udržte ji v...


Pánské šortky 5x jinak: Stylistka naučí vaše muže oblékat šortky nejen na pláž, ale i do společnosti

V novém díle pořadu 3 minuty stylu si dnes přijdou na své muži, protože stylistka Nikola Marková připravila speciál pro ně. Pět outfitů, jejíchž základem jsou šortky a hodí se pro různé příležitosti od společenských až po volnočasové, si můžete prohlédnout přímo na modelovi.


Nejlepší outfity léta 2024 pro milovnice minimalismu: Snadno je napodobíte a ještě ušetříte

Minimalismus byl v posledních letech velice oblíbený, a to nejen v bytovém designu, ale také v módě. Není se čemu divit, jelikož čisté linie a tlumené barvy všeobecně lahodí oku a vnášejí klid do duše. Navíc lidé, kteří mají tento vkus, vždy vypadají elegantně, upraveně a nadčasově. Pro někoho může být minimalismus nuda, někomu se v něm odráží celý životní styl. Podívejte se na pět snadných letních outfitů a pořiďte si nadčasové kousky, které...


Kam schovat popelnice: elegantní řešení, které bude ladit s domem a předzahrádkou

Jestliže jste stavěli dům, určitě jste otázku hledání nejlepšího místa pro popelnice museli řešit. Zcela možná nemáte tuto situaci ještě vyřešenou a přemýšlíte, kde by bylo nejlepší umístit prostor pro odpad tak, aby to nenarušilo celkový dojem ze zahrady či předzahrádky. Někdy je to oříšek, ale jde to. Dokonce, přístřešek na popelnice nebo i na kola se může stát velmi zajímavým dekoračním prvkem, záleží na tom, jak to celé uchopíte. Poradíme...


Nutričně vyvážené svačinky zaženou chutě třeba při sledování televize. A nepřiberete po z nich

Kupříkladu takové večerní sledování televize mnohé přímo vybízí k tomu, aby u toho něco uzobávali. Pamlsky nás lákají tak neodolatelně, že pak může přijít vniveč celodenní snaha jíst zdravěji či dietněji. Naštěstí existuje celá řada snacků a svačinek, které si můžete dopřát, když to na vás přijde.


Dita (45): Nepotrpím si na nákupy levného oblečení. Kolegyně mi to dávají pěkně sežrat

Dita má v životě jasné priority. Miluje cestování, kulturní akce a knihy. Oblečení si kupuje kvalitní, ale nosí ho klidně deset let. Ve skříni tak má jen pár kousků, což je trnem v oku jejím kolegyním.


Návod, jak vzít psa na výlet

Výlety jsou zábava, a tak je přirozené, že při nich nechcete opustit svého čtyřnohého přítele. Psi jsou skvělými parťáky na cesty, ale je třeba se na ně pořádně připravit. Od toho, co udělat předem, až po zásadní věci, jako je co si zabalit a co dělat během cesty, to vše popisujeme v této galerii. Prohlédněte si našeho průvodce, jak vzít psa na výlet.


Princezna Kate použila šaty jako vzkaz. Kritici si všimli, že nejsou nové

Odborníci na královskou rodinu dál probírají dozvuky prvního veřejného vystoupení britské princezny Kate od oznámení, že trpí rakovinou. Módní kritici upozornili, že princezna vyslala volbou šatů, které vynesla na slavnost Trooping the Colour v Londýně, světu zprávu. Je ale pravděpodobné, že účast na velkém ceremoniálu Kate vyčerpala natolik, že nyní vynechá minimálně jednu z tradičních letních akcí, kterých se v předchozích letech zúčastňovala....


Tmavé pečivo nemusí být vždy celozrnné. Poradíme, jak poznat, že kupujete opravdu zdravé pečivo

Všude se píše a mluví o tom, že pokud chcete začít žít zdravým životním stylem, je třeba vyměnit bílé pečivo za celozrnné. Jenže v obchodech častěji narazíte na obarvené pečivo než na celozrnné. Nenechte se nachytat a přečtěte si, jak poznat opravdu zdravé celozrnné pečivo, které bude prospěšné vašemu zdraví.


Depresí přibývá a ostražitost je na místě. Viník možná číhá ve vaší kapse

Přes prázdniny by si děti měly jednoduše odpočinout. V cestě jim ale dnes často stojí digitální technologie. Jak a proč dětem dopřát "odpojené léto"?


Recepty na ty nejlepší mléčné koktejly!

Mléčné koktejly jsou jedním z nejchutnějších vynálezů vůbec, že? Jistě, ne každý konzumuje mléčné výrobky, ale v dnešní době je lze snadno nahradit rostlinnými alternativami. V této galerii najdete celou řadu receptů – od klasických až po koktejly s alkoholem. A taky pár opravdu exotických chutí! Jste připraveni vyzkoušet něco nového? Pak klikněte na galerii a inspirujte se!


Nejhorší trendy generace mileniálů: Bezbarvé rty, soví náhrdelníky i tenisky na klínu

Všem vám teď jistě přijdou zcela mimo, ale přiznejte si, všem (nebo alespoň některým) těmto trendům jste v určitou dobu podlehli také… tedy pokud patříte mezi mileniály. Jaké jsou ty nejhorší modely či doplňky, které se právě s touto generací pojí?


Letní trendy 2024: Nejlepší klobouky a čepice, které vás stylově ochrání před sluncem

Léto je tady a s ním přichází i nové módní trendy v oblasti pokrývek hlavy. Letos se návrháři zaměřili na pohodlí, udržitelnost a jedinečnost, což se promítá do pestré nabídky stylových kousků, které můžete nosit na pláž, do města nebo na zahradní party. Podívejme se na to, co je letos v módě a jakými klobouky a čepicemi oslníte své okolí.


Denní horoskop na sobotu 22. 6. 2024: Vodnáře čeká nepříjemné hašteření s rodinou, Blíženci dostanou nové nabídky

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 22. 6. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


Co všechno se dá udělat z rybízu? Připravte si rybízový džem, kynutý koláč, rybízové víno i omáčku k masu či sýru

Rybíz začíná dozrávat začátkem léta. Pokud nezaspíte, máte šanci jím naplnit spíž, sklep i mrazák. Možností, co udělat z rybízu, je opravdu nepřeberné množství. Připravte si rybízovou zavařeninu, sirup, falešné brusinky nebo si upečte senzační kynutý koláč s rybízem a drobenkou.


Jak připravíte vždycky dobrý džem i bez receptu? Stačí znát pár pravidel

Domácí džem je skvělý způsob, jak zpracovat ovoce ze zahrady a uchovat jeho chuť na později. Připravit džem není věda, jeho příprava se odvíjí hlavně od druhu zpracovávaného ovce.


Esfahán: Perla Persie, kde se historie snoubí s uměním

Esfahán, často přezdívaný „Polovina světa“, je jedním z nejvýznamnějších a nejkrásnějších měst Íránu. Toto město, které je známé svými dechberoucími architektonickými skvosty, bohatou historií a kulturními poklady, láká návštěvníky z celého světa. Pojďme se podívat na některé z nejzajímavějších aspektů tohoto fascinujícího města.


První pomoc při úrazech na zahradě: připraveni buďte na všechno, může se to stát i vám

Při práci na zahradě se velmi často stává, ačkoliv nikdo nechce nic přivolávat, že se poraníte nebo jste svědky toho, že se zranil někdo z rodiny či přátel. Ne každý ale dokáže zůstat natolik v klidu, aby mohl poskytnout první pomoc a nemluvíme zde jen o štípnutí od komára nebo vzniku puchýře. Než přijede záchranná služba, musíme poskytnou alespoň základní první pomoc. Co všechno vás může na zahradě potkat a jak byste se měli zachovat?...


Vivaldi láká na Mail 2.0. Umí rychle odpovídat a do historie ukládá 200 kroků

Před třemi roky Vivaldi do své standardní výbavy zařadil e-mailový klient, aby se přiblížil svému duchovnímu předchůdci, tedy klasické Opeře. Vivaldi 6.8...


Účes, který dodá objem všem strukturám vlasů: Na nic nečekejte a pořiďte si nový letní sestřih

V péči o vlasy se staráme především o jejich zdraví, ovšem z vizuálního hlediska pro většinu z nás hrají zásadní roli lesk a objem. Právě s objemem vlasů mnoho z nás bojuje úplně nejvíc a ať s vlasy uděláme cokoliv, opravdového volume efektu jako z reklamy docílíme jen těžko. Existuje ale účes, který slibuje dokonalý objem všem typům vlasů. Jste připravena na svůj nový letní sestřih?


Pokojovky porostou rychlostí blesku: Babiččino škrobové hnojivo postaví na nohy i ty zubožené

Pokojovky porostou rychlostí blesku: Babiččino škrobové hnojivo postaví na nohy i ty zubožené. Mnohým se může zdát, že tempo růstu jejich milovaných pokojových rostlin je někdy až úzkostlivě pomalé. Co kdyby ale existoval jednoduchý, nečekaný kuchyňský základ, který by mohl nastartovat jejich růst?


Kristy Jana už 12 let plní přání hendikepovaným dětem: Na začátku její cesty stál srdceryvný příběh malé Vanessky

I děti s hendikepem mají své sny a přání a jejich rodiče jim je chtějí splnit. Mnohdy to ale není v jejich silách. Moderátorka Bára Hlaváčková proto vyzpovídala v rámci tématu Nemoc dítěte mi změnila život Kristy Janu, která se rozhodla dětem s hendikepem jejich přání plnit a spoluzaložila za tím účelem organizaci Splněné dětské přání.


Špatná snídaně, dlouhý spánek nebo málo světla. Změňte ranní návyky, kvůli kterým nehubnete

Vyhýbáte se rychlému občerstvení a sladkostem, snažíte se večer nepřejídat a pravidelně cvičíte a přesto ručička na váze ne a ne se pohnout? Nebo číslo na displeji je dokonce vyšší? Vaše váha má také co dělat s ranními návyky, které jsou základem celého dne. Mají vliv i na fungování našeho těla, tedy i spalování. V čem tedy často chybujeme a na co bychom měli myslet?


Transformování vašeho domova na luxusní útočiště: trendy v interiérovém designu pro rok 2024

Vítejte ve světě luxusního interiérového designu! V roce 2024 svědčíme revoluci v trendech dekorací, které proměňují obyčejné domovy na opravdová útočiště sofistikace a pohodlí. O post Transformování vašeho domova na luxusní útočiště: trendy v interiérovém designu pro rok 2024 apareceu primeiro em DecorStyle.


Proč pijete hodně kávy, nebo ji naopak nepijete vůbec? Odpověď může záviset na vašich genech

Začínáte každý den šálkem kávy, bez kterého prostě „nenastartujete“? Nebo se kávě vyhýbáte, protože vás i pár doušků rozklepe a znervózní? Vědci už léta...


Příprava domu na léto

Je pravda, že mnozí z nás si během svátků zdobí své domovy sezónními motivy, tak proč to samé nedělat v každém ročním období? Chceme, aby naše domovy vypadaly a cítily se skvěle po celý rok, a skutečně existují úpravy dekorací, které mohou mít zásadní vliv. V létě chceme, aby vše bylo o něco světlejší, jasnější, chladnější a celkově živější. V této galerii vám ukážeme, jak přesně toho dosáhnout! Klikněte a prohlédněte si tyto nápady na letní výzdobu domova.


Rozkošná fakta o zvířecích mláďatech, ze kterých vám roztaje srdce!

Každý miluje malá zvířátka, od huňatých štěňátek až po růžová prasátka! A my vám přinášíme pár rozkošných faktů o zvířecích mláďatech, které vám vykouzlí úsměv na tváři. Věděli jste například, že mláďata slonů neumí používat chobot? Nebo že všechna koťata se rodí s určitou barvou očí? Zvířecí říše je fascinující a těchto roztomilých faktů nebudete mít nikdy dost. Chcete se dozvědět víc? Tak se proklikejte touto galerií.


Klíčové okamžiky, jež otřásly světem klasické hudby

Vážná hudba se těší celosvětové oblibě a miliony lidí znají díla Bacha, Beethovena, Mozarta a dalších skladatelů, kteří vytvořili nejvýznamnější hudební díla západního světa. V čem konkrétně má však klasická hudba kořeny, jak se vyvíjela a kdo jsou osobnosti zodpovědné za její nejodvážnější a nejradikálnější inovace? Udělejte si pohodlí a nalaďte se na klíčové momenty, které otřásly světem klasické hudby.


Nejlepší voda ke koupání je v rybníku Hejtman. Na Orlíku je to horší

Nejvhodnější voda pro koupání na jihu Čech je podle hygieniků v rybníce Hejtman na Jindřichohradecku a u pláže lipenské přehrady v Černé v Pošumaví. Vyplývá to z aktuálních rozborů. Voda na obou místech získala nejvyšší možné hodnocení.


Červenec je obdobím, kdy kvetou hortenzie. S barvou těch růžových si můžete hrát

Hortenzie patří mezi nejkrásnější rostliny, díky svým velkým pastelově zabarveným květenstvím. Když jim poskytnete potřebnou péči, kvetou každoročně od července až do září. Zatímco barvu těch bílých či červených neovlivníte, s těmi růžovými si můžete hrát.


Nejdůležitější životní lekce, které se učíme od svých domácích mazlíčků

Pořízení domácího mazlíčka je skutečně obohacující zkušenost v nesčetných ohledech. Přestože si lidé často myslí, že jsou nejinteligentnějšími bytostmi na planetě, tak od malých zvířátek, se kterými sdílíme naše domovy, se toho můžeme mnoho naučit. Projděte si tuto galerii, která představuje jen některé z mnoha možností, kterými nás zvířata učí o tom, co je pro život nejdůležitější.


Nikdy si v hotelovém pokoji nedávejte oblečení do polic a šuplíků, varuje lékař

Lidé jsou různí. Někdo přijede na dovolenou a veškeré své oblečení nechává v kufru a postupně si z něj vybírá, co zrovna potřebuje. Jiní zase okamžitě vše přeskládají do skříněk a zásuvek, které jsou v hotelových pokojích k dispozici. To ale není nejlepší nápad.


Zajímavé způsoby, jak propašovat zeleninu do jídla

Pokud jste jako většina lidí, překvapí vás pokaždé, když slyšíte doporučené množství zeleniny, které bychom měli denně zkonzumovat, a které se v různých zdrojích liší, ale obvykle se pohybuje kolem tří šálků denně. Dokonce i pro lidi, kteří rádi jedí zeleninu, se to může zdát jako výzva. Když se k tomu přidají vybíraví jedlíci (a nemluvíme jen o dětech), může se to zdát ještě těžší. Ale nebojte se! Existují různé chytré způsoby, jak zeleninu do pokrmů zakomponovat, aniž byste přišli o špetku chuti. Klikněte na několik záludných nápadů na jídla, která zeleninu buď skvěle skryjí, nebo ji promění v něco mnohem chutnějšího.


Svatojánská noc plná magie: Třem znamením zvěrokruhu přinese zvláštní energii a splní sny

Svatojánská noc nás čeká v neděli 23. června 2024. Je to noc, která hýří magií a dějí se podivuhodné věci. Podívejte se na tři znamení zvěrokruhu, která svatojánská noc ovlivní nejvíc.


Seznamte se, Julian Švédský (3): Nejrozkošnější princátko světa!

Roztomilý raubíř. Jen těžko by šlo jinak nazvat švédského prince Juliana (3) po zhlédnutí fotek, na kterých capart dovádí na dětském hřišti Naturum ve Varbergu.


Syrečky: Hanácká pochoutka s více než čtyřsetletou tradicí je jediný původní český sýr

Milovaná hanácká specialita, na kterou většina místních nedá právem dopustit, si vysloužila chráněné zeměpisné označení: Olomoucké tvarůžky. Většinou se konzumují tvarůžky naslano, ale v Lošticích existuje úspěšná a oblíbená Tvarůžková cukrárna. Že nevěříte? Tak s chutí do čtení a potom třeba na výlet!


Zapomeňte na klasické černé brýle: Letním trendům 2024 vévodí nečekané retro modely

Šaty, šortky, lněné košile, volné kalhoty, plavky. Ty všechny patří k základním pilířům letního šatníku. Co dalšího byste ale měla zabalit na dovolenou? Samozřejmě nápadité sluneční brýle. Vybrali jsme pro vás čtveřici klíčových trendů, které kralují letošní sezóně a ve kterých budete stylová, i když si na sebe oblečete jen bílé tričko a džíny.


Tipy, jak proměnit zahradu v útočiště divoké zvěře

Chcete na svou zahradu přilákat ptáky, zvířata a hmyz a vytvořit z ní útočiště pro volně žijící živočichy? Dobrou zprávou je, že stačí na zahradu přidat několik nových prvků, které přilákají rozmanité druhy zvířat z širokého okolí. Prohlédněte si následující galerii a získejte několik tipů, jak svou zahrádku učinit přátelskou k divoké zvěři, bezpečnou a atraktivní pro všechny druhy zvířat!


Trendy fasáda pro váš dům

Prosklené fasády se staly symbolem moderní architektury, a pokud hledáte materiál, který dodá vašemu domu estetický šmrnc a nabízí neuvěřitelnou variabilitu, hliník je jasnou volbou. Proč tedy zvolit hliník na prosklené fasády? Představte si svůj vysněný domov. Velká okna, spousta přirozeného světla a úžasný výhled. Prosklené fasády z hliníku vám přesně toto mohou nabídnout. Hliník je jako […] The post Trendy fasáda pro váš dům appeared first on...


Jak vychladit pivo? Zkuste běžné i neortodoxní způsoby

Klasik ví, že ze sedmého schodu chutná nejlépe. Pokud se neřadíte ke šťastným majitelům studeného sklepa, můžete pivo vychladit i jinak.


Ubytujte se v jednom z nejkouzelnějších domků v Provence: Čeká na vás pravý francouzský sen

Maison Aumône je provensálský klenot, obklopený kopci a cedrovými lesy národního parku Petit Luberon. Tento krásně zrekonstruovaný dům nabízí vše, co si můžete přát – od autentické francouzské kuchyně po nádherné výhledy. Vydejte se na nezapomenutelnou dovolenou a zažijte pravý francouzský venkovský život.


Který pražský větrník je nejlepší: Ceny se pohybují od 82 Kč do 155 Kč, ne vždy ale dostanete dokonalý zákusek

Za roky působení v časopisu Apetit si redaktorky Darinka s Katkou vytříbily chuťové buňky natolik, že jsme se rozhodli využít je k otestování větrníků. Větrníky jsou totiž český fenomén. Přitom se mezi sebou mohou dost lišit. Jak v kvalitě krému a odpalovaného těsta, tak v estetickém působení. Jak má vypadat ideální větrník a který se ideálu přiblížil nejvíc?


Váš osobní styl podle vašeho hvězdného znamení

Už teď se na vesmír obracíme s mnoha dotazy - na barvu síly, na nejlepší parfém nebo na to, jak lépe spát. Proč ne styl? Osobní styl je pro každého jedinečný a vy můžete využít své hvězdné znamení k tomu, abyste se dozvěděli, která módní volba vám pomůže cítit se silněji. Objevit svůj osobní styl může chvíli trvat a může to být složité. Když se poradíte s hvězdami, bude o něco snazší upřesnit vlastní oblíbenou estetiku. Zajímá vás to? Klikněte na tuto galerii a zjistěte, jaký je váš osobní styl podle vašeho hvězdného znamení.


Zahradní trpaslíci 21. června slaví svůj den. Užijte si s nimi jejich svátek

Ať už je považujete za kýč nebo roztomilou dekoraci do zahrady, trpaslíci slaví dokonce i svůj oficiální svátek, který vyhlásila Fronta za osvobození zahradních trpaslíků na 21. června. Možná se vám to zdá jako typicky česká recese, ale není tomu tak. Skupina byla založena ve Francii a později se rozpadla na několik menších skupin, rozesetých v několika evropských zemích. Podobná skupina funguje i v Americe.


Nejkrásnější manikúra léta 2024: Vedou netradiční barvy i motiv šťavnatého ovoce

Léto a čas dovolených je tu! Pojďme si při této příležitosti shrnout klíčové trendy, které právě teď promlouvají do manikúry. Na své si přijdou milovnice elegantního minimalismu, šťavnatých motivů i barev, které bychom si s prázdninovými měsíci hned tak nespojili.


Rostou víc za úplňku? Vliv Měsíce na houby odhaluje unikátní graf!

Má, nebo nemá Měsíc vliv na růst hub? Nad touto otázkou se přou generace mykologů, vědců i houbařů. Unikátní záznam pořídil V. Ptáčník z Plzně, který harmonogram růstu hub pečlivě zaznamenával, a to dokonce v předstihu na ten který rok! Právě v noci na sobotu nás navíc čeká velmi neobvyklý úplněk!


Jak se postarat o domácí mazlíčky během vlny veder

Díky globálnímu oteplování jsou vlny veder stále častější a trvají déle než kdykoli předtím. Každé léto padají po celém světě teplotní rekordy. Například v mnoha evropských zemích, které mají tendenci být spíše chladnější, nyní každoročně dosahují teploty 40 °C. Ne každý má klimatizaci, co tedy můžete udělat pro to, aby byl váš domácí mazlíček v těchto obdobích extrémních veder spokojený a v bezpečí? Klikněte na a najděte odpovědi!


“Fexting” může zničit váš vztah. Možná ho děláte také, aniž byste o tom věděli

Dost možná vám slovo “fexting” možná nic neříká, nebo žijete v domnění, že se jedná o nějakou novinku. Jsme si ale téměř jistí, že jste tento moment v partnerském vztahu někdy zažili také. Jedná se o jeden z faktorů, které mohou soužití s partnerem dost narušit, v extrémních případech dokonce zničit. O co jde a na co si dávat pozor?


Znáte bouclé? Pokud ne, je na čase to napravit

Design v dnešní moderní leč i uspěchané době mění trendy velmi rychle. Jedním z těch nových je i tzv. bouclé (česky občas psáno jako buklé) připomínající na první pohled prstence či jemné kudrlinky. Kdo má rád přirozenost, jednoduchý styl, vzdušnost a trochu elegance je na správném místě. Bouclé je jasným důkazem toho, že i obyčejné věci mohou dobře fungovat.